eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
20هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 😋 ▫️شکلات سفید ۲۰۰ گرم ▫️پودر نارگیل ۱۰۰ گرم ▫️وانیل کمی در صورت تمایل ▫️شکلات شیری و نقل رنگی برای تزیین 🔸شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود. از روی شعله بردارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه بپاشید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
📢دوستان عزیز و بزرگوار ما خیلی زحمت کشیدیم که در فضای مجازی به جای جملات باصطلاح اندیشمندان غربی جملات زیبای عرفا و علمای شیعه را پخش کنیم از شما خواهش میکنیم فقط👈یک دقیقه👉 پست های کانال ما را بخوانید✨ فقط یک دقیقه✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 👇👇👇👇👇❌ http://eitaa.com/joinchat/2872311810C68bf4161f6 خیلی زحمت کشیدیم خواهش می کنم برای یک لحظه وقت بزارید🙏 👆
اگه کلی سوتین داری که و دور ریزش شدن بردار بیا اینجا😍 انقدر ایده واسه خوشگل کردنشون داره که بال درمیاری از ذوقت😍🙈 دیگه فلانقدر پول به سوتین نده خودت کن😋 http://eitaa.com/joinchat/592248863C9dbc6b82f2 اینجا عالیه اموزشش ساده👆👆🌞🌞
😋 ▫️لبو ۵ عدد ▫️سیب ‌۲ عدد ▫️انار دون شده ۲‌ عدد ▫️گلپر ۱ ق چ ▫️سیاهدونه ۱ ق چ ▫️نمک ۱ ق چ ▫️شکر ۱/۲‌ پ ▫️سرکه قرمز به مقدار لازم 🔸لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید . ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
شبتون پر محبت امام حسین😍❤️ حتما تو این شبهای عزیز با بخوابید التماس دعای ویژه برای مسلمانان در این شرایط 🌸🌸🌸🌸🙏 تبادلات👇
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆 کاشی اشپزخونم تکراری و کهنه شده بود😢 واسه اینکه خونم و تغییر بدم مونده بودم چکار کنم😭 تا اینکه این کانال و دیدم واسه تمام وسیله ها ایده داره عالیه😍 شیک بچین دکور خونتو 🔊🔈🔊🔈🔊🔈 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
هدایت شده از خلاقانه
😨🔞تیکه خیلی خطرناک احسان علیخانی به رویا نونهالی🔞😳 ♨️❌خواهشا مچه نبینه❌♨️ اگه میخواید این رو ببینید بیاید داخل کانال♨️🙊💋💦👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b 💦🔞لطفا فقط بیان🔞💦
🧆 😋 ▫️خرما سیاه یک بسته ▫️عسل یک قاشق غ ▫️ارده نصف لیوان دسته دار ▫️کره 25گرم ▫️کنجد بو داده حدودا یک لیوان 🔸اول هسته ی خرماهارو دربیار و دستکش بدست حسابی لهشون کن وقتی کامل نرم شد ارده و کره و عسل رو بهش اضافه کنو مجدد ورز بده تا ارده خوب به خورد خرما بره حالا براحتی کف دستت قلقلیشون کن از فندق بزرگتر از گردو کوچیکتر،حالا کنجدهای خام رو داخل تابه ای بریزو روی حرارت قرار بده و مدام مخلوط کن تا طلایی و برشته بشن وقتی کنجدهای بو داده خوووب خنک شدن قلقلی هاتو داخل کنجدا بچرخون؛به همین راحتی و به همین خوشمزگی این توپک تا یک ماه داخل یخچال ماندگاری داره؛توپک های مختلفی میتونید درست کنید مدل ویفری خرماییشم تو پیجم هست،بسته به میلتون میتونید از گردوی اسیاب شده یا پسته و فندق اسیاب شده هم داخلش استفاده کنید؛من دوست داشتم طعم ناب ارده احساس بشه برای همین مغزیجات نزدم . ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍲 😋 ▫️عدس ١٠٠ گرم ▫️بادمجان٨٠٠ گرم ▫️پياز ٢ عدد ▫️سير سه حبه ▫️كشك ٢٥٠ گرم ▫️آب٢ پيمانه ▫️نان لواش٧٥ گرم ▫️نمك فلفل زردچوبه به مقدار لازم 🔸عدس را مى پزيم و بادمجان ها را مكعبى خود مى كنيم و سرخ مى كنيم وقتى عدس نيم پز شد سه قاشق غذارخورى بلغور گندم مى ريزيم وقتى پخت پياز را سرخ مى كنيم و به مواد اضافه كرده بعد بادمجان و نمك فلفل را اضافه مى كنيم و سير را له كرده داخل آش مى ريزيم بعد نون را با دو پيمانه آب خيس مى كنيم وقتى كامل خيس خورد و حالت خميرى پيدا كرد با كشك مخلوط مى كنيم و داخل آش ريخته ميزاريم نيم ساعت بجوشه تا آش جا بيوفته در آخر آش را با پياز داخ سير داغ و نعناداغ و كشك تزيين مى كنيم ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍋 😋 🔸لیموها رو حلقه ای میتونید برش بزنید یا اگر خیلی ریز بودن از وسط نصف کنید تا جایی که میتونید هسته ها رو جدا کنید لایه لایه لیمو ها رو توی یه ظرف شیشه ای بریزید و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم اضافه کنید یک سوم شیشه رو میتونید آبلیمو طبیعی اضافه کنید اگر نریزید هم مشکلی ایجاد نمیشه درب ظرفتون باید فلزی باشه یک هفته جلوی آفتاب بزارید بمونه ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 1 کیلوگرم نارنگی کوچیک 1 کیلو و 250 گرم شکر چوب دارچین 1 قاشق چایخوری میخک 1 قاشق چایخوری ربع لیمو 🔸نارنگی ها را کاملاً بشویید و سر وتهش را با چاقو جدا کنید. آنهارو درون آب جوش بریزید و 10 دقیقه صبر کنید. سپس نارنگی را داخل آبکش بزارید تا آبش بره. تو یه پارچه دارچین و لیمو و میخک را بریزید و 12 ساعت بگذارید ، سپس نارنگی آب شده را به مدت 1 ساعت روی حرارت کم بجوشانید. مربای نارنگی ما برای آماده است ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍾 😋 🔸زرشکای پاک شده رو می‌شویم. (برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار. میتونید از کمی فلفل و نمک هم استفاده کنید. از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝