#هات_داگ_مارپیجی
🌭هات داگ 6 عدد - آرد به مقدارلازم - مایه خمیر 1/2 قاشق سوپخوری - شیر ولرم 1/2 پیمانه - روغن جامد 60 گرم - تخم مرغ 2 عدد - شکر 1/2 قاشق سوپخوری - نمک 1 قاشق چایخوری
🥣ابتدا شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر نمایید تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط کنید، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید در جای گرم 45 دقیقه استراحت کند . فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب نمایید . خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی ببرید . نوارها را روی هات داگ هابپیچید و آنها را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شوند
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#بریلو_خونگی
🍧نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری - آب۱/۴ پیمانه - شکر ۱/3 پیمانه - آبلیمو ۱/۴پیمانه (اگر ترش دوست ندارید نصف این مقدار را بریزید .)
🥣برای درست کردن بریلو خونگی ابتدا یک قاشق غذاخوری نشاسته را با دو قاشق آب مخلوط نموده تا کاملا یکدست شود مابقی آب و با شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر به خوبی مخلوط و کاملا حل گردد بعد آبلیمو و مخلوط نشاسته را اضافه نموده مرتب هم زده تا غلیظ گردد
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#کیفیت_ماهی
🐟برای حفظ کیفیت و ارزش ماهی منجمد باید یخ زدایی 24 ساعت قبل از مصرف، در یخچال یا مایکروفر انجام شود در غیر این صورت خونابه زیادی از ماهی خارج و در نتیجه مواد مغذی و طعم آن تغییر پیدا می کند
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#تست_سیب
🍎کره مقداری - سیب (کمپوت) به میزان لازم - نان تست 2 عدد - شکر 1 قاشق غذا خوری - دارچین 1/2 قاشق چای خوری - عسل به میزان لازم
🥪برای درست کردن این تست ابتدا نان تست را کمی گرم کنید و روی آن را کاملا با کره چرب کنید.سپس مقداری سیب کمپوت شده را با عسل و دارچین قاطی کرده و تا حد ممکن ریز ریز کنید.بعد مواد را بین نان تست چرب شده بگذارید.نان تست دیگری را چرب کرده و روی نان قرار دهیدبگذارید.حال نان را داخل ساندویچ ساز قرار دهید تا تست شود
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#مافین_کوکو
🧆 6عدد تخم مرغ - 3/1 پیمانه خامه - 300 گرم قارچ - 300 گرم اسفناج - ۱/۴ پیمانه نخودفرنگی پخته
1/4 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده - به میزان لازم نمک و فلفل - 2 ق س روغن
🥣فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. اسفناج را بشویید و آن را در سبدی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس ریز خرد کنید. قارچ ها را هم بعد از شست وشو به صورت نگینی خرد کنید.
در یک کاسه تخم مرغ ها را با خامه و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. حالا اسفناج، نخودفرنگی، قارچخرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به مواد بزنید.
قالب های مافین را با مقداری روغن چرب کنید. حالا 3/2 از قالب ها را با مخلوط حاصل پر کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا کوکو آماده شود.
بعدازآنکه کوکو آماده شد، قالب ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس کوکوها را از قالب ها درآورده و در ظرف موردنظرتان بچینید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#کیک_حفره_حفره_داره
🥧دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.
🍰میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.
🥮زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از خلاقانه
😱خواستگاری دخترجوان از #احسان_علیخانی در #عصر_جدید 😳👇
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
⭕️ماجرای #ایست_قلبی اریا عظیمی نژاد😱👇
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
🎥با زبون بی زبونی میگه بیا منو بگیر🤦♀🤐☝️
ـــــــــــــــــ
کپی حرام⛔️
❓اگر #عسل کریستالی شد چکار کنیم
🍯اگر عسل سفت و کریستالی شد، در یک قابلمه که حاوی آب گرم است ذوبش کنید. با این روش عسل بدون اینکه خواصش را از دست بدهد دوباره به حالت مایع خود باز می گردد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#پفک_نمکی_خانگی
🍟آرد ۱۰۰گرم - کره ۹۰ گرم - پنیر رنده شده ریز و نرم (چدار یا گودا) ۱۰۰ گرم
🥣فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت ۴۵ ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید . در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید . با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود ۲۴ عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . سپس در فر با درجه ۱۹۰ سانتیگراد به مدت حدود ۱۲ دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مخلوط_پنیر_و_شکلات_با_بیسکوییت
🍧پنیر خامه ای (نرم شده) ۲۲۵ گرم - کره (نرم شده) ۱۱۵ گرم - شکر ۱۷۰ گرم - شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری - وانیل ۱ قاشق چای خوری - چیپس شکلاتی ۱۷۰ گرم - بیسکوییت به مقدار لازم
🥣داخل یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و کره را مخلوط کنید و بعد شکر و وانیل را اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا یکدست شوند و با چیپس شکلاتی مخلوط کنید. سپس با بیسکوییت سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#لوز_زعفرانی
🍨پودر بادام ۳۰۰ گرم - شکر ۱/۵ پیمانه - آب ۳/۴ پیمانه - پودر زعفران ۲ گرم - پودر قند ۳۰ گرم - پودر پسته مقداری
🥣شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسپیرال_سیب_زمینی
🥔همه ی مواد رو مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم وبعد داخل قیف پلاستیکی میریزیم وسر اون رو قیچی میکنیم
🥨روغن رو درظرف گودی میریزیم و وقتی داغ شد مواد رو با قیف شکل چرخشی پایپ میکنیم و اجازه میدیم تا سرخ بشه و رنگ ان طلایی بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛