#دسر_هویج_و_گردو
🥕هویج ها، شکر و کره رو اونقدر بپزین تا آبشو بکشه و مثل پوره شه و حین پختن هم بزنین، بعد روی کاغذ روغنی بمالین و یکنواخت کنین و روش بیسکویت و گردو خرد شه یا پودر شده بریزین و بزارین یخچال تا سرد شه، بعد به اندازه ۱۲ سانتی متر ببرین و رول کنین و روش پودر نارگیل یا… بریزین
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بسبوسه
🍮ابتدا تخم مرغ رو خوب با همزن ميزنم و وانيل و پودر هل را اضافه ميكنيم. سپس باقی مواد شامل آرد سمولينا، ماست، شكر، روغن و بكينگپودر را اضافه ميكنيم. خوب را مواد باهم مخلوط كرده و در صورت نياز اگر ديديد مواد خیلی سفت است؛ در حد قاشق قاشق اب اضافه كنيد. قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ميريزيم. سپس داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه قرار میدهیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
روشی برای غلیظ کردن آش
اگر آشتان رقیق شده، میتوانید مقداری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آن را داخل آش بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#حلوای_سویق
🍨 سویق عام یک قاشق غذاخوری - روغن حیوانی یک قاشق غذاخوری - آب ۲/۳ استکان - شیره(انگور یا خرما یا توت و یا هر سه) یک قاشق مربا خوری
🥣ابتدا روغن را داخل ظرف مسی میریزیم،(شعله گاز کم باشد) سپس سویق را که با آب مخلوط کردهایم به آن اضافه میکنیم، بعد از آن شیره را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ماهی_پلو_با_تمرهندی
🍚اول از همه ماهی روبا نمک فلفل زرچوبه سرخ کنید ماهی ترجیحا گوشتی کمی سفت باشه که له نشه.خوب سرخ کنید و جدا بذارید.جداگانه پیاز نگینی کنید سرخ کنید سیر بزنید و دو تا سه قاشق غذا خوری گشنیز تازه یا خشک یک تا دوقاشق زرشک دو قاشق گردو خرد شده و فلفل و نمک و نصف پیمانه تمر هندی بدون هسته با آب جوش مخلوط و از صافی رد کنید و به مواد اضافه کنید پنج دقیقه آخر ماهی روتیکه تیکه کنید و اضافه کنید برنج رو با کمی زردچوبه و شوید بپزید برای سرو برنج رو بریزید و از مخلوط ماهی رو روش تزیین کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#آبگوشت_بادمجان
🍆مواد لازم :
گوشت آبگوشتي ، عدس، بادمجان، كشك، نعنا داغ و پياز داغ
🥣طرز تهيه :
گوشت آبگوشتی رو با پياز بپزید بعد عدس رو اضافه کنيد و بذارید با هم خوب بپزه.بادمجان رو حلقه و سرخ کنید و كنار بذاريد ؛ پيازداغ و نعناع داغ كه آماده كرديد رو بریزيد توی ابگوشت.. نیم ساعت اخر پخت هم بادمجان و کشک رو اضافه کنيد و اجازه بديد كه خوب با هم جا بیفته .. ادويه هم نمك و فلفل و زردچوبه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#جذب_روغن_کمتر_توسط_بادمجان
🍆به دو طرف بادمجان هاي حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کانتورینگ صورت لاغر و تپل☺️
پارت سوم
┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄┄
🎀 @banouvaneh 🎀
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ماساژ واسه ليفت صورت 🍃🧖🏻♀️💆🏻♀️
اول روغن رو كف دستتون ماساژ ميديد و اصطلاحا داغش ميكنين و بعد اونو همونجورى كه تو ويديو نشون دادم ماساژ ميدين . هر حركت رو ٣ بار تكرار كنين 🍀
┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄┄
🎀 @banouvaneh 🎀
#مرغ_مجلسی
دستور تهیه:
برای درست کردن این مرغ خوشمزه بدونه رب ابتدا مرغ با یه پیاز که دونصف کرده بودم ویه هویج و دولیوان آب و نمک وزرد چوبه گذاشتم یک ربع بپزه بعد توی روغن سرخ کردم . مرغ سرخ شده رو برداشتم ، سه تا پیاز رنده کردم و توی تابه ریختم پنجاه گرم کره اضافه کردم تفت دادم کمی نمک و زرد چوبه زدم سه چهارتا گوجه رنده کردم به پیازم اضافه کردم کمی تفت دادم بعد دولیوان آب مرغ یا آب جوش اضافه کردم تکه های مرغ توی سس گذاشتم در تابه رو گذاشتم بعداز نیم ساعت آماده شد. گوجه و سیب زمینی سرخ کنید
@fast_food
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#خورشت_گل_کلم_با_مرغ
ابتدا گل کلم رو بعداز شستن ، ورقه ورقه کرده یا به صورت گل های کوچیک دربیارید و کمی نمک بزنید و تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بذارید.در قابلمه ای یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد و با مقداری روغن سرخ کنید تکه های مرغ رو اضافه کنید و نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، دو قاشق رب گوجه فرنگی ، یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بزارید مرغها پخته بشه پنج دقیقه ی آخر پخت ، گل کلم های سرخ شده رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده (زعفران ، عطر و طعم فوق العاده ای به این خورش میده) و دو یا سه قاشق آبلیمو یا آبغوره به خورش اضافه کنید و نوش جان کنید.
@fast_food
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅