#خورش_هویج_پسته
🥕مواد اولیه:
هویج 500 گرم- روغن مایع به میزان لازم- سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری- زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری- نمک و فلفل به دلخواه- شکر 2 قاشق غذاخوری- آب غوره نیم لیوان - برنج 600 گرم- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری- خلال پسته به دلخواه
🥣طرز تهیه:
هویجها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن میتوانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵 #نگهداری_کشک
〽️اگر میخواهید همیشه كشك سالم در خانه داشته باشید، كشك ساییده شده را در كیسههای نایلونی ضخیم بریزید و پس از این كه سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به كشك احتیاج داشتید به اندازه نیاز آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ساندویچ_مرغ_با_مایونز
🌯مواد لازم:
سینه مرغ پخته یک عدد - پیاز خرد شده ۴/۱ لیوان - آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم - گشنیز و جعفری خرد شده نصف فنجان - سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری - نان مخصوص ساندویچ به مقدار لازم
🥣طرزتهیه :
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغهای خرد شده را در یک کاسه با سبزیها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥕#آب_هویج_پرتقال
🍊برای تهیه آب هویج و پرتقال، ابتدا باید آب دو عدد پرتقال را بگیرید. سپس ان را به همراه هویج های شسته و خرد شده در مخلوط کن بریزید. اکنون باید یک لیوان آب نیز به آنها اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اگر در فصل گرما می خواهید آن را میل کنید چند قالب یخ به آن اضافه کنید تا کاملاً خنک شود.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سرکه_ترشی
🍾تهیه ترشی با سرکه خانگی بهتر است و از خواص بیشتری برخوردار است؛ اما در صورت استفاده از سرکه طبیعی، حتما قبل از مصرف آن را بجوشانید تا اگر آب در آن وجود دارد، تبخیر شود و بدین وسیله بتوانید از کپک زدن ترشی جلوگیری کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
⬅️راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش.
⬅️توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید.
⬅️وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شنيسل_قارچ_صدفی
🥚 زرده و سفيده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم
🍄سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#برساق_محلی
🥟مواد لازم :
آرد - آب - کشمش - نمک - روغن کرمانشاهی
🥣ابتدا آرد را با مقدار کمی آب خیسانده و با تخم مرغ حل و خوب ورز و نمک به مقدار لازم به آن اضافه و عصاره الیت را نیز خرد و در آن ریخته و ورز داده تا آماده و آن را به در کاسه ای که مانند خمیر به دست آمده به مدت 5 دقیقه نگاه می داریم.
در ادامه پیاز را با روغن کرمانشاهی در ماهی تابه سرخ و می گذاریم تا سرد شود و بهمراه خمیر به دست آمده و کشمش خوب به هم زده و در داخل ماهی تابه زنبوری ریخته و در فر گاز قرار داده شده و بمدت 20 دقیقه نگاه داشته و بعد از پف کردن و آماده شدن میل گنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛