هدایت شده از ذاکرین
دابسمش متفاوت و قرررر قرررررری نیکا فرقانی در اینیستاگرام💦💦✊💧
https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3
https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3
اینو اصلا از دست نده 🤣🤦♂👆
#سالاد_ماست_و_هویج:👩🏻🍳
۳ عدد هویج بزرگ رو رنده میکنیم و توی ۲ ق غ خ روغن زیتون تفت میدیم تا کاملا نرم بشن و بهش نمک میزنیم. حالا اونارو توی کاسه بریزین ۲ حبه سیر رنده کنید روش بهش فلفل سیاه اضافه کنید بعلاوه نصف لیوان انار دون شده و نصف لیوان گردوی خورد شده اضافه کرده حالا ۱ الی ۱/۵ لیوان ماست هم اضافه میکنیم و به خوبس هم میزنیم اگه نمک نیاز داشت نمک هم میزنیم و به خوبی یک دست میکنیم.
✅حتما امتحانش کنید عالیه این سالاد🥰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
2.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_صبحانه_فرانسوی
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_فینگرفود_جذاب
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بال_مرغ عسلی:👩🏻🍳
به میزان دلخواه بال و کتف رو به خوبی با آب سرد بشورین و اونارو از وسط نصف کنید سپس روی اونا با چاقو برش بزنید که موقع مرینیت شدن خوب مزه دار بشن. حالا اونارو توی یه کاسه بزرگ بریزین و بهشون نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، در صورت تمایل فلفل چیلی، پودر سیر، پودر پیاز و ۱ ق چ خ عسل و ۱ ق غ خ روغن زیتون بزنید و به خوبی ورز بدین و یکدستشون کنید و توی یخچال ۱ الا ۲ ساعتی استراحت بدین. سپس کف ظرف فر کاغذ روغنی بذارید و بال و کتف هارو بچینید روش و دوباره روی اونا کاغذ روغنی بذارید و توی فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده بذارید به مدت ۱:۳۰ ساعت خوب بپزه ولی بازم حواستون بهش باشه شاید زودتر پختن. در کنارشم سیبزمینی سرخ کرده بذارید که عالی میشه.
✅این روش رو برای ران مرغ و سینه مرغ هم میتونین استفاده کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_صبحانه
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
نمک ۳ گرم
شیرخشک ۸ گرم
شیر ۱۳۰ تا ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳۰ گرم
مایه خمیر ۳ گرم
کره نرم ۲۵ گرم
ابتدا نصف مقدار شیر ولرم و مایه خمیر و یک قاشق از شکر را مخلوط و اجازه میدیم عمل بیاد( ۱۰ دقیقه تا یک ربع)
آرد، مابقی شکر، شیرخشک، نمک، تخم مرغ را مخلوط و مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم خمیر را ۶ دقیقه ورز میدیم و کم کم مابقی شیر را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود، کره نرم شده را اضافه کرده و مجددا ۳ دقیقه ورز میدیم تا خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه!
خمیر را در ظرف در بسته به مدت یک ساعت استراحت میدیم، از خمیر ۹ چونه مساوی میگیریم و چونه گیری کرده مجددا ۱۵ دقیقه استراحت میدیم، خمیر را مانند فیلم شکل داده و داخل سینی فر ۳۰ دقیقه استراحت میدیم
روش آرد الک میکنیم و تیغ میزنیم، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_پاستا_و_مرغ 🥗 😋
▫️سینه مرغ پخته ۱ عدد
▫️پاستا ۳۰۰ گرم
▫️فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد
▫️خیارشور خرد شده نصف پیمانه
▫️ذرت کنسروی ۱ پیمانه
▫️مایونز ۳ قاشق غذاخوری
▫️ماست یونانی یا پرچرب ۶ قاشق غذاخوری
▫️شوید تازه و ریز خرد شده ۵ ق غ
▫️پودر سیر نصف قاشق چایخوری
▫️نمک ، فلفل سیاه بمقدار لازم
🔸ابتدا سینه مرغ هم جداگانه به همراه پیاز و کمی زردچوبه ، نمک و فلفل بپزید و بعد از پختن و خنک شدن خرد کنید.
سپس پاستاها را طبق دستور روی بسته در آبجوش پخته و آبکشی کرده و کنار گذاشته تا آب آن کاملا خارج شود و در یخچال قرار داده تا خنک شود.
سپس در یه کاسه بزرگ تمام مواد (شامل پاستا ، مرغ ، ذرت ، خیارشور، فلفل دلمه ای، ماست ، مایونز ، شوید ، پودر سیر ، آبلیمو، نمک و فلفل) رو باهم مخلوط میکنیم و هم زده و در ظرف موردنظر سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سرگنجشکی 🥘 😋
▫️گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▫️سیب زمینی دو عدد
▫️پیاز دو عدد
▫️نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم
▫️آرد نخودچی یک ق س
▫️رب گوجه فرنگی دو ق س
▫️روغن به میزان لازم
▫️هویج یک عدد درصورت دلخواه
🔸گوشت چرخ کرده (بهتر مخلوط قلوه گاه گوسفندی و ران گوساله باشه) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم و به صورت قلقلی های کوچک درمیاورم .
پیاز دیگری را ریز خرد کرده داخل قابلمه به همراه روغن تفت میدهیم تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کرده تفت میدهیم حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه میکنیم و رب را نیز اضافه کرده تفت می دهیم سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه میدهیم بپزه و جا بیفته
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پاستا_موتزارلا 🍝 😋
▫️ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم ( هر نفر ۱۰۰ گرم )
▫️۱فنجان اسفناج ۱ پیمانه
▫️گوجه گیلاسی ۲ پیمانه
▫️زیتون نصف پیمانه
▫️روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
▫️پنیر موتزارلا
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸در ابتدا گوجه های گیلاسی ها را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آن ریخته برای مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید.
طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_قیمه_نثار
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماكارونی با سس سير ،گوجه وميت بال...
✔طرز تهيه خيلي راحته:
✔پياز رو خيلي ريز خورد كنيد وبزاريد خوب سرخ وسبك بشه،
بعد سير رنده شده رو اضافه كنيد،
گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده،زردچوبه ،فلفل،خيلي كم دارچين ورز بدين ،قلقلي كنين و بندازين داخل تابه ي سيرُ پياز تا سرخ بشه،
✔زردچوبه ،فلفل ،پوره گوجه و رب رو اضافه كنيد سرخ كنيد ونصف استكان آب بريزيد تا بجوشه،
ماكاروني آبكش شده رو بريزين داخل سس مخلوط كنيد ودم بزاريد،
در صورتي كه تهديگ ميخواين داشته باشه سيب زميني يا نون رو بزارين تو يه قابلمه ديگه وماكاروني رو بريزين روش...
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کورن_داگ
مواد لازم🔻
هاتداگ بزرگ : ۳ عدد
آرد : ۱ فنجان(۱۲۰ گرم)
بکینگ پودر : ۲ ق چ خ
شکر : ۳۰ گرم(۲ ق غ خ)
نمک : نصف ق چ خ
پاپریکا : ۱ ق چ خ
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : نصف فنجان
طرز تهیه🔥
۱.هاتداگ ها را به قطعات کوچک برش بزنید مثلا ۳ سانتی
۲.بعد آرد ، نمک ، پاپریکا ، شکر ، شیر ، بکینگ پودر و تخم مرغ را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
۳.سپس مقدار زیادی روغن را بذارید از قبل داغ بشه
۴.بعد هاتداگ های کوچک را بزنید داخل سیخ
۵.در آخر داخل مایع خود بزنید و سرخ کنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯