#خوراک_کلم_قمری😋
✍ پیاز نگینی و تو تابه تفت دادم یک ق غ رب زدم و باز تفت دادم بعد کلم قمری نگینی خرد شده + یک سوم پیمانه برنج نیم دونه+ نصف پیمانه عدس + یک عدد عصاره گوشت (یا نمک زردچوبه و ادویه هفت رنگ) و فلفل نیمکوب+ آب اسفناج و یک لیوان هم آب گوشت تازه داشتم ریختم و درشو گذاشتم حدود ۱/۵ ساعت ریزجوش زد تا جا افتاد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_مناسب_آش_رشته
تره فراوان ، جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر. برخی فصول اسفناج موجود نیست که برگ چغندر جایگزین میشه و این دوتا برگ پهن رنگ قشنگ سبزی به غذاها میدند. کمی شوید که البته برخی بدون شوید آش رشته رو درست میکنن. سبزی آش رشته رو خیلی ریز نمیکنند که ساطوری بشه. اما بازم به سلیقه شما بستگی داره.
در شهرهای مختلف ذائقه ها و سلیقه ها متفاوت هستند این دستور تقریبی است. مقدار سبزی به طور کل و مخلوط برای تهیه آش برای هر ۴ تا ۶ نفر حدود ۱ کیلوگرم سبزی است که مقدار تک تک آن میتواند بر حسب ذایقه شما متغیر باشد.
برای یک کیلو سبزی مناسب آش رشته:
تره ۳۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
گشنیز ۲۵۰ گرم
اسفناج یا چغندر ۲۰۰ گرم
شوید ۵۰ گرم
اگه شوید نخوام بریزم بجاش گشنیز رو بیشتر میکنم. در فصل زمستان ساقه های روشن سیر تازه هم داخلش خرد میشه کرد.
بعضیا داخل آش رشته چغندر هم خرد میکنند و این آش رو در اینصورت با سرکه میخورند.
شما چه سبزی برای آش رشته میریزید ؟ از هرکدوم چقدر ؟ بعد با چی میخورید ؟ کشک یا سرکه ؟
در آذربایجان بعضیا به این آش رب گوجه هم اضافه میکنند و با کشک سرو میکنند.
آش رشته اصولا با سیرداغ و نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو میشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پخت_قلم_گاو
✍مواد لازم
یک عدد قلم گاو ، اب ، پیاز ، زردچوبه ، فلفل ، کمی هویج
✍مراحل پخت داخل کلیپ مشخصه عزیزان؛ من از اب قلم داخل آش ها و سوپ ها و بعضی خورشت ها استفاده میکنم و عالی و فوق العاده میشن؛
میتونید بجای برش های مربعی اب قلم هارو داخل لیوان یکبار مصرف بریزیدو بذارید یخچال تا خودشو بگیره بعد اونهارو حلقه ای برش بدینو بریزید داخل کیسه فریزر و بعد منتقل کنید داخل فریزرتون تا به وقت استفاده یک برشش رو بندازید داخل غذاتون؛
طبخ این قلم 24 ساعته و باید کاملا له له بشه و تمام مواد غضروفیش نرم و لطیف از استخوان بیرون بیادو در اب حل بشه باقیمانده چیزی نیست جز استخوان و کمی پوست و غضروف های سرسخت که اب نمیشن.
روغنش رو جدا میکنم که کیسه فریزر رو بدنما نکنه داخل فریزر و شکل ماسیده طوری بگیره؛ روغنش رو نگه میدارم و داخل آش میریزم؛ اینطوری از نظر من بهتره.
این آب قلم خیلی خیلییی مقویه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... متوجه شدید؟ عصاره استخوان (آب قلم) در واقع برای همهی بخشهای بدنتان مفید است، از روده گرفته تا مغز، از ماهیچه ها گرفته تا رباطها ؛ مو ؛پوست و ناخن ها!
همچنین کالری نسبتا کمی دارد اما سرشار از مواد معدنی و سایر ترکیبات شیمیایی است که ممکن است بسیاری به فقر آنها دچار باشند.
بدون شک عصاره استخوان (آب قلم) میتواند هر روز مواد مغذی بسیاری به رژیمتان بیفزاید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_پلو
✍مواد لازم برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
✍طرز تهیه
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم. بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه.
بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند. میتونید داخل آب نمک قرار بدین.
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم. در تابه رو هم میتونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید.
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم وبعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم.
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم. برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم.
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی. لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه.
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب میندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_انداز_ماهی
⁉️سوال کرده بودین ک با هر ماهی ای میشه این غذا رو درست کرد؟ بله میتونید با هر ماهی درست کنید اما ماهیای جنوب بخاطر تازگیشون اصلا نیاز ب مزه دار کردن ندارن ولی شما اگر ماهی تازه در دسترس ندارید میتونید با پیاز خلالی دو حبه سیر مقداری زعفران و آبلیمو و نمک مزه دار کنید.
✍مواد لازم برای ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم
۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده
۲ حبه سیر رنده شده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
✍مواد لازم برای کاور کردن ماهی
آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی
ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
✍طرز تهیه
ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. به ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم.
برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم ، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم.
کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم.
بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم که قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم. نوش جان😌
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
هدایت شده از ارزانسرای آوا | ارسالرایگان 🦋
💐صبح شدصبح دل انگیز تو
🌸اے یار بخیر
💐صبح زیباے تو پر نعمـت
🌸و پر ڪار بخیر
💐خنده بر لب بزن اے دوست
🌸ڪہ زیبا بشوے
💐اے ڪہ با خنده شود
🌸روز تو پر بار ، بخیر
💐 #سلام_روزتون_بخیر
💞 @fast_food 💞
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_چیلی
این خوراک تند و آتشین بسی خوشمزه ست😉
✍دستور👇👇
عزیزان چیلی فلفل قرمز تنده ، قارچ هم میتونید بریزید با برنج هم سرو میشه. شب کمی لوبیا رو خیس کنید چیتی یا قرمز هر کدوم رو دوست داشتید بعد از خیس خوردن بذارید بپزه.
یک عدد پیاز رو ریز خورد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پیاز که تفت داده شد. دو حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده(حدود چهارصد گرم) اضافه و با پشت قاشق بزنید تا از هم جدا شه در ماهیتابه رو بزارید تا چرخ کرده کم کم سرخ شه وقتی که سرخ شد ادویه جات ، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن ، پاپریکا بزنید.
یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم. دو عدد گوجه فرنکی رنده شده هم اضافه کنید دوباره سرشو بذارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه در انتها یک قاشق رب اًضافه و اب میریزیم وقتی اب جوش اومد حدود یک کاسه لوبیای چیتی پخته شده اضافه میکنیم. یکی دو عدد چیلی اضافه میکنیم(این قسمت یادم رفت فیلم بگیرم) درشو میزاریم تا بپزه وجا بیفته.
این خوراک تا تند باشه خوشمزه تره دستمال کاغذی دم دستتون باشه. اگه بچه کوچک دارید نمیخواید تند باشه فلفل(چیلی) رو کم یا حذف کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_برنج
✍مواد لازم
2 لیوان برنج (محلی)
3 لیوان آب گرم
روغن نباتی
نمک
1 کاسه ذرت پخته شده
2 هویج مکعب خردشده(شما میتونید از فریزری آماده هم استفاده کنید)
1 کاسه نخود فرنگی
کمی جعفری خردشده
آب نصف لیمو تازه
1 کاسه ذرت پخته شده
1 پیمانه فلفل قرمز کنسرو شده (میتونید از فلفل دلمه ای قرمز هم استفاده کنید)
چندعدد خیارشور خردشده
2 عددپیازچه تازه خردشده
✍دستور تهیه
از قبل حدود نیم ساعت برنج را خیس داده و بعد استفاده کنید. روغن مایع گیاهی را در تابه بریزید و برنج را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه تفت دهید. نمک ، هویج و نخودفرنگی را اضافه و آب گرم را اضافه کنید.
برنج و سبزیجات پخته شده را در حدود 15 دقیقه بزارید پخته بشه و مواد دیگر را اضافه کنید ، آنها را باهم مخلوط و در قالب کیک ریخته وکمی فشرده میکنیم و آهسته در ظرف سرو برگردانده و تزیین میکنیم. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر 🍮🍮🍮🍮
#دسر_پاولووا با شکلات و کارامل و بادام زمینی و خامه 🍭🍭🍭
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نان_خانگی
ارد سه کاسه ابگوشت خوری(معادل یک و نیم کیلو). ماست یک استکان. شیر یک استکان. پودر مخمر ۱/۵ قاشق غذاخوری. اب ولرم یک لیوان. روغن ۲/۳ لیوان
✍ ابتدا پودر مخمر رو با اب ولرم و دو قاشق غذاخوری شکر به مدت یک ربع در لیوان حل میکنم و روش رو با نعلبکی میپوشانم تا عمل بیاد سپس شیر وماست رو هم میزنم روغن و پودر مخمر اماده رو اضافه و هم میزنم.
سپس ارد الک شده رو کم کم اضافه میکنم و خوب هم میزنم بعد خمیر اماده رو در اشپزخانه به مدت چهارتا پنج ساعت استراحت میدهم.
سپس در ظرفی دو عدد تخم مرغ رو با کاخلی (زعفران کوهی ؛گلرنگ) قاطی میکنم از خمیر اماده شده مقداری برداشته بشکل بیضی پهن کرده با مخلوط زرده و کاخلی (زعفرون کوهی؛گلرنگ) روش رو رومالی مکنیم.
در نهایت کنجد سفید وسیاه بر روش میریزم و در فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه بمدت پنج دقیقه پایین وسه دقیقه بالا قرار میدیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh