eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
دو تکه سینه مرغ رو یک ساعت و نیم با یک لیوان آب و یه دونه پیاز نگینی و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و یه تکه چوب دارچین پختم وقتی سرد شد ریش ریش کردم و با روغن زیتون یه کوچولو تفت دادم. دو تا سیب زمینی رو خورد کردم یه ظرف آب گذاشتم رو شعله وقتی بجوش اومد سیب زمینی رو ریختم توش به مدت سه دقیقه. بعد آبکش کردم و با روغن زیتون سرخ کردم. قارچ رو خورد کردم و با پیاز نگینی و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه سرخ کردم مرغ ریش ریشی و قارچ سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده رو تو یه قابلمه ریختم و بهش فلفل دلمه نگینی هم اضافه کردم مواد باب طبعتون قابل جایگزینه با مواد سرد یا گوشت . چهار عدد نان همبرگر رو از وسط نصف کردم من خمیر وسطش رو برداشتم تو سینی گذاشتم خشک کنم برا پودر سوخاری . از مواد داخل نون ها رو پر کردم و روش رو با پنیر پیتزا پوشوندم فرستادم تو فر. فقط گریل کردم که پنیرا قرمز بشن. بافت نون بعد پخت کاملا نرم بود و عالی نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: گوشت گوساله 1 کیلو گرم 3 حبه سیر، خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ 1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه 1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه فلفل قرمز تازه جعغری خرد شده مواد لازم برای سس کباب: 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/3 فنجان روغن زیتون نمک 1½ قاشق چایخوری طرز تهیه: چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید. بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
از خانم محمدی عزیز 3 پیمانه ارد سفید 2پیمانه نثاریاهمون پودرقند زعفران غلیظ نصف استکان گلاب نصف استکان روغن جامد یک چهارم پیمانه طرز تهیه اول اردالک شده رو درشعله ملایم تفت میدیم تا جایی ک بوی خوب اردبیاد ویک سره هم میزنیم تا رنگش تغییرنکنه بعد بهش روغن میزنیم کمی هم بااون تفت میدیم وازشعله برمیداریم سریع بقیه مواد رو همراه نثار الک شده میریزیم توش تا داغه با کف قاشق نثار رو داخلش حل میکنیم ک حرارته ارد، نثار رو حل کنه وهیچ دونه ی سفیدی باقی نمونه بعد ک کمی از داغی افتاد با دست ورزمیدیم ک خمیرحلوامون اماده بشه بعدشم که با قالب یا هرچیز دیگه برش میدیم میزاریم سرد شه بعد روی هم میچینیم برای کسایی ک تنوع دوس دارن میتونن ب جای زعفران از نصف پیمانه گردوی ریز با سه قاشق غذا خوری زنجفیل استفاده کنن نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔞خرید در بازار سوریه😱 ❌ زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰 🎥جهت مشاهده این کلیک کن 👇 https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c 🖇 در کانال بالا👆
هدایت شده از ذاکرین
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ لحظه سقوط وحشتناک جامپر ایرانی از روی برج پرچم https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c تو شهرک اکباتان برای روز پلاسکو پرش چتر ترتیب دادن چتر باز چترش باز نشد و از 50 متری سقوط کرد لحظه سقوط👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c فیلم دردناکی که همسر چتر باز محروم فردا منتشر کرد هر دلی و به در میاره 😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن حبابهای ژلاتینی محلول ژلاتین غلیظ درست کنید . بادکنکهای کوچیک رو باد کنید و چند بار توی ژلاتین بزنید تا یه لایه ضخیم روی بادکنک رو بگیره . 24 ساعت صبر کنید و حباب رو از بادکنک جدا کنید. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
⚠️ دانشجو شجاع در کنار رهبر به کیفیت 😨 این به تنهایی را زیر سوال و جو سالن را به هم ریخت ‼️ ✅🎥 کلیک کن👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط به مخلوط پياز زردچوبه و رب و گوجمون من نمك فلفل يكم دارچين و يكم زعفرون اضافه ميكنم در ضمن برنجو كه ريختين توقابلمه يه بندانگشت بالاتراب بريزين چون گوجه اينا خودش اب داره نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
موادلازم: نان تست 6 برش پنیر گودا یا چدار 3/4 فنجان کره 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد شیر یا خامه 2 قاشق غذاخوری ژامبون 2 برش طرزتهیه: بهتر است لبه های نان تست را جدا کنید. سپس با وردنه یا پهنای لیوان نان ها را مسطح و باز کنید. ژامبون را به سه برش طولی تقسیم کنید. روی لبه نان تست یک برش ژامبون قرار دهید. روی ژامبون یک یا دوبرش پنیر گودا قرار دهید. سپس با احتیاط نان تست را رول کنید. به همین ترتیب تمام نان تست ها را رول کنید و کنار بگذارید.تخم مرغ و شیر را در ظرفی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. ظرفتان باید به اندازه ای باشد که رول نان تست در آن جا شود. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید. رول ها را یکی یکی در مایه تخم مرغی فرو کنید و بچرخانید تا همه طرف آن به مایه آغشته شود. سپس داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید. هر طرف رول را حدود 1 دقیقه سرخ کنید، بعد بچرخانید تا هر 4 طرف رول برشته شود. رول های فرنچ تست را از ماهیتابه خارج کنید و بلافاصله نوش جان کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
غذایی بسیار قشنگ وساده وکم هذینه یک کیلو بادمجان رو پاک کرده و ورقه ای خرد کرده ودراب نمک میخوابونیم ودرسینی بصورت گرد پهن میکنیم وبرنج از قبل پخته شده رو روی بادمجونا میریزیم و مقداری گوشت رو ریز ریز کرده ومقدلری با ادویه و رب تفت میدیم ومشابه شکل روی بادمجون میذارین و داخل فر بادمای۱۹۰ قرار میدیم نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نان همبرگری : 2 عدد سس مایونز بدون چربی : 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ورقه شده : 3 عدد برگ ریحان تازه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم پنیر موزارلا : نصف فنجان طرز تهیه اسنک تخم مرغ طرز تهیه اسنک گوجه فرنگی سس مایونز بدون چربی را روی سطح نان کاملا پخش کنید. گوجه های ورقه شده را روی سس بچینید. برگ های ریحان را خرد و روی گوجه ها پخش کنید. نمک و فلفل را روی گوجه و ریحان های خرد شده بریزید. پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه ها پخش کنید. این نان ها را درون فر قرار دهید تا زمانی که پنیر کاملا آب شود. نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ آبپز کمی ساقه کرفس خورد شده کمی پیازچه سس مایونز نمک نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
⚠️ دانشجو شجاع در کنار رهبر به کیفیت 😨 این به تنهایی را زیر سوال و جو سالن را به هم ریخت ‼️ ✅🎥 کلیک کن👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🍗🥪🥪🥪🥪 غذایی متفاوت با فیله مرغ😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
فوری🚫 جزئیات در گذشت تلخ آزاده نامداری👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
سه چهار عدد سیب زمینی را من خوب شستم(من با پوست خرد کردم شما میتونید پوست بکنید)بعد اونارو‌‌ بخار پز کردم به همراه دوتا هویج وهویجا رو بعد از بخار پز شدن ریز خرد کردم در ظرف دیگری یه پیمونه ساقه های ترد کرفس خرد شده به همراه یک پیاز کوچک خرد شده ویک پیمانه نخود فرنگی پخته شده را مخلوط کرده هویج وسیب زمینی ها را بعد از خنک شدن به آن اضافه کردم وکاملا مخلوط کردم برای سس سالاد یکی دو‌حبه سیر را له کرده(اگه طعم سیر را دوست ندارید حذف کنید)سس مایونز (تقریبا سه قاشق)وماست چکیده(چهار قاشق)را باسیر مخلوط کنید ونمک وفلفل سیاه هم افزوده وسپس سس را به مواد سالاد اضافه کرده ودر آخر دو قاشق شوید خرد شده را هم اضافه کرده وخوب مخلوط کرده ودو سه ساعتی در یخچال گذاشته ونوش جان کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به تکه های مرغ نمک ،فلفل سیاه نیم کوب، پودر پیاز، کمی پودر سیر، تخم گشنیز، پودر زنجبیل، رزماری، پاپریکا، ادویه پولبیبر، گرانول پاپریکا دودی، کمی آب لیموترش و کره آب شده بزنید و بذارید یکساعت بمونه . پیاز رو خلالی درشت برش بزنید همران با سیب زمینی (با پوست) و گوجه به تکه های مرغ اضافه کنید و دو قاشق غذاخوری ماست رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و بریزید روی کل مواد و بذارید داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت، نوش جان در اواسط پخت یکبار تکه های مرغ رو زیر و رو کنید، نوش جان وقتی آب داخل ظرف کامل تبخیر شد یک ربع آخر از کره داخل ظرف دو سه بار با برس روی تکه های مرغ رو رومال کنید تا مرغ طلایی بشه، نوش جان دونه های سیاه و قرمز روی مرغ و سیب زمینی ها ادویه ترکی پولبیبر و گرانول پاپریکا دودی هست نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: انار ترش: ۸ کیلوگرم آب: ۳ پیمانه نمک: ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه و دستور پخت رب انار: ۱. انار‌ها را با دقت دانه دانه کنید و مراقب باشید تا پوشش سفید دانه‌ها به آن‌ها نچسبند. دانه‌های انار را به همراه آب داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا حدودا ۴۰ دقیقه خوب بجوشد. در حین اینکه انار‌ها خوب می‌جوشند، با گوشت‌کوب آن‌ها را له کنید. ۲. حالا با استفاده از یک ظرف بزرگ برای جمع‌آوری آب انار و یک آبکش روی آن، محتوای قابلمه را صاف کنید. دانه‌ها را درون آبکش خوب له کنید تا فقط هسته‌های دانه‌ها روی آبکش باقی بماند. هسته‌ها را جدا کنید و برای اطمینان از وارد نشدن هسته‌ها به درون آب انار چند بار آن را صاف کنید. ۳. آب انار را به قابلمه انتقال دهید. کف سفیدی که روی آب انار جمع می‌شود را کفگیر بگیرید و آن را آنقدر خوب بهم بزنید تا غلیظ شود و حالت رب مانند پیدا کند. سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پیازچه اصولا یکی از سالادهای درخواستی تو خونه ماست. یعنی همین سالاد، بدون تن ماهی. اما اضافه کردن تن ماهی به اون سالاد پیازچه، واقعا متفاوت ش میکنه. پس اگه در حالت عادی طعم تن ماهی رو دوست دارید، حتما ازین سالاد هم خوش تون میاد اگرم نه که، همون سالاد پیازچه سابق رو تقدیم میکنم بهتون برای سرعت در عمل! و فرار از پدیده پوست کندنِ سیب زمینی آب پز ( که یا دستت باید بسوزه، یا درست درمون پوستش کنده نمیشه) سه تا سیب زمینی رو اول پوست گرفتم بعد به اندازه مربع کوچیک خرد کردم. با کمی! نمک و زردچوبه پختم و بعد آبکش کردم. اینجوری سیب زمینی ها خیلی قیافه بهتری دارن، اگه بعد از پخت خردش کنید، قسمت عمده ش له میشه و کج و کوله از آب در میاد. نصف لیوان پیازچه، کمتر از نصف لیوان شوید خرد شده، بیشتر از یه لیوان خیارشور، یه تن ماهیِ بیست دقیقه! جوشیده و روغن گرفته... و در نهایت هم فلفل سیاه و سس مایونز. نمک هم نزدم چون هم تن هم خیارشور نمک داره. بعد از یکی دو ساعت استراحت تو یخچال، طعمش عالی میشه و راست کارِ ساندویچ کردنه نوش جان💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات‌ گسترده شهید‌ پلارک
فوری🚫 جزئیات تلخ و تأسف آور در گذشت آزاده نامداری👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a واکنش بهنوش بختیاری به مرگ آزاده نامداری واکنش بیشرمانه😡 مینا نامداری به مرگ ازاده http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a ماجرای کامل کتک خوردن😞 آزاده نامداری در زمان نامزدی از فرزاد حسنی از زبان آزاده نامداری👆👆
هدایت شده از ذاکرین
از نوزاد 35 روزه تا زن 118 ساله💢 . ❌ توجه❌ اگر درمورد آگاهی داشته باشی ترسی وجود نداره‼️ 💠طریقه دوری از کرونا 💠دستور العمل های بروز بهداشتی 💠نشانه های کرونا 💠پیشگیری از کرونا 💠آمار فوت شده ها درشبانه روز 💠و هرچیزی که باید درباره کرونا بدونید فقط در کانال زیر پیدا میشه سریع بشین تا از دستش ندادین⚠️ https://eitaa.com/joinchat/198377496C4839f7bcf3
تست بینایی 🤔 شما در دایره قرمز چه عددی می‌بینید؟ 🔴 88 🔴 38 🔴 83 🔴 33 پاسخ رو از اینجا ببینید 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/747700263C02c061e75d ✅پاسخ این تست نشان میدهد سلامت ، و شما چقدر هست
مواد لازم 3 عدد نان پیتا 200 گرم قارچ 1 عدد پیاز 300 گرم سینه مرغ خرد شده 100 گرم پنیر پیتزا به میزان لازم سس بشامل 2 عدد پیازچه به میزان لازم نمک و فلفل سیاه طرز تهیه 1. پیاز را نگینی خرد کنید و با سینه مرغ خرد شده تفت دهید. 2. قارچ خرد شده را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. بگذارید روی حرارت کم قارچ و سینه مرغ خوب بپزند. نمک و فلفل سیاه را هم بریزید. 3. حال مانند اینکه می‌خواهید لازانیا کف ظرف بچینید، یکی از نان‌ها را کف ظرف بگذارید و با مرغ و قارچ روی آن را بپوشانید. سس بشامل و پنیر پیتزا هم روی موادتان بریزید. لایه‌لایه این کار را انجام دهید تا نان و موادتان تمام شود. در پایان روی نان آخر را با پنیر پیتزا و پیازچه بپوشانید و برای 5 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتی‌گراد بگذارید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
خمیرهای آماده پیتزای مکزیکی دارای طعم تند سس گوجه فرنگی است و روی آن با لوبیا، پنیر و فلفل های جالاپنو ( نوعی فلفل سبز تند ) پوشیده شده است. مواد لازم : خمیر آماده پیتزای یک نفره 4 قطعه روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خرد شده کنسروی با سیر و سبزیجات 200 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری کنسرو لوبیا قرمز، آبکش شده 200 گرم دانه ذرت شیرین 115 گرم سس فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری پیاز قرمز بزرگ، خلال شده 1 عدد پنیر چدار کهنه کم چرب، رنده شده 100 گرم فلفل چیلی سبز بزرگ، حلقه شده 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : خمیرهای پیتزا را در یک سینی شیرینی پزی قرار دهید و روی آن ها را با قلم موی مخصوص آشپزخانه، کمی چرب نمایید. در یک کاسه گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، لوبیا قرمز و ذرت را با هم مخلوط نموده و سس فلفل قرمز را به آن ها اضافه نمایید تا طعم بگیرد. نمک و فلفل کافی به آن بزنید. مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا قرمز را به طور مساوی روی هر کدام از خمیرها پخش نمایید. روی هر کدام از پیتزا ها مقداری پیاز خلال شده بگذارید و سپس کمی پنیر چدار رنده شده روی مواد بپاشید و چند حلقه فلفل سبز، برای طعم بیشتر به آن اضافه نمایید. پیتزاها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 20 دقیقه بپزید در حدی که پنیر آب شود و خمیر برشته و طلایی گردد. پیتزاها را از روی سینی بردارید و به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل نموده، بلافاصله سرو نمایید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯