eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.2هزار دنبال‌کننده
27.2هزار عکس
21.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
نان همبرگری : 2 عدد سس مایونز بدون چربی : 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ورقه شده : 3 عدد برگ ریحان تازه : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم پنیر موزارلا : نصف فنجان طرز تهیه اسنک تخم مرغ طرز تهیه اسنک گوجه فرنگی سس مایونز بدون چربی را روی سطح نان کاملا پخش کنید. گوجه های ورقه شده را روی سس بچینید. برگ های ریحان را خرد و روی گوجه ها پخش کنید. نمک و فلفل را روی گوجه و ریحان های خرد شده بریزید. پنیر موزارلا رنده شده را روی گوجه ها پخش کنید. این نان ها را درون فر قرار دهید تا زمانی که پنیر کاملا آب شود. نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ آبپز کمی ساقه کرفس خورد شده کمی پیازچه سس مایونز نمک نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
⚠️ دانشجو شجاع در کنار رهبر به کیفیت 😨 این به تنهایی را زیر سوال و جو سالن را به هم ریخت ‼️ ✅🎥 کلیک کن👇 http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗🥪🥪🥪🥪 غذایی متفاوت با فیله مرغ😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
فوری🚫 جزئیات در گذشت تلخ آزاده نامداری👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
سه چهار عدد سیب زمینی را من خوب شستم(من با پوست خرد کردم شما میتونید پوست بکنید)بعد اونارو‌‌ بخار پز کردم به همراه دوتا هویج وهویجا رو بعد از بخار پز شدن ریز خرد کردم در ظرف دیگری یه پیمونه ساقه های ترد کرفس خرد شده به همراه یک پیاز کوچک خرد شده ویک پیمانه نخود فرنگی پخته شده را مخلوط کرده هویج وسیب زمینی ها را بعد از خنک شدن به آن اضافه کردم وکاملا مخلوط کردم برای سس سالاد یکی دو‌حبه سیر را له کرده(اگه طعم سیر را دوست ندارید حذف کنید)سس مایونز (تقریبا سه قاشق)وماست چکیده(چهار قاشق)را باسیر مخلوط کنید ونمک وفلفل سیاه هم افزوده وسپس سس را به مواد سالاد اضافه کرده ودر آخر دو قاشق شوید خرد شده را هم اضافه کرده وخوب مخلوط کرده ودو سه ساعتی در یخچال گذاشته ونوش جان کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به تکه های مرغ نمک ،فلفل سیاه نیم کوب، پودر پیاز، کمی پودر سیر، تخم گشنیز، پودر زنجبیل، رزماری، پاپریکا، ادویه پولبیبر، گرانول پاپریکا دودی، کمی آب لیموترش و کره آب شده بزنید و بذارید یکساعت بمونه . پیاز رو خلالی درشت برش بزنید همران با سیب زمینی (با پوست) و گوجه به تکه های مرغ اضافه کنید و دو قاشق غذاخوری ماست رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و بریزید روی کل مواد و بذارید داخل فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت، نوش جان در اواسط پخت یکبار تکه های مرغ رو زیر و رو کنید، نوش جان وقتی آب داخل ظرف کامل تبخیر شد یک ربع آخر از کره داخل ظرف دو سه بار با برس روی تکه های مرغ رو رومال کنید تا مرغ طلایی بشه، نوش جان دونه های سیاه و قرمز روی مرغ و سیب زمینی ها ادویه ترکی پولبیبر و گرانول پاپریکا دودی هست نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: انار ترش: ۸ کیلوگرم آب: ۳ پیمانه نمک: ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه و دستور پخت رب انار: ۱. انار‌ها را با دقت دانه دانه کنید و مراقب باشید تا پوشش سفید دانه‌ها به آن‌ها نچسبند. دانه‌های انار را به همراه آب داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا حدودا ۴۰ دقیقه خوب بجوشد. در حین اینکه انار‌ها خوب می‌جوشند، با گوشت‌کوب آن‌ها را له کنید. ۲. حالا با استفاده از یک ظرف بزرگ برای جمع‌آوری آب انار و یک آبکش روی آن، محتوای قابلمه را صاف کنید. دانه‌ها را درون آبکش خوب له کنید تا فقط هسته‌های دانه‌ها روی آبکش باقی بماند. هسته‌ها را جدا کنید و برای اطمینان از وارد نشدن هسته‌ها به درون آب انار چند بار آن را صاف کنید. ۳. آب انار را به قابلمه انتقال دهید. کف سفیدی که روی آب انار جمع می‌شود را کفگیر بگیرید و آن را آنقدر خوب بهم بزنید تا غلیظ شود و حالت رب مانند پیدا کند. سپس نمک را اضافه کنید و هم بزنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد پیازچه اصولا یکی از سالادهای درخواستی تو خونه ماست. یعنی همین سالاد، بدون تن ماهی. اما اضافه کردن تن ماهی به اون سالاد پیازچه، واقعا متفاوت ش میکنه. پس اگه در حالت عادی طعم تن ماهی رو دوست دارید، حتما ازین سالاد هم خوش تون میاد اگرم نه که، همون سالاد پیازچه سابق رو تقدیم میکنم بهتون برای سرعت در عمل! و فرار از پدیده پوست کندنِ سیب زمینی آب پز ( که یا دستت باید بسوزه، یا درست درمون پوستش کنده نمیشه) سه تا سیب زمینی رو اول پوست گرفتم بعد به اندازه مربع کوچیک خرد کردم. با کمی! نمک و زردچوبه پختم و بعد آبکش کردم. اینجوری سیب زمینی ها خیلی قیافه بهتری دارن، اگه بعد از پخت خردش کنید، قسمت عمده ش له میشه و کج و کوله از آب در میاد. نصف لیوان پیازچه، کمتر از نصف لیوان شوید خرد شده، بیشتر از یه لیوان خیارشور، یه تن ماهیِ بیست دقیقه! جوشیده و روغن گرفته... و در نهایت هم فلفل سیاه و سس مایونز. نمک هم نزدم چون هم تن هم خیارشور نمک داره. بعد از یکی دو ساعت استراحت تو یخچال، طعمش عالی میشه و راست کارِ ساندویچ کردنه نوش جان💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات‌ گسترده شهید‌ پلارک
فوری🚫 جزئیات تلخ و تأسف آور در گذشت آزاده نامداری👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a واکنش بهنوش بختیاری به مرگ آزاده نامداری واکنش بیشرمانه😡 مینا نامداری به مرگ ازاده http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a ماجرای کامل کتک خوردن😞 آزاده نامداری در زمان نامزدی از فرزاد حسنی از زبان آزاده نامداری👆👆