eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 🔸يك و نيم ليوان شكر رو کاراملی ميكنيم بعد نصف ليوان نشاسته رو تو سه ليوان اب حل ميكنيم و به شكر اضافه ميكنيم وهم ميزنيم وقتي شكر كاملا داخل اب ونشاسته حل شد بهش يك استكان شيره خرما ( براي سياه تر شدن رنك حلوا است ) اضافه ميكنيم دوباره بهم زدن ادامه ميديم سپس بهش يك چهارم ليوان روغن و يك چهارم ليوان مخلوط گلاب و زعفران و هيل اضافه ميكنيم و 45 دقيقه هم ميزنيم تا خوب كش بياد و در آخر مخلوطي از مغزها ( خلال پسته ، خلال بادام ، كازو ، كنجد) كه دوست دارين اضافه ميكنيم و درظرف مورد نظرميريزيم و با قهوه عربي سرو ميكنيم ♦️نكته : شكر به تنهايي تو ظرف مسي بهتره نداشتيد معدن مثل تو عكس بزاريد كاراملي بشه ♦️نكته: مرحله اي كه بصورت فيلم گذاشتم زمانيه كه نشاسته واب به شكر اضافه كرديم ، هنوز شيره خرما اضافه نشده به لحاظ رنگ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍مواد لازم برای حدودا 45 تا کراکت👇🏻 ‌ 🥔سیب زمینی 650-700 گرم 🥚زرده تخم مرغ 2 عدد 🧈کره 1 ق غ 🥄پودر نشاسته گل یا گندم 1 ق غ 🧂نمک 1 ق چ 🥄فلفل سیاه نصف ق چ 🥄جوز هندی رنده شده 1 پینچ ‌ 🔸برای سوخاری کردن: 🥡آرد 1 کاسه 🥚تخم مرغ 2 عدد + 2 عدد سفیده تخم مرغ (که از مواد بالا مونده بود) 🥣پودر سوخاری 1 کاسه ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برگ انگور گوشت چرخکرده 200گرم لپه 3 ق غ برنج 2/3پیمانه پیاز 2عدو جعفری 2 ق غ ترخون 1 ق غ مرزه نصف ق غ نعنا نصف ق غ ادویه:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر رب گوجه به مقدار نیاز گوجه سبز (سلیقه ای)جهت ملس شدن لپه رو بزارین بپزه. برنج رو نیم پز کنین. پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کنین کمی پودرسیر و زردچوبه فلفل بزنین تا بوی گوشت گرفته بشه بعد سر قاشق رب گوجه بزنین. لپه و گوشت وپیاز و سبزی های معطر و ادویه تون باهم مخلوط کنین. برگ انگورهارو بندازین داخل ابجوش 3دقیقه بمونه بعدبردارین و اب سرد بریزین روش. برگ رو پهن کنین (اگر برگ ها کوچیکه دوتا بزارین)از مواد بزارید روی برگ و برگ رو بپیچونین (طوری که برگ باز نشه و مواد ازش نریزه)و بزارید داخل قابلمه. یه پیاز متوسط دیکه رو هم نگینی کنین و تفت بدین بعد رب گوجه بزنین و اب بریزید بزارید کمی قل بزنه بعد بریزید روی برگ ها به ارومی(برگ ها تاحدودی برن زیراب گوجه) و اگه مثل من گوجه سبز داشتین چندتا گوجه سبز بندازین زیر گازرو کم کنین تا ابش کم بشه و غلیظ بشه😊 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه یه غذای خوشمزه با سیب زمینی با سوسیس 🥔سیب زمینی آب پز یا بخار پز یا کبابی 🧀پنیر چدار یا پیتزا 🍅گوجه گیلاسی 🍕سوسیس (یکم تفت بدین) 🫑فلفل سبز یا دلمه 🌽ذرت ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🤤 شیر 4 لیوان شکر 8 ق غ وانیل کمی خامه صبحانه 150 گرم نشاسته ذرت( سفید رنگه) 3 ق غ نشاسته گل 2 ق غ زرده تخم مرغ 1 دونه همه مواد و باهم مخلوط کنید به غیر از خامه و وانیل. بزارید روی گاز با شعله متوسط . حدود پنج شش دقیقه که گذشت خامه رو اضافه کنید بعد که غلیظ شد حرارت رو خاموش کنید و وانیل رو بهش اضافه کنید. داخل لیوان سرومون پودر بیسکوئیت لوتوس رو‌خورد کنید و کمی کف ظرف بریزید بعد مواد کرم بعد کرم لوتوس بن ماری شده بعد چند حلقه موز . این کار رو تا آخر انجام بدید تا موادمون تموم شه ‌روی دسر رو از کرم لوتوس بنماری شده پر کنید ودر آخر کار برای تزیین کمی از پودر بیسکوئیت و پودر پسته و خود بیسکوئیت تزیین کنید میتونید این دسر رو بزارید یخچال یکی دو ساعت بمونه و بعد میل کنید . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سراغ دستورش 1.5 فنجان ماست 2 قاشق غذاخوری آرد 3 عدد تخم مرغ 1 بسته بکینگ پودر نمک 500 گرم سیب زمینی برا روی سطحش 2 فنجان ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 عدد سیر دندان 2.3 قاشق غذاخوری روغن زیتون‌بدون بو 1 قاشق دسر فلفل قرمز آسیاب شده گردو برا سطحش
🍝 😋 🔸پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه. حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد... حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى 190درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قسمت اول ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ارشیو غذا سه سوته
🍢 😋 ▫️راسته یا فیله گوساله 300 گرم ▫️سینه مرغ 300 گرم ▫️ماست یا خامه 1/3 لیوان ▫️روغن زیتون 1/6 لیوان ▫️پیاز 2 عدد ▫️فلفل دلمه ای 3 عدد ▫️نمک و فلفل مقدار لازم 🔸ماست، روغن زیتون و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. گوشت گوساله و سینه مرغ را به تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید، سس ماست را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و 2 – 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید. پس از استراحت به صورت یکی در میان گوشت و مرغ را به سیخ بکشید و بین آنها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز قرار قرار دهید سپس سیخ ها را روی کباب پز بگذارید و کباب کنید (در طول پخت روی کباب را با کره برس بکشید و نمک بپاشید)، میتوانید داخل فر با حرارت بالا نیز کباب ها را آماده کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت دوم ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥗 😋 🔸سه چهار عدد سیب زمینی را من خوب شستم(من با پوست خرد کردم شما میتونید پوست بکنید)بعد اونارو‌‌ بخار پز کردم به همراه دوتا هویج وهویجا رو بعد از بخار پز شدن ریز خرد کردم در ظرف دیگری یه پیمونه ساقه های ترد کرفس خرد شده به همراه یک پیاز کوچک خرد شده ویک پیمانه نخود فرنگی پخته شده را مخلوط کرده هویج وسیب زمینی ها را بعد از خنک شدن به آن اضافه کردم وکاملا مخلوط کردم برای سس سالاد یکی دو‌حبه سیر را له کرده(اگه طعم سیر را دوست ندارید حذف کنید)سس مایونز (تقریبا سه قاشق)وماست چکیده(چهار قاشق)را باسیر مخلوط کنید ونمک وفلفل سیاه هم افزوده وسپس سس را به مواد سالاد اضافه کرده ودر آخر دو قاشق شوید خرد شده را هم اضافه کرده وخوب مخلوط کرده ودو سه ساعتی در یخچال گذاشته ونوش جان کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 ▫️شیر یک لیتر ▫️شعریه یک لیوان ▫️پودر نارگیل یک لیوان ▫️فندق خرد شده یک لیوان ▫️آرد گندم یک قاشق غ خ ▫️نشاسته سه ق غ خ ▫️شکر یک لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️وانیل نصف ق چ خ 🔸کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ‌ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه. قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رو‌میز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯