6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشي
#شام_راحت_مفید_مجلسی_و_بسیار خوشمزه که حتما پیشنهاد میکنم امتحان کنید
مواد لازم:
24 عدد نان تست
24 عدد پنیر موزارلا کوچک
یک چهارم فنجان آرد
یک چهارم فنجان آب
2 فنجان پنیر پارمسان
پودر سیر
جعفری یک قاشق غذاخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_کشک
مواد لازم:
سبزی_آش : 500 گرم
نخود : 1 پیمانه
لوبیا : 1 پیمانه
برنج : 1 پیمانه
عدس : 1/2 پیمانه
بلغورگندم : 1/3 پیمانه
بلغورجو : 1/3 پیمانه
سیب_زمینی : 2 عدد متوسط
پیاز : 2 عدد متوسط
سیر : 2 گوله
کشک : 1 کیلوگرم
ادویه : 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
فلفل : 1 قاشق مرباخوری
نعناع : 3 قاشق مرباخوری
نمک : به مقدار لازم
مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج
طرز تهیه
نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.
در داخل قابلمه بزرگتر سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم.
پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای 20-10 ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم
نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_بامیه_خوشمزه
بامیه: 300 گرم
گوشت خورشتی: 500 گرم
گوجه فرنگی: 6 عدد
پیاز بزرگ: 2 عدد
لپه: 3/4 پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه
اول پیاز داغ درست میکنیم بعد که تفت خورد دو حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکتیم و سرخش میکنیم بعد زرچوبه و فلفل سیاه و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم دو لیوان اب اضافه میکنیم بعد از جوش اومدن کاملا شعله رو کم میکتیم تا گوشت کاملا پخته بشه بعد بامیه ها یکمی تهش رو میگیریم زیاد نشه که خورشت لیز میشه بعد کمی تفت میدیم و و یک ساعت اخر بامیه سرخ شده و نمک و زعفرون و دو تا لیمو عمانی رو اضافه میکتیم و اجازه میدیم تا کاملا جا بیفته
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیش_غذای_لذیذ
مواد لازم
کدو سبز
بادمجان
4 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
روغن زیتون
½ پیاز رنده شده
هویج رنده شده
200 گرم کرم ریکوتا
پیازچه
گوجه گیلاسی
دستوالعمل:
بادمجان و کدو سبز را مانند ویدئو برش دهید.
قالب مافین را چرب کرده و برش ها را در هر قالب قرار دهید.
بادمجان و کدو سبز باقیمانده را مربع های کوچک برش دهید.
4 عدد تخم مرغ را بزنید، نمک ، فلفل، پیاز رنده شده و هویج رنده شده، کرم ریکوتا را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کدو سبز ، بادمجان ، پیازچه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط را در هر مافین بریزید ، سپس بالای هر مافین نصف گوجه گیلاس اضافه کنید.
به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) بپزید.
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸در این صبح زیبا
🌸صمیمی ترین سلامها و درودها
🍃🌸تقدیم شما عزیزان
🌸امید که طلوع امروز
🍃آغازخوشےهایتان باشد
🌸و شادی و برکت و آرامش
🍃مهمان همیشگی خانه هایتان
🌸صبح زیباتون بخیر
#آبگوشت_با_آب_انار
مواد لازم
نیم كیلو گوشت سردست
دو عدد پیاز متوسط
یك فنجان نخود و لوبیا سفید
چند عدد فلفل سبز ریز
250 گرم سیب زمینی استانبولی
1 لیوان آب انار
یك قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
به میزان كافی نمك و فلفل وزردچوبه
طرز تهیه
گوشت را پس از پاك كردن و شستن، چند تكه كرده و با پیاز خرد شده و روغن كمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس كنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و 2 لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید.رب گوجه فرنگی را كمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمك و فلفل را اضافه كنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ساندویچ_تنوری
با یکی دیگر از غذا هاي فست فودی و ساده در خدمت تان هستیم و میخواهیم ساندویچ تنوری را به شما آموزش دهیم در ادامه میتوانید با طرز تهیه ساندویچ تنوری خانگی و خوشمزه ما را دنبال نمایید.
سينه مرغ را مزه دار كردم بعد نازک برش دادم با روغن سرخ كردم سپس قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سير تفت دادم كالباس ها را هم جدا داخل كمی روغن تفت دادم گرچه به صورت برش هاي نازک دایره اي.
بعد كالباس را لای نان باگت گذاشتم، بعد از آن مرغ و قارچ و سس خردل و سس سفید ريختم و در آخر پنير گودا گذاشتم بعد اطراف آن را فويل پیچیدم و داخل فر به مدت 10 دقيقه قرار دادم تا پنير آب شود ساندويچ هاي خوشمزه ما حاضر هست
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نکات_کتلت
سیب زمینی روز قبل پخته شود و در یخچال گذاشته شود تا کاملا سرد بشه
یکی از مهمترین علت های وا رفتن کتلت و شامی گرم بودن سیب زمینی پخته شده هست...
و هم کمتر روغن جذب میکنه در حین سرخ شدن.
نسبت سیب زمینی ب گوشت 2 ب 1 است.
آب گوشت و پیاز گرفته بشه...
حتما از سیر رنده شده استفاده کنید..طعم کتلت و بینظیر میکنه..
از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه.
اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید.چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند
حرارت هم ملایم باشه..اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه.
و بعد از مخلوط کردن مواد 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته
در هنگام سرخ کردن
یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه ..کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه
کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذارید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فینگرفود
نان را به شکل مثلث برش دهید.
پنیر را با گردو خرد شده و سبزی خوردن خرد شده مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.
با کمی تخم خرفه،کنجد،گوجه فرنگی خرد شده و یک چوب شور تزیین کني
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_سیب_زمینی_ایرلندی
سیب زمینی پوست گرفته ریز سه عدد
- آب مرغ چهار پیمانه
- پیاز خرد شده دو عدد
- تره ساطوری هشت برگ
- برگ کرفس سه شاخه
- سبزی خشک (نعنا، ترخون و کمی آویشن یا مرزه) یک قاشق چایخوری
- برگ بو یک پر
- آرد دو قاشق غذاخوری
- شیر دو پیمانه
- خامه یک پیمانه
- کره دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. آرد را اضافه کنید و بچرخانید تا کمی رنگ بگیرد. سیبزمینی و آب مرغ و شیر و برگ کرفس را همراه با برگ بو و کمی نمک اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید. شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا سوپ شما برای حدود یک ساعت بپزد.
برگ کرفس و برگ بو را با کفگیر در آورید و دور بیندازید. تکههای سیبزمینی را هم درآورید، در بشقاب با چنگال له کنید، به دیگ برگردانید و به جوش بیاورید.
فلفل و سبزی خشک را بپاشید و نمک سوپ را اندازه کنید. آتش زیر قابلمه را خاموش کنید تا سوپ از جوش بیفتد، آنگاه خامه را بریزید، سوپ را یکی دو دور بگردانید و بکشید. ظرف سوپ را با تره ساطوری تزیین کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯