10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#استیک_فرانسوی
به همراه یک_ترفند عالی برای یک سس لذیذ
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آلبالو_پلوخوشمزه
برای درست کردن آلبالو پلو یک عدد سینه مرغ رو با مخلوطی از کره و روغن مایع سرخ کرده به همراه کمی زردچوبه و زعفرون نمک و یک پیاز متوسط ریز خرد شده و سرخ شده ویک لیوان آب میذارم بپزه .سی تا چهل دقیقه .
نیم کیلو آلبالو هسته گرفته دویست و پنجاه گرم شکر رو یک شب تا صبح توی یخچال استراحت میدیم روی حرارت متوسط تا آلبالو ها پخته بشن حدود یک ربع و در آخر یک قاشق گلاب اضافه میکنم.
چهار پیمونه برنج رو خیس کرده و ابکش میکنم و برای ته دیگ به نظرم همون برنج عالیه و آلبالو و شهدش رو روی برنج میریزم و دم میکنم حدود چهل و پنج دقیقه و موقع سرو مرغ رو لا به لای برنج میریزیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورشت_ترشی_قورمه
لوبیا چشم بلبلی پخته شده وبا پیاز وزعفرون تفت داده شده با روغن کم
گوشت یا کوفته قلقلی مقداری
آلو خورشتی یا آلوچه 5عدد
رب و زعفرون نمک فلفل مقداری
گوشت رو با پیاز تفت بدین بزارین بپزه بعد لوبیا الو رب وزعفرون نمک فلفل اضافه کنید با یک لیوان اب گوشت ندارین اب جوش وبزارین حسابی بپزه وجا بیفته نیم ساعت اخر درقابلمه بازباشه و بپزین
رسپی از دوست اردبیلی عزیزم نیلوفر جان
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#طعم_دار_کردن_کتلت_با_آب_سیب
اگر میخواهید طعم کتلت شما با تمام کتلتهای تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت میتواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سرکه_انگور_خانگی
مواد لازم:
انگور(از هر نوع) یک کیلو
آب سه لیتر
نخود یک ق غ
بلغور گندم یک ق غ
نمک سه ق غ
انگور را بشویید و صبر کنید خشک شوند. سپس آنها را در یک دبه بزرگ بریزید. آب را اضافه کنید تا روی انگورها را بپوشاند. نخود و بلغور را به آنها اضافه کنید. سپس روی دبه یک پارچه تنظیف بکشید و برای 20 روز در فضایی تاریک با دمای حدود 25 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در روزهای اول، انگورها را هر روز زیر و رو کنید و بعد از گذشته چند روز، هر هفته دوبار آنها را زیر و رو کنید. بعد از گذشت 20 روز، انگورها را تخلیه کرده و مایع را به ظرف کوچکتری منتقل کنید. تفالههای انگور را در یک پارچه نخی تمیز بریزی و با دست خوب فشار دهید تا آبشان گرفته شود. این آب را به مایع قبلی اضافه کنید. نمک را اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف را بگذارید اما آنها را محکم نبندید تا هوا برسد حالا ظرف شیشهای را برای 30 تا 50 روز در مکان قبلی بگذارید.
بعد از گذشت این مدت، مایه را با کمک یک پارچه تنظیف صاف کنید و سپس با قیف در ظرف استریل شده بریزید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دمی_گوجه_گوشت_قلقلی
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و چهار عدد گوجه رو رنده میکنیم و میریزیم داخل قابلمه تا آبش جمع بشه و از خامی دربیاد من کمی رب هم میزنم برنج خوشرنگتر بشه بعد که خوب تفت خورد یک عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خورد میکنبم و داخل قابلمه تفت میدیم
بعد دو پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک میزنیم و آب میریزیم تا برنج و سیب زمینی بپزه
من دویست گرم گوشت رو با یه عدد پیاز متوسط و نمک مخلوط میکنیم و قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم
وقتی برنج بی آب شد قاطی برنج میکنیم و دم میکنیم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پیراشکی_با_مغز_مرغ_وسبزیجات
مواد لازم برای خمیر
شیر یا آب ولرم 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آرد 3 لیوان شاید بیشتر(تا جایی که خمیر بدست نچسبه)
روغن 6 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری سر صاف
نمک 1 قاشق مرباخوری تخم مرغ 1 عدد،
زعفران و کنجد برای روی خمیر
اول شیر ولرم رو با 1 حبه قند متوسط مخلوط کردم بعد پودر خمیر مایه رو روش پاشیدم گذاشتم10 دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک، روغن رو داخل کاسه دیگری ریختم با قاشق مخلوط کردم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنم، آرد رو روی مواد الک کردم.
آرد رو تا جایی زدم که خمیر بدست نچسبید خمیر رو چند دقیقه ورز دادم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیدم و روش رو با پلاستیک پوشوندم و یک ساعت در محیط آشپزخونه گذاشتم تا حجم اون دو برابر بشه و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفتم حالاخمیر ما آمادست.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯