فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ترفند تمیزکردن گاز لعابی
🌺 @khano_mane 🌺
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
#کماج_تابه_نگین
آرد سفید؛یک پیمانه
آرد برنج؛یک پیمانه
شیر یا آب؛یک دوم پیمانه
گلاب؛دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ؛دو عدد
شکر؛یک چهارم پیمانه
روغن مایع؛یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر
وانیل؛نوک چاقو
عرق هل در صورت تمایل ؛یک ق چ
زعفران دم کرده به مقدار لازم
تخم مرغ وشکر ووانیل رو با مفتول دستی یا همزن برقی هر کدوم که در دسترستون هست هم بزنید تا پفکی بشه روغن مایع وشیر(یا اب که من اب وگلاب وهل وزعفرون رو مخلوط کردم)به ترتیب اضافه کنید ومخلوط اردها وبکینگ پودر الک شده رو هم اضافه ومخلوط کنید غلظت مواد مثل غلظت ماست هست من مایه رو داخل تابه دوطرفه که چرب وکاغذ روغنی انداختم ریختم واشر دور تابه رو در اوردم وروی شعله پخش کن داغ شده وشعله ملایم به مدت حدود سی دقیقه قرار دادم وبعد پخت پشت ورو کردم اون طرفش هم برشته بشه میتونید مثل پنکیک داخل تابه گرد کوچیک هم درست کنید کم شیرین وخوشمزه😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ويفر_خونگی
مواد لازم:
آرد : يك پيمانه
پودر قند : يك پيمانه
روغن : يك پيمانه
اسانس دلخواه چند قطره
نون ميكادو 4/5 ورق
طرز تهيه:
اول آرد الك شده رو تو تابه تفت بدين تا بوي خامي اون گرفته شه
بعد پودر قند الك شده رو اضافه كنيد و دوباره تفت بدين سپس روغن
وقتي مواد كامل باهم مخلوط شدن زير گاز رو خاموش كنيد و چند قطره (3/4 قطره) اسانس اضافه كنيد من اسانس موز زدم چون خيلي ويفر موزي دوست داريم😁
همانطور كه تو عكسا ميبينيد از مواد روي نون ميكادو ميريزم و لايه لايه ادامه ميديم (موادتون نبايد خنك شه چون روي نون ها موج دار ميشه، داغ هم نبايد باشه چون نون رو خمير ميكنه)
براي من 4لايه نون شد
بعد يه جسم سنگين روش بزارين و نيم الي يك ساعت داخل يخچال بزارين سپس به سايز هاي مختلف برش بدين😍
اگر خواستين ويفر شكلاتي درست كنين دو قاشق غذاخوري از آرد رو كم كنيد جاش 2قاشق پودر كاكائو بزنيد.
،
اين ويفر رو در ظرف در بسته نگهداري كنيد راحت تا يك هفته تازه ميمونه.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
حلوا کفگیری تبریز
آرد نیم کیلو
کره 250 گرم
روغن مایع 50 گرم
پودر قند 300 گرم
پودر هل 2 ق غ
پودر بادام 250 گرم
زعفران دم کرده غلیظ2 ق غ
آرد را روی حرارت گذاشته و در حدی تفت دهید که فقط خامی آن گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند. سپس کره و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته صبر می کنید تا خنک شود سپس پودر قند و هل را اضافه کرده مخلوط کنید در آخر پودر بادام را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را در گوشه ظرف جمع کرده و فشار دهید. سپس با یک کفگیر از حلوا برداشته و در ظرف مورد نظر برگردانید. می توانید به نیمی از مواد زعفران دم کرده زده و حلوا را در دو رنگ تهیه کنید.
قبل از اضافه کردن پودر قند بهتر است حتما حلوا کاملا سرد شود تا حلوا سفت نشود.
بجای پودر بادام می توان از گردوی آسیاب شده هم استفاده کرد حتی ترکیب این دو با هم نیز تست خوبی خواهد داشت.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابهای👌👌
تقدیم به همه شما
#رنگوببین »»گوشت:
گوشت چرخ کرده: 600 گرم (سردست گوساله)
نمک: 1/5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
سماق: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
پیاز: 1 عدد
سیر: 4 حبه
گوشت رو بعد از ورز دادن 20 دقیقه درون یخچال بذارید.
از این گوشت میتونید برای کباب کوبیده هم استفاده کنید.
»»سس گوجه:
گوجه: 4 عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
این سس 20 دقیقهای آماده میشه
بادمجان، گوجه و فلفل سبز، برای دورچین بشقاب
امیدوارم که لذتشو ببرید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_بادمجان 🍆 😋
🔸ابتدا برای هر نفر سه عدد بادمجان متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده زده داخل یه صافی بریزید سپس نمک بزنید پس از حدود بیست دقیقه با قاشق رویرنده بادمجانها فشار بدید تا آب اضافیشون خارج بشه و کم حجم بشن و کاملا بی آب بشن.
سپس یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده آب پیاز را بگیرید سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و به همراه بادمجانها و دو قاشق غذاخوردی پودر جو دوسر(یا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی) ٬ دو قاشق جعفری یا پیازچه ی خرد شده ٬ دو قاشق مرباخوری کنجد(در صورت تمایل) ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ زردچوبه ، پودر پاپریکا خوب مخلوط کنید.
در ماهی تابه ای مقداری روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن خوب داغ بشه سپس قاشق قاشق از مواد کوکو داخل تابه بریزید و سرخ کنید.نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_وانیلی
👈 موادلازم:
2عدد زرده تخم مرغ
50گرم شکر ( 3ق غ )
یک بسته وانیل شکری
دو ونیم ق غ پودر نشاسته ( 30 الی 40 گرم )
نیم لیتر شیر
کمی توت فرنگییا میوه دیگربرای تزیین
زرده های تخم مرغ و شکر رو در ظرفی بریزید و تا حدی بزنید که بصورت مایه یکدست و کرم رنگ دربیاد
وانیل رو با 100میلی لیتراز شیر سرد و نشاسته مخلوط کنید و به تخم مرغ و شکر زده شده اضافه کنید و هم بزنید
400 میلی لیتر مابقی شیر رو روی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید تا رویه نبنده و داغ شه 👈 یکی دو حباب که زد و خواست شروع به جوشیدن کنه از روی حرارت بردارید و به مخلوط ( تخم مرغ و شکر و نشاسته و شیر و وانیلی که آماده کرده اید ) اضافه کنید و هم بزنید
موادتون رو دوباره داخل قابلمه برگردونید و روی حرارت ملایم بذارید و با همزن دستی مثل فرنی مرتب هم بزنید تا سفت شه و قبل از اینکه بخواد بجوشه از روی حرارت برداررد و خوب هم بزنید تا رویه نبنده و کمی خنک شه
بعد در ظروف بریزید و ویک لایه کیک شکلاتی بذارید ویکم قهوه ی فوری روشون بریزید ودوباره کرم روشون بریزید
میتونید از توت انبه هر میوه ومغز واسه دیزاین استفاده کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوای_کرمدار 🧇 😋
🔸هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید.
تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظ برسه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسو ترکیه ای
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#تیرامیسو_ترکیه_ای
مواد لازم :
یک پاکت بیسکوئیت لیدی فینگر.لوازم قنادیا دارن( 16 عدد)
مواد لازم برای خیساندن :
کمی کمتر از 1.5 لیوان آب ولرم
1 الی 1.5 قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده
1 الی 1.5 قاشق غذاخوری شکر مواد لازم برای کرم:
3 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری آرد(سر پر )
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر
200 گرم پنیر متسکارپونه یاخامه ای
طرز تهیه:
در ابتدا تمام مواد کرم بجز پنیر را داخل قابلمه ریخته و خوب هم میزنیم. و بعد روی اجاق تا زمانی که شروع به جوشیدن کرد هم میزنیم.( دقت کنید حتی اگر برای 10 ثانیه هم زدن را متوقف کنید ، کرم تان وا می رود ) بعد از اینکه کرم اماده شد، داخل ظرف دیگه ای ریخته و هر از گاهی هم میزنیم تا ولرم شود.
بعد از ولرم شدن ، پنیر را هم افزوده و با میکسر حدود 10-15 دقیقه مخلوط میکنیم. بعد از اینکه کرم مان آماده شد، داخل یک ظرف دیگر ، آب، قهوه و شکر را مخلوط میکنیم. بیسکوئیت ها را در این محلول خیس میکنیم ، داخل یک قالب مستطیلی در دو ردیف میچینیم.
البته بعد از اینکه لایه اول بیسکوئیت ها را چیدیم، رویش کرم مالیده و ردیف دوم را میچینیم. باقی مانده کرم را هم روی ردیف آخر مالیده و اجازه میدهیم خنک شود.
اجازه میدهیم چندساعت در داخل یخچال بماند تا خودش را بگیرد.
و در نهایت رویش کاکائو الک کرده و سرو میکنیم. نوش جان😍😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯