eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر خرده شیشه شیر کاکائو 😍😍 ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🍋🍋 ✍ فر را روي 180 درجه سانتي‌ گراد گرم كنيد. 150 گرم كره، دو قاشق چاي‌خوري رنده پوست ليمو، يك‌سوم پيمانه آب ليمو، یک و نيم پيمانه شكر، سه‌چهارم پيمانه آرد، يك و نيم پيمانه شير و چهار زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد. سفيده‌ها را با همزن برقي بزنيد و آرام به مخلوط بالا اضافه كنيد. خمير به دست آمده را در ظروف مورد نظر بريزيد و به روش بن‌ماري براي 25 تا 30 دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
😋 طرز تهیه سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم "که میشه همون پنیر پیتزا".. پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم به ترتیب توی آرد ، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه.. میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم.. نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#مرغ_چیپسی 🍗 1. ۱ لیوان خامه 2. ۱۰۰گرم پنیر چدار رنده شده 3. ۱عدد تخم مرغ 4. ۲لیوان چیپس ذرت خرد شده 5. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم 6. ۵۰۰گرم گوشت سینه مرغ 7. ۲لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده ♨️خامه،پنیر چدار رنده شده،تخم مرغ،چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#یخ_های_نعناعی🌿🌿 یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست.. برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید.. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده😊 برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید: میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره.. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود.. با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید.. استفاده از آب مقطر هم میتونه در این زمینه به شما کمک کنه.. یه راه دیگه اینه که دو بار آب رو بجوشونید.. آب رو داخل ظرف ریخته و بذارید به جوش بیاد.. از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک بشه و دوباره اون رو روی حرارت قرار بدید و بجوشونید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
✅ باقلوا استانبولي 😋 شش ورق از يوفكاي ترك رو جدا ميكنيم روي هر را كدام حسابی كره مالی میکنیم(کره آب شده مي زنيم ) مواد مياني دلبخواهي مثل انواع مغزها، من از پسته و گردوي نيم كوب شده بمقدار هرکدام يك پيمانه ، يك ق غ پودر هل و يك ق غ پودر دارچين ، نصف پيمانه شكر البته من كمتر ريختم همه رو با هم مخلوط و كمي گلاب با هم مخلوط مي كنيم تا خمیری نه چندان سفت بدست بیایدو كنار ميزاريم ، حالا ورقه ها روي هم قرار ميديم و مواد مياني را در عرض خمير قرار مي دهيم و محكم رول ميكنيم ، و در نهايت برش مي دهيم و توي ظرف رو كمي با كره چرب ميكنيم و باقلواها را ميچينيم ، و روشو كمي كره مي زنيم ميزاريم توي فر كه از قبل گرم كرده ايم بمدت بيست تا سي دقيقه با دمای ۱۸۰درجه. در اين فاصله شربت رو آماده ميكنيم نصف پيمانه شكر با نصف پيمانه آب مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميزاريم نصف پيمانه شير عسلي رو بهش اضافه ميكنيم كمي كه جوشيد خاموش ميكنيم میتونیت يكم زعفرون هم بهش اضافه كرد .ميزاريم سرد بشه و باقلوا رو كه از فر در آورديم روشو شربت مي ريزيم من شیرعسلی گیرم نیومد واستفاده نکردم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
خدایا امروز برای عزیزانم سلامتی، نیکبختی و یک دنیاحال خوب آرزو دارم به آنان عطاکن هرآنچه برایشان خیر است.... سلام😍صبحتون بخیر😍 💞 @fast_food 💞
#پیراشکی_کرمدار 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#پیراشکی_کرمدار 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨
‍ ✅پیراشکی کرم دار🍩🍩 ✍مواد لازم : خمیر مایه ۱.۵ قاشق سوپ خوری شکر ۱ قاشق مربا خوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه آرد ۵۰۰ گرم شکر ۱ قاشق مربا خوری نمک ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ قاشق غذا خوری مواد لازم کرم پیراشکی : شیر یا آب جوش ۱.۵ پیمانه شکر ۱/۲. پیمانه آرد ١پيمانه وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری 🍜طرز تهیه: یک دوم پیمانه آب ولرم رو داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر رو به اون اضافه کنید. حالا میزان خمیر مایه رو روی اون بپاشید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاد. (ولرمی آب باید در حدی باشه که با دست کاملا حس بشه ولی دست رو نسوزونه!) زمان لازم برای عمل اومدن خمیر مایه بین ٥تا١٠ دقیقه است! بعد این مخلوط رو اب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیادروغن رو وقتي خمير كمي شل اضافه ميكنيم. روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل بشه! خمیر رو داخل یک ظرف بذارید و روی اونو بپوشونید و بذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمونه تا حجمش ۲ برابر بشه. بعد از این مدت دوباره روی سطحی رو آرد پاشی کنید و خمیر رو با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیارید و بذارید حدود ۱ ساعت بمونه تا دوباره حجمش ۲ برابر بشه! حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها رو سرخ کنید. بعد هم اونا رو کمی برش بدید و از کرم وسط اونا بذارید. 🍜طرز تهیه کرم پیراشکی: تمام مواد رو به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. در آخر هم وانیل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#چیز_کیک_لیمویی مواد لازم: کیک اسفنجی ساده پنیر ماسکارپونه 2بسته خامه صبحانه 2بسته شکر 8 قاشق پودر ژلاتین دو قاشق ژله لیمویی 2بسته رنده ی پوست لیمو یک قاشق غذاخوری . براي لايه پايين کیک اسفنجی ساده که همه دستورشو میدونن درست کردم تو همون قالب کمربندی که میخوام چیز کیکو درس کنم... کیکم که آماده شد کیکو از قالب جدا کردم و قالبمو شستم تا چیز کیکم تمیز دربیاد. دوباره کیکو گذاشتم تو قالب... حالا براي لايه سفيد خامه ای دو بسته پنير ماسكار پونه و دو بسته خامه صبحانه و هشت قاشق شكر (مقدارش دلخواهه) رو كمي با همزن زدم و دو قاشق مربا خوري پودر ژلاتين رو تو يك سوم پيمانه اب بن ماري كردم و بعد از خنك شدن به اين مايه اضافه كردم یکمم رنده ی پوست لیمو ریختم هم عطر خوبی داره هم خوش طعمش میکنه و مخلوط كردم و روي لايه کیکم ريختم و تو يخچال گذاشتم تا كمي سفت بشه. براي لايه بعد دو بسته ژله لیمویی آماده کردم و وقتی از دما افتاد ریختم(خنک بشه خوب) رو لایه ی خامه ای ریختم گذاشتم تو یخچال تا ببنده دوباره از لایه ی پنیری ریختم گذاشتم یخچال ببنده، دوباره ژله و لایه پنیری و لایه ی آخر ژله ریختم یه روز کامل گذاشتم تو قالب تو یخچال بمونه... دور قالبو خیلی آروم و با حوصله با یه چاقوی نازک جدا کردم و از قالب درش آوردم... فوق العاده خوشمزه و لطیف بود طعم بی نظیره لیمو عالی بود توش ،جاتون سبز دوستای گلم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خلاقانه
صبح یعنی قد کشیدن در باد چه کسی می گوید پشت این ثانیه ها تاریک است گام اگر برداریم روشنی نزدیک است سلام روزتون زیبا🌸🌸🌸 💞 @fast_food 💞
#موس_کیک_شکلاتی ✍مواد لازم تخم مرغ کامل یکی زرده تخم مرغ 2 عدد شکر 50 گرم آب 30 میلی لیتر شکلات ریز خرد شده 130 گرم  خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) 200 گرم ✍طرز تهیه در ظرفی شکلات خرد شده را ریخته ظرف را در داخل آب گرم قرار می دهیم تا شکلات حل شود. در یک قابلمه کوچک شکر و آب را ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا شربت شود. در یک ظرف تخم مرغ کامل و زرده مخلوط کرده در حالیکه بهم می زنیم شربت شکر را نیز اضافه کرده بهم می زنیم. سپس مایه را به قابلمه شربت بازگردانده روی حرارت بهم می زنیم تا حرارت آن به 80 درجه سانتیگراد برسد. مایه را از روی حرارت برمی داریم و به داخل یک کاسه می ریزیم. از این پس مایه را با تخم مرغ همزن برقی بهم می زنیم تا کمی سرد شود. به این کرم یا خمیر سابایون گفته می شود. یک سوم خامه ای که نیمه سفت شده است یعنی از تخم مرغ همزنی نمی ریزد ولی شیار در درون آن باقی نمی ماند را به شکلات اضافه می کنیم تا شکلات براق شود بهم می زنیم. سابایون را نیز به شکلات اضافه کرده با لیسک بهم می زنیم دو سوم باقیمانده خامه را نیز اضافه کرده بهم می زنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh