eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
برنج ۳/۵ پیمانه عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه ۱عدد سیب زمینی ۱عدد پیاز ۲حبه سیر ۲عدد گوجه فرنگی متوسط ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره زعفران بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج و عدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم. امیدوارم که لذت ببرید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سالاد تاکو کلاسیک مواد لازم برای 4 نفر 4 عدد نان تورتیلا گندم روغن350 گرم گوشت چرخ‌کرده بوقلمون یک عدد پیاز خرد شده یک حبه سیر رنده شده 225 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری سرکه سیب نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده 4 پیمانه کاهوی ریز شده ¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده ¼ پیمانه پیازچه خرد شده 12 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی طرز تهیه برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند. سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخ‌کرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجه‌فرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید و سرو کنید. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع_پاستاخوشمزه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌ 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه باباریه قهوه (دسرفرانسوی) مواد اولیه : کاکائو یا قهوه یک قاشق مربا خوری سرپر شیر:یک لیوان یک لیوان پودر قند :یک قاشق غذا خوری سر پر زرده تخم مرغ :چهار عدد خامه :200(دویست)گرم شکر :2/1 پیمانه(نصف پیمانه) ورقه ژلاتین ضخیم :سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق طرز تهیه: ابتدا زرده تخم مرغ را میزنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع.سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیمتا کرم رنگ شود بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند میزنیم.سپس کاکائو یا قهوه را در شیر حل میکنیم.بعد شیر را به مایع اولیه(زرده تخم مرغ و شکر)اضافه میکنیم و هم میزنیم.سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه میکنیم و ته قالب را با کره چرب میکنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب میریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم) 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
درون نان را با سیب زمینی،کدو،گوجه فرنگی،سوسیس،کمی جعفری،پیاز تفت داده شده پر کنین. *اگه دوست داشتین با مرکبات خرد شده میل کنین.(من پرتقال ریختم) نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شیرخشک قنادی1پیمانه پودر قند 1پیمانه ارده 1/2پیمانه مواد رو باهم مخلوط كنيد ته قالب سیلیکونی را پسته بریزید مواد حلوا رو بصورت فشرده بريزيد ودر فریزر 5 ساعت قرار دهید هل یا وانیل کمی ۲یا۳ قاشق بیشتر ارده بریزید نوش جان 💖 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کاری از فریده جون بدون فر ۳ عدد تخم مرغ یک لیوان سرپر آرد نول سه ق غ شکر دو ق غ روغن مایع یک ق غ گلاب وانیل وبکینگ پورد کمی اول تخم مرغها را باهم هم زرده هم سفیده یکجا میریزیم وبا شکر ووانیل باهم زن میزنیم تا رنگش به کرمی وکشدار بشه وبعد از اینکه زدیم آرد روغن وگلاب ومیریزیم وبعد آرد اضافه میکنیم ویه کم میزنیم و تمام وحالا کف ماهی تابه رژیمی روغن میزنیم وکاغذ روغنی میندازیم وزیر شعله را کم با شعله پخش کن میزاریم تا ۲۰ دقیقه زمان میدیم وبعد از بیست دقیقه بر میگردونیم اون طرف رولت هم طلایی بشه وبعد خاموش کرده وروی پارچه ی تمیزی میزاریم با همون پارچه رولش میکنیم داخل یخچال تا نیم ساعت بمونه تو این نیم ساعت خامه نیمه آماده را که قبلا گذاشته بودم بیرون با همزن دور تند زدم تا مثل خامه فرم گرفت ورولت را بیرون اوردم و لا به لاش خامه زدم ودوباره حالا بدون پارچه رولش کردم ولای کاغذ روغنی گذاشتم تو یخچال تا دوسه سه ساعت خودش وگرفت آوردم بیرون وتزئینش کردم حتما درست کنین نوش جان 💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👆👆 🍕🍕🍕🍕 مواد لازم برای۳ نفر مواد اصلی سینه مرغ ۲۵۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد سس گوجه فرنگی به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم خمیر پیتزا به مقدار لازم مواد لازم روی پیتزا بادمجان ۱ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد تخم مرغ (زرده) ۱ عدد طرز تهیه ۱- اول خمیر پیتزا را آماده میکنیم.سینه مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک میپزیم و بعد از پخت آنرا ریش ریش میکنیم.فلفل دلمه ای خرد شده را با کمی روغن تفت میدهیم ۲- سپس قارچ ورقه شده را نیز اضافه کرده مجدد تفت میدهیم تا کمی نرم شوند.نصف خمیر پیتزا را به شکل مربع باز کرده روی آن سس گوجه فرنگی زده پنیر میپاشیم و فلفل دلمه ای,قارچ,سینه مرغ را روی پنیر ریخته مجددا پنیر میپاشیم. ۳- باقی خمیر پیتزا را به اندازه خمیر اولی به شکل مربع باز میکنیم و به صورت نواری برش میدهیم.اما یک سانت مانده به انتهای خمیر را برش نمیدهیم. ۴- هویج را آب پز کرده به شکل نواری برش میزنیم.فلفل دلمه ای و بادمجان را نیز نواری میبریم و در کمی روغن سرخ میکنیم تا نرم شود.در خمیر یک در میان نوارها را برداشته و در جهت مخالف قرار میدهیم. ۵- روی خمیر فلفل دلمه ای گذاشته نوار ها را به جای خود برمیگردانیم ۶- سپس نوار های ردیف دوم را براشته روی خمیر بادمجان گذاشته مجدد نوار ها را در جای خود میگذاریم ۷- دوباره خمیر های ردیف اول را برداشته هویج را روی خمیر قرار داده نوار ها را بر میگردانیم و اینکار را تا تمام شدن خمیر انجام میدهیم ۸- در انتها خمیر شطرنجی را روی خمیر حاوی مواد پیتزا قرار میدهیم و هر دو خمیر را به هم میچسبانیم.زرده تخم مرغ را کمی با چنگال میزنیم و روی خمیر شطرنجی را زرده تخم مرغ زده ۹- و پیتزا را در فری که از قبل با ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰دقیقه قرار میدهیم تا بپزد. سایر نکات برای داخل پیتزا میتوانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید یا اندازه مواد را کم و زیاد کنید.بعد از پخت ۵دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی پیتزا هم طلایی شود.مدت پخت در فرها متفاوت است,ممکن است زمان پخت کم یا زیاد شود.برای این پیتزا از خمیر جادویی استفاده شده است. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯