eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم سینه یا ران مرغ: ۶ تکه پیاز: ۱ عدد بزرگ سیر:۳ حبه رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری شیرنارگیل: ۴ قاشق غذاخوری (اختیاری) قیسی: ۱۰ عدد نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری: به مقدار لازم زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع: به مقدار لازم کره: ۲۰ گرم طرز تهیه 1. خورش مرغ افشاری مثل خورش مرغ و آلو است. برگه‌های قیسی را در آب خیس کنید تا نرم شوند. راز درست کردن خوشمزه‌ترین مرغ دنیا برای انواع خورش مرغ یا چلو مرغ و زرشک پلو این است که ۳۰ دقیقه مرغ را در یک آب و نمک ساده بخوابانید. یک ترفند دیگر برای خوشمزه شدن مرغ این است که آن را در یکسری مواد بخوابانید. مثلا در آب پیاز و مقداری زعفران دم کرده غلیظ به مدت ۱ الی دو ساعت این ترفندها بیشتر از جوشاندن مرغ قبل از پختن آن کارساز است. 2. پیاز را نگینی یا خلالی نازک و یکدست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا تفت بخورند و سبک شوند. وقتی پیازها طلایی شدند حبه‌های سیر را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد تکه‌های مرغ را به همراه کره اضافه کنید و تفت دهید. فلفل، زردچوبه، ادویه و نمک را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه کاری برای خوشمزه شدن مرغ بسیار موثر است، آن را حذف نکنید. وقتی تکه‌های مرغ طلایی شدند مقداری آب جوش اضافه کنید تا حدی که فقط روی تکه‌های مرغ را بپوشاند. اجازه دهید مرغ روی شعله ملایم گاز خوب بپزد. 3. در این فاصله رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی رب گرفته شود. یک راز غلیظ شدن خورش مرغ اضافه کردن رب گوجه تفت داده شده به آن است. رب سرخ شده را به همراه قیسی‌ها به مرغ در حال پخت اضافه کنید. خورشت مرغ افشاری یک خورش غلیظ و کم آب است. در ۵ دقیقه پایانی پخت شیر نارگیل و در صورت تمایل کمی آبغوره به خورش اضافه کنید. یک راز و فوت و فن خوشمزه شدن خورش مرغ همین شیر نارگیل و البته زعفران دم کرده غلیظ است و یک راز دیگر خوشمزگی هم این است که مرغ روی شعله ملایم گاز و کم کم بپزد، در واقع زمان پخت مرغ در میزان خوشمزه شدن آن بسیار موثر است. خورش مرغ افشاری را مثل انواع دیگر خورش مرغ و گوشت با انواع برنج پلو، زرشک پلو یا چلوی ساده سرو کنید نوش جان 💖 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بلوبری برش زده یا هر میوه دلخواه شیر یا بستنی رنگ خوراکی آبی طرز تهیه:: 1.هر بسته ژله بلوبری رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) در صورت تمایل چند قطره رنگ خوراکی بریزید. و داخل قالب ریخته و میزارم تا کاملا ببنده. 2.وقتی بست یه قسمتایی از قالب رو برش زده و خالی میکنیم .و تو هرقسمت خالی میوه ها رو میزاریم 3.ژله بلوبری شفاف را (بدون شیر) رو درست کنید اگه رنگ خوراکی استفاده کردیدروی قسمتایی که میوه گذاشته شده میریزیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده. .وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونیم نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه میوه های مثل، کیوی، نارنگی و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر نوش جان 💖 🫐🥮🫐🥮🫐🥮🫐 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای ژله سورپرایز اول یه ژله رنگین کمان توی یه ظرف که ارتفاع داره درست میکنیم من لایه هارو با شیر درست کردم شما با بستنی هم میتونین درست کنین. هربسته ژله رو با یک لیوان اب جوش حل میکنیم میزاریم حسابی سرد بشه بعد نصف لیوان شیر میریزیم اگر ژله ولرم باشه شیر بریده میشه پس حواستون باشه سرد بشه ژله . من برای هر لایه نصف بسته ژله درست کردم و طبیعتا میزان اب و شیر رو هم باید نصف کنیم. میزاریم‌یه شب تا صبح بمونه ژله تا خوب سفت بشه بعد از ظرف درمیاریم و با چاقوی خیس برش میزنیم وبا با کاتر قلب از قسمت ارتفاع کاتر میزنیم. قلبهارو ضخیم کاتر بزنین که راحت وایسه . حالا یه ژله با هر رنگ و طعمی دوست دارین درست میکنین من ژله آناناس درست کردم کرم رنگ میشه .هر بسته ژله اناناس رو با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر اضافه کردم وکمی ریختم توی قالب و گداشتم کمی ببنده زیاد نبنده وقتی چسبناک هست کافیه . بعد قلبها رو پشت سر هم چیدم روی ژله چسبناکم و روش کامل بقیه ژله اناناس رو ریختم تا قالب پرشد نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍 بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇 ❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم 👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد 👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد ❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سیم هنــدزفریم همیشه گــره خورده و چرک و سیاه بود 😩😢😫 دوستــم تو یک کانـال عضوم کرد که درست کردمش هندزفریمو😍 خدایــیش خیلی چیزای باحالی یاد میده 🌈 ❤️😳بیــا تو👇❤️ http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe ❌ این تبلیــغ رو از دست ندید این کانال بــی نظیره👆😍😍😍✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کسی حق دارد هر طور می‌خواهد فکر کند و توقع داشته باشد که دیگران هم به عقایدش احترام بگذارند . اما من قبل از اینکه با دیگران زندگی کنم، باید بتوانم با خودم زندگی کنم ... وجدان آدمی تنها چیزیست که نمی‌تواند تابع نظر اکثریت باشد . 🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🌸درود بیکران 🌸امیدوارم امروزتان 🌸پر از زیبایی و امیـد 🌸دلتان سرشار از 🌸مهـر و شور زندگی 🌸روزتان زیبا و دلچسب 🌸و لحظه هایتان پر از شادی 🌸با بهترین آرزوها 🌸تقدیم به شما 🌸صبح پاییزیتان بخیر
مواد لازم پوره سیب زمینی 3 فنجان تخم مرغ 1 عدد پنیر چدار رنده شده 1 فنجان پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه طرز تهیه: فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب مافین 12 عددی را با اسپری روغن کمی چرب کنید پوره سیب زمینی، تخم مرغ، 2 قاشق از پیازچه خرد شده و 3/4 فنجان از پنیر چدار را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را به میزان دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید. با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید. کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه روی مافین سیب زمینی طلایی و برشته شد یعنی مافین آماده است. قالب را خارج کنید و باقیمانده پنیر چدار را روی هر مافین بریزید. مجددا قالب را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید مافین های پنیری خنک شوند مافین های سیب زمینی پنیری را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. روی هر مافین را با باقیمانده پیازچه تزیین کنید و بلافاصله بصورت گرم نوش جان کنید نکته: پوره سیب زمینی بسته به مقدار شیری که دارد ممکن است غلظت های متفاوتی داشته باشد. اگر مایه سیب زمینی زیاد سفت شد می توانید یک تخم مرغ دیگر به مایه اضافه کنید نوش جان 💖 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد حدود دو ونیم پیمانه خمیرمایه فوری یک قاشق عذاخوری سرصاف (7 گرم) شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ 1 عدد شیر ولرم سه‌چهارم پیمانه (دمای شیر باید به حدی باشه که انگشت رو نسوزونه) روغن‌مایع یک‌چهارم پیمانه 🍜طرز تهیه ابتدا خمیر مایه و شکرو شیر ولرم رو در ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد وپف کنه در ظرفی تخم مرغ ونمک وروغن را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کم کم آرد بریزید تا جایی که خمیر در کاسه جمع شود. روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. اگه لازم شد کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیراز بین بره ولی نباید آرد زیاد بریزید وگرنه خمیر سفت و کیفیت نان بد میشه تا جایی که امکان داره با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید. سپس خمیر را در کاسه چرب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. بعد پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به7 ضخامت 3میلی باز کنید و با دو عدد کاتر یکی بزرگ و دیگری کوچکتر7 مطابق عکس برش بزنید دایره کوچک را در سینی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید و دایره بزرگتر را مثل طناب فرم بدید و دور دایره کوچک بزارید وانتها رو با آب کمی خیس کنید تا بهم بچسبن خمیر به استراحت دوم هم نیاز داره پس یک پارچه روی نانها بکشید وبیست دقیقه زمان بدید پف کنن فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب کف فر قرار دهید. بعد از استراحت دوم روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده وشیر رومال و کمی کنجد و و سیاهدانه بپاشید. وداخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بزارید تا زیرشون طلایی شه در انتها گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود بعد از اینکه نانها پختند و خنک شدند داخلشون رو باقیف ترکیب پنیر خامه ای وپنیر سفید آمل با شوید خرد شده مخلوط کردم وشکوفه زدم ویه زیتون هم برای تزیین گذاشتم نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
17.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍 بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇 ❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم 👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد 👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد ❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇 https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍑🍪🍑🍪🍑🍪🍑 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯