eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات پیشروو
می دونستی میشه پس زمینه عکست رو عوض کنی طوریکه کسی متوجه نشه؟😬 ☂️ بجای اینکه کلی وقتو هزینه برای آتلیه رفتن بذاری با بومرنگ یادبگیر خودت پروفایلهای خوشگل بسازی 💖 دانلود مستقیم🔛👇👇
هدایت شده از 🎀بانوانه🎀
PicsArt26.apk
2.82M
📲ساخت پروفایلهای #لاکچری و خاص👆💕👆 📥حتما نصب کنید 27
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🍘🍰🍩🍪 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
😋 ▫️ارده : نصف پیمانه (ترجیحاً غلیظ و سرد) ▫️روغن کنجد : یک‌چهارم پیمانه تصفیه‌شده ▫️پودر قند : نصف پیمانه ▫️آرد : یک و یک‌چهارم پیمانه ▫️کنجد : نصف پیمانه ▫️خرما : ۱۲عدد هسته گرفته ▫️خلال پسته: برای تزئین 🔸ارده و روغن را داخل ظرفی بریزید. سپس آرد را کنار گذاشته و مابقی را با پودر قند در کاسه‌ی حاوی ارده و روغن الک کنید. مواد را با قاشق و با دست مخلوط‌کنید تا یکدست شده و خمیر نرم، لطیف و کمی چسبنده‌ به دست بیاید. از خمیر آماده گلوله‌هایی درست کرده و درون آن را خرما بگذارید سپس در کنجد غلطانده و در سینی بجینید. در آخر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کنجدها طلایی شود 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
ژله آلوئه ورا رو با1لیوان آب گرم بن ماری کنید و2/3لیوان آب سرد بریزید،آجیل رادرفرتست کنید.مقداری ژله بریزیدبگذاریدیخچال نیمبند شود،سپس آجیل بریزیدودوباره ژله. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
رول مرغ🍗 سینه مرغ رو بصورت ورقه های پهن با عرض یک سانت برش بزنید و اونو بین دو تا کیسه فریزر با گوشت کوب بیفتک خیلی اروم بکوبید تا کمی پهنتر و نازکتر بشه مراقب باشید سوراخش نکنید.. بعد با پودر سیر و کمی اب لیموی تازه و نمک و فلفل طعم دارش کنید و بذارید یک ساعت بمونه.. برای مواد میانی از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید یا مثلا اسفناج بخارپز شده و پنیر .. من اینجا از بامیه و هویج کمی پخته شده و برش گوجه استفاده کردم.. مواد میانی رو میگذارید لای فیله ها و اونو رول میکنید.. حالا میتونید اونو توی فویل بپیچید و تول فر بذارید یا با نخ یا خلال فیکس کنید و توی کمی روغن تفت بدید.. یا میتونید نیم ساعت توی فر بذارید تا ب مدت کم پخته بشه و در انتها توی تخم مرغ و ارد سوخاری بزنیدش و سرخش کنید.. من رول ها رو با کره خیلی کم سرخش کردم و با سبزیجات تف داده شده و پیاز سرخ شده کنار هم توی تابه گذاشتم به مدت نیم ساعت و بعد سروش کردم... 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ مواد لازم: ۳تا ۴ عدد بادمجان ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک کاسه آب یک عدد پیاز کمی جعفری فلفل دلمه ای یک عدد نمک و فلفل روش تهیه: بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم. بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم. مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد. برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود. میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ساندويچ_مرغ_اسپايسي اين ساندويچ تند،و بسيار خوشطعم رو حتما امتحان كنيد😉 💢سينه ي مرغ رو با پياز،سير،نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد و بعد ريش ريش كنيد. در تابه يك ق روغن بريزيد و يك پياز كوچولو رو خرد و سرخ كنيد بعد مرغ،فلفل قرمز و سياه،سس كچاپ تند يا سس چيلي و اگه لازمه كمي نمك اضافه كنيد،یکی دو قاشق از آب مرغ هم اضافه کنید و يه كوچولو تفت بديد. اين ساندويچ خوشمزه،با سالاد كلم خرد و خيار شور ،خوشمزه تر ميشه.
هدایت شده از حس خوب آرامش
🌸چه دعایی کنمت اول صبح 🌸خنده ات از ته دل 🌸روزگارت همه شاد 🌸سفره ات رنگارنگ 🌸و تنی سالم و شاد 🌸که بخندی همه عمر ┄┅┄┅✶●✶┄┅┄┄ 🎀 @banouvaneh 🎀
هدایت شده از حس خوب آرامش
دیزاین میز صبحانه 😍 #ایده_خلاقیت 😍👍 ┄┅┄┅✶●✶┄┅┄┄ 🎀 @banouvaneh 🎀
👈۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۲ پیمانه آرد ، (❗️اگر برای مصرف غذایی میخواهید با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید )و ورز بدید و❗️ اگر برای شکلاتی میخواید نمک رو حذف کنید. ممکنه آرد بیشتر یا کمتر نیاز باشه بنابراین نصف پیمانه دوم را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست آوردید. خمیر را داخل کیسه و یکساعت در یخچال استراحت دهید . 👈میز کار و وردنه را خوب آردپاشی کنید و به قطر ۱ میلی متر به هر شکلی دوست دارید باز کنید و موادی که دوست دارید داخلش قرار دهید و با چنگال یا قالب پیراشکی لبه ها رو ببندید و در روغن داغ سرخ کنید. 😋خوشمزه ترینش از نظر من قرار دادن تکه ای پنیر پیتزا و برای شیرینش نوتلاست. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 مواد لازم : آرد سفيد گندم ٣ ليوان بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري نمك نصف قاشق غذاخوري (داخل ویدیو یادم رفت از نمک فیلم بگیرم) روغن مايع ٤ قاشق غذاخوري آب يك ليوان كامل 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کیک_دبل_چاکلت 😋 ✍ ۳عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط را با یک لیوان شکر (البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود. سپس یک لیوان شیر ولرم، از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود ۱۵۰گرم شکلات اب شده را اضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید. درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده ۲لیوان ارد، نصف لیوان پودرکاکائو، یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک را اضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید. درون قالب سایز ۲۲ کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را بصورت دورانی ریخته ، اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کار بکوبید و سپس درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین، پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید، زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه، سپس تزیین کنید، میزان شکلات اب شده را میتونین بیشترم بریزید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از تبلیغات پیشروو
#کنترل_تلویزیون تبدیل گوشی موبایل به کنترل تلوزیون با دانلود این اپ 👇👇
هدایت شده از 🎀بانوانه🎀
IE.control..tv-v55-.apk
7.28M
با دانلود این اپ 👈👈 گوشی موبایل خود را به کنترل تلویزیون تبدیل کنید با قابلیت اتصال به تمامی تلویزیون ها و تجهیزات هوشمند 🖥📲 ⚫️
#دونات آرد تقریبا 2 پیمانه ونیم (تا جایی که خمیر به دس نچسبه)این مقدار تقریبیه خمیر مایه فوری1.5قاشق غذاخوری شکر 2/3پیمانه شیر 1پیمانه کره 60گرم تخم مرغ 1عدد نمک 1/3ق چ وانیل کمی روغن مایع سرخ کردنی طرز تهیه:شیروکره وتخم مرغ رابیرون از یخچال میگذاریم تا بامحیط تقریبا هم دما شوند واز حالت سرد یخچالی درآیند. شیر ولرم رادر ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و1 ق شکر را درآن حل میکنیم خمیر مایه را روی آن میپاشیم وبا قاشق فقط یک دور آن راهم میزنیم میگذاریم گوشه ای بماند نیازی به پوشاندن در ظرف نیست بعد از چند دقیقه خمیر مایه کف میکند.آرد و الک میکنیم تو یه ظرف شکر و کره و وانیل و نمک و تخم مرغ هم میزنیم تا یه مقدار یکدست شه بعد شیرو خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم و بعد کم کم آرد و اضافه میکنیم اگر خمیر هنوز به دست میچسبد قاشق قاشق آرد اضافه کنید آرد اضافه خمیر شما رو سفت میکند.خمیر را کاملا ورز داده تا یکدست شود وداخل یک کاسه چرب دردار گذاشته ودر محیط آشپزخونه بزارید تا حجمش دوبرابر شه.سینی مناسبی رو آرد پاشی کرده وخمیر رو به چونه های 40 گرمی تقسیم کرده وروی سینی گذاشته وروش رو با پارچه بپوشونید به مدت 45 دقیقه (توی سینی با فاصله بچینید )میبینید که چونه ها حجمشون زیاد شده با یک قالب دونات قالب میزنیم وتوی ظرف گودی روغن را داغ کرده ودوناتها رو داخل روغن بندازید تا هر دوطرفش سرخ شه حرارت رو اصلا اصلا زیاد نکنید تا مغز پخت شن . با این دستور دوناتهای فوق العاده خوشمزه ای دارید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🌸🌸سبزی_پلو_با_ماهی برنج رو چند ساعت قبل خیس میکنیم و سبزی شامل:تره، جعفری، شوید، گشنیز ب نسبت مساوی و خیلی کم شنبلیله خرد کرده سیر تازه را هم نگینی خرد میکنیم و وقتی برنج کمی مانده به آبكش شدن بود سبزی و سیر رو اضافه میکنیم یک جوش که زد آبكش میکنیم. ماهی رو با نمک. فلفل .پیاز . سیر و اب لیمو حداقل 5 ساعت مزه دار کردم بعد داخل مواد سوخاری زدم و سرخ کردم. پودر سوخاری ماهی شامل ( ارد سه ق غ، پودر گوجه یک ق چ .پودر تخم گشنیز نصف ق چ، پودر زیره سیاه یک سوم ق چ، پودر سیر یک ق چ، زردچوبه یک ق چ، دارچین یک سوم ق چ، نمک و فلفل 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
کوکو کدو سبز و سیب_زمینی ۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره 🚦نکته: یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید سیب زمینی باید کاملا خنک باشه مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید... 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 😋 نخود 300 گرم.  پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#چغرتمه خورشت خوشمزه گیلانی‌‌ ‌ ✍ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل و زعفران مزه‌دار کنید. پیاز را تفت داده مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. زردچوبه، فلفل و رب هم با مرغ تفت دهید. کمی آب ریخته و بگذارید مرغ بپزد. در ظرفی دیگر پیاز خرد شده را تفت دهید و زردچوبه اضافه کنید. سپس دو تا سه تخم مرغ همزده را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا پخته و گلوله شود. کمی زعفران هم بریزید. ده دقیقه قبل از سرو، تخم مرغ را به همراه آب نارنج یا آبغوره به مرغ اضافه کنید.‌ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ران_مرغ_سوخاری ✍برای درست کردن این مرغهای سوخاری خوشمزه دو کار میشه کرد. اول از همه رونهای کوچیک انتخاب کنید. بزارید حدود یک ربع بپزه. بیشتر بپزه بافت مرغ از بین میره یا خام درست کنید😊😊 مرغها رو از شب قبل مزه دار کنید. من با نمک و فلفل و زعفرون و پیاز خلال از شب قبل گذاشتم موند. تو یه ظرف آرد یه ظرف دو عدد تخم مرغ و یه ظرف پودر سوخاری پانکو جدا گانه بریزد. داخل آرد من پودر پیاز، نمک ، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر کرفس، نعنا ریختم. ابتدا مرغ داخل آرد بغلطونید. بعد داخل تخم مرغ در آخر پودر سوخاری بزنید. وقتی همه رو آماده کردید. داخل روغن نسبتا زیاد با حرارت ملایم سرخ کنید. اگه مرغ خام باشه با حرارت کم کامل میپزه. بهتره چند برش روی مرغ بدهید تا مغزش کامل بپزه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#حلوا_شکلاتی🍫🍫🍫 😄مواد لازم آرد 250 گرم آرد نخودچی 135 گرم کره 70گرم روغن جامد 75گرم شکلات 180 گرم دارچین و هل از هر کدام نصف قاشق چایخوری پودر قند 150 گرم بادام خورد شده یا خلال 1پیمانه شکلات و خلال بادام و پسته برای تزیین. ✍طرز تهیه آرد را تفت دهید تا از خامی درآید و آرد نخود تف دهید با همون آرد و کره و روغن جامد را اضافه کنید و خوب در آنها تفت دهید تا بوی ارد نخود هم درآید از حرارت بردارید. بعد پودر شکر را اضافه کنید و هل و دارچین خوب مخلوط کنید و شکلات را که بن ماری کرده اید اضافه کنید و بادام را مواد داخل سینی و یا قالب لبه دار بریزید و بزارید یخچال ببنده و در آخر روشو شکلات بدین و با خلال آجیل تزیین کنید و برش دهید. شکلات را ریز ریز اضافه کنید تا حلوا زیادی شل نشه میتونید بجای بادام از هر مغز دیگه ای استفاده کنید ، بهتره از شکلات درجه یک و آرد نخود خوش عطر استفاده کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🌾ســـــــلام 🌾 🌾صبح شمـا بخیر🌾 🌾دلتـون دریایــی🌾 🌾آرامشتون پایدار 🌾 🌾امروزتون طلایی🌾 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💞 @fast_food 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁 ابری 3سوته ایده ی خوشگل و خوشمزه مخصوص صبحانه😋🍳 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#غذای_کانادایی ✍مـواد لازم : (برای۴ نفر) فیله مرغ ۴۰۰ گرم + روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری + آب انار ۲ لیوان + سیر ساطوری شده ۲ حبه + زیره سبز۳ قاشق غذاخوری + پودر گشنیز۳ قاشق غذاخوری + فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری + دارچین۱ قاشق غذاخوری + نمک1/2 قاشق غذاخوری ✍طـرز تـهـیـه ابتدا زیره، پودر گشنیز، دارچین و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. حالا تکه های فیله را در یک ظرف بریزید و سیرهای تازه ساطوری شده را به آنها اضافه کنید. مخلوط قبلی را هم به فیله ها بیفزایید و آنها را در یک ظرف پلاستیکی مناسب قرار دهید و آب انار را به عنوان آخرین جزء به آنها اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ ساعت بگذارید تا فیله های مرغ بمانند تا طعم دار شوند. فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. فیله ها را در ظرفی که ته آن با روغن زیتون چرب شده است، بچینید و در فر بگذارید. تا وقتی فیله ها میپزند. مخلوط سایر مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید و قبل از اینکه فیله ها را سرو کنید، این سس را روی آنها بریزید و به صورت گرم سرو کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh