#شوربا_عدس
مواد لازم
2 لیوان عدس قرمز (دال عدس)
2 عدد پیاز
3 عدد سیب زمینی
1 عدد هویج (به دلخواه)
2 قاشق غذاخوری مارگارین (یا کره)
4.5 قاشق چای خوری نمک
1.5 لیتر آب داغ (با کنترل بریزید)
اگر غلیظ بود کمی بیشتر آب بریزید
دستور_پخت
عدس را شسته و آبکش کنید. پیاز ، هویج و سیب زمینی را در غذاساز خرد کنید و یا رنده کنید. تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید کره ، نمک و آب داغ را اضافه کنید. آب را با کنترل بریزید. وقتی چوربا جوشید شعله را کم کنید و 25 الی 30 دقیقه با شعله کم بپزید. چوربای پخته شده را با گوشت کوب برقی میکس کنید اگر گوشت کوب برقی ندارید میتوانید از صافی رد کنید. با فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و آبلیمو گرم گرم سرو کنید
نوش جان 💖
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ژله_میوه_ای
مواد لازم
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب 2 پیمانه
شکر 150 گرم
اسانس مورد نظر 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط یک کیلو گرم
طرز تهیه
برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت 30 دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیریدو هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده را درون آن بریزید و 30 دقیقه دیگر در فریزر فرصت دهید بماند.در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد ژله میوه ای بجوش بیایند.
خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود.سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت تامل کنید تا ژله میوه ای شما خوب حالت بگیرد.در آخر قالب را در بیاورید و ژله میوه ای آماده شده را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه بیشتر داشته باشد و برای تزیین ژله روی آن را با چند اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئین کنید و نوش جان کنید
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از بنر
خطبه عقد استاد رائفی پور توسطِ رهبر انقلاب
بیا ببین آقا چه باحاله 🤭
میزان مهریه استاد رائفی پور 14 تا... 😃
👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳
بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
#اش_رشته_هیزمی
حبوبات پخته (نخود و لوبیا چیتی و عدس) از هر کدام یک پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) نیم کیلو
•رشته آشی ۲۰۰ گرم
نعناع خشک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
آب و روغن به میزان لازم
•پیاز بزرگ 2 عدد
•نمک ,فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید سپس کامل بپزید.
در قابلمهای آب بریزید تا جوش بیاید سپس حبوباتی را که از قبل پخته اید را اضافه کنید
بعد از اینکه حبوبات به جوش آمد سبزی را اضافه کنید، اما قبل از اضافه کردن سبزی ۱ قاشق مربا خوری نمک به آن اضافه کنید اضافه کردن نمک در این مرحله باعث میشود رنگ سبزی به آش پس ندهد.
داخل تابه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید بعد نیمی از پیاز داغ + سیر داغ + زردچوبه + فلفل قرمز را به آن اضافه کنید حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود سپس به حبوبات اضافه کنید اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با در باز بجوشد
بعد رشته آش را خرد کنید و به مواد اضافه کنید وقتی رشته ها تقریبا پخته شدن و آش لعابدار شد ، کشک را اضافه کنید و ۱۵دقیقه زمان بدید تا هم بپزد و هم آش جا بیفتد(می تواتید کشک را فقط برای تزیین استفاده کنید)
در انتها نمک آن را بچشید اگر نیاز بود مجدد نمک اضافه کنید
وقتی آش را کشیدید با پیاز داغ + نعناع داغ تزئین و نوش جان کنید
نوش جان 💝
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پيراشكي_كرمدار
مواد لازم
شکر 8قاشق سوپخوری
شیر 1/2 پیمانه
آب ولرم.1/2 پیمانه
روغن مایع. 2قاشق غدا خوری
خمیر مایه.2قاشق غذاخوری
کره 1/3پیمانه
نمک خیلی کم
تخم مرغ 2عدد
آرد درحدی که بدست نچسبه
مواد کرم
شکر 1پیمانه سرخالی
شیر1و1/2پیمانه
وانیل شکری1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت1/4پیمانه
کره 2قاشق غذاخوری
خمیر
طرز تهیه
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه یک سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم من بادستم پهن کردم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحتت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم
کرم
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم
نوش جان 💖
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_دورنگ
یه دسر تابستونی خنک و خوشرنگ موادلازم
ژله آلبالو ۲ عدد
آب داغ ۴ لیوان
آلبالو ۳۰ عدد
مواد لایه پاناکوتا
شیر ۴۰۰ گرم (۲ لیوان )
خامه ۲۰۰ گرم ۱ پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
مواد لایه دوم ژله
ژله کیوی ۱ بسته
آب داغ ۲ لیوان
مخصوصا اگه درست کردن این دسر خوشمزه رو فرمند آسون کرده باشه چون تنوع دسرهاشون که خیلی زیاده و دست مارو تو انتخاب باز میذاره و خیلی خوب تو آب حل میشه و کیفتش هم که عالیه...
#قهرمان_مزه
.
بریم برای طرز تهیهش که تو ویدیو هم دیدین و خیلی هم آسونه:
ژله آلبالو رو با اب داغ هم بزنید و بعد از این که ته لیوانتون آلبالو گذاشتین ژله رو بریزین و ۲ساعت بزارین داخل یخچال ،حالا هر کدوم از لایه ها رو آماده کنید بزارین خنک شه ،بریزین رو لایه اول و دوباره ۲ ساعت بزارین داخل یخچال ,همین قدر ساده...
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال دلت که خوب باشد
همه دنیا به نظرت زیباست
حال دلت که خوب باشد
حتی می شوی همبازی بچه ها
و چقدر لذت دارد
که آدم حال دلش خوب باشد ...
حال دلتون خوب❤️
عصرتون پر از انرژی مثبت🥰
✨
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات شکلاتی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزهه
۱ بسته بیسکویت لیدی فینگر
۱ و نیم لیوان شیر برای مرطوب کردن
برای کاستارد
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ ق غ نشاسته ذرت
۳ ق غ آرد سفید
۱ عدد زرده ی تخم مرغ
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۱ بسته خامه صبحانه
۱ بسته پودر خامه
۲ بسته پودر دسر میوه( ژله هم میشه)
۲ لیوان آب
داخل ظرف بیسکویت های لیدی فینگر رو با شیر مرطوب ومیچینیم سپس شکر و نشاسته ذرت و آرد سفید و زرده تخم مرغ و شیر رو روی حرارت مدام هم میزنیم تا به غلطت فرنی برسه بعد وانیل رو اضافه و خامه صبحانه و پودر خامه رو میریزیم و روی بیسکویت ها ریخته و در یخچال سه ساعت قرار میدیم و بعد دو بسته پودر دسر میوه رو با دو لیوان آب مخلوط و وقتی خنک شد روی کیکمون ریخته و دوباره در یخچال میذاریم تا ببنده و بعد با پودر پسته تزیین میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دونات🍩😍🤦♂️
.
این دونات ها رو اگه با دستور العمل زیر درست کنید خیلی پفکی و خوشمزه میشه😋 و نکته اصلی خمیر دونات اینه که موقع سرخ کردن باید روی روغن قرار بگیره😉
.
🔸️مواد لازم برای تهیه دونات👇
آرد سه و نیم الی چهار پيمانه
تخم مرغ دو عدد
كره ۵۰ تا ۶۰ گرم
شکر یک دوم پیمانه(سرخالی)
شير (که به دمای محیط رسیده) سه چهارم لیوان
وانيل يک دوم ق.چ
نمک يک سوم ق.چ
🔹️مواد لازم براي خمير مايه:
خمير مايه یک ق.غ سرخالی
آب ولرم یک چهارم لیوان
شكر یک قاشق مرباخوری
.
اول برای درست کردن خمير مايه، شكر و آب ولرم و خمير مايه رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم كنار تا عمل بیاد(۱۰ الی ۱۵ دقیقه)
.
برای تهیه دونات هامون اول دو تا تخم مرغ رو با همزن انقدری میزنیم تا کرمی رنگ بشه بعد شکر و وانیل و نمک رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم ، شیر رو بهش اضافه میکنیم و بعدش خمیر مایه رو که عمل اومده رو اضافه کرده و هم میزنیم👌
حدودا سه الی چهار تا لیوان آرد رو تو چند مرحله الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم(برای ما چهار پيمانه رو برد ولی مقدار آرد بستگی به نوع آرد دارد ، تا جایی آرد بریزید که خمیر به لیسک یا قاشقتون نچسبه👌)
تو این مرحله روی ميز كار رو آرد بپاشید (با آرد پاشی چسبندگی خمیر رو بگیرید) و حدود ده دقیقه با کف دست خمیر رو ورز بدین تا خمیر یه بافت خیلی نرم و خوبی بگیره (خمیر رو چنگ نزنید)
بعد توي يه كاسه بزرگ خیلی كم روغن مايع بريزين و خمير رو بغلتونيد داخلش و با سلفون و یه پارچه روشو بپوشونید و بذاريد یک ساعت استراحت كنه😊
(یادتون باشه که با آرد پاشی چسبندگی خمیر رو بگیرید و آرد زیادی به خورد خمیر ندید)
.
بعد یک ساعت که حجم خمیر چند برابر شد خمیر رو روی تخته کار به قطر نیم سانت باز میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره نیم ساعت بهش استراحت میدیم تا خمیر پف کنه👌
.
بعد داخل تابه روغن می ریزیم و دو طرف دونات ها رو سرخ میکنیم(وقتی روغن داغ شد زیر شعله باید متوسط رو به کم باشه) اینجوری دوناتها قشنگ طلایی میشه و میتونید با نوتلا و چای نوش جان کنید و لذت ببرید😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯