#پيراشكي_كرمدار
مواد لازم
شکر 8قاشق سوپخوری
شیر 1/2 پیمانه
آب ولرم.1/2 پیمانه
روغن مایع. 2قاشق غدا خوری
خمیر مایه.2قاشق غذاخوری
کره 1/3پیمانه
نمک خیلی کم
تخم مرغ 2عدد
آرد درحدی که بدست نچسبه
مواد کرم
شکر 1پیمانه سرخالی
شیر1و1/2پیمانه
وانیل شکری1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت1/4پیمانه
کره 2قاشق غذاخوری
خمیر
طرز تهیه
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه یک سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم من بادستم پهن کردم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحتت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم
کرم
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم
نوش جان 💖
🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_دورنگ
یه دسر تابستونی خنک و خوشرنگ موادلازم
ژله آلبالو ۲ عدد
آب داغ ۴ لیوان
آلبالو ۳۰ عدد
مواد لایه پاناکوتا
شیر ۴۰۰ گرم (۲ لیوان )
خامه ۲۰۰ گرم ۱ پیمانه
وانیل نوک قاشق چای خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
مواد لایه دوم ژله
ژله کیوی ۱ بسته
آب داغ ۲ لیوان
مخصوصا اگه درست کردن این دسر خوشمزه رو فرمند آسون کرده باشه چون تنوع دسرهاشون که خیلی زیاده و دست مارو تو انتخاب باز میذاره و خیلی خوب تو آب حل میشه و کیفتش هم که عالیه...
#قهرمان_مزه
.
بریم برای طرز تهیهش که تو ویدیو هم دیدین و خیلی هم آسونه:
ژله آلبالو رو با اب داغ هم بزنید و بعد از این که ته لیوانتون آلبالو گذاشتین ژله رو بریزین و ۲ساعت بزارین داخل یخچال ،حالا هر کدوم از لایه ها رو آماده کنید بزارین خنک شه ،بریزین رو لایه اول و دوباره ۲ ساعت بزارین داخل یخچال ,همین قدر ساده...
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال دلت که خوب باشد
همه دنیا به نظرت زیباست
حال دلت که خوب باشد
حتی می شوی همبازی بچه ها
و چقدر لذت دارد
که آدم حال دلش خوب باشد ...
حال دلتون خوب❤️
عصرتون پر از انرژی مثبت🥰
✨
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات شکلاتی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزهه
۱ بسته بیسکویت لیدی فینگر
۱ و نیم لیوان شیر برای مرطوب کردن
برای کاستارد
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ ق غ نشاسته ذرت
۳ ق غ آرد سفید
۱ عدد زرده ی تخم مرغ
۱ ق چ وانیل و بکینگ پودر
۱ بسته خامه صبحانه
۱ بسته پودر خامه
۲ بسته پودر دسر میوه( ژله هم میشه)
۲ لیوان آب
داخل ظرف بیسکویت های لیدی فینگر رو با شیر مرطوب ومیچینیم سپس شکر و نشاسته ذرت و آرد سفید و زرده تخم مرغ و شیر رو روی حرارت مدام هم میزنیم تا به غلطت فرنی برسه بعد وانیل رو اضافه و خامه صبحانه و پودر خامه رو میریزیم و روی بیسکویت ها ریخته و در یخچال سه ساعت قرار میدیم و بعد دو بسته پودر دسر میوه رو با دو لیوان آب مخلوط و وقتی خنک شد روی کیکمون ریخته و دوباره در یخچال میذاریم تا ببنده و بعد با پودر پسته تزیین میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دونات🍩😍🤦♂️
.
این دونات ها رو اگه با دستور العمل زیر درست کنید خیلی پفکی و خوشمزه میشه😋 و نکته اصلی خمیر دونات اینه که موقع سرخ کردن باید روی روغن قرار بگیره😉
.
🔸️مواد لازم برای تهیه دونات👇
آرد سه و نیم الی چهار پيمانه
تخم مرغ دو عدد
كره ۵۰ تا ۶۰ گرم
شکر یک دوم پیمانه(سرخالی)
شير (که به دمای محیط رسیده) سه چهارم لیوان
وانيل يک دوم ق.چ
نمک يک سوم ق.چ
🔹️مواد لازم براي خمير مايه:
خمير مايه یک ق.غ سرخالی
آب ولرم یک چهارم لیوان
شكر یک قاشق مرباخوری
.
اول برای درست کردن خمير مايه، شكر و آب ولرم و خمير مايه رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم كنار تا عمل بیاد(۱۰ الی ۱۵ دقیقه)
.
برای تهیه دونات هامون اول دو تا تخم مرغ رو با همزن انقدری میزنیم تا کرمی رنگ بشه بعد شکر و وانیل و نمک رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم ، شیر رو بهش اضافه میکنیم و بعدش خمیر مایه رو که عمل اومده رو اضافه کرده و هم میزنیم👌
حدودا سه الی چهار تا لیوان آرد رو تو چند مرحله الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم(برای ما چهار پيمانه رو برد ولی مقدار آرد بستگی به نوع آرد دارد ، تا جایی آرد بریزید که خمیر به لیسک یا قاشقتون نچسبه👌)
تو این مرحله روی ميز كار رو آرد بپاشید (با آرد پاشی چسبندگی خمیر رو بگیرید) و حدود ده دقیقه با کف دست خمیر رو ورز بدین تا خمیر یه بافت خیلی نرم و خوبی بگیره (خمیر رو چنگ نزنید)
بعد توي يه كاسه بزرگ خیلی كم روغن مايع بريزين و خمير رو بغلتونيد داخلش و با سلفون و یه پارچه روشو بپوشونید و بذاريد یک ساعت استراحت كنه😊
(یادتون باشه که با آرد پاشی چسبندگی خمیر رو بگیرید و آرد زیادی به خورد خمیر ندید)
.
بعد یک ساعت که حجم خمیر چند برابر شد خمیر رو روی تخته کار به قطر نیم سانت باز میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره نیم ساعت بهش استراحت میدیم تا خمیر پف کنه👌
.
بعد داخل تابه روغن می ریزیم و دو طرف دونات ها رو سرخ میکنیم(وقتی روغن داغ شد زیر شعله باید متوسط رو به کم باشه) اینجوری دوناتها قشنگ طلایی میشه و میتونید با نوتلا و چای نوش جان کنید و لذت ببرید😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریتر_کدوسبز_خوشمزه
مواد لازم
3 عدد کدو سبز
80 گرم آرد 00
2 عدد تخم مرغ
4 گرم نمک
روغن سرخ کنید
طرز تهیه
دلمه ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید. آنها را با تخم مرغ ، نمک و آرد مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و قسمت هایی از کدو سبز را سرخ کنید.
نوش جان 💖
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از بنر
⛔️ اولین انتشار محرمانه ترین موضوعات ⛔️
افشاگری رسمی رهبری از پشت پرده های استفاده دشمنان از لشگر اجنه برای ضربه زدن به ایران
🔥مشاهده کامل کلیپ در لینک زیر 👇
http://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔴 #داستان واقعی علی و فرزانه
مادر شوهرم به طور علنی دیگه حرفاشو میزد یکبار هم جلو من و شوهرم به دختر داییش گفت ان شاءالله به زودی عروس ما میشی مگه چه عیب داره یه مرد دوتا زن داشته باشه؟
تیر آخرش رو اینطوری زد که یکبارکه من برای سر زدن میخاستم برم خونه بابام شوهرم هم گفت دوش میگیره بعد میاد پیشم در مسیر راه یادم افتاد که چیزی رو فراموش کردم برگشتم خونه و دیدم که مادرشوهرم و دختر داییش .....
ادامه در کانال زیر سنجاق شده👇👇
https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512
بخونید عبرت بگیرید
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرین_گندمک
برای تهیه گندمک ابتدا دانههای گندم را میجوشانند تا مغز پخت شود.در مرحله بعد، گندم پخته شده را آبکش کرده و با قرار دادن زیر نور آفتاب یا با دستگاه کاملا خشک میکنند. در نهایت با روغن به همراه شکر یا نمک تفت میدهند تا مزهدار شود و به شکل پفکی درآید.
مواد لازم:
گندم 1 پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
شکر یا نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
برای تهیه گندمک خانگی ابتدا گندم را به مدت ۴۵ دقیقه با آب بپزید تا کاملاً مغزپخت شود.سپس گندمها را با آب سرد آبکشی کرده تا نشاسته آن گرفته شود و درون یک سبد مسطح کاملا پهن کرده و در مجاورت هوا قرار دهید. و یا بر روی یک پارچه نخی(یا در فصل زمستان در مجاورت بخاری و یا شوفاژ قرار دهید )تا کاملاً خشک شوند. پس از خشک شدن گندمها، روغن را در تابه گرم کنید و به کمک یک صافی ۱/۴ پیمانه از گندمها را در روغن غوطهور کنید تا زمانی که گندمها پف کنند. در صورت تمایل نمک و یا شکر به گندمها اضافه کنید. توجه داشته باشید که گندمها زیاد تغییر رنگ ندهند
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از بنر
خطبه عقد استاد رائفی پور توسطِ رهبر انقلاب
بیا ببین آقا چه باحاله 🤭
میزان مهریه استاد رائفی پور 14 تا... 😃
👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656