فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بگذار هر ثانیه ، حالِ تو خوب باشد .
بگذار رفتنی ها بروند و ماندنی ها بمانند .
تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار …
حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق و شرایط و شخصی گره نزن !
بی واسطه خوب باش ، بی واسطه شادی کن و بی واسطه بخند …
تو که خوب باشی ؛ همه چیز خوب می شود ، باور کن !
🔴بوسه بعد از طلاق ♥️
برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس….
من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم!
گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت.....
🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
#كرم_انبه
مواد لازم
پودر ژلاتين ۲ قاشق
انبه بزرگ ۲ عدد
شكر ۲ قاشق
گلاب ۱ قاشق
خامه صبحانه ۳ قاشق
آب سرد نیم پيمانه
طرز تهيه
ابتدا شكر، انبه و گلاب را داخل مخلوط کن بريزيد و مخلوط كنيد تا شكر كاملا حل بشه و انبه ها پوره بشن. پودر ژلاتين را با آب سرد به روش بن ماری حل كنيد و سپس به انبه ها همراه با خامه اضافه كنيد. حال قالب را كمی چرب كنيد. سپس مايه رو بريزيد داخلش بذاريد تو يخچال تا كاملا خودش رو بگيره و خنك بشه. در انتها وارونه كنيد. قبل از وارونه كردن هم قالب را كمی در آب گرم بذاريد تا راحت جدا بشه
نوش جان 💖
🥮🥭🥮🥭🥮🥭🥮
#شیرینی_نارگیلی_مغزدار
#شیرینی_ویژه_عید
مواد لازم:
خامه صبحانه 100 گرم
پودرخامه (دریم ویب )2 بسته
شیر خشک 1 لیوان
پودر نارگیل 1 لیوان
کاکائومالتیزریادراژه به میزان لازم
طرز تهیه:
خامه رو با پودرخامه هم زده با همزن وبعد شیرخشک و پودرنارگیل رو هم اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط بشن ویه مایه خمیری لطیف بدست بیاد.
مایه رو۲۰ دقیقه تویخچال میذاریم تاکمی سفت بشه.
اگه عجله داشتین ۱۰ دقیقه توفریزربذارین.
حالاموادشیرینیولوازم راکنارهم میذاریم.
خمیرشیرینی،کپسول،پودرنارگیل وکاکائومالتیزر.
وسط کاکائومالتیزربسکوییت هست.
حالا از مخلوط به اندازه یه گردو برداشته و1عددمالتیزر(یادراژه) وسط اون گذاشته و مثل توپ گرد کرده و توی نارگیل دوباره میغلتانیم و توی کپسول ها مرتب میچینیم و بعد توی یخچال سه چهار ساعت نگه داشته و شیرینی ما آماده شده .
میتونید بعضی از شیرینی ها روبادراژه ریزتزیین کنید
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#شیرینی_بادامی
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
نوش جان 💖
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#نان_کاکا_کدو_حلوایی
مواد لازم
آرد یک لیوان
پوره ی کدو حلوایی یک لیوان
شکر یک دوم لیوان
شیر یک دوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
پودر هل نوک قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق مربا خوری
بیکن پودر دو قاشق چایخوری
گلاب یک سوم فنجان
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو با هم بزنید
شیر و گلاب رو اضافه کنید و کمی هم بزنید
پوره کدو رو اضافه کنید و مخلوط کنید ( پوره کدو نباید آب داشته باشه )
آرد و بکینگ پودر و هل و دارچین رو که از قبل الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید.
نکته :
باید آرد رو کم و زیاد کنید و غلظت مواد رو بسنجید باید غلظت مایع همانند مواد کیک باشه قدری شل تر از سس مایونز .
بعد با قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید
یک طرف که طلایی شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید
سپس بزارید روی دستمال تا روغن اضافیش بره
برای تهیه ی پوره ی کدو اول کدو رو چند قطعه کنید و با کمی آب بپزید بعد با پشت قاشق خوب له کنید.
این نان رو با ساندویچ ساز هم میشه درست کرد.
کسانی که شیرینی چرب دوست ندارند یا منع مصرف روغن دارند میتونند با ساندویچ میکر درست کنند.
البته قبلش دستگاه روچرب کنید
نوش جان💖
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
#شیرینی_فسایی
خیلی خوشمزه و راحت و خوش قلقه ب ای اونایی که نخودچی زدن براشون سخته این شیرینی گزینه ی راحتیه
واما دستورش که من با کل دستور درست کردم حدودپنج سینی سولاردوم شیرینی داد.
مواد لازم
آرد سفید: 750 گرم
آرد نخودچی: 250 گرم
روغن جامد: 500 گرم
پودر قند الک شده : 500 گرم
هل ساییده الک شده: 2 ق چ
طرز تهیه
روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم.
برای مدلی که کاتر گل زدم وقتی کامل سرد شد وسطش رو با ژله مغزی پر کردم.
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#حلوای_زنجبیلی
مواد لازم .
آرد سفید شیرینی پزی (سه صفر ) دو لیوان
پودر قند دو لیوان
روغن جامد 80 گرم
کره 50 گرم
گردو نگینی خورد شده یک سوم لیوان
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق غذا خوری .
آرد رو داخل تابه تا جایی که خامی آرد گرفته بشه تفت میدیم . روغن جامد کره رو تو تابه میریزیم کره که آب شد آرد رو میریزیم و حدود هفت هشت دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی روغنم گرفته بشه .
بعد از روی حرارت برمیداریم اجازه میدیم ولرم بشه ( نه داغ نه سرد ) چون داغ باشه و پودر قند بریزیم بعدا حلوا سفت میشه اگرم سرد باشه پودر قند به خوردش نمیره .
پودر قند و هل و زنجبیل و گردو نگینی خورد شده رو میریزیم .
مواد به صورت پودری درمیاد .
داخل قالب سیلیکونی رو با حلوا پر میکنیم قشنگ فشرده میکنیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فریزر میذاریم
بعد از این مدت از قالب خارج میکنیم
میتونید داخل ظرف پیرکس بریزید صاف کنید و برش بزنید بذارید تو یخچال بعد بچینید تو ظرف سرو .
مواد اگه سرد شد دوباره روی شعله کمی گرمش کنید
مایه حلوا اگه سرد باشه تو یخچال شکل نمیگیره و موقع جدا کردن از قالب یا ظرف پودر میشه
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
کروکت گوشت
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۰۰ گرم
برنج آبکش شده ۱/۲ پیمانه
پیاز رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سس سفید ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
ادویه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
۲- به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید.
۳- ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.
۴- در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود.
۵- کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.
#براونیز_کوکی
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 4 ق س
کره 100گرم
روغن مایع دو ق س
چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق چ
نمک یک چهارم ق چ
وانیل مایع 5 قطره
فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca