#حلوای_زنجبیلی
مواد لازم .
آرد سفید شیرینی پزی (سه صفر ) دو لیوان
پودر قند دو لیوان
روغن جامد 80 گرم
کره 50 گرم
گردو نگینی خورد شده یک سوم لیوان
پودر زنجبیل یک قاشق غذاخوری
پودر هل یک قاشق غذا خوری .
آرد رو داخل تابه تا جایی که خامی آرد گرفته بشه تفت میدیم . روغن جامد کره رو تو تابه میریزیم کره که آب شد آرد رو میریزیم و حدود هفت هشت دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی روغنم گرفته بشه .
بعد از روی حرارت برمیداریم اجازه میدیم ولرم بشه ( نه داغ نه سرد ) چون داغ باشه و پودر قند بریزیم بعدا حلوا سفت میشه اگرم سرد باشه پودر قند به خوردش نمیره .
پودر قند و هل و زنجبیل و گردو نگینی خورد شده رو میریزیم .
مواد به صورت پودری درمیاد .
داخل قالب سیلیکونی رو با حلوا پر میکنیم قشنگ فشرده میکنیم و به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فریزر میذاریم
بعد از این مدت از قالب خارج میکنیم
میتونید داخل ظرف پیرکس بریزید صاف کنید و برش بزنید بذارید تو یخچال بعد بچینید تو ظرف سرو .
مواد اگه سرد شد دوباره روی شعله کمی گرمش کنید
مایه حلوا اگه سرد باشه تو یخچال شکل نمیگیره و موقع جدا کردن از قالب یا ظرف پودر میشه
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
کروکت گوشت
مواد لازم برای۴ نفر
گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۰۰ گرم
برنج آبکش شده ۱/۲ پیمانه
پیاز رنده شده ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
سس سفید ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سوخاری ۱ پیمانه
ادویه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.
۲- به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید.
۳- ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید.
۴- در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود.
۵- کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.
#براونیز_کوکی
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 4 ق س
کره 100گرم
روغن مایع دو ق س
چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق چ
نمک یک چهارم ق چ
وانیل مایع 5 قطره
فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😰#مادری که بعد از #مرگ #پسرش خواب میبیند بچه هایی هستند که روی #قبر پسرش #ادرار میکنند‼️
#سبحان_الله
انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که....
روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
😐بردگی جنسی و حبس دختران فراری در تهران😳
بیا ببین چقدر اذیت شدن 😢 👇
https://eitaa.com/joinchat/2692677646C6bea16ca46
#_کیک_کدو_حلوایی
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
ماست ۳قاشق سوپخوری
پوره کدوحلوایی یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها و شکر با همزن خوب میزنیم حدود ۴تا۵ دقیقه،حالا نوبت ادویه هاست که اضافه میشه ماست اضافه کنیدوبزنید روغن و کدوی پوره شده وبعد از اون مخلوط ارد و بیکینگ پودر الک کنید و با لیسک مخلوط کنیدو در قالب۲۳سانت یا سینی ۲۵در۳۵ ریخته و در فر بادمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا ۳۵دقیقه بپزید.
۵۰گرم گردو هم میشه به دستور اضافه کرد.
کدوحلوایی را با کمی اب واگه بی مزه بود کمی شکر بپزیدو پوره کنید نباید اب داشته باشد
نوش جان 💝
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مافین_مغزدار
مواد لازم
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
مارگارین ذوب شده: 150 گرم
شیر: نصف پیمانه
شکلات چیپسی: نصف پیمانه
آرد: 2 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
شکر و تخم مرغ ها را کاملا زده سپس مارگارین و شیر را افزوده و هم می زنیم. آرد، بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به همراه وانیل به مایه اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. در انتها شکلات چیپسی را ریخته و با مواد مخلوط میکنیم. در قالب مافین، کاغذ روغنی قرار داده و دو سوم از قالب را با مایه پر کرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می دهیم
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_زعفرانی
کره را به صورت حبه قندی خرد کنید و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود سپس آنرا با پودر قند برای 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و روشن و پوک شود.
سپس روغن مایع و زرده تخم مرغ و پودر هل و زعفران غلیظ را اضافه کرده و 1 دقیقه بزنید.
آرد و نشاسته ذرت و شیرخشک و نمک را سه بار الک کنید و به سایر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر نیازی به ورز دادن ندارد ، آنرا در کیسه برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر بزنید و در سینی فر چیده و با توجه به سایز شیرینی برای 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
بعد از خنک شدن با شکلات بن ماری شده یا مغزیجات دلخواه یا ژله بریلو تزیین کنید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مافین_گوشت_قارچ
طرز تهیه
یک عدد پیاز را خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده را اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل سیاه واویشن وکمی دارچین اضافه کردم (آویشن بیشتر از بقیه ادویه ها باشه )
نصف لیوان قارچ خرد شده نصف لیوان فلفل دلمه ای رنگی
نصف لیوان کوکتل رنده شده
همه را تفت دادم و کنار گذاشتم تا خنک بشه
در ظرف گود ۴ عدد تخم مرغ رو با یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق مربا خوری شکر با همزن ۵ دقیقه زدم
نصف لیوان روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری ماست ونصف لیوان شیر اضافه کردم
وبا همزن مخلوط کردم
۱/۵لیوان ارد را الک کردم وبه مایه اضافه کردم و یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر زدم و مخلوط کردم
مواد گوشتی و یک لیوان پنیر پیتزای رنده شده رو به مایه اضافه کردم و دورانی با لیسک (مطابق فیلم)مخلوط کردم
و داخل قالب سیلیکونی را چرب کردم و تا نصف قالب رو از مواد پر کردم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه نیم ساعت گذاشتم تا بپزه با خلال دندان امتحان کردم وقتی تمیز در اومد و روی مافین طلایی شد از فر خارج کردم و قالب رو برگردوندم ومافینهارو به راحتی خارج کردم
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویج_خونگی
مواد لازم:
سیب زمینی 250 گرم
پنیر پیتزا 70 گرم
جعفری خرد شده
سوسیس 6 عدد
زرده تخم مرغ
سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
سیبزمینی را پخته و پوره کنید به آن پنیر پیتزا، جعفری خرد شده اضافه و مخلوط کنید. نان لواش را برش بدید در هر برش نان دو قاشق غذاخوری از پوره سیبزمینی به همراه یک سوسیس قرار بدید رول کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و نان ها را روی آن بذارید روی آن زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15-20 دقیقه بذارید.
نوش جان 💖
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مافین_شکلاتی
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
تخم مرغ ۲ عدد
چیپس شکلات به مقدار لازم
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
کره آب شده ۲ ق س
وانیل ۱/۲ ق چ
مواد خشک رو با هم ترکیب کنید.
مواد تر رو هم با هم مخلوط کنید.
بعد مواد خشک رو بریزید داخل مواد تر و خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
حالا از مواد بریزید داخل کپسولهای مافین روش شکر و شکلات بریزید و روش به مدت یک ربع یه پارچه بندازید، این کار باعث میشه مافینهاتون گنبدی بشن بعد از یک ربع مافین ها رو داخل فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار بدید. فر رو از قبل حتما گرم کنید.
حتما این مافین رو درست کنید و با چای یا شیر نوش جان کنید.
من خودم عاشق کیک و شیر هستم
نوش جان 💖
🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯