eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ی ژله ی لایه ای اریب هر لایه ای که داخل قالب میریزیم رو به حالت کج در یخچال میزاریم نیم بند شد لایه ی بعدی تا آخر این ژله ی سیب دارچین هست و ژله بستنی آلوورا
🥙سالاد لوبیا سبز🥙 🔶لوبیا سبز قیطونی نگینی بخار پز دو پیمانه 🔷سیب زمینی پخته و نگینی یک پیمانه 🔶ذرت کنسرو یک دوم پیمانه 🔷خیارشور نگینی یک دوم پیمانه 🔶هویج خام یک عدد متوسط رنده درشت 🔷شوید تازه خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری 🔶گردوی درشت خرد شده در صورت تمایل یک چهارم پیمانه 🎈 مواد لازم برای سس : 🔺ماست 🔺مایونز 🔺سس فلفل ، خردل ، کچاپ 🔺نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا 🔺اب لیمو تازه 🍋لوبیا سبز را بخار پز کرده کمی دندون گیر باشد زیاد نپزد سه دقیقه آخر هویج رنده شده و ذرت کنسرو را اضافه میکنیم سیب زمینی را هم پخته سپس اجازه میدیم مواد خنک بشود . سیب زمینی را نگینی میکنیم خیار شور نگینی ، گردو ، شوید اب لیمو و نمک و فلفل و سس ها را اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده داخل ظرف سرو میریزیم سه چهار ساعت بعد سرو میکنیم .😋🍃 👨‍🍳
🧑🏾‍🍳نکات مهم آشپزی 🍝اگه داخل آب در حال جوش ماکارونی و لازانیا زردچوبه بریزید، به‌هم نمی‌چسبند. 🥣زردچوبه برای خوش‌رنگ‌کردن برنج ، میگو ، پلو و کلم‌پلو و لوبیاپلو هم خوبه. یک بار امتحان کنید! البته زردچوبه زیاد نریزید که غذایتان بوی زردچوبه بگیره‌ ! نصف قاشق چای‌خوری کافی است . موقع دم‌کشیدن هم زعفران فراموش نشود چون باعث می‌شود بوی زردچوبه کاملا از بین برود ( برای آنهایی که به بوی غذا خیلی حساس هستند ). 👨‍🍳
🍫برای آب کردن شکلات تخته ای 🥣🍫 روش اول، تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود. 🥣🍫روش دوم، استفاده از روش طبخ غیر مستقیم. شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود. 👨‍🍳
🍗ران مرغ رژیمی🍗 🥙۱۸۰ گرم کنگرفرنگی خرد شده 🥙نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون 🥙یک قاشق چایخوری پونه خشک 🥙دو قاشق چای‌خوری دانه زیره 🥙۸ ران مرغ 🥙یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی 🥙۱۵۰ گرم زیتون مخلوط 🥘طرز تهیه🥘 فر را تا ۲۰۰-۲۲۰ درجه، گرم کنید. به اندازه نصف قاشق غذا خوری روغن را از کرفس کباب شده با روغن زیتون، پونه کوهی و زیره سبز مخلوط کنید. مرغ را روی یک ظرف بزرگ گذاشته و آن را با روغن و ادویه مخلوط کنید. در فر به مدت ۴۵ دقیق مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود سپس کنگر فرنگی و زیتون را به آن اضافه کنید. همه را باهم بخوبی مخلوطی کنید. سپس ۵ دقیقه دوباره آن را داخل فر گذاشته تا گرم شود. از فر درآورید و سرو کنید.😋 👨‍🍳
🍗مرغ با چیلی و خامه🍗 🧂یک قاشق چای خوری نمک 🌶یک و نیم قاشق چای خوری پودر چیلی 🧅یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز 🧄۲ قاشق چای خوری پودر سیر 🌮۴ سینه مرغ بدون بدون پوست 🧈یک چهارم فنجان کره 🍥🥐نصف فنجان کرم سنگین 🧇مراحل تهیه ادویه جات بالا (نمک، چیلی، پودر پیاز و پودر سیر) و سینه مرغ را با هم ترکیب کنید. در ماهی تابه بزرگ سوپ نیمی از کره را حرارت دهید و جوجه را روی حرارت متوسط به مدت حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید، یک بار از هر طرف تاب دهید. (مقداری که هر طرف خوب سرخ شود) خامه غلیظ را به داخل قابلمه ای بریزید و حرارت را کم کنید. چند دقیقه بهم بزنید، تا زمانی که غلیظ شود، باقی‌ مانده‌ی کره را اضافه کنید. هنگامی که کره ذوب شد مرغ را درچهار بشقاب قرار دهید و با سس بپوشانید. 👨‍🍳
🍗مرغ با چیلی و خامه🍗 🧂یک قاشق چای خوری نمک 🌶یک و نیم قاشق چای خوری پودر چیلی 🧅یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز 🧄۲ قاشق چای خوری پودر سیر 🌮۴ سینه مرغ بدون بدون پوست 🧈یک چهارم فنجان کره 🍥🥐نصف فنجان کرم سنگین 🧇مراحل تهیه ادویه جات بالا (نمک، چیلی، پودر پیاز و پودر سیر) و سینه مرغ را با هم ترکیب کنید. در ماهی تابه بزرگ سوپ نیمی از کره را حرارت دهید و جوجه را روی حرارت متوسط به مدت حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید، یک بار از هر طرف تاب دهید. (مقداری که هر طرف خوب سرخ شود) خامه غلیظ را به داخل قابلمه ای بریزید و حرارت را کم کنید. چند دقیقه بهم بزنید، تا زمانی که غلیظ شود، باقی‌ مانده‌ی کره را اضافه کنید. هنگامی که کره ذوب شد مرغ را درچهار بشقاب قرار دهید و با سس بپوشانید. 👨‍🍳
🍣پای برنج و قارچ🌮🌮 🥯مواد لازم برای 4 -6 نفر 🍞روغن 1 قاشق سوپ‌خوری 🍞آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه) 🍞برنج نیم دانه 1 پیمانه 🍞تخم‌مرغ 3 عدد 🍞نمک و فلفل به میزان لازم 🍞قارچ خردکرده 250 گرم 🍞کدو حلوایی مکعبی خردکرده 250 گرم 🍞پیاز خردکرده 1 عدد 🍞پنیر چدار یا گودای رنده کرده 1 پیمانه 🍞شیر 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه) 🥣روش تهیه:🥣 فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب 18 × 28 سانتیمتری را چرب نمایید. آنگاه 1/5 پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم کنید تا کاملاً نرم شود. حالا صبر کنید تا برنج خنک شود. اینک 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمک و فلفل به آن بیفزایید و در قالب بریزید و خوب فشرده کنید. اکنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، کدو حلوائی و پیاز را به مدت 8 دقیقه بپزید و بگذارید آب آن کشیده شود. اینک مخلوط فراهم کرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید. سپس تخم‌مرغ باقیمانده را با شیر مخلوط کنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت 25 تا 30 دقیقه، در فر بپزید.🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۱۰ عدد تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) کره ۱۰۰ گرم ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ کشمش ۳ تا ۴ ق غ همه مواد به دمای محیط برسه کره و شکر رو با همزن خوب زدم. تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم. وانیل هم ریختم ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزیدکشمش رو هم با آردمخلوط کردم وداخلش ریختم اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم اگر دیدین نمیتونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین فر هم از یک ربع قبل روشن کردم سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰درجه ۲۰الی۲۵دقیقه قرار دادم حتما خودتون چک کنین آخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين 🔸زرده تخم مرغ 🔸هويج رنده شده 🔸سفيده تخم مرغ 🔸كنسرو ماهى 🔸سيب زمينى پخته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت کافی شاپی ☕️ ☕️ مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کوکی با طعم هل🍪 دستور 🍽 آرد: ۱۰۰ گرم آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری پودر هل: ۱ قاشق چایخوری پودر شکر: ۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم طرز تهیه و دستور پخت: 🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک‌دست شود، در کاسه‌ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می‌کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ‌خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر می‌گذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی‌ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
🧉🧉 🧂مواد لازم شکر : ۵۵ گرم قهوه آماده و گرم : ۵ فنجان چوب دارچین : یک عدد خامه : شش قاشق غذاخوری خامه برای تزیین نوشیدنی : به مقدار لازم دارجین : به مقدار لازم مراحل ☕️🫖☕️🫖 برای تهیه این نوشیدنی ابتدا شکر ، چوب دارچین و قهوه را درون قهوه ساز بریزید و اجازه دهید تا مخلوط مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی درجه گرم بمانند و بعد از مدت زمان ذکر شده قهوه را از درون صافی عبور دهید سپس قهوه را درون فنجان مخصوص سرو قهوه بریزید. درون هر کدام از فنجان های قهوه یک قاشق غذاخوری خامه کم چرب بریزید سپس این دسر خوشمزه را با پودر دارچین تزیین نمایید.
💦چربی سوزی با نوشیدن آب 💥مصرف میزان کافی آب آشامیدنی می‌تواند از طریق پر کردن معده و در نتیجه کاهش خوردن غذا و افزایش چربی سوزی به خلاص شدن از شر برخی چربی‌ها کمک کند. ✅ متخصصان توصیه می‌کنند برای بهبود سوخت و ساز بدن و افزایش کالری سوزی، نیم ساعت قبل از غذا آب بنوشید.
این غذاها را بعد از ساعت 8 شب نخورید !⛔️ ⇠ نوشابه و قهوه ⇠ برگر و دیگر گوشت های قرمز ⇠ غذاهای قندی ⇠ غذاهای سرخ کرده ⇠ غذاهای تند زیرا باعث نفخ، سوزش سر دل و سوء هاضمه وافزایش کلسترول میشوند ➣ @salamat_21
🔰 بی حالی ناشی از 🔸بسیاری از افراد افسردگی را حالتی روحی می‌دانند. این در حالی است که این بیماری بر جسم نیز تاثیر مستقیم می‌گذارد. 🔸 بی‌حالی، از دست دادن اشتها، و سردرد از رایج‌ترین علائم افسردگی است. بهتر است برای درمان این موضوع به یک روانشناس مجرب مراجعه کنید.منبع: وب ام دی
هدایت شده از ذاکرین
تودردرون‌منی؛ به‌اندازه‌ای‌که‌دستم‌رابرسینه‌ام‌ میگذارم‌وتورامیان‌قفسه سینه‌ام‌حس‌میکنم... @sedzaker
سنگ پا کشیدن = از بین رفتن سردرد از دیدگاه طب ایرانی در بیماری‌های مربوط به مغز به‌خصوص سردردها، کشیدن سنگ‌پا مفید است، برای این منظور باید سنگ‌پا خشن‌تر بوده و با مالش قوی‌تر و مدت طولانی‌تری استفاده شود! بر اساس مطالعات جدید در «علم رفلکسولوژی (بازتابی)» کشیدن سنگ‌پا موجب کاهش غلظت خون در اندام‌های بالایی بدن می‌شود و باعث کشاندن خون به اندام‌های انتهایی می‌شود به همین دلیل موجب کاهش سر‌درد و بیماری‌های مربوط به مغز می‌شود ! سنگ‌پا کشیدن بسیاری از مشکلات روان مانند افسردگی، بی‌خوابی، فکر و خیال زیاد و … را بهبود بخشد البته اگر به‌طور مداوم صورت پذیرد.
کوکی با طعم هل🍪 دستور 🍽 آرد: ۱۰۰ گرم آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری پودر هل: ۱ قاشق چایخوری پودر شکر: ۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم طرز تهیه و دستور پخت: 🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک‌دست شود، در کاسه‌ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می‌کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ‌خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر می‌گذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی‌ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
🍘🥧🧁 مواد لازم : آرد ۲پيمانه شكر ۱ و ۱ چهارم پيمانه تخم مرغ ٤عدد روغن مايع ١ دوم پيمانه شیر ولرم ١ پيمانه پودر هل ۱ قاشق چاي خوري بکينگ پودر ٢ قاشق چايخوري پودر نارگیل ۲ ونیم قاشق غذاخوری سرپر 🥟دستور: شكر و تخم مرغ و پودر هل را خوب با همزن ميزنيم تا كرمي و پف دار شود(پنج دقيقه) روغن و شیر و پودر نارگیل را اضافه كرده و یک دقیقه با همزن هم ميزنيم. آرد و بيكينگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه كرده و با دور کند همزن چند ثانیه هم ميزنيم تا مواد كاملا باهم مخلوط شود. سپس قالب را با روغن جداکننده خوب چرب كرده ، مايه كيك را درون قالب ريخته و قالب را در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥درجه سانتيگراد به مدت پنجاه تا شصت دقيقه قرار ميدهيم نوش جان
🍐🍐 ۲ عدد تخم مرغ ۳/۴ پیمانه شکر ۱ ق چ وانیل ۱/۲ پیمانه روغن ۱/۲ پیمانه ماست شیرین ۱ و ۲/۳ پیمانه آرد ۱/۲ ق چ جوش شیرین گلابی به تعداد لازم ۲ ق غ پودر کاکایو 🥧🥧طرز تهیه 🥧🥧 ابتدا تخم مرغ،وانیل و شکر را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کرده به ترتیب حدود ۵ ثانیه میزنیم. آرد،ب پودر،جوش شیرین،پودر کاکایو را مخلوط و دو بار الک میکنیم و در دو مرحله به مواد تخم مرغیمون اضافه کرده و هم میزنیم. بعد داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتیم ۱/۴مواد ریخته کف گلابی ها رو طبق فیلم برش میزنیم و میکاریم سپس بقیه خمیر میریزم و در فر از پیش گرم شده ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۱ ساعت زمان میدیم برای پخت.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬 شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم شیر عسل حدودا ۲۰۰ گرم انواع مغز اسیاب شده ۱/۲ پیمانه بیسکویت اسیاب شدا ۱/۵لیوان برگه الو و قیسی خرد شده ۱۰ تا دانه شکلات رنگی جهت تزیبن مقداری 🍭تمام مواد با هم ترکیب کرده کنار میزاریم کف قالب سلفون کشیده مواد شکلات تو قالب ریخته و خوب منسجم میکتیم ۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد برش داده و میل می کنیم