eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍱🌯 برای این بورک ها از خمیر یوفکا استفاده کردم .مایه داخلش هم گوشت چرخ کرده که با پیاز تفت دادم و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و آویشن زدم .قارچ اسلایس شده تفت داده شده و ذرت و فلفل دلمه ای نگینی هم رو به موادمون اضافه میکنیم و در نهایت پنیر پیتزا که با کل مواد مخلوط کردم. قبل از اینکه بورک ها رو بپیچیم سطح خمیر رو با و دو قاشق شیر و کمی کره اب شده کاملا برس میکنیم مواد رو لای خمیر میزاریم به هر شکلی دوست داریم میپیچیم دوباره برای بورک ها پیچیده شده شیر و روغن مایع و زعفرون رومال میزنیم و کنجد می پاشیم روی سینی فر کاغذ مومی می اندازیم بورک ها رو در سینی فر میزاریم و در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت بیست دقیقه میزاریم تا سطحشون طلایی بشه.میتونید در روغن هم سرخ کنید.
کوکی با طعم هل🍪 دستور 🍽 آرد: ۱۰۰ گرم آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری پودر هل: ۱ قاشق چایخوری پودر شکر: ۵۰ گرم کره: ۱۰۰ گرم طرز تهیه و دستور پخت: 🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یک‌دست شود، در کاسه‌ای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد می‌کنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپ‌خوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر می‌گذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی‌ها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
هدایت شده از ذاکرین
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استوری-🌱 سلام می دهم از بام خانه سمت حرم...
🥐🥐🥐 🥚مواد لازم دو عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غ روغن مایع و یک ق غ شربت بار با هم زن دستی مخلوط کنید نصف پیمانه شیر اضافه کرده و سپس یک و نیم پیمانه ارد را با یک ق م بکینگ پودر اضافه کرده تا جایی که خمیر شکل بگیرد دقت کنید ارد قاشق قاشق اضافه شود....خمیر را دو ساعت استراحت داده سپس با قطر نیم سانت باز کنید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و سپس در شربت بار قرار دهید و بعد از چند ثانیه خارج کنید....
🍬طرز تهيه : یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید.
🥦غذای_راحت_و_آسون_با_بروکلی_و_پنیر 🥪 ‌ 🥙مواد لازم : ٣ پيمانه كلم بروكلي ١عدد تخم_مرغ بزرگ ١.٥ پيمانه موزارلا 🧀 ١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده ٢عدد سير ١/٢ قاشق چاي خوري پونه نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم ٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده ‌ ‌ 🍽طرز تهيه : همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش ) بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه. بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه. در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم . پنيري شما آمادست .‌
🍸 😋 🔸نوشیدنیه لیموناد و رزماری ، آسون و خوشمزه اول شربتش رو درست کنین، به این صورت که تو یه قابلمه کوچیک، 2 قاشق چایخوری شکر و یک فنجان آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارین و روی نصف پیمانه شاخه های کوچیک رزماری بریزین و اجازه بدین خنک بشه
هدایت شده از ذاکرین
_۲۰۲۲_۰۶_۲۵_۱۳_۲۶_۰۱_۶۷۳.mp3
8.09M
🔊بسیار مهم گوش کنیم👆 ✔️غربت و مظلومیت بزرگ ترین عید خدا..!!!💔 استاد دارستانی
🍧🍨🍧 مواد لازم: ٤ ليوان شير شكر١ ل آرد كيك٤ ق غ نشاسته ذرت٢ ق غ گلاب١ ل زرده تخم مرغ٢ عدد 🍥🧁طرز تهيه: همه مواد را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا يكدست بشه بعد روى حرارت ملايم بزاريد تا قوام بياد و مثل فرنى بشه اگر دوست داشتيد دو رنگ بشه مواد را نصف كنيد كمى كاكايو را با كمى آب داغ مخلوط كنيد و به نصف مواد بريزيد و مخلوط كنيد بعد روش را هر طور دوست داريد تزيين كنيد.
🥐نان شکم‌پر🥐 🥨مواد لازم یک عدد نان گرد باگت بزرگ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز نگینی خردشده یک عدد گوجه‌فرنگی نگینی خردشده دو عدد فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خردشده نصف پیمانه کمی جعفری 🫔🫔🫔 1. پیاز رو تفت داده، گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده، کمی که تفت خورد، فلفل دلمه و گوجه و جعفری رو اضافه و سپس نمک، فلفل، زردچوبه زده و به مدت پنج دقیقه رو حرارت قرار دهید. 2. این نان باید برشته و کمی خشک باشه که با موادی که داخلش رو پر می‌کنیم نرم و له نشه. تمام خمیر نان رو خالی می‌کنیم. 3. توی نان رو از مواد پر کرده توی ظرف مورد نظر گذشته تزیین کرده، بعد نوش جان می‌کنید. 4 .این خوراک رو میشه با نان کوچک برای هر نفر جدا سرو کرد.
ای🥐 🍞آرد ۱و¼پیمانه 🍞آب گرم ۲ق س 🍞کره ¼ پ 🍞شیر ولرم ¾ پ 🍞شکر۲ق س 🍞تخم مرغ ۲عدد 🍞مخمر ۲ق چ 🍭طرز تهیه 🍭 🥣۲قاشق اب گرم رو با شیرولرم مخلوط کرده و مواد خشک بجز ارد رو بهش اضافه میکنیم و کره نرم شده و یک تخم مرغ راهم اضافه ومخلوط میکنیم. کم کم ارد رو به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بهتون بده بعد خمیرو به ۶ قسمت تقسیم ودر سینی فر به فاصله۵ سانت می چینیم و روشون رو با پارچه میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم. بعد از گذشت ۱ساعت خمیر حجمش دو برابر میشه حالا تخم مرغ دوم رو زده وخمیرهارو رومال میکنیم. فر رو با دمای ۲۰۰درجه از قبل گرم کرده و با همون دما ۱۵الی۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه و روی نونها طلایی بشه