#ران_مرغ_بريان_تركى 🍗 😋
▫️ران مرغ پوست کنده
▫️آب لیموترش تازه
▫️ماست کم چربی
▫️سیر1 حبه
▫️زنجبیل آسیاب شده
▫️پاپریکا (فلفل قرمز تند)
▫️نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری
▫️نمک ½ قاشق چایخوری
▫️کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه
🔸تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود
🍘#کیک_پیرامید
🍴مواد لازم :
۲ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری
۶۰ گرم شکلات تخته ای
۶۰ گرم شکلات تخته ای تلخ
۱ ق غ کره
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
توت فرنگی یا هر میوه دلخواهی برای تزیین
🍥🥧طرز تهیه 🥧🍥
خامه ها و کره را داخل قابلمه ای ریخته شعله را روشن کنید و هم بزنید وقتی داغ شد و از کناره ها شروع به حباب زدن کرد شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید تا داخل خامه داغ ذوب شود .بیسکوییت ها را با دست به چند تکه تقسیم کنید و شکلات ولرم شده را با بیسکوییت ها مخلوط کنید اگه ابکی بود کمی دیگه بیسکوییت اضافه کنید کمی از شکلات مایع را برای تزئین توت فرنگی ها بردارید داخل هر قالبی که دوست دارید سلفون یا کیسه فریزر انداخته با مواد پر کنید و ۲ ساعت داخل فریزر قرار داده و سرو کنید روشو با هر میوه ای که دوست داشتین می تونین تزیین کنید.
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یک روش عالی برای دم کردن زعفرون
به نظر شما بهترین روش دم کردن زعفرون چیه؟🥰
دم کردن زعفران
😌برای اینکه زعفرون رنگ و عطر بیشتری داشته باشه لازمه که دوبار بهش شوک بدین یه بار با سرما و یه بار با گرما
🥰موقع دم کردن زعفرون به هیچ عنوان از قند و شکر و یا ظروف پلاستیکی رنگی استفاده نکنید که زعفرون و کدر میکنن
😇زعفرون تو بسته ی خودش با یه جشم سنگین و یا اینکه تو هاونگ بکوبین
☺️بهتره ظرفی که زعفرون توش میریزین تا دم بکشه فلزی یا شیشه ای باشه
😘زعفرونی که تو فریزر نگه داری میکنین تا چندین ماه قابل استفادست و هر بارم که از فریزر در میارین رنگش بیشتر میشه
😎میتونین زعفرون و تو قالب یخم بریزین اگه اینکارو کردن قالب به هیچ عنوان رنگی نباشه و ترجیحا سیلیکونی باشه که راحت جداشه
🥳اگه زعفرون و تو یخچال نگهداری کردین تفاله هاشو جدا کنین که ماندگاریش بیشتر بشه
#کوکی_نعنایی🔆
💯 عصاره روغنی نعنا ۱۰ قطره
💯آرد ۱۸۰ گرم
💯پودر کاکائو ۷۰ گرم
💯بیکینگ پودر ۱ ق چ
💯کره نرم شده ۲۰۰ گرم
💯شکر ۲۰۰ گرم
💯عصاره وانیل ۱ ق چ
💯تخم مرغ ۱ عدد
💯شکلات تلخ ۴۰۰ گرم
💯شکلات سفید ۷۰ گرم
💯نمک کمی
〽️کره و شکر و وانیل و نمک را با هم زن بزنید تا پوک شود تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را با هم مخلوط کرده اضافه کنید و مخلوط کنید. پنج قطره عصاره نعنا به آن اضافه کنید خمیر را در نایلون گذاشته برای ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید خمیر را با کاتر قالب زده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید نیم ساعت صبر کنید تا خنک شوند شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده مابقی عصاره نعنا را به آن اضافه کنید کوکی های خنک شده را داخل شکلات آب شده فرو کنید و با شکلات سفید آب شده با خط تزیین کنید
#کوکی_نعنایی🔆
💯 عصاره روغنی نعنا ۱۰ قطره
💯آرد ۱۸۰ گرم
💯پودر کاکائو ۷۰ گرم
💯بیکینگ پودر ۱ ق چ
💯کره نرم شده ۲۰۰ گرم
💯شکر ۲۰۰ گرم
💯عصاره وانیل ۱ ق چ
💯تخم مرغ ۱ عدد
💯شکلات تلخ ۴۰۰ گرم
💯شکلات سفید ۷۰ گرم
💯نمک کمی
〽️کره و شکر و وانیل و نمک را با هم زن بزنید تا پوک شود تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. مواد خشک را با هم مخلوط کرده اضافه کنید و مخلوط کنید. پنج قطره عصاره نعنا به آن اضافه کنید خمیر را در نایلون گذاشته برای ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید خمیر را با کاتر قالب زده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید نیم ساعت صبر کنید تا خنک شوند شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده مابقی عصاره نعنا را به آن اضافه کنید کوکی های خنک شده را داخل شکلات آب شده فرو کنید و با شکلات سفید آب شده با خط تزیین کنید
#ژله_با_توت_فرنگی 🍝🍓
ژله آلوورا یک بسته
ژله سیب یک بسته یا هر ژله دیگه به رنگ سبز
توت فرنگی مقداری
🔸طرز تهیه
ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش درست کنین
کف قالب بریزین و بزارین یخچال تا کمی ببندد
بعد توت فرنگی ها را بچینین داخل ژله
بعد ژله سبز را درست کنین بزارین خنک شه بعد از بستن لایه زیری
به آرامی بریزین روی ژله و توت فرنگی ها
#ژله_آبی_صورتی🍧🌸
یک بسته پودر ژله بلوبری
یک بسته پودر ژله توت فرنگی
۴ قاشق بستنی
هر کدوم از ژله ها رو با یک لیوان و نصفی آبجوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه و به هر کدوم دوقاشق بستنی نرم شده اضافه کردم و خوب هم زدم.بعد نصف از ژله بلوبری ریختم داخل قالب تا کمی خودشو بگیره بعد ژله توت فرنگی رو ریختم روش گذاشتم یخچال.بعد که خودشو گرفت مابقی ژله بلوبری رو ریختم روش و مجدد گذاشتم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و سفت بشه.
#نان_صبحانه
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.
تخم مرغ : 3 عدد.
پنیر پیتزا : نصف پیمانه.
جعفری خرد شده : کمی.
روغن مایع : 3 ق غ.
نمک و فلفل : به میزان لازم
ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه میدهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه
سه سوته
نوش جان
#بستنی_میوه_ای یا #بستنی_یخی
طرز تهیه
طرح پاکسازی یخچال انجام شد و هرچی میوه که شامل توت فرنگی، هندوانه، هویج، پرتغال، طالبی بود بصورت میکس شده وارد قالبهای بستنی و بعضی درلیوانهای یکبار مصرف شد (البته بعضی شون با بستنی وانیلی مخلوط شد) و در فریزر قرارگرفت بعدازاینکه کاملا یخ زد میزاریم بیرون و ازقالب درمیاریم.
برای خارج کردن بستنی؛ لیوان یکبارمصرفها که خیلی راحت با یک برش چاقو پاره میکنیم و بستنی جدا میشه حالا اماده خوردن ولذت بردن.
نوش جان
#مشکوفی_سه_رنگ_لیوانی
نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر ۴ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان
کره ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم.
اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید
نوش جان 🥮
#محلبی_موز_و_توت_فرنگی_با_ژله
مواد لازم
شیر ۲لیوان
شکر 3/4لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق
موز یک عدد
توت فرنگی ۶ عدد
پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم
دستور تهیه
ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه
بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت:
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس
بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده
#پفیلا🥗
مواد لازم:
⛔️ذرت
⛔️نمک
⛔️کره
⛔️سس مایونزنصف لیوان
⛔️روغن سرخ کردنی
⛔️شکر سفید
⛔️شکر قهوه ای
دستور پخت:📖📖🔖📖📖
🍡ابتدا کره را درون ظرف ریخته تا کامل مایع شود حال ذرت ها را اظافه کرده و کمی نمک اظافه میکنیم سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه میدیم تمامی ذرت ها گرم و تبدیل به پفیلا شوند.
👩🏻🦰حال کمی روغن ، ،شکر سفید وشکرقهوه ای وسس مایونزرا به قابلمه اظافه و کامل باهم مخلوط میکنیم تا ذوب شوند سپس پفیلاها را درون قابلمه ریخته و تا کامل با موادمون مخلوط شوند و طعم لذیذی رو پیدا کنند.