eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 راگو مرغ 🧆مرغ چرخ کرده : 400 گرم 🧆پیاز : 2 عدد 🧆سیر : 4 حبه 🧆کرفس خرد شده: نصف پیمانه(دایس شده) 🧆هویج خرد شده : نصف پیمانه(دایس شده) 🧆رزماری: 1 قاشق چای خوری 🧆پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه 🧆آب مرغ : 1 پیمانه 🧆نمک : به مقدار لازم 🧆فلفل : به مقدار لازم دستور تهیه 🥪 در تابه ای سیر، پیاز، کرفس و هویج را که از قبل در ابعاد کوچک خرد کرده اید را روی حرارت گذاشته و تفت دهید. سپس ادویه های لازم را به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه حرارت دیدن که مواد داخل تابه تفت خوردند، مرغ چرخ کرده را به همراه 1 قاشق رزماری به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. پس از گذشت دقایقی که رنگ مرغ تغییر کرد بهتر است آب مرغ را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مواد بر روی شعله ملایم بپزند. پس از آنکه آب کمی تبخیر شد ،پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و پخته شوند. بعد از جا افتادن غذا می توانید آن را نوش جان کنید😋 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍗 راگو مرغ 🧆مرغ چرخ کرده : 400 گرم 🧆پیاز : 2 عدد 🧆سیر : 4 حبه 🧆کرفس خرد شده: نصف پیمانه(دایس شده) 🧆هویج خرد شده : نصف پیمانه(دایس شده) 🧆رزماری: 1 قاشق چای خوری 🧆پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه 🧆آب مرغ : 1 پیمانه 🧆نمک : به مقدار لازم 🧆فلفل : به مقدار لازم دستور تهیه 🥪 در تابه ای سیر، پیاز، کرفس و هویج را که از قبل در ابعاد کوچک خرد کرده اید را روی حرارت گذاشته و تفت دهید. سپس ادویه های لازم را به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه حرارت دیدن که مواد داخل تابه تفت خوردند، مرغ چرخ کرده را به همراه 1 قاشق رزماری به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. پس از گذشت دقایقی که رنگ مرغ تغییر کرد بهتر است آب مرغ را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا مواد بر روی شعله ملایم بپزند. پس از آنکه آب کمی تبخیر شد ،پوره گوجه فرنگی را به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و پخته شوند. بعد از جا افتادن غذا می توانید آن را نوش جان کنید😋 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥣مربای کدو تنبل 🔸کدو تنبل ۱ عدد متوسط 🔸شکر ۵/۱ کیلو 🔸آهک به میزان لازم 🔸هل ۲تا ۳ عدد 🔸گلاب به میزان دلخواه 🔸آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری 🔸آب ۵ – ۶ لیوان ❎🍃دستور تهیه مربای کدو تنبل کدو را شسته و پوست بگیرید سپس دانه ها یش را خارج کنید و به اشکال مورد نظر برش دهید . آهک را با آب مخلوط کنید و بعد از ته نشین شدن آهک آب حاصل را به کدوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکش کنید و چندین باردر آب سرد قرار دهید و آبکش کنید و یک بار هم در آب بجوشانید و آبش را تعویض کنید. آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت بگذارید و پس از جوش آمدن و صاف کردن شربت کدو ها را بپزید . وقتی شربت قوام لازم را پیدا کرد آب لیمو و گلاب را اضافه کنید و کدوها هم پخته شده مربا آماده است و بعد از خنک شدن داخل شیشه های استریل بریزید و نوش جان کنید . 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌯پیش غذا 🔶تن ماهی با سس فلفل تند مواد لازم 🥔4 عدد سیب زمینی 🌶سس فلفل 🥗دو عدد کنسرو ماهی 🧀100 گرم پنیر چدار طرز تهیه:🥪 سیب زمینی را با پوست در فر بپزید آن را به دو نیمه قسمت کنید و درون آن را خالی کرده و با تن ماهی پر کنید روی آن سس فلفل تند و پنیر را بریزید و دوباره درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود سپس آن را سرو نمایید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍃🐟پخت ماهی😋 🥐سوخاری کردن🥪🥪🥪 🍃واقعیت این است که بیشتر مردم،‌ طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقه‌ای به خوردن ماهی ندارند،‌ بدشان نمی‌آید گاهی ماهی سوخاری را در برنامۀ غذایی خود داشته باشند. برای سالم‌تر شدن ماهی سوخاری،‌ می‌توانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در آب‌لیمو، نمک،‌ فلفل‌سیاه و پودر‌ سیر بخوابانید. سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را سرخ کنید. برای جدا شدن ساده‌تر پودر سوخاری، می‌توانید حدود ۳ دقیقه قبل از پایان پخت، ‌در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهی‌ها، با بخار ایجادشده به‌راحتی کنده شود. برای پخت ماهی با این روش،‌ بهتر است گوشت ماهی را به‌صورت فیله درآورید 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍎پودینگ سیب و جو پرک، یک دسر کم کالری و مناسب برای تناسب اندام است. تخم شربتی موجب کاهش اشتها می‌شود و دارچین موجود در این دسر سوخت و ساز بدن و چربی سوزی را افزایش می‌دهند. 🍏مواد لازم 🔸جو پرک 1/3 لیوان 🔸 سیب 1 عدد 🔸 تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری 🔸 شیر بادام 1 لیوان 🔸وانیل 1/4 قاشق چایخوری 🔸 دارچین 1 قاشق چایخوری 🔸 عسل نصف قاشق غذاخوری 🔸آناناس اختیاری برای تزئین 🍨طرز تهیه🥣 1- تخم شربتی را خوب بشویید. 2- تخم شربتی، جو پرک ، سیب پوست گرفته و خرد شده، شیر بادام، وانیل، دارچین و نصف قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا مواد غلیظ شوند. 3- دسر را در ظرف دلخواه بریزید و با آناناس تزئین و سرو کنید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧆دیپ لوبیا سیاه🍱 🔹2 پیمانه لوبیا سیاه پخته شده 🔸4 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی 🔹3قاشق غذا خوری آب 🔸2 عدد حبه سیر 🔹2 قاشق چای خوری آب لیمو 🔸½ قاشق چای خوری زیره 🔹½ قاشق چای خوری نمک 🔸1/8 قاشق چای خوری فلفل هندی 🔹2 عدد پیازچه خرد شده 🔸2 قاشق غذا خوری فلفل سبز 🍃طرز تهیه دیپ لوبیا سیاه: آبلیمو و رب و تمام مواد لازم به جز پیازچه و فلفل سبز رو با همزن قشنگ مخلوط میکنیم. پیازچه و فلفل سبز را را در نهایت بر روی ظرف آماده سرو بریزید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥣 آرد در آشپزی 🥄 این بار که به آرد احتیاج داشتید، حتما موقع خرید به موارد مصرف که پشت بسته‌بندی درج می‌شود دقت کنید. بعضی آردها هم اصطلاحا همه‌کاره‌اند و برای پخت انواع نان و شیرینی به‌درد می‌خورند. 🌾اگر هم روی بسته‌بندی آردی چند صفر دیدید، بدانید که تعداد صفرها به درصد سبوس‌گیری اشاره دارد. یعنی هرچه تعداد صفرها بیشتر باشد، سبوس بیشتری از آرد گرفته شده و آرد نرم‌تر و سبک‌تر است. ازاین‌رو آرد سه یا چهار صفر برای مصارف قنادی کاربرد دارد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥔اسنک سیب زمینی 🥐2 عدد سیب زمینی 🥐1 پیمانه شیر 🥐10 گرم مخمر خشک 🥐1 ق.غ فلفل سیاه 🥐1 ق.چ نمک 🥐1 عدد تخم مرغ 🥐300 گرم آرد 🥐1.2 پیمانه پیازچه 🥐1 ق.چ پاپریکا 🧇دستورپخت اسنک سیب زمینی: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس خوب له کنید. به سیب زمینی ها، مخمر، شیر، نمک و فلفل و پاپریکا و آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا شبیه خمیر شود، سپس روی ظرف را پوشانده و بگذارید یک ساعت استراحت کند. به خمیر استراحت کرده، پیازچه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر را درقیف ریخته و با قیچی به اندازه های دلخواه در روغن داغ زیاد سرخ تقسیم کنید و سرخ کنید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧅پخت ماهی 🥦 🐟تنوری کردن🐟 🍃✅بهترین راه پخت ماهی تنوری در خانه، استفاده از فر است. برای پخت ماهی تنوری،‌ می‌توانید از ماهی‌های بزرگ و درسته استفاده کنید و نیازی به فیله کردن ماهی‌ها نیست. 🦪ابتدا داخل شکم ماهی را با مقداری نمک و کمی پودر انار یا پودر لیموعمانی، طعم‌دار کنید. سپس روی پوست ماهی چند برش عمیق زده، تمام پوست و داخل برش‌ها را با رب انار بپوشانید. ماهی را داخل فویل آلومینیومی بپیچید و بعد از قرار دادن در سینی یا تابه نازک، در طبقه وسط فر بگذارید. مدت زمان پخت به اندازۀ ماهی بستگی دارد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پخت ماهی🐟 🥪بخارپز کردن🦪 🍃ماهی بخارپز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعم‌های طبیعی هستند، مناسب است. برای پخت این ماهی، نیازی به استفاده از روغن نیست. گوشت ماهی در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزی‌های مختلف را به خود می‌گیرد و فقط افزودن کمی نمک و فلفل‌سیاه قبل از پخت کافی است. 🥗ابتدا کف تابه را با مقداری سیب‌زمینی حلقه شده بپوشانید. سپس روی سیب‌زمینی‌ها، یک ردیف هویج حلقه شده، یک ردیف ساقۀ کرفس خرد شده، ‌یک ردیف فلفل‌دلمه‌ای، یک ردیف پیاز خام حلقه‌ شده و یک ردیف برگ سبزی‌های معطر مانند نعناع،‌ جعفری و گشنیز قرار دهید و تکه‌های ماهی را روی این سبزی‌ها بگذارید. برگ‌های خردشده کرفس را روی ماهی‌ها بپاشید و در تابه را بگذارید. بعد از گرم شدن تابه، حرارت را به‌اندازه‌ای کم کنید که ماهی و سایر سبزی‌ها آب بیندازند و خوب بخارپز شوند. در‌ صورت تمایل می‌توانید ۲ حبه سیر به محتویات تابه اضافه کنید. برای بهبود طعم ماهی بخارپز می‌توان آن را با کمی روغن‌زیتون و آب‌لیموی تازه یا سرکه سرو کنید.🍃 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥮نکات پخت لازانیا🍜 🍱هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. 🍱 هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آب سرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند. 🍱برای اینکه بعد از آبکشی، ورق ها به هم نچسبند، آنها را یا روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا این که یک حوله تمیز پهن کنید و ورق ها را روی حوله قرار دهید. این کار باعث می شود ورق ها هنگام استفاده به ظرف نچسبیده و خرد نشود. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯