#کرم_چیز کیوی
ابتدا ۴عدد کیوی رو با شش ق غ شکر می زاریم پخته بشه(اگر پخته نشه ژله کیوی نمیبنده) حرارت رو کم میکنیم و اب نیازی نداره بعد از پخت میکس میکنیم و میزاریم کنار
یه بسته پودر ژلهکیوی رو با یه لیوان اب جوش مخلوط میکنیم تا ذراتش کاملا حل بشه ،یه بسته پنیر ماسکار پونه دویست گرمیو دو ق غ خامه صبحانه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه و ژله حل شده و پوره کیوی رو هم اضافه با همزن مخلوط میکنیم تا یکدست بشه کف قالب رو مقداری چرب میکنیم و مایه دسر رو داخلش ریخته داخل یخچال میزاریم تا ببنده واسه قسمت ساده کرم چیز شیر رو روی حرارت گرم میکنیم نصف پیمانه شکر رو اضافه کرده تا حل بشه یک ق غ پودر ژلاتینرو با چهار ق غ اب سردمخلوط و بعد بن ماری کرده و بعد از حل شدن به شیر گرم شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم،صد گرم پنیر ماسکار پونه یا خامه ای رو با چهار ق غ خامه صبحانه با همزن میزنیم و به شیر از حرارت افتاده اضافه و مخلوط میکنیم و روی لایه قبلی دسر ریخته و برای دو ساعت دیگه به یخچال منتقل میکنیم تا حا ضر بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاستا😋
یک عدد پیاز رو رنده کنید و آبش رو خوب بگیرید و همراه ادویه و نمک و زردچوبه به گوشت چرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد قلقلی های خوشگلتونو آماده کنید،کوچیک باشن که زودتر بپزن،اونها رو توی ظرف بچینید و توی یخچال بگذارید تا خودشونو بگیرن.
یه تابه رو روی حرارت بگذارید و یک عدد پیاز رو سرخ کنید بعد از اینکه کامل سرخ شد قلقلی ها رو بهش اضافه کنید و هر ازگاهی تابه رو تکون بدین تا کمی سرخ بشن،بعد ادویه و زردچوبه ،نمک،فلفل سفید و سیاه رو اضافه کنید و تفت بدین ،بعد مقداری رب اضافه کنید و باز هم تفت بدین و کمی فلفل دلمه ایی ریز خرد شده و مقداری از آب پاستای در حال جوش به سس اضافه کنید بعد از پخت گوشت ها اونها رو از تابه خارج کنید و پاستای آبکش شده رو بهش اضافه کنید و به سس آغشته کنید.
پاستا رو توی ظرف سرو بریزین و گوشت ها رو روش بچینید و کمی پنیر پیتزا بریزید،(پنیر روی گوشت ها رو نگیره که مشخص باشن) بعد چند دقیقه در فر یا ماکروویو بگذارید تا پنیر ذوب بشه،آخر سر هم کمی سبزی خورد شده روش بریزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#کوکی میکری
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خلاقانه
🌻🌷🌻🌷🌻
برای امروزتون شادی دم کرده ام بخندید وشادباشید روزتون آرام و شاد و زیبا و سرشار از خوشبختی و عشق و آرامش.....
🌤 صبحتون شاد 🌤
@khalaghaneh
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فينگر فود اسفناج و پنير
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
خورش انار بيج😋
مواد لازم :
350 گرم مغز گردو
یک کیلو سبزی شامل (تره ، جعفري ، گشنيز ، نعناع)(سبزي هاي عطردار مث چوچاق ، خالواش هم هست)
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
1 دونه پیاز متوسط
رب انار ترش یا آب انار ترش به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
اول مغز گردو را خوب ميسابيم تا نرم بشه. سبزی هارو پاک ميكنيم و ميشوريم،ميزاريم آبش بره بعد ساطوری ریز خرد ميكنيم و با روغن تفت ميديم. پیاز رو توي گوشت چرخ کرده, رنده ميكنيم. نمک و فلفل را اضافه وبا هم مخلوط ميكنيم, حالا با گوشت چرخ کرده کوفته های کوچولو قلقلی ميكنيم به اندازه یک گردو درست ميكنيم و ميزاريم گوشه.
بعد گردوی سائیده شده را با چهار لیوان آب و کمی زردچوبه ميزاريم روی حرارت ملایم بپزه تا مثل فسنجون به روغن بیوفته, بعد از پخت گردو سبزیهارو سرخ و اضافه ميكنيم و بازم ميزاريم تا بجوشه و سبزی ها پخته بشه , بعد از پخت گردو و سبزی، کوفته ها را داخل خورش که داره ميجوشه ميريزيم ، حرارت را زیاد ميكنيم تا خورش از جوش نیوفته و کوفته ها باز نشه.
رب انار و یا آب انار ترش ( به میزان نصف لیوان ) رو به خورش اضافه ميكنيم با يه قاشق رب گوجه. و ميزاريم روی حرارت ملایم بجوشه ، وقتي که کوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد از رو گاز بردارين، توجه كنين كه غلظت خورش انار بیج باید مث خورش فسنجان باشه و کم آب بشه حتما. اين مقدار موادي كه گفتم واسه ٤ نفره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
کِشکول (دسر ترکی)
مواد لازم
شیر 1لیتر
نشاسته ذرت 3 ق س
آرد برنج 3 ق س
شکر 1 لیوان
خامه صبحانه 100 گرم
بادام پودر شده 1/2 پیمانه
پسته خرد شده 1/4 پیمانه (به دلخواه)
پودر نارگیل 2 ق س
وانیل 1/2 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
کره 1 ق غ یا 25 گرم
برای تزیین :
پسته - گردو - فندق - بادام - بادام پرک - مروارید خوراکی
ابتدا آردها، شیر، شکر و تخم مرغ را خوب مخلوط کرده از صافی رد میکنیم. بعد داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم. قبل از اینکه غلیظ شود، پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه کرده هم میزنیم تا مانند فرنی شود.
سپس پسته، وانیل، خامه و کره را افزوده، هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. بعد درظرف سرو کشیده روی آنرا صاف میکنیم و کمی که خنک شد روی آنرا تزیین میکنیم.
این دسر خوشمزه را برای مهمانان عزیزتان درست کنید 😊
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#رولت_سیب_زمینی_و_گوشت
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_مکزیکی_چوروس
دسر مکزیکی چوروس از مشهورترین شرینی های مکزیکی است که هم سبک و کم حجم است و هم طرز تهیه آن خیلی راحت است. این دسر در اسپانیا نیز طرفداران فراوانی دارد.
موادلازم :
170 میلی لیتر آب
50 گرم کره
40 گرم شکر
1 پنس نمک
110 گرم آرد
3 عدد تخم مرغ متوسط
سس:100 گرم خامه صبحانه و 200 گرم شکلات تلخ
برای آغشته کردن :80 گرم شکر و 15 گرم دارچین
تهیه سس:ابتدا خامه را روی حرارت قرار داده بعد گرم شدن از روی حرارت برداشته و شکلات ها رو ریخته همزده تا یکدست شود .
تهیه خمیر: در ظرفی آب +کره+شکر+نمک را ریخته روی حرارت قرار داده مخلوط کرده ، تا بجوش بیاد چند ریز جوش زد آرد را بریزید و تندی بهم بزنید،حدود 1_2 دقیقه روی حرارت ملایم بهم بزنید تا مانند حلوا جمع بشه،بلد اجازه دهید خمیر کاملا خنک شود ، بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب ترکیب خمیر کنید تا یکدست شود.سپس داخل قیف ریخته بعد داخل روغن فراوان مانند بامیه ها اما بشکل بلند خمیره را زده تا طلایی شود بعد سرخ شدن روی کاغذ آشپزخونه قرار داده تا روغن اضافه اش گرفته شود بعد داخل ترکیب شکر و دارچین گذاشته و غلطونده داخل ظرف سرو گذاشته بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh