#ژله_میوه_ای 🍇 😋
🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
نکات تهیه #فلافل
🔻استفاده از تخم مرغ
توجه داشته باشید که اضافه کردن تخم مرغ در مایه فلافل اختیاری است. اضافه کردن تخم مرغ باعث می شود مواد به خوبی به همدیگر بچسبند.
نکته دیگر این است که اضافه کردن تخم مرغ باعث پفکی تر شدن فلافل می شود.
🔻خیس کردن نخود
برای خیس کردن نخود به صورت عادی ۶ ساعت نیاز است. البته اگر وقت زیادی نداشته باشید می توانید با یک ترفند زمان خیس خوردن نخودها را نصف کنید. برای این منظور مقداری نمک به نخودهای در حال خیس خوردن اضافه کنید. با این کار فقط ۳ ساعت زمان برای خیساندن نخودها نیاز است.
#کیک_نارگیلی 🍰
🔸زرده وسفیده پنج عدد تخم مرغ کوچیک رو جدا کنید یک ویک چهارم پیمانه شکر لازم داریم نصف شکر رو می ریزییم رو زرده ها ،سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره حین زدن نصف باقی شکر رو کم کم به سفیده در حال زدن اضافه میکنیم تا کامل سفت بشه وسفیده رو میزاریم کنار حالا زرده وشکر وبا یک کمی وانیل دو سه دقیقه با سرعت تند میزنیم تا کرمی وکشدار بشه نصف لیوان شیر ونصف لیوان روغن مایع اضافه ویک دقیقه میزنیم حالا نصف لیوان اب جوش رو اضافه وسریع با همزن میزنیم دو لیوان ارد رو با یک قاشق پر بیکینگ پودر الک کرده ودر سه مرحله به زرده اضافه وبا دور کند مخلوط میکنیم ودر اخر یک لیوان پودر نارگیل اضافه ومخلوط میکنیم حالا کمکم سفیده رو با لیسک به خورد مواد میدیم و وقتی خوب مخلوط شد در قالب چرب وارد پاشی شده نصف مواد رو ریخته یک لایه نازک پودر کاکائو روش الک کرده بقیه مایع رو روش ریخته در فر صد وهشتاد درجه که ده دقیقه زودتر گرم شده به مدت تقریبی چهل وپنج دقیقه می پزیم.منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هستش
#كيك_مجيك
🧁تخم مرغ ٢عدد
🧁پودر قند نصف پيمانه
🧁كره ٥٠ كرم
🧁وانيل كمي
🧁بكينگ پودر١ق مرباخوري
🧁ارد٢/٣ بيمانه
🧁شير كاكائو ١پاكت كوچك
🛑دو عدد سفيده را ميزنيم تا كاملا سفيد شودو در يخچال مي كذاريم، ٢عدد زرده و پودر قند را ٥ مين مي زنيم تا كرم رنك شود، كره اب شده و وانيل را اضافه مي كنيم، شير كاكايو كرم شده را نيز اضافه كرده بعد هم زدن ارد و bp الك شده را اضافه كرده و در اخر سفيده تخم مرغ را با ليسك مخلوط كرده و در قالب ريخته به مدت نيم ساعت درجه١٧٥ كرم در فر مي كذاريم
🔆در پايان روش شكلات داغ ريختم و با شكلات چيپسىتزيين كردم.
#لقمه_مرغ_پنيري 🍗🧀
سينه مرغ پخته را
با پنير پيتزا، ١ق رزماري خشك،١پيازچه، مقدارى ارد،١ زرده تخم مرغ، نمك، فلفل و پودرسير مخلوط كنيد .
توپك درست كنيد و توى اردسوخارى زده و سرخ كنيد
#لقمه_مرغ_پنيري 🍗🧀
سينه مرغ پخته را
با پنير پيتزا، ١ق رزماري خشك،١پيازچه، مقدارى ارد،١ زرده تخم مرغ، نمك، فلفل و پودرسير مخلوط كنيد .
توپك درست كنيد و توى اردسوخارى زده و سرخ كنيد
#نیمرو_کم_کالری🍳
🥓 ۱ نفر
🥓1 عدد تخممرغ
🥘نمک به مقدار لازم
🥘فلفل به مقدار لازم
🥘کره به مقدار لازم
🥘پودر پاپریکا به مقدار لازم
مراحل
🥗اول از همه زرده رو از سفیده جدا کنید و زرده رو دور بریزید یا برای غذای بعدیتون نگه دارید
بعد ادویه ها رو اضافه کنید
سپس خوب با چنگال هم بزنید
بعد کره رو توی ماهیتابه بزارید تا آب بشه بعد هم که نیمرو آماده است
.
#ژله_خرده_شیشه🍧🍝
ژله توت فرنگی......۱بسته
ژله بلوبری.....۱بسته
ژله آلورا.....۲بسته
شیر.....یک پیمانه و نیم
ابتدا ژله توت فرنگی با یک پیمانه اب جوش مخلوط کنید.بزارید کامل خنک بشه بهش نصف لیوان اب سرد اضافه کنید.داخل یه سطح مسطح رو چرب کنید.ژله رو داخلش بریزد.بزارید یخچال تا سفت بشه.ژله بلوبری رو هم مثل توت فرنگی درست کنید.بعد از سفت شدن ،به صورت مکعب ببرید.داخل قالب کمی چرب کنید.ژله ها داخلش می ریزیم.ژله الورا با اب جوش مخلوط کنید.بزارید کامل خنک بشه.یک پیمانه و نصفی شیر هم بزارید به دمای محیط برسه.حتما حدود یک ساعت باید بیرون یخچال باشه.بعد کم کم به ژله اضافه کنید.با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه.بعد روی ژله ها بریزد.داخل یخچال بزارید تا سفت بشه
#کباب_کوبیده_مرغ:
♨️خوب دستور تهیه ش اینطوریه ک گوشت بدون استخوان مرغ رو به همراه چربی گوسفندی دو بار کامل چرخ میکنید.دو عدد پیاز رو با رنده ریز رنده میکنید و آبشو میگیرید.پیاز ، گوشت مرغ ،نمک و فلفل سیاه و زرچوبه و مقدار خیلی خیلی کم بکینگ پودر را کامل مخلوط و حسابی ورز میدید.باید خیلی ورز بدید ک کشش بیاد.اگه احساس کردید موادتون شل هستش میتونید مقدار کمی حدود نصف قاشق آرد سوخاری و بهش اضافه کنید.برای خوشرنگ شدن کبابتون میتونید زعفران دم کرده رو به مخلوط گوشت اضافه کنید و بعد سرخ کنید.من این مواد رو داخل ماهیتابه سرخ کردم.اولش درب ماهیتابه رو ببندید و حرارت رو بسیار کم کنید تا پخته بشه بعدش روغن بریزید و سرخ کنید.نوش جان....
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش جوجه با طعم زرشک🍓
#آموزش_جوجه_با_طعم_زرشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش اسپرینگ رول مرغ🍓
#آموزش_اسپرینگ_رول_مرغ
@fast_food
هدایت شده از هنرمندان
کلیپ های ناب از دستگیری اراذل و اوباش توسط سربازان گمنام امام زمان علیه السلام
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
روش های خاص سربازان گمنان امام زمان علیه السلام 👆👆