#حلوای_هويج
مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین....
بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توی حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد.
#رول_دارچینی
💥2 لیوان آرد
💥1لیوان شیر گرم
💥1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
💥2قاشق غذاخوری شکر
💥1 قاشق چایخوری نمک
💥یک سوم لیوان روغن
❄️مواد میانی شکر و دارچین در صورت تمایل گردو و کشمش
❌همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم در نهایت خمیر طوری بشه که بدست نچسبه و حسابی ورز میدیم و بعد در یک ظرف درجای گرم قرارش میدیم تا دو برابر بشه بمدت ۱ ساعت
بعد با وردنه بازش میکنیم قطرش یک سانت بشه روش با یک قاشق کره آبشده میمالیم وروی اون دارچین و شکر میپاشیم اگر دوست داشتیم گردو وکشمش هم میریزم بعد رولش میکنیم و با چاقو برش میزنیم و در سینی فر میچینیم و یک ساعت بهش استراحت میدیم ویک زرده تخم مرغ رو با فرچه روی رولتها میزنیم بعد در فر قرار میدهیم تا پخته بشه
درجه فر 180 خوبه بمدت 20 دقیقه بعد با حرارت گریل ۱۰ دقیقه بعد از فر در میاریم
🍡بستنی چوبی توت فرنگی ، مخصوص این روزهای گرم از سال
🍓مواد لازم:
۲ پیمانه توت فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم شیرعسلی (شیر بسیار شیرین و غلیظ)
۱٫۵ پیمانه خامه چرب
آب یک عدد لیموترش
چوب بستنی
یک پیمانه آب توت فرنگی
🍧طرز تهیه:
1. در مخلوط کن، یک پیمانه توت فرنگی، شیرعسلی، خامه و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. توت فرنگی ها را افزوده و هم بزنید.
3. مخلوط به دست آمده را درون لیوان یک بار مصرف ریخته و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.
4. لیوان ها را بیرون آورده، چوب بستنی داخل آن ها قرار دهید. سپس آب توت فرنگی روی آن ها ریخته و دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.
5. بستنی چوبی توت فرنگی آماده سرو است.
#پودینگ 😍😍
۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال.
🌮#سمبوسه_مرغ
مواد لازم برای۶ نفر
سینه مرغ پخته یک عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل دلمه ای درشت ۲ عدد
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
سبزی دلمه ۱ کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
🥐طرز تهیه
۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید .
۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه ومرغ ریش ریش شده را بیفزایید.
۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
۴- نان لواش را به صورت نوار 6،7سانتی بریده یا سه گوش و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید .
5_ لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
#توپک_مرغ
🔸مرغ چرخ کرده رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال.
بعد بزرگتر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيتزاي_صبحانه 🍕🍳
سريع ترين پيتزا براي صبحانه 😋 👌🏻
😍طرز تهيه
_ نان را از وسط ببريد و كمي از آن را خالي كنيد.
_ روي آن سس گوجه فرنگي ، تخم مرغ ، نمك ، فلفل و سس تند بريزيد.
_ رو نان اطراف روغن زيتون بريزيد و پنير و گوجه فرنگي.
_ آن را 20 دقيقه در فرن بگذاريد تا وقتي كه مواد ذوب شوند و تخم مرغ پخته شود و نان اطراف سرخ شود.
_ آن را با جعفري تزيين كنيد.
#طرز_تهیه_خاگینه_با_قارچ
🌮🌮🌮
🧅مواد لازم:
_قارچ ۱۵۰ گرم
– تخم مرغ ۲ عدد
– نمک و فلفل به مقدار لازم
🌮طرز تهیه:
۱- قارچ را بشویید، ریز خرد کنید و با مقداری کره سرخ نمایید.
۲- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید. قارچ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
۳- مقدار کافی روغن در تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط فوق را در تابه ریخته، درِ آن را بگذارید تا تخم مرغها خود را بگیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه
برای مواد خامه ای🔻
۲.۵ لیوان شیر
۱ فنجان شکر
۲ ق غ نشاسته
۱ ق غ ارد
وانیل
همه رو هم میزنیم و میزاریم رو گاز تا خودشو بگیره
طبقه اولشم کیک حاضری من استفاده کردم شما میتونین اونم بپزین بعد شکلاتهای ریز میریزیم روش
بعد مایه خامه ای رو میریزیم
حالا برای روش هم باید انار رو دونه کنین یه لیوان و روش یه لیوان آب بریزین و یه فنجان شکر بریزین و دو قاشق غذا خوری نشاسته میریزیم و خوب هم میزنیم وروی گاز میپزیم یه ق مربا خوری هم وانیل بزنین وقتی خودشو گرفت مواد میتونین توی لیواناتون بریزین حالا یه نکته میتونین ژله انار هم درست کنین و توش دونه های انار بزارین هر طور بخواین
#کوکو_کدو_سبز_سیب_زمینی 🍘 😋
▫️سیب زمینی پخته:۲عدد
▫️کدو سبز :۲عدد
▫️تخم مرغ:۲عدد
▫️آرد:۲ق س
▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ
▫️کنجد:۲قاشق
▫️نمک و فلفل
▫️پیازچه:۴ساقه
▫️شوید:۵۰گرم
▫️ماست:۲پیمانه
▫️خامه:۱/۳پیمانه
▫️لیموترش:۱عدد
🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید
بلانچ وفریز کردن #قارچ ✅✅
🔰بهتره قارچ 🍄به شکل تازه مصرف بشه اما اگر خواستین فریز کنید
ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده ،آب رو میذاریم جوش بیاد سپس قارچ را درآب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و سریع به ظرف آبی که با قالب یخ سرد شده منتقل میکنیم و بعد از پنج دقیقه در آبکش ریخته و بسته بندی و فریز میکنیم .دراین روش قارچ سفید میمونه و به راحتی قابل استفاده خواهد بود.
🍆ترفند گرفتن تلخی بادمجان
🔸یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
#کوکو_سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم:
سيب زمینی متوسط: 4 عدد
جعفري و پیازچه خرد شده: مقداری
تخم مرغ: 1 عدد
پودر سوخاری: 3 ق غ
نمک و فلفل : کمی
پاپریکا: 1 ق م
زعفران دم کرده غلیظ: 1 ق م
پنير پيتزا: 1 پيمانه
طرز تهیه:
ابتدا سيب زمینی ها رو پخته و با چنگال يا گوشتکوب له میکنیم، حالا جعفری و پیازچه ی خرد شده، پنير پيتزا، پودر سوخاری، نمک و ادويه، تخم مرغ و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم.
دستمون رو کمی خيس میکنیم و از مواد گلولههای کوچکی برداشته، شکل میدهیم.
سپس داخل فریزر نيم ساعت قرار میدهیم تا موقع سرخ شدن وا نرن.
داخل تابه نچسب کمی روغن ريخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
بعد کوکو های سرخ شده رو روی دستمال تميز میزاریم تا روغن اضافیش خارج شه.
حالا با سس دلخواه سرو میکنیم.
#کوکو_سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم:
سيب زمینی متوسط: 4 عدد
جعفري و پیازچه خرد شده: مقداری
تخم مرغ: 1 عدد
پودر سوخاری: 3 ق غ
نمک و فلفل : کمی
پاپریکا: 1 ق م
زعفران دم کرده غلیظ: 1 ق م
پنير پيتزا: 1 پيمانه
طرز تهیه:
ابتدا سيب زمینی ها رو پخته و با چنگال يا گوشتکوب له میکنیم، حالا جعفری و پیازچه ی خرد شده، پنير پيتزا، پودر سوخاری، نمک و ادويه، تخم مرغ و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم.
دستمون رو کمی خيس میکنیم و از مواد گلولههای کوچکی برداشته، شکل میدهیم.
سپس داخل فریزر نيم ساعت قرار میدهیم تا موقع سرخ شدن وا نرن.
داخل تابه نچسب کمی روغن ريخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
بعد کوکو های سرخ شده رو روی دستمال تميز میزاریم تا روغن اضافیش خارج شه.
حالا با سس دلخواه سرو میکنیم.
#تخم_بلدرچین
✍ تخم بلدرچین نسبت به
تخم مرغ دارے ↯
⇦ ۵ برابر فسفر
⇦ ۷/۵ برابر آهن
⇦ ۶ برابر ویتامین E
⇦ و ۱۵ برابر ویتامین B2
می باشد
#کوکو_میگو
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.
آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید
نوش جان
#شیرین_بادامی
پودر بادام:1 پیمانه
پودر قند:1 پیمانه سرخالی
وانیل: کمی
گلاب: به میزان لازم
پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره.
توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم
نوش جان 💖
#کیک_باقلوا_میان_پر
🍮تخم مرغ ۵ عدد
🍮روغن جامد ذوب شده ۱ پیمانه
🍮ماست ۱ پیمانه
🍮شکر ۱ پیمانه
🍮آرد ۳ پیمانه
🍮وانیل ۱/۸ قاشق مربا خوری
🍮بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
🍮پودر نارگیل وکنجد و پسته به مقدار لازم
🍬مواد میانی 0
🍸گردو نیم کوب ۱ پیمانه
🍸شکر ۲ قاشق غذا خوری
🍸دارچین ۲ قاشق مربا خوری
🍸هل ساییده ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شکر را نیز اضافه نمایید وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه کرده
2- بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده آرد را به مایه اصلی افزوده هم بزنید
3- برای تهیه مواد میانی تمام مواد را مخلوط کنید.
4- مواد میانی را روی نیمی از خمیر بپاشید. سپس مابقی مواد کیک را روی آن بریزید. دوبار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یکدست شود
5- فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید
6- قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود.
7- مواد شربت را درون یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا جوشیده و به غلظت کافی برسد
.8- شربت را با قلم مو روی کیک بمالید.
#میزان_شکر_در_شله_زرد😍😍
✍اندازه شكر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شكر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شكر را قبل از استفاده در شله زرد ، در كمی آب حل کرده و صاف کنید تا دانه های شكر كاملا در شله زرد حل شده و ناخالصی نداشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش موس ليمو ترش
#ماقوت_زعفرانی 🍨😋
▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ
▫️آب سرد ۴ لیوان
▫️شکر یه لیوان
▫️گلاب نصف لیوان
▫️کره یه ق غ خ
▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ
▫️خلال بادم به مقدار لازم
▫️زرشک به دلخواه
🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بدون_روغن(یه روش عالی)
مرغ ۱ عدد سیر نمک فلفل برگ بو
ادویه (انتخابی) پیاز ۲ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد .