eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مهلبیه گل محمدی😍😍 دو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته ذرت وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🍳 سريع ترين پيتزا براي صبحانه 😋 👌🏻 😍طرز تهيه _ نان را از وسط ببريد و كمي از آن را خالي كنيد. _ روي آن سس گوجه فرنگي ، تخم مرغ ، نمك ، فلفل و سس تند بريزيد. _ رو نان اطراف روغن زيتون بريزيد و پنير و گوجه فرنگي. _ آن را 20 دقيقه در فرن بگذاريد تا وقتي كه مواد ذوب شوند و تخم مرغ پخته شود و نان اطراف سرخ شود. _ آن را با جعفري تزيين كنيد.
🌮🌮🌮 🧅مواد لازم: _قارچ ۱۵۰ گرم – تخم مرغ ۲ عدد – نمک و فلفل به مقدار لازم 🌮طرز تهیه: ۱- قارچ را بشویید، ریز خرد کنید و با مقداری کره سرخ نمایید. ۲- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید. قارچ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. ۳- مقدار کافی روغن در تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط فوق را در تابه ریخته، درِ آن را بگذارید تا تخم مرغها خود را بگیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه برای مواد خامه ای🔻 ۲.۵ لیوان شیر ۱ فنجان شکر ۲ ق غ نشاسته ۱ ق غ ارد وانیل همه رو هم میزنیم و میزاریم رو گاز تا خودشو بگیره طبقه اولشم کیک حاضری من استفاده کردم شما میتونین اونم بپزین‌ بعد شکلاتهای ریز میریزیم روش بعد مایه خامه ای رو میریزیم حالا برای روش هم باید انار رو دونه کنین یه لیوان و روش یه لیوان آب بریزین و یه فنجان شکر بریزین و دو قاشق غذا خوری نشاسته میریزیم و خوب هم میزنیم وروی گاز میپزیم یه ق مربا خوری هم وانیل بزنین وقتی خودشو گرفت مواد میتونین توی لیواناتون بریزین حالا یه نکته میتونین ژله انار هم درست کنین و توش دونه های انار بزارین هر طور بخواین
🍘 😋 ▫️سیب زمینی پخته:۲عدد ▫️کدو سبز :۲عدد ▫️تخم مرغ:۲عدد ▫️آرد:۲ق س ▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ ▫️کنجد:۲قاشق ▫️نمک و فلفل ▫️پیازچه:۴ساقه ▫️شوید:۵۰گرم ▫️ماست:۲پیمانه ▫️خامه:۱/۳پیمانه ▫️لیموترش:۱عدد 🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید
بلانچ وفریز کردن ✅✅ 🔰بهتره قارچ 🍄به شکل تازه مصرف بشه اما اگر خواستین فریز کنید ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده ،آب رو میذاریم جوش بیاد سپس قارچ را درآب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و سریع به ظرف آبی که با قالب یخ سرد شده منتقل میکنیم و بعد از پنج دقیقه در آبکش ریخته و بسته بندی و فریز میکنیم .دراین روش قارچ سفید میمونه و به راحتی قابل استفاده خواهد بود. ‎‌‌‌‌‌‌‌
🍆ترفند گرفتن تلخی بادمجان 🔸یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن ! ‎‌‌‌‌‌
مواد لازم: سيب زمینی متوسط: 4 عدد جعفري و پیازچه خرد شده: مقداری تخم‌ مرغ: 1 عدد پودر سوخاری: 3 ق غ نمک و فلفل : کمی پاپریکا: 1 ق م زعفران دم‌ کرده غلیظ: 1 ق م پنير پيتزا: 1 پيمانه طرز تهیه: ابتدا سيب زمینی ها رو پخته و با چنگال يا گوشتکوب له‌ میکنیم، حالا جعفری و پیازچه ی خرد شده، پنير پيتزا، پودر سوخاری، نمک و ادويه، تخم‌ مرغ و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم. دستمون رو کمی خيس میکنیم و از مواد گلوله‌های کوچکی برداشته، شکل می‌دهیم. سپس داخل‌ فریزر نيم ساعت قرار می‌دهیم تا موقع سرخ شدن‌ وا نرن. داخل‌ تابه نچسب کمی روغن ريخته و با حرارت‌ ملایم سرخ میکنیم. بعد کوکو های سرخ شده رو روی دستمال تميز میزاریم تا روغن‌ اضافیش خارج شه. حالا با سس دلخواه سرو میکنیم.
مواد لازم: سيب زمینی متوسط: 4 عدد جعفري و پیازچه خرد شده: مقداری تخم‌ مرغ: 1 عدد پودر سوخاری: 3 ق غ نمک و فلفل : کمی پاپریکا: 1 ق م زعفران دم‌ کرده غلیظ: 1 ق م پنير پيتزا: 1 پيمانه طرز تهیه: ابتدا سيب زمینی ها رو پخته و با چنگال يا گوشتکوب له‌ میکنیم، حالا جعفری و پیازچه ی خرد شده، پنير پيتزا، پودر سوخاری، نمک و ادويه، تخم‌ مرغ و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم. دستمون رو کمی خيس میکنیم و از مواد گلوله‌های کوچکی برداشته، شکل می‌دهیم. سپس داخل‌ فریزر نيم ساعت قرار می‌دهیم تا موقع سرخ شدن‌ وا نرن. داخل‌ تابه نچسب کمی روغن ريخته و با حرارت‌ ملایم سرخ میکنیم. بعد کوکو های سرخ شده رو روی دستمال تميز میزاریم تا روغن‌ اضافیش خارج شه. حالا با سس دلخواه سرو میکنیم.
✍ تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ دارے ↯ ⇦ ۵ برابر فسفر ⇦ ۷/۵ برابر آهن ⇦ ۶ برابر ویتامین E ⇦ و ۱۵ برابر ویتامین B2 می باشد
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید. آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود. سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید نوش جان
پودر بادام:1 پیمانه پودر قند:‌1 پیمانه سرخالی وانیل: کمی گلاب: به میزان لازم پودر بادام و پودر قند و وانیل رو باهم مخلوط کرده و کم کم گلاب بهش اضافه میکنیم تا خمیری یکدست داشته باشیم که نه زیادی سفت باشه نه خیلی شل. (گلاب رو یکدفه اضافه نکنید شل میشه.) و بعد خمیر رو به سه قسمت تقسیم کرده و رنگهای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خوب رنگ بگیره. توی دست بهش فرم دلخواه رو میدیم و توی شکر غلتونده و از خلال پسته و بادام برای تزیینش استفاده میکنیم ‌‌‌ نوش جان 💖
🍮تخم مرغ ۵ عدد 🍮روغن جامد ذوب شده ۱ پیمانه 🍮ماست‏ ۱ پیمانه 🍮شکر ۱ پیمانه 🍮آرد ۳ پیمانه 🍮وانیل‏ ۱/۸ قاشق مربا خوری 🍮بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری 🍮پودر نارگیل وکنجد و پسته به مقدار لازم 🍬مواد میانی 0 🍸گردو نیم کوب ۱ پیمانه 🍸شکر ۲ قاشق غذا خوری 🍸دارچین ۲ قاشق مربا خوری 🍸هل ساییده ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه 1-تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شکر را نیز اضافه نمایید وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه کرده 2- بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده آرد را به مایه اصلی افزوده هم بزنید 3- برای تهیه مواد میانی تمام مواد را مخلوط کنید. 4- مواد میانی را روی نیمی از خمیر بپاشید. سپس مابقی مواد کیک را روی آن بریزید. دوبار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یکدست شود 5- فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید 6- قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. 7- مواد شربت را درون یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا جوشیده و به غلظت کافی برسد .8- شربت را با قلم مو روی کیک بمالید.
😍😍 ✍اندازه شكر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شكر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شكر را قبل از استفاده در شله زرد ، در كمی آب حل کرده و صاف کنید تا دانه های شكر كاملا در شله زرد حل شده و ناخالصی نداشته باشد.
🍨😋 ▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ ▫️آب سرد ۴ لیوان ▫️شکر یه لیوان ▫️گلاب نصف لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ ▫️خلال بادم به مقدار لازم ▫️زرشک به دلخواه 🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(یه روش عالی) مرغ ۱ عدد سیر نمک فلفل برگ بو ادویه (انتخابی) پیاز ۲ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم پیاز خردشده: یک شماره کوچک فلفل دلمه‌اي: 3برش ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات رابه ان اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌اي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می کنیم
طرز تهیه ارد یک و نیم پ خرمای چیپسی یا خرمای خرد شده نصف پ تخم مرغ سه عدد روغن نصف پ ب پ یک ق غ نمک یک پنس وانیل نصف ق چ شکر یک پ ارده یک چهارم پ اب جوش یک چهارم پ ماست نصف پ کنجد به میزان دلخواه مغزهای دلخواه نصف پ قالب را چرب و کنجد بپاشید سفیده ی تخم مرغ را فرم دهید در ظرف دیگر زرده شکر و روغن را خوب مخلوط کنید سپس ماست و آب داغ و ارده را اضافه و خوب مخلوط کنید بعد مواد خشک و مغز ها را اضافه کنید و در اخر سفیده ی فرم گرفته را اضافه و فقط در حدی که مخلوط شود با لیسک‌ هم بزنید به مدت نیم ساعت الی چهل پنج دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید بافتش بسیار عالیه نوش جان
مواد لازم ۷-۸تکه کدو حلوایی پخته شده با شکر ۱لیتر شیر ۲-۳ق غذاخوری سر پر شکر ۲ق غذاخوری سر پر ارد طرز تهیه: کدو ها را با غذاساز پوره کنید و‌ و ۱لیوان شیر اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید که کاملا پوره شود. داخل قابلمه بریزد و بقیه شیرو شکر و ارد را اضافه کنید هم بزنید .ارد و شکر را حتما با قاشق سر پر بریزید چون کدو را قبلا با شکر پختید این مقدار شکر کافیست. روی حرارت ملایم تا زمانی که غلظت بگیرد و بجوشد بپزید. پودینگ‌اماده شده را در کاسه های سرو بریزید.و وقتی سرد شد داخل یخچال قرار دهید . با گردو‌،فندق،پودر نارگیل و هر چیز دیگری میتوانید تزیین کنید نوش جان 💝
➕400 گرم پنیر خامه ای ➕250 گرم شکلات تلخ ➕100 گرم شکلات فندقی ➕100 گرم کره ➕١/٢ لیوان شکر ➕10 دانه فندق ➕8 عدد بیسکویت شکلاتی ➕٢ عدد تخم مرغ ❌فر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.❌ طرز تهیه: 🍰بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید. پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. 🥣در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید
تخم مرغ 2 عدد پودر قند 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان وانيل 1 ق م بكينگ پودر 2 ق م آرد 400 تا500 گرم عسل 2 ق غ براي رومال: زرده تخم مرغ 1 عدد پودر كاكائو 1 ق م ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و عسل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده ارد رو الك كرده ب تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه بعد كف دست رو چرب كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم با زرده تخم و كمي پودر كاكائو رومال كرده و با پشت چنگل خط ميندازيم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم این شیرینی را در مایکروفر و توستر و فر می توانید درست کنید نوش جان
یک لیوان توت فرنگی یخ زده رو توی غذاساز بریزید که کاملا پوره بشه و تقریبا ۱/۳ لیوان ماست و مقداری شکر رو به توت فرنگی ها اضافه کرده و دوباره خوب میکس میکنیم حالا موادمون که آماده شده توی ظرف پهنی که کفشو کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و خوب پهن میکنیم سپس روی موادمون از هر نوع مغز یا شکلات و یا میوه های خورد شده میریزیم بعد توی فریزر میذاریم تا کاملا یخ ببنده سپس میتونین به صورت شکلات تخته ای برش زده و نوش جان کنید نوش جان
👆💞 موقع دورهمی های دوستانه هندونه🍉 رو مثلثی برش بزنید انتهاشو چوب بستنی وصل کنید داخل دیس بچینید و سرو کنید 🍉🍉