eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم پیاز داغ_سیر_گوجه رنده شده_رب_ادویه ها(نمک،زردچوبه،آویشن،پول بیبر) فلفل سبز و قرمز_قارچ_نخود پخته_بروکلی رسپی قارچ رو تو سیر تفت میدیم فلفل های ریز خرد شده رو و بعد بروکلی رو بهش اضافه میکنیم. میذاریم کنار. بروکلی ها رو تفت ندید، فقط به مواد قبلی اضافه کنید. تو یه تابه دیگه پیاز داغ و بعد گوجه، رب و ادویه ها رو به ترتیب اضافه و تفت میدیم. نخود رو اضافه میکنیم آب جوش میریزم میذاریم جا بیفته، یک ربع (یا حتی کمتر) قبل از برداشتن مواد قبلی رو بهش اضافه کنید . هدف از اینکار صرفا اینه که بروکلی و فلفل دلمه ها زیاد له نشن، رنگ و خاصیتشونم کمتر از دست بدن
مواد لازم: ❄️برنج(یک دوم لیوان) ❄️آب(دو لیوان) ❄️شیر کم چرب(دو لیوان) ❄️شکر(ده قاشق غ.خ) ❄️نشاسته ذرت(دو قاشق غ.خ) ❄️وانیل(نصف قاشق م.خ) 🔅برنج را حدود سه ساعت خیس کنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و تا زمانی که آب ان تمام شود هر چند دقیقه یک بار به آن سر بزنید. شیر و شکر را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از آن نشاسته ذرت را در مقداری شیر حل و به مواد روی حرارت اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که پودینگتان جوشید وانیل را به آن اضافه کنید بعد از کمی جوشیدن در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 🔆در میان دسر ها و شیرینی های مدرن هنوز هم انواعی از خوراکی های سنتی طرفدار های زیادی دارند که نمونه آن یک شیرینی خوشمزه سنتی به نام قطاب است.
برای 3 نفر هر پرس:125 گرم کالری هر پرس:205 مواد لازم: ❗️آرد سبوس جوی دوسر.......8 قاشق سوپ خوری ❗️شیر....نصف لیوان ❗️ماست.....3 قاشق سوپ خوری ❗️تخم مرغ.....3 عدد ❗️بگینک پودر.....1 قاشق چای خوری ❗️نمک.....نصف قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔆تمام مواد را با هم مخلوط کنید . ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب کنید خمیر به دست آمده را درون ظرف ریخته و در دمای 200 درجه در فر بپزید .
برای 3 نفر هر پرس:125 گرم کالری هر پرس:205 مواد لازم: ❗️آرد سبوس جوی دوسر.......8 قاشق سوپ خوری ❗️شیر....نصف لیوان ❗️ماست.....3 قاشق سوپ خوری ❗️تخم مرغ.....3 عدد ❗️بگینک پودر.....1 قاشق چای خوری ❗️نمک.....نصف قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔆تمام مواد را با هم مخلوط کنید . ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب کنید خمیر به دست آمده را درون ظرف ریخته و در دمای 200 درجه در فر بپزید .
موادلازم موز 5 عدد پوره شده کره 70 گرم آرد 1 لیوان دارچین به میزان لازم پودر قند در صورت تمایل 100 گرم موز رو با نصف کره تفت میدیم 10 دقیقه بعد اگه دوست داشتید خیلی حلواتون شیرین باشه پودر قندم اضافه میکنید(من یک قاشق مرباخوری زعفرون دم کرده هم اضافه کردم) . آرد رو هم تفت می دیم تا قهوه ای شه بعد نصف کره رو به آرد اضافه می کنیم. حالا موز و میریزیم با آرد مخلوط می کنیم وقتی خوب به خورد هم رفتن از رو حرارت بر می داریم و تو یه ظرف میریزیم و صاف می کنیم بعد از خنک شدن می بریم که من توی قالب های سلیکونیه مافین ریختم و گذاشتم یخچال و بعد سرد شدن راحت درش اوردم و تزیینش کردم
طرز تهیه 🍜 فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. 🍜 بادمجان و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و آن ها را درون سینی فر بچینید. 🍜 روی آن ها روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید. 🍜 سبزیجات را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر کباب کنید تا کاملا طلایی شوند. 🍜 سبزیجات پخته شده را به همراه لوبیا، سیر، جعفری، آب لیموترش و ادویه درون غذاساز بریزید. آن ها را تا زمانی هم بزنید که کاملا نرم و یکدست شوند. 🍜 مخلوط به دست آمده را درون کاسه ریخته و به همراه سبزیجات خرد شده، کراکر یا نان پیتا سرو کنید. 🍜این دیپ را می توانید درون ظرف در بسته به مدت حداکثر ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
. 🧇قبل از هر چیز اگه کم و کسری‌ای تو آموزش دیدید به بزرگی خودتون ببخشید چون ما آشپز نیستیم و فقط تجربمونو با شما به اشتراک میزاریم 🧇کاکا یه مدل شیرینی شمالی هست که به روش‌های مختلفی درست میشه و اینم یه مدل خیلی راحت اما خوشمزشه 🧇مواد لازمشم یه لیوان آرد سفید، نصف لیوان آرد برنج، یه لیوان سر خالی شیر، نصف لیوان شکر، سه عدد تخم مرغ، یه قاشق چایخوری وانیل و یه قاشق چایخوری پُر بکینگ پودر ❌همین ❗️احتیاجی به فر نداره و تو ماهیتابه با حرارت خیلی کم آماده میشه توی این روزای قرنطینه کلی مزه میده با خانواده این کیک رو درست کنید و بعدازظهر با چای تازه بزنید بر بدن
🍓روش درست کردن دسر توت فرنگی شکم پر ♨️مواد لازم : 🔻 توت فرنگی به تعداد لازم 🔻 پودر قندبه مقدار لازم 🔻پودر ژله توت فرنگی یک بسته 🔻 برش های لیمو ترش برای تزیین 🍓روش تهیه : ابتدا با چاقو به دقت برگ های توت فرنگی را بکنید و با قاشق درون توت فرنگی ها را به دقت خالی کنید.سپس توت فرنگی ها را درون سینی بچینید و درون انها را با ژله توت فرنگی پر کنید و درون یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد.سپس توت فرنگی ها را درون پودر قند و پوست لیمو رنده شده بغلطانید.در انتها توت فرنگی ها را با برش های لیمو تزیین کنید.
هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد، اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز، يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم، ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روشُ ميشه ماكاروني رو نرم تر برداشت ودم هم نزاشت، ‌‌ نوش جان
شوهرم به طور ناگهانی از من متنفر شد و شوهرم در کنار هم خوشبخت بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم،ولی ناگهان رفتار شوهرم باهام عوض شد.یک روز اختلافمون بالا گرفت من به حالت قهر رفتم خونه مادرم،یک هفته شوهرم هیچ سراغی از من نگرفت تااینکه مریض شدم و برای برداشتن بیمه برگشتم خونه و دیدم که شوهرم 😳❌...... داستان👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
هوش مشکل تصویر کجاست🤔 15ثانیه =نابغه 30ثانیه =باهوش 45ثانیه =متوسط مشاهده پاسخ👇 https://eitaa.com/joinchat/1811611703Ce9cea547cc
هدایت شده از ذاکرین
سلام یک کار خیر💚 ویژه ساکنین شهر اصفهان لطفا این پرسشنامه را تکمیل و لینک آن را برای نزدیکان خود ارسال کنید. 👇 https://survey.porsline.ir/s/52EsKPsW
آب گوشت و مرغ 👈 برای نگه داشتن اب گوشت و مرغ توی فریزر میتونین از قالبهای ژله استفاده کنین ، خیلی راحتم ازش جدا میشه 💡ایده بگیرید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌
🍮 ▫️آرد ۱ لیوان ▫️شکر ۱ لیوان ▫️سرشیر ۱ لیوان ▫️آب ۲ لیوان ▫️گلاب ۱/۴ لیوان ▫️کره ۵۰ گرم ▫️زعفرون ۲ ق س غلیظ ▫️هل به میزان لازم 🔸آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه. آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم
‍ ‍ 🍹🧋 🍭طرز تهیه🍮🍡 یه بسته ژله آلبالو رو با یه لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد با یه بستنی وانیلی مخلوط کردم تا مات بشه با شیر هم میشه وقتی ژله هم دما شد با شیر مخلوط کنید تا تا نبره ژله تو یه سینی ریختم ژله آلبالو رو و گذاشتم یخچال تا سفت بشه وقتی خودشو گرفت با قالب قلب,قالب زدم و گذاشتم یخچال یک بسته ژله الوورا رو طبق دستورش اماده کردم و ریختم تو جام ها یه مقدار شو کنار گذاشتم برا روی ژله برا مرحله آخر جام ها رو گذاشتم یخچال وقتی نیم بند شد (حواستون باشه سفت نشه کامل) با چنگال ژله رو هم زدم تا حباب دار بشه بعد قلبهای ژله ای رو داخل جام هد کردم و باقی ژله الوورا که کنار گذاشته بودمو روی جام ها ریختم تا تمیز و صاف بشه. بعد گذاشتم یخچال یکی دو ساعت تا قشنگ سفت بشه ژله هام. نوش جان
🍚 ابتدا دو عدد هویج و رنده درشت میکنیم بعد با یک عدد عصاره مرغ میزارم پخته بشه ده دقیقه بعد ۵_۶تا قارچ و خورد میکنیم و اضافه میکنیم. پنج دقیقه بعد نصف لیوان جو پرک و اضافه میکنیم بعد از یک ربع سس سوپ و آماده میکنیم . ۵۰ گرم کره رو با دو ق غ آرد گندم تفت میدهیم کمی نمک و فلفل هم اضافه میکنیم بعد شیر و کم کم اضافه میکنیم باید غلظت سس مثل ماست رقیق بشه بعد به سوپمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته در آخر کمی جعفری خورد شده هم اضافه میکنیم. نوش جان
🔸مرغ چرخ کرده رو‌ با پیاز و هویج ‌و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال. بعد بزرگ‌تر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
آیا زمانبندی نوشیدن آب اهمیت دارد؟ 🔹به جای مصرف مقدار بسیار زیاد آب در یک وعده، تقسیم آن در طول روز برای هیدراته نگه داشتن بدن اهمیت دارد. 🔹 هیچ مدرکی مبنی بر فواید بیشتر نوشیدن آب هنگام صبح نسبت به زمان‌های دیگر در طول روز وجود ندارد. 🔹 نوشیدن یک لیوان آب پیش از یک وعده غذایی راهبرد خوبی برای کاهش وزن است. 🔹 نوشیدن آب فراوان پیش و پس از ورزش برای هیدراته نگه داشتن بدن و جایگزینی مایعات از دست رفته اهمیت دارد.
🍉نگهداری هندوانه بریده شده با پوست 🔻روی آن را پلاستیک یا سلفون بکشید. بهتر است از پلاستیک یا سلفون دو لایه استفاده کرده و روی هندوانه را کاملا با آن بپوشانید که طعم دیگر مواد غذایی موجود در یخچال را به خود نگیرد.پس از پوشاندن روی هندوانه با پلاستیک، آن را در یخچال قرار دهید. با این روش می‌توانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
🥧طرز تهیه شیرینی کنجدی 🔸مواد لازم ▫️روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) ۲۵۰ گرم ▫️پودر قند ۱۵۰ گرم ▫️آرد ۴۰۰ گرم ▫️کنجد خام ۷۰ گرم ▫️تخم مرغ کامل ۱ عدد ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد 🥧دستور تهیه : در عکس توضیح داده شده است
🔆 سویای ریز ۴۰۰ گرم 🔆سیب زمینی آب پز شده ۶۰۰ گرم 🔆 تخم مرغ ۳ عدد 🔆جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم 🔆گشنیز ۳۰ گرم 🔅پودر سیر در صورت دلخواه 🔅آرد سوخاری به میزان لازم 🔅پیاز ۱ عدد 🔅روغن و ادویه به میزان لازم ❌ سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در تنظیف بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. ❌ تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود. (در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) ❌ در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.
اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و رردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنید یک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید. مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ‌ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی می تونید عسل رو روی حرارت غیر مستقیم بصورت روان و مایع دربیارید و سپس با زعفران و آب لیمو مخلوط کنید
مواد لازم: 2 تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیماته روغن 2 پیمانه شیر 1 ق چ پودر بیکینگ 1 ق م وانیل 3 پیمانه آرد تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید
✅ قاشق غذا خوری روغن زیتون ✅ سینه مرغ نازک برش‌خورده، بدون استخوان و بدون پوست ✅ نمک و فلفل ✅ ۶ فنجان کاهو رومی خرد شده ✅ ۱ گوجه فرنگی خردشده ✅ ۴/۳ لیوان کنسرو ذرت ✅ ۴/۳ لیوان کنسرو لوبیای سیاه ✅ ۴/۱ فنجان پیاز قرمز خردشده ✅ ۴/۱ فنجان پنیر چدار خرد شده – ۴/۱ فنجان سس باربیکیو طرز تهیه: 🔅 روغن زیتون را در یک تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. 🔅 سینه‌ی مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. بعد آنها را داخل تابه بیندازید تا هر طرف حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزد. کمی صبر کنید که خنک شوند و بعد آن‌ها را در سایزکوچک خرد کنید. 🔅 برای آماده کردن سالاد، کاهو رومی را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد مرغ، گوجه فرنگی، ذرت، لوبیا، پیاز و پنیر را به آن اضافه کنید. سس باربیکیو را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.