#شیرینی_خرما_با_مغز_بیسکویت
مواد لازم
۵۲۰گرم خرما هسته گرفته شده.
کره:۶قاشق غذاخوری
پودر هل :۱قاشق چای خوری
پودر دارچین:۱قاشق چای خوری
بیسکوویت پتی پور ساده یک بسته
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باید خرما رو قشنگ بشورید و هسته هاشو جدا کنید و داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو ملایم کنید و با پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب اون رو خوب له کنیدو پس از این که یکم که له شد کره رو اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید پودر هل و دارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید و خرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید و با وردنه اون رو باز کنید تا شکل مستطیل بشه و طبق کلیپ بیسکوویتها رو روش بچینید و رول کنید و پشت و رویش را کنجد بزنید و تو همون نایلون پیچیده وبه مدت یک ساعت بزارید یخچال و بعد برش بزنید و با یه فنجون چای نوش جان کنید.
نوش جان
#ژله_رنگین_کمان🍭
ژله آبی بلوبری نصف بسته
ژله قرمز انار نصف بسته
ژله سبز سیب نصف بسته
ژله زرد موز نصف بسته
ژله هلو نصف بسته
ژله سفید الوورا 1ونیم بسته
هرژله رو جداگانه با نصف لیوان اب جوش قاطی میکنیم وبعد نصف لیوان اب سرد میریزیم ،،1.5 بسته ژله الوورا را رو با 1.5 لیوان اب جوش قاطی میکنیم و قتی کاملا سرد شد 1لیوان شیر اضافه میکنیم
همه ژله ها رو به ترتیب داخل پیک ها میریزیم و هرلایه که بسته شد لایه بعد و میریزیم
هدایت شده از ذاکرین
مازیار طاوولی_۲۰۲۲_۰۴_۲۹_۱۷_۳۹_۴۰_۵۴۸.mp3
4.43M
آقایی بکن ...
دستامو بگیر...
کربلایی مایار طاوولی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
#املت_یونانی
طرز تهیه
مواد لازم (برای ۳ نفر) :
۸ عدد تخم مرغ
۱ فنجان پنیر پیتزا
۲ قاشق چایخوری آویشن
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
یک دوم فنجان پیاز خرد شده
۲ فنجان اسفناج شسته شده.
طرز تهیه :
اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند
🍘فرنی رولتی🍣
🍪مواد لازم
• شیر … یک لیتر
• شکر … دوسوم لیوان
• آرد … نصف لیوان
• کره … ۱۰۰ گرم
• بیسکویت پتی بور … نصف بسته بندی
• فندق و یا گردو خرد شده … ۳ قاشق غذاخوری
• پودر کاکائو … نوک قاشق چایخوری
🔴 #طرز_تهیه:
در تصویر توضیح داده شده است
#خوراک_بلدرچین🍗🍗🍗
🍗 بلدرچین:1200 گرم
🍋 آب لیمو ترش:2.5 فنجان
🧅پیاز خام خلال شده:3عدد
🥣 زعفران:مقداری
🍾 روغن زیتون:نصف فنجان
🥦کرفس خرد شده:مقداری
🧂 فلفل نمک:مقداری
🍗بلدرچین را با یکی دو عدد پیاز ، یکی دو برگ ساق کرفس و جعفری و 2 _3 لیوان آب برروی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
روغن زیتون را با کره آب شده و مقداری آب لیمو ، نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و بلدرچین نیم پز شده را داخل آن بخوابانید.
بعد بلدرچین ها را به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید.
زمان پخت بلدرچین کمی طولانی تر است و در این فاصله باید مدام به آن سس کره با آبلیمو را بمالید تا کباب ها پخته و برشته شوند.
#مرغ_انگشتی_با_سس_عسل
🍗🍗🍗
🥐مواد لازم :
🔶 گوشت سینه مرغ350 گرم
🔶سفیده تخم مرغ زده شده2 عدد
🔶 عسل1 قاشق سوپخوری
🔶برشتوک 2 فنجان
🔶 فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری
🧇طرز تهیه:🧇
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.
🍯طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
#ژله_هندوانه
لایه زیرین کیویه با ژله آلورا. چون کیوی نمی ذاره ژله ببنده باید قبل درست کردن یک مقدار کم کیوی رو بجوشانید. یا از میوه دیگه و یا ژله سبزرنگ استفاده کنید.لایه سفید هم بستنی و ژله آلورا است.تزیین روش هم هندوانه اس که با قاشق توپی به این شکل دراومده.
توجه داشته باشید باید مرحله به مرحله پیش برید و بذارید ژله اول تا حدی ببنده و چسبناک بشه بعد دومی و... دانه های هندونه هم شکلات چیپسی یا همون شکلات هایی هستن که بهشون شکل دادن و در لوازم قنادی ها می تونید پیدا کنید. حواستون باشه وقتی ژله سرد شد اونها رو بریزید
نوش جان
#دسر_خاگینه_ساده
مواد لازم
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
شیر: 4 قاشق سو پ خوری
آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
آّب: یک دوم پیمانه
زعفران و روغن مایع : مقداری
طرز تهیه
آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنید
نوش جان
📍چند نکته ساده که رعایت آنها در انتخاب صبحانه به کم کردن وزن کمک میکند:
🍳1-صبحانه خود را بزرگتر انتخاب کنید
🍳2-صبحانهتان را پروتئینه انتخاب کنید
🍳3-غلات کامل را از یاد نبرید
🍳4- تخم مرغ یکی از بهترین انتخابها برای صبحانه است
🍳5-گذر از چای سیاه به چای سبز را فراموش نکنید
🍳6-سعی کنید صبحانه شما حداقل 5 گرم فیبر داشته باشد
🍳7-ماست ساده را به دوستی بپذیرید
🍳8 - سوسیس و کالباس را از صبحانه خود مطلقاً حذف کنید
🍳9 - شیرینیها و قندهای مصنوعی را محدود کنید
#سیب_شکلاتی_کاراملی🍭
🍎ترافل به مقدار لازم
🍏سیخ چوبی۴ عدد
🍎خامه۲ قاشق غذا خوری
🍏شکلات (شکلات کاراملی)
۵۰ عدد
🍎سیب (متوسط)
🍮شکلات ها را به مدت سه دقیقه داخل ماکروویو روی حرارت بالا قرار دهید تا آب شوند و هر یک دقیقه آنها را هم بزنید تا کارامل کاملا آب و یکدست شود.
داخل هر سیب یک سیخ چوبی فرو کنید و سیب ها را به وسیله سیخ داخل کاسه کارامل فرو ببرید و بیرون بیاورید و اجازه دهید که شکلات های اضافه از روی سیب بریزد و بعد روی یک کاغذ پوستی قرار دهید تا اینکه خنک شوند.
#دسر_خاگینه_مغزدار
یه دسر خوشمززززه ایروونی
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید. ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه و غلظتش مثل فرني بشه. تابه 18سانت رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد. نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذارید تا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (مثلا پسته خردشده و کمی خلال پسته و بادام و گردو بهمراه کمی دارچین، پودر گل محمدی و پودر هل) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خوردش بره.
فوق العاده خوشمزه