eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ چهار عدد نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد دو پیمانه مواد گوشتی به میزان لازم ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود
موادلازم: 🍹300 گرم پودر شیر خشک 26% 🍹150 گرم کره 🍹150 میلی لیتر آب 🍹130 گرم شکر سفید 🍹وانیل مقداری 🍹1/2 پیمانه بیسکوییت تکه تکه شده 🍹1/2 پیمانه پسته خام 🍹1/2 پیمانه بلوبری تمشک توت فرنگی طرزتهیه: ♨️آب، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد بزارین سرد شه، بعد کم کم پودر شیر رو اضافه کنین و هم بزنین بعد ازینکه همه چی مخلوط شد، بیسکوییت ها رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین. داخل قالب سلفون بزارین و مخلوط رو داخلش بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.پهتره یک شب بمونه.بعد که سفت شد، اسلایس کنین
🥪 🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم . سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
🥪 😋 🔸دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد. فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما تقريبا نايابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد.
مرغ سوخاری ران یا کتف مرغ= ۵ عدد تخم مرغ= ۲ عدد آرد الک شده= ۱ پیمانه آرد سوخاری= ۱ پیمانه نمک= به مقدار لازم ارگانو یا آویشن= به دلخواه تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه و یکدست بشه و کمی نمک بهشون اضافه کنید اگه میخواید مرغ سوخاری شما اسپایسی باشه مقدار بیشتری فلفل قرمز به آرد سوخاری تون اضافه کنید تکه های مرغ رو اول داخل آرد بغلطونید و بعد به تخم مرغ آغشته کنید و در آخر داخل آرد سوخاری بغلطونید طوری که تمام سطح مرغ به آرد سوخاری آغشته بشه داخل یک ظرف نسوز گود روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و اجازه بدید داغ بشه هر چه میزان روغن بیشتر باشه و داغتر باشه مرغ روغن کمتری جذب میکنه تکه های مرغ رو داخل روغن شناور سرخ کنید و بعد روی حوله کاغذی داخل بشقاب قرار بدید تا روغن اضافه اون گرفته بشه موقع سرو میتونید به دلخواه روش اورگانو یا اویشن یا پودر سیر بپاشید و با انواع سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده و سس سرو کنید ..
🍗 يا همون مرغ سوخارى خودمون با پودر پانكو:😋 🍃مواد لازم:🍃 يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه. 🍣طرزتهیه: اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره البته من خودم تا حالا انجام ندادم فقط ديدم كه ميگم از اتاق فرمان اشاره كردن توى هواپز هم خوب ميشه. پ.ن:پودر پانكوى ايرانى مارك تردك توى سوپرمارکتها هست
🍗 يا همون مرغ سوخارى خودمون با پودر پانكو:😋 🍃مواد لازم:🍃 يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه. 🍣طرزتهیه: اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره البته من خودم تا حالا انجام ندادم فقط ديدم كه ميگم از اتاق فرمان اشاره كردن توى هواپز هم خوب ميشه. پ.ن:پودر پانكوى ايرانى مارك تردك توى سوپرمارکتها هست
🍗 يا همون مرغ سوخارى خودمون با پودر پانكو:😋 🍃مواد لازم:🍃 يه عدد تخم مرغ + دوق.غ ماست+ يك پيمانه شير+ نمك و فلفل و پودر سير و پاپريكا و هر ادويه اى كه دوست داشتيد+آرد به مقدارى كه به غلظت ماست برسه. 🍣طرزتهیه: اينها رو باهم مخلوط ميكنيم،فيله مرغ رو كمى نمك ميزنيم و داخل اين مايه دو تا سه ساعت ميذاريم تا طعم دار شود. بعد داخل پودر پانكو بزنيد و توى قابلمه روغن سرخ كنيد، البته داخل فر هم ميتونيد برشته اش كنيد تا روغن كمترى ببره البته من خودم تا حالا انجام ندادم فقط ديدم كه ميگم از اتاق فرمان اشاره كردن توى هواپز هم خوب ميشه. پ.ن:پودر پانكوى ايرانى مارك تردك توى سوپرمارکتها هست
مواد لازم برای ۱۵ رول: ۱۵ عدد نان تست پنیر خامه ای(من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم طعمش عالیه) حدود یک لیوان پنیر پیتزا یک لیوان پودر سوخاری ۴عدد تخم مرغ یک سینه مرغ پخته ریش ریش یک دسته جعفری خورد شده نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر به مقدار کافی اول ادویه ها و جعفری خورد شده رو به پودر سوخاری اضافه کنید و بعد دور نان هارو هر ۴ طرفش رو ببرید و بعد با وردنه پهنش کنید و بعد پنیر خامه ای بمالید و بعدش کمی مرغ و پنیر پیتزا بریزید و رولش کنید و در تخم مرغ بغلتونید و بعدش در مخلوط پودر سوخاری بغلتونید و در کاغذ آلومینیوم بپیچید و برای ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید و در آخر در روغن داغ سرخ کنید و بگذارید روی دستمال تا روغن اضافیش گرفته شه و نوش جان جعفریش هرچقدر بیشتر باشه خوشمزه تره
مواد لازم: 2 تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیماته روغن 2 پیمانه شیر 1 ق چ پودر بیکینگ 1 ق م وانیل 3 پیمانه آرد تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید
🍞 🥚مواد لازم: تخم مرغ 4عدد شکر 4 قاشق غذاخوری آرد سفید 4 قاشق غذاخوری پودر کاسترد 2 قاشق غذاخوری بیکينگ پودر1قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری زعفران آب شده1قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری مواد میانی: عسل گردو خرد شده دارچین 1قاشق غذاخوری 🌯🌯🌯🌯🌯 🥞طرز تهیه:🥞 همه مواد را به غير مواد میانی باهم مخلوط کرده با همزن بزنید تا یکدست بشود. کف تابه نچسب را چرب کرده مواد را تویش بريزيد روی حرارت ملايم بزارید تا پخته و یک طرفش تغییر رنگ بدهد سپس برگردانده تا طرف دیگرم طلایی بشود. بعد از روی حرارت برداشته رویش و عسل می مالیم و پودر دارچين پاشيده و با گردو خرد شده رویش را پوشش میدهیم سپس آن را رول می کنیم و برش میدهیم.
🌸 مواد لازم آرد 100گرم تخم مرغ 1عدد کره 70گرم پودر شکر 125گرم نشاسته 25گرم پودر نارگیل 125گرم روغن مایع 2قاشق بکینگ پودر 1قاشق چایخوری 🌸 طرز_تهیه کره را با پودر شکر خوب بهم زده تا نرم و یکدست شود. روغن مایع را اضافه کرده و به خوبی بهم بزنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.نشاسته را آسیاب کرده و به همراه پودر نارگیل و آرد و بکینگ پودر مخلوط کرده و به آرامی به مایه بالا اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا خمیر تقریبا شلی بدست آید.سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر را با قیف بدون ماسوره با فاصله در سینی ریخته و در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت 15دقیقه با حرارت 165درجه آن را بپزید. @banovan_ir1 💕 آشپزی و شیرین پزی بانوان 💕
هدایت شده از 
نوشیدنی بسیار مقوی و لذیذ است و به دلیل داشتن میوه‌های متنوع و خوشمزه برای وعده صبحانه انتخابی سالم و پر انرژی محسوب می‌شود.👍 ✅مواد لازم 🍹آب پرتقال 1/2 لیوان 🥭انبه 1 عدد 🍌موز یخ زده 1 عدد 🥕هویج کوچک 1 عدد 🍠زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چای‌خوری 🍶ماست کم چرب 1 لیوان 🧊یخ 2 تکه 🧋طرز تهیه برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه و سالم کافی است تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید تا کاملا مخلوط و یک‌دست شود؛ سپس در لیوان دلخواه بریزید و سرو کنید. نوش جان!
🌰آرد: ۵۰۰ گرم 🌰تخم‌مرغ: ۲ عدد 🌰شکر: ۱۰۰ گرم 🌰کره ذوب‌شده: ۱۰۰ گرم 🌰ماست غلیظ: ۱۵۰ گرم 🌰بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق مرباخوری 🌰نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری 🍩🍩🍩 ۱٫برای تهیه این دونات‌ های خوشمزه ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با کره ذوب شده و شکر مخلوط می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم تا سفید و کش‌دار شوند. سپس بیکینگ‌پودر و نمک را با ماست حل کرده و این دو مایع را با هم مخلوط می‌کنیم و آرد را داخل مواد می‌ریزیم. حالا آنقدر هم می زنیم تا مایه شکل خمیری پیدا کند که نه زیاد شل و نه خیلی خشک باشد. ۲٫ روی خمیر دونات‌ را می‌پوشانیم و دو ساعت به آن استراحت می‌دهیم و بعد روی میز کمی آرد می‌پاشیم. از خمیر مقداری برمی‌داریم و روی سطح آردپاشی شده توسط وردنه آن را به قطر یک سانتی‌متر باز می‌کنیم. ۳٫ توسط قالب‌های مخصوص (دایره‌میان‌تهی) خمیر را شکل می‌دهیم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم تا دو طرف آنها کاملا طلایی شود. روی دونات‌ ها را با کرم پاتی سیر، مروارید خوراکی و شکر طلایی تزیین کرده‌ام.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئو👆 پیاده روی سه شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۱ مسیر بصره به سمت کربلا منبع کیلیپ اربعینی👇👇 @sedzaker
🌸 مواد لازم مرغ 1عدد زنجبیل تازه 1عدد5سانتی زرد چوبه نصف قاشق چایخوری زیره کوبیده 2قاشق سوپ خوری فلفل سبز 2عدد نارگیل تازه 200گرم پیاز 2عدد سیر 2حبه سیب زمینی متوسط 2عدد ادویه هندی 1قاشق چایخوری برگ بو 2عدد بادیان نصف قاشق چایخوری نمک و روغن به مقدار کافی 🌸 مرغ را شسته و تکه تکه کنید.پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید.زنجبیل را خرد کرده و سرخ کرده و به پیاز اضافه کنید سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کنید سیر را خرد کرده و با زرد چوبه و زیره و بادیان مخلوط کرده و سرخ کنید و فلفل سبز و ادویه هندی و برگ بو را به آن اضافه کنید و قطعات مرغ را اضافه کرده و کاملا سرخ کنید سیب زمینی و مقداری آب به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید.15دقیقه قبل از کشیدن پودر نارگیل اضافه کرده و سپس در ظرف مناسب بکشید. @banovan_ir1
🍰 🔻آب و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی مخلوط روی شعله ملایم مرتب هم بزن وقتی جوشید و کمی غلیظ شد شکلات خرد شده و خامه رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل بشه. مواد رو از صافی رد کنید تا ناخالصیاش گرفته‌ بشه بزارید خوب خنک بشه و بریزید روی کیکتون
طرز تهیه هم خیلی راحته سینه مرغ که با نمک ،فلفل سرکه بالزامیک ، یک حبه سیر رنده شده مزه دار میکنیم و به مدت یک ساعت تو ظرف در دار تو یخچال میراریم و با گوشت کوب پهن میکنیم و یه طرف سینه ی مرغ بادمجان ورقه ای سرخ شده، گردو خورد شده، جعفری ساطوری شده، پوره گوجه، پنیر پیتزا یا پارمیزان و ... میزاریم و و طرف دیگه سینه مرغ و روش بر میگردونیم و دورش و به کمک گوشت کوب به هم می چسبونیم و بعد مثل مرغ سوخاری اول داخل ارد معمولی دوم تخم مرغ زده شده بعد داخل پودر سوخاری می غلطونیم و سرخ میکنیم
اول كره را توي تابه وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه ميكنم و زعفرون دم كرده غليظ بهش اضافه ميكنم و سريع هم ميزنم خوب مخلوط ميكنم تا همه جاي مرغ خوش رنگ شه و مواظب باشيد زرشك نسوزه وموقع سرو ،مرغها رو كنار برنج مبچينيم و براي سس كمي روغن در ماهيتابه ريختم دو قاشق رب گوجه و كمي رب انار ( در صورت تمايل) ريختم و سرخش كردم و زرشك و الو خورشتي بهش اضافه كردم و تفت دادم واز اب مرغ بهش اضافه كردم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا الو بپزه و توي ظرف جداگانه ريختم و در كنار زرشك پلو با مرغ سرو كردم خيلي عالي شد.
هدایت شده از 
من اول مرغم رو خوب با زردچوبه ماساژ میدم و سرخش میکنم و نمک و پاپریکا و فلفل میزنم و خوب که سرخ شد ..توی یه ظرف دیگه دو سه لیوان آب و چند قاشق زعفرون دم کرده و یه هویج خرد شده میریزم وقتی به جوش اومد مرغ رو اضافه میکنم میذارم بپزه با شعله ی ملایم،پیاز لازم نیست مرغ که پخت یه کره توی ماهیتابه ی دیگه میریزم و رب رو توش تفت میدم و مرغ رو دوباره تو رب سرخ میکنم زرشک هم کمی تو روغن و با یک قاشق چایخوری شکر تفت میدم و چند قطره گلاب میزنم
مواد لازم برای کف قالب دو بسته بیسکویت پتی بور ؛ 75 گرم کره ، برای لایه پنیری : دو بسته پنیر خامه ای کاله 100 گرمی بی نمک . یک عدد خامه صورتی پگاه 200گرمی . 1/2 پیمانه شکر ، یک بسته پودر ژله لیمو یا آلوورا . در صورت تمایل پوره لیمو و کیوی 100 گرم. کمی وانیل شکری طرز تهیه : دو بسته بیسکویت پتی بور و 75 گرم کره میکس کنید و توی قالب کمربندی پرس کنید و اطراف آن برش نازک کیوی بچینید و به مدت یک ربع در یخچال استراحت دهید .پودر ژله آلوورا یا لیمو را در نیم لیوان آب گرم حل کرده.همه مواد فوق را میکس کرده و بر روی لایه بیسکویتی بریزید و حدود 2-3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد .لایه پنیر را روی کیک بریزید. وقتی کامل خودش را گرفت ؛ لایه ژله آلوورا را بعد از خنک شدن بر روی لایه پنیر بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید . نکات : میزان شکر بستگی به ذائقه دارد.با زیاد شدن مواد به نسبت پودر ژله یا ژلاتین هم باید زیاد شود. برش های نازک لیمو را روی کیک مونتاژ کرده و با برگ نعنا تزیین کنید . نوش جان
🍕🍕 🥪مواد اولیه: 🧇سینه مرغ 100 گرم 🧇قارچ 30 گرم 🧇فلفل‌دلمه‌ای 20 گرم 🧇پنیرپیتزا 70 گرم 🧇خمیر پیتزا قیفی به تعداد دلخواه 🧇پیاز 20 گرم 🧇روغن 20 گرم 🧇عصاره مرغ نصف قرص 🧇زیتون بدون هسته یك عدد 🥣طرز تهیه: پیاز را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم، پس از آن فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می‌ریزیم. یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می‌ریزیم و روی آن را با فلفل‌دلمه‌ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می‌كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم.
🍨😍🍌 🔶مواد لازم 🍌یک عدد موز 🍫نصف پیمانه چیپس شکلات 🥥یک قاشق چایخوری روغن نارگیل 🍘دو عدد بیسکوئیت خرد شده 🍬 یک چهارم پیمانه مارشمالو 🍮طرز تهیه موز را به ۱۲ برش مساوی تقسیم کنید. بیسکوئیت ها را درون یک کیسه پلاستیکی ریخته و خرد کنید. چیپس های شکلات و روغن نارگیل را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا آب شوند. کف سینی یک لایه ورقه روغنی بگذارید. سپس موزها را درون شکلات غلتانده و درون سینی بچینید. روی آنها بیسکوئیت خرد شده ریخته و به مدت ۱۵۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا شکلات ها سفت شوند. در آخر، بین دو لایه موز شکلاتی یک لایه مارشملو گذاشته و سرو نمایید.
🔶خاگینه مغزدار 🔸مواد لازم ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️آرد ۵ ق غ ▫️ماست شیرین ۴ ق غ ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل یک ق م 🔸مواد میانی ▫️پودر دارچین یک ق غ ▫️پودر گل سرخ یک ق غ ▫️گردو خرد شده نصف لیوان 🔶طرز تهیه: در عکس توضیح داده شده است
🧆🧆 🥨كدوی سبز رنده كرده 2 پیمانه 🥨نخود پخته 2 پیمانه 🥨برگ گشنیز خرد كرده 2 پیمانه 🥨سیر له كرده 2 حبه 🥨پودر فلفل قرمز (چیلی) 1 قاشق چایخوری 🥨تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری 🥨زیره آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری 🥨نمك یك دوم قاشق چایخوری 🍔كدوی رنده كرده را همراه با یك دوم قاشق چایخوری نمك، در ظرف مناسبی بریزید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه كدو را در صافی بریزید و بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس نخود را پوره كنید و همراه با كدو، گشنیز، سیر، پودر چیلی، تخم‌گشنیز، زیره و نمك، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا از مایه فراهم كرده توپ‌های كوچكی بسازید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون فلافل را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید.