eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: شکر...........2 پیمانه پودرنشاسته معمولی ..........1 پیمانه آب............1.5 پیمانه گلاب........ نیم پیمانه کره یا روغن .........1قاشق چایخوری پودر نارگیل و گردو یا خلال بادام یا پسته مقداری طرز تهیه: 1 _ نشاسته و آب را باهم مخلوط میکنیم. 2_ از صافی رد می کنیم. 3 _ شکر را به مایه اضافه کرده و طعم آن را می چشیم اگر ترش بود مقدار دیگری اب به آن اضافه می کنیم. 4 _ سپس آن را روی گاز با حرارت ملایم ترجیحا روی شعله پخش کن می گذاریم ومرتب هم می زنیم تا سفت شود. که یواش یواش شروع می کند به بسته شدن. 5 _ زمانی که با قاشق روی آن خط کشیدیم و خط باقی ماند گلاب را به آن اضافه می کنیم. 6 _ وقتی به جوش آمد و کمی سفت شد، کره یا روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که وسط قابلمه جمع شود . 7 _ سپس روی تخته یا سطحی صاف پودر نارگیل و کمی آرد تفت داده شده می پاشیم سپس مواد سرد شده را روی آن ریخته و صاف میکنیم. 8 _ وسط آن را به درازا مغز گردو می چینیم و آنرا لوله می کنیم.( اگر لوله کردن ان برایتان سخت بود مواد را روی یک کیسه فریزر باز کنید تا به وسیله نایلون به راحتی لوله کنید.) سپس درون یخچال گذاشته و کمی بعد آن را با چاقو حلقه حلقه می کنیم. یا می توان به اندازه گردو از مواد برداشته و وسط آن گردو یا هر خلالی که داشتیم میگذاریم و در پودر نارگیل و آرد تفت داده شده غلطانده و به صورت شکل دلخواه مربع یا مستطیل و... در می آوریم و رویش خلال پسته یا گردو می گذاریم. می توان از رنگهای خوراکی دلخواه در باسلق استفاده کرد و زمان اضافه کردن رنگ بعد از صاف کردن نشاسته و آب است
هدایت شده از هنرمندان
هوش مشکل تصویر کجاست🤔 15ثانیه =نابغه 30ثانیه =باهوش 45ثانیه =متوسط مشاهده پاسخ👇 https://eitaa.com/joinchat/1811611703Ce9cea547cc
هدایت شده از هنرمندان
پیشنهاد زن جذاب به مجری برنامه سمت خدا😳😳 یه بچه معصوم پیدا میشه اونم اینطوری از راه به درش میکنن🤦‍♂🤦‍♂ میگه کاری به این حرفا ندارم حتس حاظرم زن دوم شریعتی بشم🙊😱🔰🔰🔰 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
هدایت شده از هنرمندان
دوست خوبم فقط یه لحظه توجه کن⚠️ حتما خبرای عجیب😳😱 و توهین آمیز نسبت به هیئت و عزاداری و نذری و اربعینو این روزا به گوشت خورده مثلا اینکه چرا خرج سفر اربعین میکنید، چرا خرج فقرا نمیکنید 😳 میدونم خیلی عصبانی و کفری شدید😞 که چرا بعضی ها حرفای بی ربط میزنن ولی میخواستم یه نکته 💯مهم بگم بعضی از این توهین ها هم تقصیر ما بچه هیئتی هاست😢 که نتونستیم دریای عظمت و محبت اربعینو به مردم بچشونیم و نشون بدیم. تو این کانال کلیپ های اربعینی محشرو👌 ببینید و تو فضای مجازی پخش کنید 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa اخبار لحظه ای دقیق از مرزها و اربعین باما هر لحظه در مرز و در جاده کربلا باشید 👆👆👆
مواد لازم 250 گرم نخودفرنگی پخته و له شده 2 عدد سیب زمینی متوسط خام یه دونه پیاز کوچیک خام یک دونه تخم مرغ طرز تهیه سیب زمینی و پیاز رنده کردم ابشو گرفتم با نخودفرنگی و تخم مرغ نمک فلفل زرد چوبه مخلوط کردم و دونه دونه تو تابه سرخ کردم برای سالاد هم خیار و کدو رو با رنده رشته ای رنده کردم بهش کمی روغن زیتون ادویه سالادو ابلیمو تازه اضافه کردم 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
مواد لازم قارچ دكمه اي سفيد ٢٥٠ گرم فلفل دلمه اي سبز و قرمز و زرد هر كدام دو عدد ذرت شيرين ٢٠٠ گرم جوانه ماش يا گندم ١٠٠ گرم سركه دو ليوان زيتون سياه بدون هسته ١٥٠ گرم زيتون سبز بدون هسته ١٥٠ گرم روغن زيتون دو قاشق غذا خوري پودر فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري نمک به میزان لازم طرز تهیه ابتدا قارچ ها را در آب جوش ريخته و ٦ دقيقه ميپزيم و آبكش ميكنيم و اجازه ميدهيم كاملا سرد شود داخل يك ظرف گود ميريزيم و فلفل ها را خلال كرده و به قارچ اضافه ميكنيم ذرت شيرين، سركه و روغن زيتون را نيز اضافه ميكنيم و به همين صورت مابقي مواد به جز جوانه ماش در آخر جوانه ماش را نيز اضافه كرده و به مدت دو روز توي يخچال ميگذاريم و بعد آماده سرو است... 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
طرز تهیه اول گوشت رو با پیاز تفت داده شده و فلفل قرمز و زردچوبه خوب تفت میدیم و آب میریزیم تا حدود چهار ساهت یا اگر وقت دارید بیشتر بپزه و خوب نرم بشه. جداگانه پیاز نگینی تفت بدید و آلو سیاه درشت و گوشتی و گردو خورد شده رو اضافه کنید.تفت بدید تا پف کنه و بعد نمک فلفل زدچوبه اضافه کنید.من کمی زعفران هم ریختم.کمی رب انار برای مزه ترش تر و یک استکان آب بریزید تا خوب غلیظ بشه. گوشت که خوب پخت مواد رو بهش اضافا کنید و بذارید خوب جا بیفته. این غذا نباید پر آب باشه. با برنج سرو کنید 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍇🍃 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم شکر :4ق غ مایع خمیر:1ق غ اب ولرم:1/4پیمانه زرده تخم مرغ :2عدد ارد :به میزان لازم زنجفیل :1ق چ نمک :یک پنس بهبود دهنده :1/2ق چ شیر :1/2پیمانه روغن مایع :1/4پیمانه طرز تهیه:🍞🍞🍞 یک قاشق شکر با مایه خمیر واب ولرم مخلوط میکنید روی ظرف رو بپوشونیدبزارید تا عمل بیاد تا خمیر مایه عمل میاد یک زرده تخم مرغ رو با شکر (3ق)مخلوط کرده خوب بزنید بعد شیرونمک وزنجفیل رو اضافه کنید وخوب بزنید سپس روغن مایع رو اضافه میکنید وخمیر مایه رو اضافه کنید ودر اخر کم کم ارد را که با بهبود دهنده مخلوط کردید اضافه کنید تا به دست نچسبه ولی وقتی خمیر رو باز کنیدیکم چسبنده باشه خمیر رو چونه کنید وتوی ظرف تمیز یکم ارد بپاشید وروی ظرف رو بپوشونید به مدت 1ساعت باید بمونه واستراحت کنه تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد از استراحت یکم خمیر رو ماساژ بدید وبه هر شکلی که دوست دارید در بیارید ونیم ساعت دوباره روشو بپوشونیدو استراحت بدید بعد روش رومال بزنید وکنجد بپاشید 🍞🍞🍞 ((یک زرده تخم مرغ؛ 1قاشق غ شیر ؛1قاشق غ شکر؛کمی زعفران) 🍞🍞🍞نکته مهم درمورد همه نان ها وخمیر هت یک ظرف اب هم همراه خمیر داخل فر بزارید داخل فر با دمای 180به مدت 30دقیقه قرار بدید دراخر وقتی از فر خارج کردید کمی شربت یا عسل رقیق روش بزنید 🍞🍞🍞درضمن برای اینکه نان نرمی داشته باشید زود روی نان رو بپوشانیدمثل همه نان ها اگر در دمای محیط به مدت طولانی باشه خشک میشه نوش جان💝💝 زنجبیل رو حذف کردم و وسط نون کرم فیل گذاشتم و روشم شربت بار زدم که براق بشه 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد ) ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم مرغ ٤ عدد شكر ١٠٠ گرم وانيل كمي آرد ٨٠ گرم آرد ذرت ٢٠ گرم خامه ي فرم گرفته به ميزان نياز موز يا آناناس خرد شده كمي زرده و سفيده رو از هم جدا كنيد. زرده رو با نصف شكر و وانيل هم بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه سفيده رو كمي هم بزنيد بعد شكر رو اضافه و يكم ديگه بزنيد زرده رو به سفيده اضافه ،ارد و اردذرت رو اضافه كنيد با ليسك اروم هم بزنيد. بعد مواد رو در سيني فر (٤٠سانتي)كه كفِ اون كاغذ روغني انداختيد، بريزيد.براي ٨ الي ده دقيقه در فر با دماي ٢٠٠ درجه بذاريد. بعد از دراوردن از فر،نان رولت رو روي يك پارچه ي تميز (كه كمي پودر قند روي اون الك كرديد) برگردونيد و فوري رول كنيد بذاريد تا سرد شه. سپس رولت رو با خامه فرم داده و موز خرد شده بپوشونيد و دوباره رول كنيد و بذاريد تو يخچال،بعد از يكي دوساعت،برش بزنيد و نوش جان كنيد☺️. من براي رولت شكلاتي،٢٠ گرم از مقدار آرد كم كردم،و به جاش ٢٠ گرم پودر كاكائو به مواد اضافه كردم تزيينش هم سليقه ايه ميتونيد با ميوه هاي فصل ديزاين كنيد و براي حفظ رنگ ميوه ها از ژله بريلوي بيرنگ(كه لوازم قناديها ميفروشند)استفاده كنيد سطح روي رولت رو ميتونيد پودر كاكائو يا قهوه الك كنيد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم مرغ ٤ عدد شكر ١٠٠ گرم وانيل كمي آرد ٨٠ گرم آرد ذرت ٢٠ گرم خامه ي فرم گرفته به ميزان نياز موز يا آناناس خرد شده كمي زرده و سفيده رو از هم جدا كنيد. زرده رو با نصف شكر و وانيل هم بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه سفيده رو كمي هم بزنيد بعد شكر رو اضافه و يكم ديگه بزنيد زرده رو به سفيده اضافه ،ارد و اردذرت رو اضافه كنيد با ليسك اروم هم بزنيد. بعد مواد رو در سيني فر (٤٠سانتي)كه كفِ اون كاغذ روغني انداختيد، بريزيد.براي ٨ الي ده دقيقه در فر با دماي ٢٠٠ درجه بذاريد. بعد از دراوردن از فر،نان رولت رو روي يك پارچه ي تميز (كه كمي پودر قند روي اون الك كرديد) برگردونيد و فوري رول كنيد بذاريد تا سرد شه. سپس رولت رو با خامه فرم داده و موز خرد شده بپوشونيد و دوباره رول كنيد و بذاريد تو يخچال،بعد از يكي دوساعت،برش بزنيد و نوش جان كنيد☺️. من براي رولت شكلاتي،٢٠ گرم از مقدار آرد كم كردم،و به جاش ٢٠ گرم پودر كاكائو به مواد اضافه كردم تزيينش هم سليقه ايه ميتونيد با ميوه هاي فصل ديزاين كنيد و براي حفظ رنگ ميوه ها از ژله بريلوي بيرنگ(كه لوازم قناديها ميفروشند)استفاده كنيد سطح روي رولت رو ميتونيد پودر كاكائو يا قهوه الك كنيد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسر اناردر ظرفهای بیسکویتی: برای درست کردن دسر انار ابتدا یه قاشق پر نشاسته رو با کمی اب سرد حل کردم و بعد یک لیوان اب انار افزوده مخلوط کردم.سپس نصف لیوان هم شکر افزوده روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم زدم تا کمی غلیظ شد.در این مرحله دو قاشق خامه و کمی اب لبو برای رنگ بهتر بهش افزوده و باز روی حرارت ملایم هم زدم تا کاملا غلیظ شد.تاکید میکنم حرارت کم باشه تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه. 🍒🍒🍒همراه ما باشید🍒🍒🍒 ᯾❁ @fast_food ❁᯾