eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥦 فواید پاشیدن بر 🥗🥗 🥬🥦 کاهش وزن 🥬🥦 رفع چین و چروک 🥬🥦رفع نفخ شکم 🥬🥦کاهش کلسترول خون 🥬🥦 جوان سازی پوست 🥬🥦 درمان یبوست 🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥨کتلت نخود برای 4 نفر🧇 🍞نخود (خیس خورده) ۱ پیاله متوسط 🍞گوشت چرخ کرده ۱ پیاله کوچک 🍞تخم مرغ ۱ عدد 🍞آرد سوخاری ۱ قاشق سوپ خوری 🍞پیاز متوسط ۱ عدد 🍞لپه‎ ۱/۲ پیاله 🍞نمک و فلفل به مقدار لازم 🍞پیازچه ۲ شاخه 🍞روغن به مقدار لازم 🧆🥪. ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم آبکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.. 2. حالا پیاز رو رنده میکنیم وآبش رو میگیریم..بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. 3. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید..در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم 🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥩بیفتک 🍖گوشت بی استخوان گوساله 750 گرم 🧅پیاز2 عدد 🥫رب گوجه1 قاشق سوپخوری 🧂نمکبه مقدار لازم 🧈کره250 گرم 🥔سیب زمینی0/5 کیلو 🍀برگ بو4 عدد 🌶فلفلبه مقدار لازم 🥩گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎🥗᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌َ حال و هوای این شب های بین الحرمین ** مرزها باز و حرکت زوار جریان دارد ** همه شیاطین جمع شدند که شمارو از این حال و هوا محروم کنن ‌رایط خاصی نمیخواد. اگه پاسپورت داری همین الان بیا نزدیک ترین مرز و از این حال و هوای معنوی فوق العاده استفاده کن به خاطر اخبار کدب بسته بودن مرزها نبود امکانات و... خودتو محروم نکن! ⚠️ 💯 @sedzaker
🍛خوراک نخود و قارچ برای 2 نفر 🌮مواد اصلی نخود پخته 3 پیمانه قارچ ورقه ای خردشده 4 پیمانه روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری پودر زیره سبز 2 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق چای خوری فلفل تند 1/2 قاشق چای خوری سیر رنده شده 4 حبه پیاز خردشده 1 عدد رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق سوپ خوری نمک به مقدار لازم جعفری تازه برای تزیین به مقدار لازم 🥗🥗🥗🥗🥗🥗 1. تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 2-1 دقیقه دیگر تفت دهید. 2. حالا باید نخود و سپس قارچ را به مواد افزوده و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. سپس رب گوجه فرنگی را هم بریزید کنید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد. 3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید 🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍲سوپ عدس قرمز وکدو تنبل برای 4 نفر 🍜مواد اصلی روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذا خوری پوره کدو تنبل ۴۲۰ گرم عدس قرمز ۱ پیمانه آب مرغ ۶ پیمانه پودر کاری ۱ قاشق چای خوری پودر پاپریکا به مقدار لازم برگ آویشن به مقدار لازم 🫕🫕🫕🫕 1. ابتدا پیاز را خرد کرده ، سیر وزنجبیل را رنده کنید .هر سه مواد را داخل قابلمه ریخته ،روغن را هم اضافه کنید وتفت بدین . 2. حرارت را روی متوسط گذاشته تا پیاز نرم بشه .بعد پوره کدو تنبل،عدس ،آب مرغ وپودر کاری را اضافه کنید و هم بزنید،سپس درب قابلمه را بذارید وحرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش برسه . 3. بعد حرارت را روی متوسط واجازه بدین که سوپ جا بیفته .حدود 20تا 30 دقیقه زمان کافیه . 4. بعد این زمان عدس نرم میشه وسوپ غلیظ میشه .در آخر پخت نمک اضافه کنید . 5. سوپ را در ظرف کشیده وروی سوپ کمی پودر پاپریکا ،و برگ آویشن تزیین کردم.🍲🍲 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
👩🏻‍🍳نکات مهم شیرینی پزی 🧁پیمانه هارا همیشه با قاشق پرکنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید. 🧁اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد. 🧁اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. 🧁هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است. 🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه یک عدد تخم مرغ را با چنگال زده، یک ق چ بیکینگ پودر را نصف لیوان ماست یا شیر خنک حل کرده به تخم مرغ افزوده و مخلوط کنید و حدود یک چهارم لیوان آرد سفید و نمک، فلفل، پودر سیر یا ادویه دلخواه را افزوده و مخلوط کنید تا مایه ای به غلظت ماست در بیاد اگر مایه شل بود کمی آرد اضافه کنید. در مایه می تونید کمی زعفران هم بزنید، البته من اضافه نکردم. حالا گل کلمی که خوب شسته و در آب و نمک گذاشتید و خوب خشک شده را به گل های متوسط تقسیم کرده با کمی آرد مخلوط کنید و الک کرده تا آرد اضافه گرفته بشه و در مایه بزنید و در روغن داغ و حرارت متوسط سرخ کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه و داغ سرو کنید دقت کنید حرارت زیاد نباشه تا زود سرخ بشه ولی گل کلم نپخته بمونه، البته می تونید گل کلم رو کمی بخارپز کنید بعد در مایه بزنید ولی به صورت خام هم خوشمزه تره و هم تردیش رو از دست نمی ده. این گل کلم برای اردور یا دورچین شنیتسل، بیفتک،استیک و... مناسب هست. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
اگر در خانه کیک درست می کنید برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف بهتر است2قاشق شکر را ته ظرف بپاشید. شکر رطوبت ظرف را جذب می کند و مانع از چسبیدن کیک به ظرف می شود
بشقاب_خوشمزه طرزتهیه: من به ماهی فقط و فقط نمک و فلفل سیاه و یه کوچولو زردچوبه میزنم یعنی خوووب با دست آغشته میکنم تا به خوردش بره این ماهی قزل هست که استفاده کردم فقط و فقط نمک و فلفل سیاه و آرد و‌یه کوچولو زردچوبه رو باهم مخلوط میکنم و به تمام سطح ماهی میزنم بعد از یه ساعت استراحت سرخ میکنم شمام این مدلی امتحان کنید حتما دوست خواهید داشت بعدش تو روغن داغ سرخ میکنم حالا اگه بخواین ماهی سوخاری داشته باشین بعد از اینکه فلفل و نمک زدین و استراحت دادین اول ماهی رو با آرد پوشش بدین بعد بندازین داخل تخم مرغی که با چنگال زدین و بعد داخل آرد سوخاری و سپس تو روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید . اگه رب انار دارین موقع سرو بزارین کنار ماهی یه قاشق بریزین روی ماهی و نوش جان کنید ترکیبش خیلی خوشمزه میشه 🔴🔴حتما بعد از خوردن ماهی گرمیجات بخورین مثل خرما یا چای نبات تا سردی ماهی رو بگیره ✾࿐༅🍃🌸🍃༅࿐✾ ᯾❁ @fast_food ❁᯾