eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳عدد ماست ۳ ق غ رب ۱ ق چ کاری ۱ ق چ آویشن نصف ق چ پاپریکا یک ق چ فلفل یک سوم ق چ زیره سبز یک سوم ق چ (به دلخواه) روغن زیتون ۴ ق غ سیر ۲ حبه یا یک ق چ پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن؛ ماست، رب، سیر، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون (سیب زمینی و گوجه) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
. نان حلوایی مواد لازم: شیر گرم یک و نیم ل خمیر مایه یک و نیم ق غ خ سفره سر صاف شکر ۳ ق س تخم مرغ درشت ۱ ع روغن مایع نصف ل آرد نان ۵ ل نمک ۱ ق چ مواد میانی: آرد یک و نیم ل کره ۵۰ گ روغن مایع نصف ل پودر شکر ۱ ل زرد چوبه ۲ ق چ و یا در صورت تمایل زعفران غلیظ رومال: زرده تخم مرغ ۱ ع زعفران غلیظ کنجد (دلخواه) طرز تهیه: شیر ،خمیرمایه و شکر رو مخلوط کنید تخم مرغ و روغن رو اضافه و مخلوط کنید بیشتر آرد رو به همراه نمک اضافه کنید مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه حدود ده تا پانزده دقیقه خمیر رو ورز بدین تا کاملا منسجم بشه و به دست نچسبه خمیر رو با پوشش یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه در این فاصله مغزی رو آماده میکنیم آرد رو داخل تابه ای روی حرارت متوسط حدود ده دقیقه تفت بدین تا بوی خامیش گرفته بشه و سبک بشه کره و روغن رو اضافه کرده مخلوط کنید تا کره ذوب بشه کمی تفت بدین و با پشت قاشق چوبی ورز بدین تا آرد و روغن کاملا به خورد هم برن زردچوبه یا زعفران رو اضافه و خوب مخلوط کنید چند دقیقه تفت بدین حرارت رو خاموش کنید پودر شکر رو اضافه و کاملا مخلوط کنید و بذارید تا خنک بشه خمیر آماده رو به تکه های دلخواه برش بزنید چانه کنید ده دقیقه استراحت بدین من چون میخواستم یه نون بزرگ خانواده درست کنم خمیرمو دو تا چونه کردم بعد به ضخامت نیم سانت پهن کردم یکی لایه زیری بعد مغزی رو روش پخش کردم بعد لایه رویی رو گذاشتم دورش رو محکم کردم و به شکلی که تو ویدئو میبینید شکل دادم شما میتونید به اندازه های دلخواه درست کنید میتونید به شکلهای دلخواه مثل نیم دایره و یا نونهای کوچیک هم درست کنید رومال زدم و کنجد پاشیدم و با سیخ چوبی روی نون سوراخ زدم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بستگی به اندازه نونها داره بعد از خارج کردن از فر روی توری منتقل کنید نوش جان :) ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم قارچ خرد شده یک پیمانه فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری رب یک قاشق مربا خوری روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده دو حبه پاپریکا یک قاشق مرباخوری مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد  قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها  سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان  کنید. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از راهنمای دوره
کاش این جمعه دگر یار ز غربت برسد مهدی فاطمه از پرده ی غیبت برسد...
🍖 😋 🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم پیازمتوسط یک عدد نمک وادویه به میزان لازم گوجه فرنگی ۵تا۶ عدد جعفری یک قاشق غذاخوری پنیرورقه ایی ۴ تا۵ ورقه آب جوش نصف لیوان ابتدا گوجه روپوره میکنیم بانمک وروغن میزاریم تا آبش تبخیربشه وبه روغن بیفته بعدبهش جعفری خردشده اضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم حالاگوشت چرخ شده،پیازرنده شده ونمک وادویه روبهش اضافه میکنیم یکمی ورزمیدیم بعدقلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم بعدنصف لیوان آب بهش اضافه کرده اجازه میدیم تاقلقلی هاپخته بشن بعدپنیرورقه ایی روی آنهامیزاریم ودرشومیزاریم تایکمی پنیرها اب بشن حالاقلقلی هااماده ان بعدنان ساندویچی روبرش میدیم یکمی ازسس گوجه روداخلش میمالیم بعدقلقلی هاروداخل نانهامیزاریم وبعدنوش جان میکنیم ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻
🍟 😋 ▫️۳ عدد سیبزمینی متوسط ▫️نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم ▫️۲ ق غ خ روغن مایع ▫️نمک ۱ ق غ خ ▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ 🔸سیبزمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها)رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن. حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻
⚘ تالاش بورک ✔ مواد مورد نیاز برای خمیر : ۱) یک عدد تخم مرغ ۲) ۲ لیوان آب ( لیوان = ۲۰۰ ml ) ۳) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( لیوان چایخوری = ۱۲۵ ml ) ۴) یک ق.م نمک ۵) یک کیلو آرد ( کم کم بریزید جنس آردها متفاوت هست ) ✔ ۴۰۰ گرم کره ✔ مواد میانی : ۱) یک ق.غ رب ۲) یک عدد پیاز ۳) نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ۴) یک کاسه مخلوط نخودفرنگی ، هویج و ... ۵) ۵۰۰ گرم گوشت نگینی خرد شده ✔ برای روش : ۱) زرده ی تخم مرغ ، سیاه دانه ✔ طرز تهیه : برای خمیر مواد رو داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید ورز بدید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید روش رو بپوشانید ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا عمل بیاد خمیر عمل اومده رو باز کنید وسطش کره بزارید خمیر رو از اطراف مثل عکس جمع کنید دوباره نیم ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد خمیر عمل اومده رو به کمک وردنه باز کنید دوباره مثل پاکت جمع کنید اجازه بدید عمل بیاد این کار رو دو الی سه بار تکرار کنید . برای مواد میانی گوشت رو با شعله ی بالا تفت بدید و بپزید پیاز و رب رو اضافه کنید مخلوط کنید ادویه ها رو اضافه کنید مخلوط کنید نخودفرنگی و ... بریزید مخلوط کنید از روی شعله بردارید . خمیر عمل اومده رو باز کنید به شکل مربع ببرید داخلش یک قاشق از مواد میانی بذارید مثل ویدئو خمیر رو ببندید سپس خمیر رو برگردونید داخل سینی چرب شده بچینید روش زرده ی تخم مرغ بمالید کنجد یا سیاه دانه بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید ( یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) نوش جان 😋 ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳
رویال بادام 💛💛 خب دیگه وقتشه که این وسطا بریم سراغ یک شیرینیه خیلی پرطرفدار که خیلی ترد و خوشمزست 😍 این شیرینی علاوه بر این که با بادام تزیٔین میشه در مراحل پخت و تهیه خمیر هم از پودر بادام استفاده میشه که باعث میشه طعم فوقالعاده لذت بخشی داشته باشه🌟 مواد لازم آرد سفید ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پودر بادام ۵۰ گرم پودر هل یک دوم ق چ شکر آسیاب شده یک چهارم لیوان بادام با پوست برای تزئین روغن قنادی ۱۲۵ گرم روغن را کمی میزنیم تا نرم شود بعد پودر شکر را اضافه میکنیم تا سفید و پفکی بشه ۲ دقیقه . بعد. پودر بادام و هل را اضافه میکنیم کمی هم زده و. بعد آرد را اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد آن را بیرون آورده و بین دو نایلون پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد بادام های کوچک را روی شیرینی ها قرار میدهیم و در سینی کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۰درجه قرار میدهیم ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾