eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥥 😋 ▫️۱۲۵ گرم کره ▫️۲ عدد زرده تخم مرغ ▫️۵۰ گرم پودر قند ▫️۴۰ گرم نشاسته ذرت ▫️۶۰ گرم پودر نارگیل ریز ▫️۱/۲ ق چ بکینگ پودر ▫️۱ ق چ وانیل ▫️۱۶۰ گرم آرد برای تزیین: ▫️پودر نارگیل به میزان لازم ▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد ▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز 🔸کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده😋😍 مواد لازم🔻 زیتون بدون هسته یک کیلو سبزی معطر شمال که چوچاق هست و من دلار ریختم شما اگه ندارید نعناع خشک یک ق غ گردو ریز خرد شده ۲۰۰ گرم رب انار ملس ۴ ق غ گل محمدی پودر شده رو حذف نکنید چون فوق العاده می‌کنه حدود دو الی سه ق غ گلپر هم میریزن من نریختم ایندفعه شکر در صورت تمایل اگه رب انار ترش بود روغن زیتون سه الی چهار ق غ آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم و به دلخواه که من آب انار نداشتم به جاش حدود یک چهارم لیوان سرکه ریختم نمک ، فلفل به مقدار لازم من نمک نریختم چون دلار که استفاده میکنم خیلی شوره سیر ساییده شده به مقدار دلخواه من ۴ حبه ریختم. طرز تهیه🔻 کافیه بزارید آب زیتون بره(که کپک نزنه) و تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین نصف روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره. ماندگاری این نوع زیتون تقریبا ۵ روز در یخچال هست. رنگ صورتی بعضی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هستش. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ لوازم مورد نیاز😎:- نون باگت دو قاشق روغن زیتون سیر هرچے بیشتر بهتر😁🥳حداقل ۴-۵ حبه جعفرے اندازه یه قاشق غذا خورے ، بیشتر هم میتونین اضافه ڪنید یه قاشق ڪره وپنیر مازرلا( پنیر پیتزا) یه ذذذذذره نمک میذارین ۱۰ دقیقه تو فر ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌ . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳 🧑🏻‍🍳😍😍 مواد لازم برای ۲ نفر بستنی شکلاتی ۴۰۰ گرم شیر یک لیوان موز حلقه شده متوسط دو عدد خامه صبحانه(به دلخواه) ۴ ق غذاخوری پودر کاکائو ۴ ق چایخوری سر پر پودر نسکافه ۲ ق مرباخوری گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳😍😍 بعد توی کاسه آبلیمو زرچوبه نمک فلفل پولبیبر ادویه جنوب و یکم کاری و سس بالزامیکو باهم‌مخلوط کردم . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
میخای در امد ملیونی داشته باشی؟😳 میبینی همه دارن از پول پارو میزنن😑😱 و حسرت میخوری؟!!! ❌و با خودت میگی فقط بود که ازش میشد در امد کرد🧐🤯❌ 🚫اشتباه فکر نکن🚫 فقط یبار بزن رو زیر که ببینی روزانه چه حسی داره😍 👇😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1136001255C4e394501c7 بیا ببین آقا جاوید بهت ایتا رو مو به مو آموزش میده💁‍♂️👇🤯 https://eitaa.com/joinchat/1136001255C4e394501c7
هدایت شده از 
انصافا اینجا بمب خندس🔞😹👇 بیای توش منفجر میشی🤣💦🌬🐒 https://eitaa.com/joinchat/2200830023Cdffc574a03 😈🔥😈🔥😈🔥😈🔥😈🔥😈🔥 https://eitaa.com/joinchat/2200830023Cdffc574a03 اگه کسی گوشیتو چک نمیکنه بیا 💦😹☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_برگ_مو با سس مخصوص _مواد لازم برای حدود شش نفر: .برگ مو دویست تا سیصد گرم گوشت چرخ کرد250گرم روغن به مقدار لازم پیاز یک عدد سرخ شده سبزی دلمه (شوید،مرزه ،نعنا،ترخون،جعفری) حدود چهار پنج قاشق خردشده لپه نصف لیوان آبپز شده برنج یک لیوان سرخالی مواد سس دلمه: اب... دو فنجان شیره ی انگور.... دو قاشق غذاخوری سرکه قرمز..... نصف استکان طرز تهیه : اول برنج رو به شکل کته رو حرارت بذارید نا ابش کشیده بشه مطابق فیلم و بذارید کنار پیاز داغ ،گوشت مقداری روغن ،نمک و ادویه و زردچوبه را تفت دهید بعد سبزی دلمه رو اضافه یه تفت کوچیک بدید در آخر لپه پخته و برنج رو اضافه و مخلوط کنید برگ های دلمه رو بشورید و دُم برگ هاشو بگیرید و داخل ظرف کوچک روی هم بچینید و روش آب جوش بریزید تا کمی نرم بشه و راحتتر پیچیده بشه ،وقتی تغییر رنگ داد از آب خارج کنید بعد مواد دلمه رو مطابق فیلم در برگهای مو بپیچید و درقابلمه کنار هم بچینید . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
یه کانال معرفی میکنم که نیازی به هیچ کانالوآموزشگاهی نباشه🤗 چون منتخب همه سایتهای معروف جهان رو با داره😉 https://eitaa.com/joinchat/3140812830Cfe254a5e79 💃
هدایت شده از 
🔴فریاد زنی ناشناس درخانه😱 🔥شوهرم به بهونه اینکه حواسش جمع خونه باشه تا دزد نزنه تنها میرفت طبقه پایین میخوابید.😔 اوایل فک میکردم واقعا برای مراقبت از خونه میره اما یکبار که بی‌خوابی به سرم زده بود تصمیم گرفتم کمی تلویزیون تماشا کنم تا خوابم ببره. با صدای خیلی ضعیف مشغول تماشا بودم که یکدفعه صدای فریاد زنی منو به خودم اورد. خوب که دقت کردم دیدم درکمال ناباوری صدا از ساختمون خودمون میاد.😳 سراسیمه خودمو رسوندم پشت در و فقط با شنیدن یه جمله تمام قضیه برام روشن شد🤦🏻‍♀😭👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/947454040C0913a368c4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۲ بسته بیسکویت پتی بور پودر کنید ۱۰۰ گرم کره ذوب شده را اضافه کنید رینگ کمربندی، بیسکویت ها را داخل رینگ که تلق گذاشتید بریزید و با گوشتکوب منسجم کنید ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار بدید ۱/۳ لیوان آب سرد با ۲ ق پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کنید ۱ بسته پنیر خامه ای، ۱ بسته پنیر ماسکار پونه، ۱ بسته خامه، ۴ ق پودر قند، ۱ ق چ وانیل، ۲ ق غ کرم بیسکویت لوتوس یا لت آس با همزن بزنید تا یکدست بشه تو ۲ مرحله پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره ۲ ق کرم بیسکویت را با آبجوش مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه قالب را جدا کنید و کرم روش بریزید با بیسکویت تزئین کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🎥 معجزه باورنکردنی و شگفت انگیز در حرم امام حسین علیه السلام😳😳 مهندسان آمریکایی با کندن خاک حرم مطهر در عمق ۱۲ متری با چیزی روبرو شدن که باورکردنی نبود مشاهده فیلم در👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/927006720Cef22c84c5c https://eitaa.com/joinchat/927006720Cef22c84c5c https://eitaa.com/joinchat/927006720Cef22c84c5c
هدایت شده از 
ببین چی آوردم فوق‌العاده است مدل نازگل😍 چادر نازگل سرمچ‌هاش اینقدر شکیله که هیچ جوره نمیشه توصیفش کرد🤩 کلیک کن😎👇 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌺 🌸 🌺 🌸🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸🌸 🌸 🌸🌸🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 کار شده با متریال سنگ و جواهری اصلی👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ۶عدد متوسط خامه صبحانه ۲۵۰گرم شیر یک لیوان دسته دار کره ۲۵گرم پنیر پیتزا ۲۰۰گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسمشو نمیدونم چی بزارم ، خوشمزه‌ی مرغ پنیری صداش کنیم نظرتون چیه؟!😁😎 مرغ پخته رو همراه با ادویه‌های دلخواه که من شیوید و نمک و فلفل و پودر سیر زدم و ۳تا تخم مرغ و یه کوچولو پنیر پارمزان، حسابی توی غذاساز خرد کردم و بعدشم ورز دادم و گردالیای خوشکل برداشتم و داخلشو پنیر موزارلا ریختم و شکل دادم همونجور که میبینید و گذاشتم توی یخچال یک ساعت موند بعدم توی روغن حیوانی سرخش کردم و شد یه غذای کامل و خوشمزه‌ی کتویی😋😋😍 قشنگ حس ناگت مرغ و فلافل و اینارو میداد😁 کلا با ۳تادونشم کاملا سیر میشید♥️😍 . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قزل‌الا با سس ریحون و سالاد انبه😋 یک غذا از منو فرنگی سس ریحون: لیمو ترش روغن زیتون ریحون خشک نمک و فلفل ماهی قزل‌الا یا سالمون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید و از سس به دو طرف ماهی بزنید. ۳-۴ دقیقه برای هر طرف کافیه. سالاد انبه: انبه پاپریکا شیرین (یا فلفل دلمه) پیاز ریحون ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍔 😋 ▫️گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند ▫️۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم ▫️پودر پیاز یک قاشق چایخوری ▫️یک قاشق چایخوری فلفل سیاه ▫️برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری ▫️نصف قاشق چایخوری پودر سیر ▫️یک قاشق چایخوری سس خردل ▫️نمک یک قاشق مرباخوری 🔸تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 .نون تست .ژامبون یا سوسیس یا حتی میتونین از مرغ استفاده کنین .فلفل دلمه .ذرت .سس .نمک .فلفل.آویشن به دلخواه .پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای گودا . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت توپی با سیب رست شده کل مراحل این غذا با ۲ ادویه درست شده (نمک و فلفل سیاه)در ضمن این ترکیب فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیزه پیشنهادم اینه که از دستش ندین مواد لازم ۴ نفر مواد گوشتی👇 گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد جعفری ۱ دسته نمک ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چ خ پنیر موزارلا ۱۰ عدد مواد سیب زمینی 👇 سیب زمینی کوچک ۱۰ الی ۱۲ عدد لوبیا ۱ پیمانه نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری مواد سس گوجه گوجه ۱۰ عدد لیمو نصف نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چایی خوری ریحون ۱ دسته . . سیب و لوبیا رو بپذید و بزارید سرد بشن ،گوشت رو اماده کنید و توش پنیر پیتزا یا موزارلا بزارید و سرخ کنید ،گوشت رو داخل سس بزارید تا ابش خشک شه ،سیب و لوبیا رو با کره روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین و با پنیر پارمسان سرو کنید . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 👩🏻‍🍳😍😍 ۳ عدد بادمجان متوسط ۴ حبه سیر (له‌شده) ۱ ق.غ. سبزیجات معطر خردشده ۱ پ. آبغوره ۱/۲ ق.چ. نمک .
🍧 😋 ▫️ 2 لیوان آب (حجم لیوان 200 میلی لیتر) ▫️ 2 لیوان شیر (حجم لیوان 200 میلی لیتر) ▫️ 1 لیوان شکر دانه ریز (حجم لیوان 200 میلی لیتر) ▫️ 4 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت ▫️ 1 بسته وانیل معادل ۱ قاشق چایخوری 🔸همه مواد به جز وانیل را در قابلمه ریخته و مخلوط کنید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق گاز تا وقتی غلیظ شود بپزید و مدام هم بزنید.وقتی دسر غلیظ شده شروع به جوشیدن کرد ، وانیل را اضافه کرده و 3-4 دقیقه بیشتر آن را بپزید.سپس ظرف های سرو تک نفر مد نظر خود را خیس کنید(دقت کنید که نباید زیاد آبدار باشد). از مخلوط اماده کرده در ظرف ها بریزید. دسر را که به دمای اتاق رسیده است(حرارت اولیه اش به طور کامل خارج شده) را به یخچال برده و ۲-۳ ساعت صبر کنید تا کاملا خودش را بگیرد(اگر هنوز شل باشد بیشتر فرصت دهید) سپس با دست به دسر فشار وارد کنید تا دسر به راحتی از قالب بیرون آید و بعد برعکس کنید.و طبق سلیقه خود تزیین کرده و سرو کنید . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین....امروز آموزش این غذای خیلی جذاب و خوشمزه و راحت رو داریم رولت مرغ مواد لازم برای شش نفر سینه مرغ دو عدد پیاز یک عدد متوسط فلفل دلمه ای نصف یک عدد آرد سوخاری یک ق غ زعفران دم کرده دو ق غ نمک دو ق چ پودر سیر پیاز و فلفل و زردچوبه یک ق چ مواد لازم برای سس رب گوجه یک ق غ زردچوبه یک ق چ نمک یک ق چ پیاز یک عدد بزرگ آب سه لیوان 🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈بلانچ کردن در آشپزی یک تکنیک برای نگه‌داری طولانی مدت سبزیجات است. در این روش با پختن سبزیجات باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شوید که باعث فساد مواد غذایی است. برای بلانچ کردن قارچ ابتدا می‌بایست قارچ‌ها را خوب بشوئید. سپس برای مدتی قارچ‌ها را در آب سرد غوطه‌ور کنید، تا ناخالصی آن‌ها گرفته شود.قابلمه‌ی مناسبی را آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش آید. مقداری آبلیمو به آب اضافه کنید. اضافه کردن آبلیمو باعث حفظ هر چه بهتر طعم و رنگ قارچ می‌شود. قارچ‌ها را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه درون آب جوش بپزد. قارچ‌ها از آب جوش خارج کرده و درون آب سرد بریزید. بعد از اینکه قارچ‌ها سرد شد،قارچ‌ها را درون آبکش بریزید تا آب آن‌ها کاملا خارج شود. بعد از آن می‌توانید قارچ‌های بلانچ شده را درون ظرف درب‌دار مناسبی ریخته و در فریزر بگذارید. در این روش می‌توان قارچ را به مدت ۴ ماه درون فریزر نگه‌داری کرد. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 
در شب یلدا خانه ای را گرم و خانواده ای را خوشحال کن 😊 ❤️ به نیّت حضرت زهرا سلام الله علیها ✅ محتوای بسته ها: میوه، مرغ، گوشت( و شاید برنج و روغن)
6037991899946002
بنام گروه جهادی حوزه علمیه امام خمینی ره 🌹«در ایام فاطمیه آماده ی دریافت و انجام نذورات شما در روستاها و مناطق محروم هستیم»🌹 ارتباط با ما👇 09126798334 https://eitaa.com/iman09126798334 🟢🟡🔵🟣 عضویت در کانال ما 👇 https://eitaa.com/joinchat/155320574C7dd3229710
مواد لازم: 4 لیوان شیر 1و1/4 لیوان شکر 200 م ل خامه(1 بسته خامه صورتی) 4ق غ سرپر پودر ژلاتين 2ق غ سرپر پودر کاکائو 1ق چ وانیل طرز تهیه: ژلاتین رو روی چند ق آب سرد پاشیده تا حالت اسفنجی بگیره سپس بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه.شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا داخل شیر حل بشه.ژلاتین رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه. خامه رو روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا یکم روان بشه، از مواد داخل قابلمه یه ملاقه برداشته و با خامه حسابی مخلوط می کنیم و حالا خامه رو به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.حرارت رو خاموش کرده و مواد رو دو قسمت می کنیم. به یکی وانیل و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم.قسمت وانیلی رو داخل قالب ساده گرد 20 سانت ریخته و داخل یخچال میزاریم تا ببنده.وقتی پاناکوتا وانیلی خودش رو کمی گرفت،کمی از پاناکوتا شکلاتی رو کف قالب شارلوت 22 سانت می ریزیم و داخل یخچال می زاریم تا نیم بند بشه.دقت کنید وقتی با انگشت امتحان می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشه، به این مرحله که رسید دوتا قالب رو از یخچال بیرون آورده و پاناکوتا وانیلی رو وسط قالب شارلوت نگه داشته و از مواد شکلاتی چند ملاقه اطراف اون می ریزیم.مجدد داخل یخچال گذاشته تا حسابی قسمت وانیلی فیکس بشه و در آخر بقیه مواد شکلاتی رو داخل قالب ریخته و قالب رو 4تا5 ساعت داخل یخچال می زاریم تا سفت بشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾