هدایت شده از مسافر دنیا
- امروز یهپسر جوون واسه عشقش یه ماگ
از ما خرید گفت زیرش بنویس : بی بهونه ،
خواستم لبخندتو ببینم -•🌱🔒•-
از اینا پیدا کنید واسه عاشقی کردن :))
+ ماهی سیاه کوچولو !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_یلدایی_اناری😍
با ۴ قلم مواد😍
خیلی خوشگل شفافه ، خیلی راحت سریع بی دردسره ، یه ایده یلدایی جذاب راحت که سفره یلداتونو خیلی شیک میکنه 😍😍
✅مواد لازم
شیر۳ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صورتی یک پاکت
ژله یک بسته اگه دوست دارید دو رنگ یا سه رنگ درست کنید
✅اول شیر شکر خامه مخلوط کنید اگه دوست دارید نصف ق چ وانیل بزنید خوب هم بزنید تا خامه گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم ۳ تا ۵ دقیقه بجوشه
حالا پودر ژله اضافه کنید
من مواد تقسیم کردم تا دو رنگ باشهبه یکی پودر ژله الورا اضافه کردم به یکی پودر ژله قرمز خوب مخلوط کنید تا حل بشه صبر کنید تا به دمای محیط برسه
✅قالب چرب کنید لایه اول بریزید ۱۰ دقیقه تو یخچال بزهرید حالا لایه دوم بریزید برای هر لایه ده دقیقه زمان بدین تا نیم بند بشه
برای لایه اخر یک ساعت بزارید یخچال تا ببنده بعد از اطراف ازاد کنید یه بشقاب مرطوب بزارید براحتی برگردونید نوش جان😍😍
👩🏻🍳آموزش👇🏾
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دیگی
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
ادویه🔻
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
مواد لازم سس🔻
گوجه رنده شده یک عدد
رب نصف قاشق غذاخوری
سير رنده شده یک عدد
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر محبوب و سالم ژاپنی آوردم
آرد برنج:۱۰ ق غ
پودر قند:۵ ق غ
رنگ خوراکی دلخواه
آب یا آبمیوه:۱ لیوان
آرد برنج+پودرقند الک کنید آب رو کم کم اضافه کنید تا رقیق ویکدست بشه.رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید بعد بذارید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا آب اضافی بخار بشه و خمیر بدست بیاد،روی صفحه کار آردبرنج یا نشاسته ذرت بپاشید خمیرو چند دقیقه ماساژ بدید که حالت لاستیکی ونرمی به دست بیاد بعد رول کنید و به چند قسمت تقسیم کنید با وردنه یا دست باز کنید و داخلشو پر کنید،من داخلش خامه صبحانه ریختم.
👈🏻میتونید داخل موچی پنیر خامه ای و توت فرنگی هم بذارید،ژله ،مربا،مارمالاد،شکلات،مغز بادام،گردو،فندوق،شکلات چیپسی و...
👈🏻این موچی مشابه موچی اصلی و خیلی خوشمزس،آرد موچی اصلی اسمش گلوتینوس وارداتیه و گرونه و در دسترس نیست.
👈🏻بعد از اضافه کردن آب میتونید کمی وانیل اضافه کنید تا بوی آرد حس نشه.
👈🏻روی صفحه کار بهتره به جای آرد برنج نشاسته ذرت بریزید و به خمیر شکل بدید اینطوری خمیر مقاوم تره و موقع بستن پاره نمیشه.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#لقمه_بادمجان_و_پنیر
۲ عدد بادمجان
۲۰۰ میلی لیتر پاساتا (پوره گوجه فرنگی)
موزارلا تازه توپی ورقه ای برش خورده
روغن زیتون
۱۰۰ گرم پنیر گودا رنده شده
بادمجان را به صورت حلقه ای برش داده و روغن زیتون را روی آن بمالید. حدود ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد بپزید.. قالب مافین را با کمی روغن زیتون چرب کرده و هر کدام را با یک برش بادمجان سرخ شده ردیف کنید. لایه به ترتیب: برش بادمجان پاساتا فلفل نمک موتزارلا برش بادمجان پاساتا فلفل نمک پنیر گودا حدود ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید .
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت گلدانهای آویز با بطریهای پلاستیکی 😊
داخل گلدون بنفش آب ریخته شده و پتوس گذاشته شده و داخل گلدون قرمز خاک ریخته و برگ بیدی کاشته شده 😊
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_بدون_شهد
با صدا ببینید🔈
آرد یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیر حدودادولیوان
شکر یک لیوان سرخالی
گلاب یک سوم لیوان
هل یاعرق هل یک قاشق مرباخوری
زعفران به میزان لازم
آردروابتداحدودا۴۰دقیقه تفت میدیم تاکاملابوی خامی آردگرفته بشه اگرحلوای روشنتری میخواین میتونیدتفت آردروکمترکنید بعدالک میکنیم بهش روغن رواضافه کرده دوباره ده دقیقه دیگه روی حرارت هم میزنیم تواین مرحله روغن بایدتاجایی اضافه بشه که موادمون یکم روان باشه تازمانی که شکرمیریزیم حل بشه حالابهش شکررواضافه کرده مدام هم میزنیم تاشکرتقریبا حل بشه بهش زعفران وعرق هل رواضافه میکنیم کاملامخلوط که شدشیرسرد به همراه گلاب روکم کم اضافه میکنیم تایک حلوای لطیفی بمابده وقابل گهواره زدن باشه ودرمرحله اخرگهواره میکنیم
من یک مقدارازحلواروداخل بیسکویت پتی بورماسوره زدم ومقداری روهم داخل ظرف تزیین کردم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشک بادمجون 😍😋
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵-۶ حبه
پیاز و سیر رو مثل من سرخ کنید
بادمجون: یک کیلو (به سیخ بکشید و اون رو روی گریل یا توی فر کباب کنید اگه فر و گریل ندارید سرخ کنید)
بادمجون هارو ساطوری کنید و به همراه زردچوبه فلفل سیاه و گردو (اگه دوست داشتید یکم نعنا خشک) به پیاز اضافه کنید،
۵-۶ قاشق کشک رو اضافه کنید، یکم آب بزنید تا یکدست بشه و ۱۰ دقیقه حرارت بدید. اگه نیاز داشت نمک بزنید چون که کشک به اندازه کافی نمک
᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش نو کردن روغن سوخته🍓
#کلیپ_آموزش_نو_کردن_روغن_سوخته😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از سینما🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از سینما🎬
📌 سالها است شاهد فرهنگسازی برای تحکیم خانواده در سینما نیستیم
🖇 «منوچهر والیزاده دوبلور پیشکسوت سینمای کشور: سینما یعنی فرهنگ سازی برای خانواده، اما متأسفانه سالها است چنین رویکردی را در آثار سینمایی شاهد نیستیم.
#خبر
#نقد_سینما
📽 @ciinema
#ترشی_زیتون 🍈 😋
🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم .
نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم )
یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم .
یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره )
🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد
نباید سرکه خیلی زیاد باشه
♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده
᯾❁ @fast_food ❁᯾