eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
20هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
❌این پیج آخرین پیجیه که واردش میشی❌ میدونی چرا🤔🤔 چون قراره به بی نیازیه مالی برسی و رویاهاتو محقق کنی😱😱 پس این فرصت رو از دست نده و لینک زیر رو بزن😊😊 👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/579272922Ce22227312a
هدایت شده از خانومانه ⭐
آرام آرام چه عاشقانه دنیـایم شـدی؟ بـه راسـتی چه می کند این عشــق....! .... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‎‌
مواد لازم : مغزگردو     1 کیلو گرم🌰 آبلیمو    1 قاشق غذاخوری🍋 شکر   یک و نیم کیلو گرم🍚 گلاب    نصف استکان🍶 طرز تهیه :  مغز گردو را از 48 ساعت قبل خیس کنید تا پوست نازک  رویش به راحتی کنده شود.بعد مغز پوست گرفته شده را در مقداری آب بجوشانید تا هم پخته شود و هم آب سیاه آن خارج شود و شفاف شود .بعد گردوهای پخته شده را با شکر و آب روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهد مربا کاملا قوام بیاید تا کپک نزند.در آخر گلاب و آبلیمو را هم اضافه کنید و مربا را از روی حرارت بردارید.و پس از سرد شدن در شیشه یا ظرف دلخواه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید. ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
میخواےعکس پروفایلت آنقدر باکلاس باشہ که همه حسرتشوبخورن😍 ولےروشون نشہ ازت بپرسن بیااینجا کلےعکس جدیدسال 2022 جوین اجباری☝️ https://eitaa.com/joinchat/1244856368Cd29cfc5bc8
هدایت شده از ذاکرین
💞💞 فال حافظ 💞💞 💞 ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم می‌دهم که هر چه صلاح و مصلحت می‌بینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی 💞 💞لطفا نیت کنید و یکی از قلب‌های زیر را لمس‌کنید💞 💗💗 💗💗 💗💗💗 💗💗💗 💗💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗 💗💗 💗 خدایا به مـن در زندگے آرامـش عطا فرما💕💕
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
-🖤!'میگندآسمون‌دنیا‌یکی‌هست ؛ ولی‌خوشبحال‌کسی‌کہ‌الان‌زیر‌آسمون‌کربلاهست‌‌ :)' -ارباب
روش اول مواد اولیه 500 گرم قارچ 250 گرم پنیر خامه ای 1 / 4 پیمانه پنیر پارمزان خامه ترش 3 / 1 پیمانه 1 / 4 قاشق چای خوری پونه 1 / 2 قاشق چای خوری پودر سیر 1 / 4 قاشق چای خوری پودر پیاز 1 / 4 قاشق چای خوری نمک 1 / 4 قاشق چای خوری 1 / 4 قاشق چای خوری ریحان جعفری تازه، برای تزئین ، 1. فر را با درجه 375 گرم کنید. 2. حال، پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید کمی نرم شود. 3. قارچ را تمیز کنید، سپس ساقه را ببرید. 4. آن ها را در سینی پخت غذا قرار دهید. 5. در یک کاسه، پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای، خامه ترش ، پونه ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و ریحان را تا زمانی که ترکیب شوند با هم بزنید. 6. قارچ ها را از این مخلوط با استفاده از قاشق پر کنید. 7. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه روی آن ها قهوه ای رنگ شود 8. با جعفری تازه خرد شده آن را تزئین کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
گفت از دلتنگی بگو... گفتم دلتنگی یعنی صدای محبوبت را بشنوی و روی برگردانی و کسی را نبینی...
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
. صاحب قلب من تا ابد فقط خودتیو خودتیو خودت...❤️🔗
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍡شکم پر😍 گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل، پودر سير، برگ آویشن خشک، کره را با هم مخلوط کنید 10 دقیقه ورز دهید و یک ساعت در يخچال بگذارید. روی سطح کار را چرب کنید و گوشت را روی آن به صورت مستطیل پهن کنید. کمی با فاصله از لبه ی گوشت مخلوط فلفل دلمه ای سبز و قرمز بریزید، پنیر گودا و رول کنیدو با حرارت ملایم کباب کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
سیب‌زمینی خوشمزه ۱- ۳ عدد سيب زميني و ۱ عدد هويج را به طور جداگانه، در قابلمه اي حاوي مقداري آب جوش، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به مدت ۴۵ دقيقه بپزند، سپس آنها را آبکش کرده و پس از سردشدن، پوست آنها را بگيريد و به صورت مکعبي ريز خرد کنيد. ۲- ۶ عدد تخم‌مرغ را نيز در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب جوش، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به‌مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه کاملاً بپزند، سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و پس از سردشدن، پوستِ آنها را جدا کرده و به‌صورت مکعبي ريز خرد کنيد. ۳- سيب‌زميني، هويج و تخم‌مرغ را در ظرفي بريزيد، ¾ پیمانه ژامبون، ½ پیمانه نخودفرنگي، ½ پیمانه خيارشور، ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن زيتون، ½ تا ۲/۳ پیمانه سس مايونز، مقداري نمک و فلفل سياه را به آن بيافزاييد و هم بزنيد تا مواد کاملاً با يکديگر مخلوط شوند، سپس روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به‌مدت ۲۰ دقيقه در يخچال ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
روش اول مواد اولیه 500 گرم قارچ 250 گرم پنیر خامه ای 1 / 4 پیمانه پنیر پارمزان خامه ترش 3 / 1 پیمانه 1 / 4 قاشق چای خوری پونه 1 / 2 قاشق چای خوری پودر سیر 1 / 4 قاشق چای خوری پودر پیاز 1 / 4 قاشق چای خوری نمک 1 / 4 قاشق چای خوری 1 / 4 قاشق چای خوری ریحان جعفری تازه، برای تزئین ، 1. فر را با درجه 375 گرم کنید. 2. حال، پنیر خامه ای را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید کمی نرم شود. 3. قارچ را تمیز کنید، سپس ساقه را ببرید. 4. آن ها را در سینی پخت غذا قرار دهید. 5. در یک کاسه، پنیر پارمزان ، پنیر خامه ای، خامه ترش ، پونه ، پودر سیر، پودر پیاز، نمک، فلفل و ریحان را تا زمانی که ترکیب شوند با هم بزنید. 6. قارچ ها را از این مخلوط با استفاده از قاشق پر کنید. 7. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه روی آن ها قهوه ای رنگ شود 8. با جعفری تازه خرد شده آن را تزئین کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾