5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پواچای_شکم_پاره
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
پیتزا تابه ای
کف تابه رو چرب کنیدخمیر روبا دست، نازک پهن کنید. روشو باچنگال سوراخ بزنید. سس گوجه روی خمیر بزنید. بعد پنیر پیتزا و بعد مواد دلخواه خودتون. مثل گوشت چرخی. مرغ. 🍕سوسیس یا کالباس من سوسیس و قارچ و فلفل دلمه و ذرت و گوجه زدم ابتدا مواد رو جداگانه یا باهم همراه با کمی روغن و نمک و فلفل سیاه تفت بدین که خام نباشن چون روی گاز مثل فر نیست بعد روی خمیر بچینید بیش از حد روشو پر از مواد نکنید بعد دوباره پنیر بریزید من گوجه و ذرت رو برای زیباییش روی پنیر ریختم بعد روی گاز بذارید و دم کنی بذارید حدودا نیم ساعت باشعله مخش کن و حرارت کم. تازمانی که از اطراف پنیر طلایی بشه و آب بشه کافیه. زیر خمیر هم باید طلایی بشه و کاملا بپزه پیتزا روی گاز روش طلایی نمیشه چون گریل نداره ولی من چند دقیقه روشو داخل فرگریل کردم که نیازی هم نیست
کانال لذت آشپزی🍟🍔
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️❀✾••┈┈•
#آموزش_فینگرفود_نودلی
درست کردنش داخل فیلم کاملا مشخصه ولی باز براتون مینویسم📝 خصوصا برای ناشنوایان یا کم شنوایان عزیز👂👇🏻👇🏻
اول از همه پوست فیله مرغ 🍗رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون🌶🍸(یا هر روغنی که دارید)بزنید.بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل🍝 رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و بعد آبکش کنید 😋
حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید،آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید🤩😍
🌹♨️اگر برای مهمونی درست میکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپیچید و داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن☺️😃
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد تن ماهی
مواد لازم برای ۶ نفر:
۱-تن ماهی ۲ قوطی
۲-هویج نگینی ۲ عدد
۳-ساقه کرفس ۲ شاخه
۴-پیازچه خرد شده ۲ق.غ
۵-کنسرو ذرت۱ قوطی
۶-پاستا فرمی ۳۰۰ گرم
۷-لیموترش ۱ عدد
۸-مایونز ۳۰۰ گرم
۹-نمک و فلفل به میزان لازم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت ترین پیتزای جهان
موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی...
نان باگت ۲ عدد متوسط
قارچ ۳۰۰ گرم
نصف فلفل دلمه ای
پپرونی به اندازه دلخواه
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
یه مقدار آب اسپری کردم روپنیر تا نرم بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی
#کیمچی_کره
کاهو چینی رو به هر اندازه ای که دوست داشتید خورد کنید و یا چهار تیکه کنید با آب و نمک فراوون نمکسود کنید و یک ساعت اجازه بدید بمونه و بعد بشورید. سیر زیاد، نمک، زنجبیل و مقدار خیلی زیاد فلفل و پولپیبر و تربچه میکس کنید و با سرکه یا ترجیحا بالزامیک مخلوط کنید. شما اگر دوست داشتید فلفل بیشتر از کلیپ بریزید جوری که کاهو ها رو حسابی قرمز کنه. هویج و ترب سفید رو خلالی خورد کنید پیازچه رو خورد کنید و همه رو با کاهو ها مخلوط کنید و تو ظرف در بسته دو روز در دمای محیط بذارید و بعد تو یخچال نگه دارید
این شور کره ای رو میتونید با غذاهای گوشتی مخصوصا #استیک و #کباب میل کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این ویدئو آموزش یه پیتزای خوشمزه و راحت رو بدون نیاز به آرد و فر رو آموزش میدم
اول 2 عدد تخم مرغ رو هم بزنید تا یه دست بشه
بعد دوتا سیب زمینی متوسط رو پوست بگیرید و نازک نازک خلالی کنید
مقداری هم کالباس رو خرد کنید
میتونید بجاش از گوشت چرخ کرده استفاده کنید
خب حالا باید تابه رو چرب کنید و سیب زمنی ها رو داخلش بریزید درش رو ببندید و با حرارت متوسط اجازه بدید تا بپزه
میتونید کمی هم نمک بهش اضافه کنید
خب وقتی یه طرفش کمی سرخ شد تخم مرغ رو روش بریزید و اجازه بدید کمی خودش رو بگیره
روغن اضافیش رو بگیرید و بعدش برگردونید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز رفتیم خونه پدربزرگم و روی ایوون با مامان و زندایی پنیر محلی درست کردیم
هر چی از صفای این خونه بگم کم گفتم😍 فقط جای پدربزرگ و مادربزرگم خالی بود😓
این هم از دستور پنیر محلی خوشمزه👇🏻👇🏻
۱۰کیلو شیر و دوکیلو ماست یک بسته سرکه سفید
اول شیر باید جوش بیاد وقتی که جوش اومد همون زمان که شیر درحال جوش هست باید ماست و سرکه سفید و بهش اضافه کنید بعد پنیر ها گوله میشه بعد شیری که بلور شده میریزیم تو پارچه بعد که آب پنیر از پارچه خارج شد پارچه و آویزون میکنیم تا آب پنیر کامل گرفته شه پنیر ما آمادست😍😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
‹ بہخدادردلوجانمنیست ..
هیچجزحسرتدیدارش🖤🍂 ›
↵ فروغ فرخزاد
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش خورش سیر قلیه🍓
#کلیپ_آموزش_خورش_سیر_قلیه😋
لپه خیسونده ( یک ق غ برای هر نفر +یک ق اضافه تر)
برگ سیر تازه
مرغ مزه دار شده
تخم مرغ یک عدد یا بیشتر
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦