eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
کرم_پنیری چگونه تهیه میشود؟😍😋 🍨مواد لازم : پنیر خامه ای ۱۷۰ گرم پودر قند ۱/۳ (یک سوم) پیمانه تخم مرغ ۱ عدد ژلاتین یک و نیم ق س آب ولرم ۲ ق س خامه ۲۰۰ گرم پودر قند ۲ ق س آب سرد ۱/۴ ( یک چهارم ) پیمانه 🍮 برای درست کردن کرم ؛ ابتدا پودر ژلاتین رو با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کرده و به طریق بن ماری حل می کنیم . زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرده و سفیده تخم مرع رو هم زده و بعد از فرم گرفتن کامل ۲ ق س پودر قند رو کم کم بهش اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم . زرده تخم مرغ رو با همزن می زنیم . بعد کم کم پودر قند رو بهش اضافه می کنیم . سپس ۲ ق س آب ولرم رو بهش اضافه می کنیم . و بعد خامه و پنیر خامه ای رو اضافه کرده و هم می زنیم . بعد سفیده تخم مرغ رو داخل مواد ریخته و به آرامی مخلوط می کنیم . و در آخر پودر ژلاتین رو اضافه کرده و هم می زنیم . بعد مواد رو داخل تارتلت می ریزیم . ***به این مواد میتوان کمی پودر کاکائو اضافه کرد.😋
پختن بلال ذرت با مایکروویو چگونه است؟😋😍 🌽بلال را درون یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید. شما باید هر دفعه یک بلال را بپزید. به یاد داشته باشید برگ‌های بلال را جدا نکنید، زیرا درون مایکروویو بهتر می‌پزد.بلال‌ها را به مدت ۵ دقیقه درون مایکرویو قرار دهید. مایکروویو باید در بالاترین حد خود قرار گیرد.بعد از زمان گفته شده بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون مایکروویو بماند تا کمی سرد شود و از سوختن دست شما جلوگیری شود.ذرت‌ها را روی تخته برش قرار دهید. ساقه ته بلال را برش بدهید و برگ‌های آن را جدا کنید.
تارت_پیاز چگونه تهیه میشود؟😍😋 🥨مواد لازم: 🥨 خمیر یوفکا : 9 ورق پنیر پارمزان : 1/2 پیمانه پیاز حلقه شده : 2 عدد ریحان خرد شده : یک شاخه کره ذوب شده : 100 گرم پنیرموزارلا : یک پیمانه نعناع خشک : یک قاشق چایخوری نمک : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم 🥙طرز پخت و تهیه: 1- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود. 2- برای تهیه این تارت می توانید از قالب های کوچک تک نفره یا بزرگ استفاده کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یک ورق از یوفکا را در آن قرار دهید. سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود به همین ترتیب سطح ظرف را با یوفکای آغشته به کره بپوشانید . 3- مقداری از پنیر پارمزان را روی سطح یوفکا بریزید سپس روی پنیرها را با لایه ای دیگر از یوفکا بپوشانید. مجددا پنیر ریخته و لایه سوم از یوفکاهای چرب شده را روی پنیر بپیچید (در نهایت داخل ظرف باید سه لایه یوفکا داشته باشید) . 4- سطح لایه سوم را با پنیر موزارلا پیاز ریحان نعناع خشک و ادویه ها بپوشانید . 5- تارت را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دیپ ذرت و هالوپینو ژامبون چگونه تهیه میشود؟😍😋 🥩 گوشت دودی ۴ ورق 🌽کنسرو ذرت ۳ قوطی 🌶فلفل هالوپینو خرد شده ۲ عدد 🍥خامه نصف پیمانه 🧀پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🍙پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم 🧅پیازخرد شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه 🌽🌽🌽🌽🌽 تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید. در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه بپزید و سپس نوش جان 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سالاد فلفل دلمه‌ای چگونه تهیه میشود؟😋😍 نمک به مقدار لازم جعفری به مقدار لازم پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری شکر ۱ قاشق چای‌خوری سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری 🥬🌶🥬 🌶🥬🌶 🥙مواد لازم برای سس سالاد : کلم بروکلی خرد شده ۱/۲ لیوان پیازچه خرد شده ۱/۲ لیوان فلفل دلمه‌ای ۱ عدد کلم سفید کوچک ۱ عدد 🥙🥙طرز تهیه🫐🌽 ۱- کلم ها را به صورت باریک و رشته ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را نیز بصورت خلالی و باریک خرد کنید و بهمراه کلم بروکلی خرد شده و پیازچه خرد شده داخل کاسه ای بریزید. ۲- روغن را با مقداری جعفری خرد شده ، مقداری نمک ، آبلیمو ، سس مایونز ، شکر و پودر سیر خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود سپس سس را به سالاد اضافه و مخلوط نمایید. ۳- برای تازه ماندن سالاد پس از آماده سازی روی ظرف سالاد را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید ، همچنین سس سالاد را چند دقیقه پیش از سرو سالاد اضافه کنید تا سالاد تازه بماند. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مربا عناب چگونه تهیه میشود؟😋😍 ۲۵۰ گرم عناب خشک ۵۰۰ گرم شکر نصف قاشق چایی خوری هل ۳ پیمانه آب ۴ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپ خوری پوست رنده شده لیمو ترش میخک به مقدار دلخواه پخت مربا عناب 🥤🥣🥣🥣 در اینجا نیز باید عناب ها را از شب قبل درون آب به خوبی خیس کنید. آن را درون صافی ریخته و هسته ها را به خوبی جدا کنید. در ظرفی دیگر شکر را به همراه آب به روی شعله قرار دهید تا شیرینی به خوبی حل گردد. حالا عناب را درون قابلمه و به همراه محلول شیرینی بریزید تا در حرارت ملایم به خوبی پخته شود. پس از آن که شهد مربا به خوبی قوام آمد، آبلیموی تازه را به همراه پوست لیمو ترش به آن اضافه کنید تا مقداری دیگر با یک دیگر پخته شوند. حالا میخک را به همراه هل به مواد اضافه کنید و با یک دیگر هم بزنید. پس از آن که عناب ها به خوبی نرم شدند، مربا را از حرارت بردارید تا با دمای حیاط یکسان گردد. مربای عناب هل را درون شیشه های مورد نظر بریزید و درون یخچال نگهداری کنید 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سالاد هويج مراكشي چگونه تهیه میشود؟😍😋 🥕🥦🌽🥕🥦🌽 😋اين سالاد ادويه ايه،پس اگه به غذاهاي ادويه دار علاقه داريد حتما از اين سالاد هم خوشتون مياد 🍀طرز تهيه: چهار ليوان هويج درشت رنده شده+يك سوم ليوان كشمش+نصف ليوان جعفري+نصف ق چايخوري پودر زيره+يك سوم ق چ پودر هل+يك سوم ق ق چ پودر دارچين+يك ق چ فلفل سياه+نصف ق چ فلفل قرمز+نمك+آبليمو و روغن زيتون+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
توپک جگر(۶ الی ۸ نفر) چگونه تهیه میشود؟😍😋 🥪جگر گوسفندی ۳۰۰ گرم 🥪پیاز خرد شده یک عدد 🥪فلفل سبز خرد شده ۳ عدد 🥪فلفل قرمز خرد شده یک عدد 🥪گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم 🥪برگ ریحان خشک ۲ قاشق سوپخوری 🥪تخم مرغ یک عدد 🥪پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 🥪بلغور گندم پخته ۲ پیمانه 🥪نمک به مقدار لازم 🥪فلفل سیاه به مقدار لازم 🥪روغن برای سرخ کردن 🧆مواد لازم رویه توپک جگر : 🧅کره یک قاشق سوپخوری 🧅پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری 🍈طرز تهیه 🌶 جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. وسط آنها را با انگشت کمی فشار دهید. توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی برشته شود. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپک ها بریزید و سرو کنید 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
انتخاب بهترین قالب کیک کدام است؟🤔 🥧قالب های کیک در رنگ، شکل و جنس های متفاوت وجود دارند که هرکدام برای نوع خاصی از کیک مناسب هستند. برای مثال در قالب های تیره رنگ، کیک زودتر می پزد، چون رنگ تیره آنها باعث جذب گرما می شود و قالب های میان تهی باعث می شوند گرما به همه نقاط کیک به یک اندازه برسد و کیک یکنواخت تر بپزد. با دانستن ویژگی های هر قالب می توانیم، تصمیم بهتری در انتخاب بهترین قالب داشته باشیم.🥧🍴🥧 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سالاد مرغ ادویه ای و پاستا چگونه تهیه میشود؟😍😋 🥦مرغ ( ران و بالا ران و یا سینه مرغ ) : 300-400 گرم 🥦پاستا سبزیجات : 250 گرم ( فورم دلخواه ) 🥦نخودفرنگی : ½ پیمانه 🥦ذرت : ½ پیمانه 🥦لوبیا سفید پخته شده : 1 پیمانه 🥦جوانه ماش : ½ پیمانه ( انتخابی ) 🥦سس مایونز لیمویی و یا ساده : ½ 2 قاشق غذاخوری 🥦ادویه ایتالیایی : ½ 1 ق.غ ( 🥦نمک : 2 ق.غ 🥗به این روش تهیه کنید : 1. ادویه ایتالیایی و 1 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید و روی مرغ ها بمالید. 2. مرغ ها را در طبقه اول فر و بر روی سینی مناسب گریل کنید. ( هر سمت 10-15 دقیقه ) 3. مرغ ها را خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند. 4. 1 لیتر تا ½ 1 لیتر آب را درون قابلمه به جوش آورید. 5. 1 قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید و برای 1 بار هم بزنید. 6. پاستا ، لوبیا ، ذرت و نخودفرنگی را درون آب جوش بریزید و برای 8 دقیقه بجوشانید. 7. مواد پاستا را از آب خارج کنید و درون ظرف بزرگی بریزید. 8. اجازه دهید برای 5 دقیقه کمی خنک شود و سس مایونز لیمو را به مواد اضافه کنید. 9. به آرامی و به کمک 2 قاشق مواد را زیر و رو کنید تا سس به همه جای مواد برسد. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فوررررررررری قول یکی از اغتشاشگران به بازجو😐 قول میده معدلشو بالا ببره 😂😂 اینجا ببینید 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
کراکت برنج با مغز میگو چگونه تهیه میشود؟😍😋 برنج 250 گرم آب گرم 5 پیمانه عصاره سبزیجات 1 عدد عصاره مرغ 1 عدد کره 50 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد پنیر پارمسان 200 گرم زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری میگو 200 گرم تخم مرغ 2 عدد پاپریکا 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری پودر سوخاری 150 گرم روغن مایع به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم 🥯طرز تهیه :🥯 برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان‌تان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾