eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
اشک تو چشمامو که دید پرسید: عاشق شدی؟! خواستم بخندم و حاشا کنم... نشد! آخه همیشه چشمام سادگی میکنن و منو لو میدن...💔
خرما پیچ تابه ای ارد حدود دو پیمانه( برای من دو سه ق کمتر برد) کره پنجاه گرم روغن مایع دو ق غ شیر ولرم نصف پیمانه خرما به میزان لازم گردو به مقدار لازم کمی زعفرون دم کرده تو ظرفی کره به دمای محیط رسیده +روغن مایع+شیر ولرم مخلوط کنید و هم بزنید بعد کم کن ارد اضافه تا خمیر جمع بشه و لطیف یکم ورز بدید و نیم ساعت بهش استراحت بدید تو این فاصله تخم خرما ها رو با سیخ خارج کنید و داخلش گردو بزارید روی گاز شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر رو سطح کار با وردنه باز کنید و نواری برش بزنید مثل عکس و یه دور دور خرما بپیچید کف تابه کاغذ روغنی بزارید و خرماهارو بچینید سرش رو ببندید و بزارید رو گاز بیست دقیقه آماده‌است اگر تابه ی معمولی داشتید سرش دمکنی بزارید 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥙 😋😍 ▫️سيب زميني متوسط پخته ٣ عدد ▫️پيازچه ١٢ عدد ▫️جعفري خرد شده ٢ قاشق غذاخوري ▫️نمك ، زرد چوبه، فلفل قرمز ▫️٢ عدد تخم مرغ ▫️زعفرون در صورت تمايل 🔸سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پيازچه و جعفري خرد كنيد بهش اضافه كنيد ٢ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفرون دم كرده بزنید تا یکدست شود. همه مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را صاف کنید. و سرخ كنيد .نوش جان . نكته: مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا ميره 🥗🍔 👩‍🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
😋 شیر ۲ لیوان پودر کاسترد ۲ ق غ سر پر شکر ۴ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ پودر نسکافه ۱ ق چ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم می زنیم تا به غلظت برسد و در ظرف سرو ریخته و چند ساعتی را در یخچال می گذاریم تا خنک شود ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فیله مرغ رو از شب قبل داخل پیاز و سیر و روغن و زیتون، آبلیمو،زعفران آب کرده،نمک گذاشتم،با بیفتک زن خیلی کم فیله ها رو پهن کردم با چاقو از وسط به صورت طولی فیله ها رو نصف کردم و رول کردم با خلال دندون فیکس شدن. موادی که فیله هارو توش خوابونده بودم ته ماهیتابه ریختم فیله های رول شده را روش گذاشتم درب ماهیتابه رو بستم که کمی پخته بشه بعد از یک ربع در ماهیتابه را باز میکنیم تا آب داخل ماهیتابه جمع بشه و فیله ها کمی گریل بشن فیله هارو از شب قبل داخل پیاز فراوون بزارید چون پیازها بعد از پخته شدن واقعا خوشمزه میشن 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
موز رسیده 1 عدد تخم مرغ کوچک 1 عدد پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری میوه خشک یا فریز شده 1/4 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) موز، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند. سپس میوه خرد شده را به آن اضافه کرده داخل لیوان یا کاسه سرامیکی بریزید و به مدت 1 دقیقه با حداکثر قدرت داخل مایکروفر بپزید. اگه دوست دارید وسطش روان باشه یک دقیقه کافیه ولی اگه میخواهید سفت تر بشه چند ثانیه بیشتر بزارید. نکات: حتما از موز کاملا رسیده استفاده کنید. از هر میوه ای مثل توت فرنگی،گیلاس، تمشک ، آلبالو یا کشمش برای میوه خشک میتونید استفاده کنید. موز به اندازه کافی شیرین هست پس اگه میخواهید کیکتون رژیمی باشه شکر رو حذف کنید 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
👈جوش شیرین و لیمو برای تمیز کردن ظروف مسی ترکیب لیمو و جوش شیرین نیز در تمیز کردن ظروف مسیتاثیر گذار است . برای این کار کمی جوش شیرین را در یک ظرف بریزید سپس آب لیمو را بگیرید و به آن اضافه کنید و دو ماده را خیلی خوب با هم ترکیب کنید .با یک قلم مو، خمیر را روی سطح مسی بکشید و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی ظرف بماند سپس با دستمالی تمیز، خمیر خشک شده را از روی ظرف پاک کنید. 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
(باسلوق مخصوص اورمیه) مواد لازم: يك ليوان نشاسته سه ليوان آب دو ليوان شيره انگور دو قاشق غذا خورى گلاب يا عرق بيد مشك در صورت تمايل ١/٢ ليوان شكر گردو ١/٢ ليوان طرز تهيه: همه مواد را داخل قابلمه مى ريزيم و خوب مخلوط مى كنيم بعد روى شعله گاز ميزاريم و مرتب هم مى زنيم وقتى به غلظت فرنى رسيد شعله را كم مى كنيم و هم مى زنيم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفتر بشه بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و با گردو تزيين مى كنيم.نوش جونتون 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
سینه مرغو با نمک و فلفل و پیاز و برگ بو پختم بعد که خنک شد ریز خرد کردم ساقه پیازچه و جعفری هم ساطوری کردم؛ خیارشور هم خیلی ریز خرد کردم و داخل کاسه ریختم کمی ذرت کنسروی هم اضافه کردم برای سس هم سه ق مایونز و یک قاشق پنیر خامه ای و نمک وفلفل با هم مخلوط کردم و به مواد بالا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم .موادو گذاشتم داخل یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم بره و خوشمزه تر بشه در آخر هم داخل نان ساندویچی خالی کردم و از مواد پر کردم 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
پنیر خامه ای : 1 بسته پنیر چدار : 1 فنجان خامه ترش : 1 فنجان زیتون خرد شده : 1 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان پودر سیر : مقداری نمک : مقداری نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید. 👩‍🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🧀 شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید. 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
:پیاز داغ کردم، یک بسته سیصد گرمی گوشت چرخ کرده رو باهاش تفت دادم، سه قاشق سبزی دلمه خورد شده، هشت قاشق لپه نیم پز، هشت قاشق برنج آبکش و رب انار و کمی رب گوجه و آب نارنج و ادویه تفت دادم و وسط برگها ریختم و پیچیدم.  داخل قابلمه چیدم و کمی اب و رب انار و گوجه سبز و... برای سس درست کردم و ریختم روی دلمه ها و درش رو گذاشتم تا بپزه. من اندازه همه مواد رو چشمی می‌ریزم و تغییر اندازه ی مواد دست خودتونه.فوق العاده خوشمزه بود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید‌. 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد زرشک گردو زعفران دم کرده ۲ ق غ تخم مرغ ۵ عدد هویج پخته ۱ عدد پکینگ پودر ۱ ق م سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو مایکروفر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید. 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
رنج تو بر جان ما بادا ، مبادا بر تنت ...🍃 👤مولانا
در ماهیتابه مقداری آب بریزید و بعد به آن کمی نمک و 2 قاشق چایخوری سرکه سفید اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاد . حالا تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و در حالیکه آب درون قابلمه را با یک قاشق در یک جهت هم می زنید تخم مرغ را به آرامی داخل مخلوط آب و نمک وسرکه در حال جوش در قابلمه بریزید. زیر حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید . توجه کنید به هیچ عنوان در قابلمه را قبل 5 دقیقه باز نکنید و تخم مرغ را هم نزنید نوش جان 💖 👩‍🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍃من این راه دراز را آمدم که تو را ببینم زمین شخم‌زده را دیده‌ام پاره خشت و ماه بریده را دیده‌ام شگفت‌ کودکان و پایمان علف‌ها را دیده‌ام سایه‌بانی خاک و شعله‌ی آه را دیده‌ام باد را دیده‌ام و تو را ندیدم....
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد آب ولرم ۱و ا/۴ پ شکر ۱ ق غ روغن ۱/۳ پ خمیرمایه ۱ ق غ بهبود دهنده ۱ ق م نمک ۱ پنس  تخم مرغ ۱ عدد آرد حدود ۴ پ مواد میانی: سینه ی مرغ پخته و خورد شده پنیر پیتزا فلفل دلمه ای آویشن سس کچاب طرز تهیه خمیرمایه و آب و شکر را طبق معمول مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته تا عمل بیاید تخم مرغ و روغن و کمی آویشن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را به همراه مواد خشک که الک کردیم را اضاف میکنیم و انقدر ورز میدهیم تا لطیف بشد یک ساعت استراحت و بعد سینی فر چرب کردم کاغذ روغنی انداختم و پف خمیر را میگیریم و تا جای که توانستم نازکش کردم (چون بعد از پخت ،مجدد پف میکند ) و با رینگ‌ قطر ۹ برش دادم و کمی سس گوجه و پودر آویشن روی خمیر را پوشش دادم و کمی پنیر پیتزا و مواد را تا جای که امکان داشته باشد میان خمیر میگذاریم و داخل سینی و با یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران رومالش کرده و به مدت حدوداََ ۲۵ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۶۵ گذاشتم نوش جان 💖 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🐚🌊 🍃شاید همہ چیز ایدہ آل نبود اما من همیشہ دلم بہ بودنت خوش بود شاید شرایط طبق میلمون پیش نمیرفت ولے بودنت برام قوت قلب بود شاید ما شبیہ هم فڪر نمیڪردیم ولے من بہ بودنمون ڪنار هم امید داشتم شاید اونقدر ڪہ من تورو دوستت داشتم تو منو دوست نداشتے ولے من بہ اندازہ ے جفتمون دوستت داشتم و همہ جا بودم شاید مسیرمون یڪے نبود ولے ازت ممنونم ڪہ بخشے از داستان من بودے اثر انگشتت از رو قلبم پاڪ نمیشہ و همیشہ برام دوست داشتنے میمونے :)
مواد لازم : * 2 فنجان آرد نان * 2 قاشق چایخوری مخمر خشک * 1/2 قاشق چایخوری نمک * 4 قاشق چای خوری شکر * 5 قاشق چایخوری کره بدون ابتدا همه مواد بالا را مخلوط کنید سپس * 1/3 فنجان شیر پرچرب * 3 قاشق غذاخوری آب * 1 عدد تخم مرغ متوسط ​​زده شده * 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی را به خمیر اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس خمیر را 70 دقیقه استراحت دهید، مانند ویدئو خمیرها را گرد کنید و 30 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید. سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180c به مدت 25 دقیقه بپزید. وقتی از فر درآوردید بعد روی هر نان سوراخی ایجاد کرده و با کرم کاکائو نانها را پر کنید. گاناش شکلاتی: * 200 میلی لیتر خامه فرم گرفته * 300 گرم فندق خرد شده * شکلات تلخ 330 گرم ابتدا شکلات را ذوب کرده سپس خامه و فندوق را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید و روی نان ها بریزید. 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍃نوشتہ بود: "گربہ ام خیلے تنهاس، خودش خودشو بغل میڪنہ و می‌خوابہ!" منم همینطور گربہ.. منم همینطور...💔
🧁 🌸نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید. 🌸 به محض این‌که شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را بگیرد 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش بچینید نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش ولابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای واونو بزارید داخل فر 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
مواد لازم: آرد: 1لیوان حدود 150گر م پودر قند: 1/4لیوان حدود 40گرم تخم مرغ :1 عدد بیکینگ پودر : 1 ق چ سر صاف روغن مایع : 3 ق غ حدود 20 گرم آب پرتقال : 2 ق غ حدود 20 گرم رنده پوست‌ پرتقال: 1 ق چ مغز بادام: برای تزئین طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ وپودر قند را یکی دو دقیقه با همزن دستی بزنيد بعد رنده پوست پرتقال ،روغن مایع واب پرتقال را بریزید کمی هم بزنید در آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست‌ کمی ورز دهید تا به‌ صورت‌ خمیر دربیاد. اين خمیر کمی چسبیده س،پس آرد بیشتری اضافه نکنين بزارید نيم ساعت داخل يخچال تا چسبندگیش از بين بره‌. حالا از خمیر گلوله‌های کوچکي اندازه فندق کمی بزرگتر بردارین و در دست گرد کنين، داخل پودر قند بغلتانین و در سینی فر با فاصله‌ بچینین چون‌ اين شیرینی کمی پف می‌کنه. حالا کمی شیرینی‌ ها رو پهن کنين و يه دونه بادوم پوست‌ کنده وسطش بزارید. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه‌ به‌ مدت‌ 30 دقیقه قرار بدين تا کاملأ بپزید. نکته‌: بعد از 10 دقیقه در فر رو باز کنید و بادام ها رو کمی فشار بدين تا داخل شیرینی شوند چون‌ بعد از پف بادام ها بيرون می‌زنن. هر چقدر در پودر قند بیشتری بغلتانین، ترک کوکی ها بیشتر می‌شه. اگه دوست دارین رنگ کوکی ها نارنجی شه، کمی رنگ خوراکی نارنجی به‌ مواد اضافه کنين ولی چون‌ من مخالف رنگ مصنوعی هستم‌، استفاده نکردم. 👩‍🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
(پیراشکی )_بالنی _بدون _خمیر _مایه 👈مواد لازم 1.5 لیوان ماست 1عدد تخم مرغ 1 پاکت بکینگ پودر ده گرمی یا یک ق غ سرصاف نمک به اندازه نیاز آرد 👈برای سرخ كردن روغن مایع 👈طرز تهیه مقداری کمی آرد را در یک ظرف مناسب بریزید و سپس همه مواد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آورید که به دست نچسبد . روز میز کار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قطمت را با وردنه به ضخامتی که در تصویر می بینید باز کنید .خمیر باز شده را به شکل مربع های کوچکتر برش بزنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.نوش جان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌👩‍🍳 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅