#کرپ 😋
مواد لازم
تخم مرغ یک عدد
شیر دولیوان
آرد سفید یک لیوان
شکر دو قاشق
نمک یه پینچ
وانیل نصف ق م خ
#طرز_تهیه
🔸همه ی مواد روتوی ظرف گودی میریزیم و با همزن میزنیم تا یکدست بشه،تابه رو روی حرارت میذاریم تا داغ بشه،با کره تابه رو چرب کنید و یه ملاقه توی تابه بریزید وتابه رو بچرخونید تا مواد تو تابه پخش بشه و کل فضای تابه روبگیره،یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه،بذارید خنکبشه و وسطش موز بذارید ورول کنید وبا نوتلا یا عسل سروکنید...
می تونید لای کرپ ها میوه و شکلات یا عسل بریزید وسروکنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كتلت_نخود_فرنگي 🍘 😋
🔸ابتدا يك و نيم پيمانه نخود فرنگى رو بصورت خام چرخ ميكنيم يا با غذاساز پوره ميكنيم و با سه عدد سيب زميني خام رنده شده و دو عدد پياز رنده شده و دو حبه سير ونمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و نعنا خشك، كمى گزنه خشك ( درصورت دلخواه ) مخلوط كرده و در نهايت سه عدد تخم مرغ به اون اضافه كرده و بعد سرخش ميكنيم و نوش جان
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_انبه 😋
🔸دو عدد كارامل رو با دو ليوان شير درست كنين وقتي از حرارت افتاد مهم نيست كه ببنده ،با يك عدد بستني خانوادگي انبه كه از نيم ساعت قبل گذاشتين توي محيط آشپزخونه و چهار عدد انبه فيله شده ميكس كنين و به مدت چهار ساعتي ميره يخچال ،يه دسر سبك ،عالي،بي نهايت خوشمزه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاستيل_خونگي 🍡 😋
🔸يك بسته پودر ژله را داخل دو سوم ليوان آب جوش ريخته و دو قاشق پودر ژلاتين هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حل بشه و اگر ديديد هنوز ذراتي از ژله مونده بود روي بخار كتري ميگذاريم تا كامل حل بشه و بعد داخل قالب پاستيل ميريزيم و البته از قبل كمي قالب را چرب ميكنيم به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد نوش جان ميكنيم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#زیتون_پرورده 🍈 😋
مواد لازم
زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر چوچاق یا نعناع یک ق غ
گردو خورد شده ۲۰۰ گرم
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، گلپر به مقدار لازم
سیر سابیده شده به مقدار دلخواه
#طرز_تهیه
کافیه تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین و یک الی دو روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی🍚
براى تهيه شير برنج👇
وقتى شير برنج خوب جا افتاد شکر و گلاب رو اضافه کنید
ده دقیقه دیگه اجازه بدین تا شکر و گلاب هم تو شیر برنج جا بیفتن
در آخر خامه رو هم بزنین و شعله رو خاموش کنید و سرو کنید .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#تهدیگ_کاهو 🍘 😋
🔸برگ های بزرگ کاهو رو انتخاب کردم با قیچی نوکش رو حالت دادم یعنی اضافشون رو بریدم تا نوک تیز بشن.
و قست تهشون هم بریدم(همون ساقه سفید رنگ) که کوتاهتر بشن . تو عکس مشخصه.
بعد آب جوش آوردم و برگهارو یک دقیقه داخلش آب جوش انداختم تا نرم بشن و شکننده نباشه که راحت کف قابلمه بچسبه.(مواظب باشید له نشه)
بعد کف قابلمه روغن ریختم و برگها رو طبق عکس که میبینید چیدم . کمی از نوک برگها رو به دیواره قابلمه چسبوندم که موقع برگشت داخل دیس نوک برگها روبه پایین باشه.
بعد وسطش کنجد ریختم و برنج آبکش شده رو قاشق قاشق و کم کم روی برگها ریختم وحسابی فشرده کردم و سطحش رو کامل بوسیله کفگیر صاف و یکدست کردم و دم کنی گذاشتم روی حرارت کم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سس_گوجه 🍅
🔸يك سس بسيار لذيذ مناسب براى انواع كوكو و كتلت☺️
يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فلفل_دلمه_ايى_شكم_پر 😋
🔸مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید
مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ماش_پلو 🍛 😋
🔸يك پيمانه ماش رو شستم درون قابلمه آب درحال جوشيدن ريختم وقتى نيم پز رو به پختن شد طورى كه دوسوم پخت رو برده باشه و يك قسمت هم موقع دم كشيدن بپزه، ٢پيمانه برنج خيس خورده رو به محتويات قابلمه ماش در حال جوشيدن هست اضافه مى كنم آب درون قابلمه رو اندازه مى كنم (اگر كمه آب جوش اضافه كرده و اگر زيادِ از آبش برميداريم ،هميشه براى كته يك بندانگشت روى برنج رو آب بگيره)، نمك و روغن اضافه كردم و حرارت روكم مىكنم وقتى آب قابلمه كاملا كشيده شد حرارت رو خيلى ملايم كرده و اجازه ميدم تا دم بكشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سوپ_قارچ_خامه_ای
طرز تهیه:🍜
500 گرم قارچ را خرد کنید. داخل تابه ۵۰ گرم کره رو ذوب کنید و بعد قارچ ها رو اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و تفت بدید تا قارچ ها نرم بشه . یک دونه سینه ی مرغ آب پز رو ریش ریش کنید و به قارچ ها اضافه کنید و تفت بدید.
یک بسته خامه ی ۲۰۰ گرمی ( ترجیحا مارک کاله ) را به قارچ و مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از اون دو لیوان شیر(ترجیحا استرلیزه و پرچرب ، چون طعم بهتری داره) را به موادمون اضافه میکنیم . اگر احتیاج بود شیر رو یکم بیشتر اضافه کنید حدود دو ق غ آب لیمو ، نمک ، فلفل و آویشن به مقدار لازم به سوپ اضافه میکنیم و هم بزنید .زمانی که سوپ جوشید خاموش میکنیم . خامه نباید زیاد روی حرارت قرار بگیره کمی که سرد بشه غلظت سوپ بیشتر میشه میتونید سوپ رو توی میکسر بریزید و به صورت میکس میل کنید .برای نون های تست باید اول اونارو به صورت مکعب برش بدید . داخل تابه ۲۵ گرم کره برای دو تکه نون تستی که برش داده شده ذوب کنید و کمی پودر سیر تو تابه بریزید و نون هارو تفت بدید داخلش تا سرخ و ترد بشه .روی سوپ را با این نون ها و مقداری جعفری یا شوید خرد تزیین کنید. این سوپ با نون های تست سوخاری مزه ی جذابی داره .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد سیب زمینی قالبی👌
مواد لازم:
4-5 عدد سیب زمینی (با توجه به تعداد افراد میتوانید تعداد سیب زمینی ها را بیشتر کنید)
1 عددهویج متوسط
1/2 بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
1/2 بسته شوید
1/2بسته پیاز چه(به دلخواه میتوانید اضافه کنید من نریختم)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زیره
2 قاشق چایخوری نمک
آب 1/2 لیمو
1/2 استکان روغن زیتون(استکان کمر باریک ترک)
طرز تهیه:
سیب زمینی هارا آب پز کنید و با چنگال له کنید داخل یک ظرف بریزید هویج را رنده کنید و داخل ماهیتابه کمی تفت بدید و به سیب زمینی ها اضافه کنید سپس جعفری ،شوید ،و پیازچه را ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید داخل یک استکان آب لیمو و ادویه ها را بریزید و با هم مخلوط کنید و این سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید داخل قالب سیلیکونی را چرب کنید و با مواد پر کنید و تا زمانیکه سرو میکنید در یخچال نگه دارید.زمان سرو داخل ظرف سرو برگردانید و وسط سیب زمینی از مخلوط گارنیتور و ماست بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
❣نکته:گارنیتور شامل نخودفرنگی آب پز شده و سیب زمینی و هویج مربع خرد شده و آب پز شده است .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بابا_غنوج 🍲 😋
مواد لازم :
_بادمجان1 کیلوگرم
_ارده2 قاشق غذاخوری
_لیموترش1 عدد
_جعفری خرده شده1 قاشق غذاخوری
_سیر4 حبه
_نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
#طرز_تهیه
برای تهیه بابا غنوش بادمجان را تمیز کرده، چند قسمت آن را با چنگال سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید یا روی گاز یا زغال کبابی کنید تا تنوری شود.
سیر را داخل فویل پیچیده در فر قرار دهید تا کمی پخته شود. بادمجان ها را از فر بیرون آورده، پوست آن را کنده و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید. همچنین می تونید سیرها رو به صورت خام در مواد رنده کنید
در انتها ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری و لیموترش و روغن زیتون تزیین کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کباب_ترش ⛱
🔴مواد لازم🔻 🍈
▫️فیله مرغ:۶۰۰ گرم
▫️پیاز نگینی شده:۲ عدد
▫️رب انار:یک دوم پیمانه
▫️گردو آسیاب شده:یک پیمانه
▫️نمک و فلفل:به مقدار لازم
▫️روغن زیتون:یک چهارم پیمانه
▫️روغن سرخ کردنی: ۲ ق س
🔴طرز تهیه🔻🍢
🔸 از ۵ ساعت قبل فیله های مرغ را درون دو عدد پیاز نگینی و رب انار و گردو آسیاب شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم. یک ساعت مانده به سیخ گرفتن روغن زیتون را هم می ریزیم.
حالا به شکل دلخواه سیخ گرفته و انتها و نوک سیخ را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سپس درون روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم.
نوش جان غذای شما آماده است.
توجه:موقع سیخ گرفتن پیاز هارا از فیله جدا کنید،زیرا موقع سرخ کردن می سوزد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ته_چین_مرغ 😋
مواد لازم
برنج: 3 پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
ماست سون: 1پیمانه
زرده تخم مرغ: 3 عدد
کره: 50 گرم
زعفران: 1/4قاشق چایخوری
آب نارنج ونمک وفلفل
#طرز_تهیه
🔸مرغ رو می پزیم با آب وپیاز ونمک وفلفل؛ وقتی کاملا پخت استخوانهاشو جدا می کنیم وتکه تکه ش می کنیم
کمی پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم ونمک وفلفل وکمی آب نارنج برای طعم بهتر وشیرین نشدن مرغ .
برنج رو هم اب کش می کنیم، ماست وکره آب شده وزعفران وزرده تخم مرغ رو با هم مخلوط می کنیم یک سوم این موادرو با مرغ مخلوط می کنیم ،بقیه رو با برنج آب کش شده مخلوط می کنیم
ته قابلمه رو کمی چرب می کنیم نصف برنج رو توش میریزیم وپهن می کنیم مرغ رو کاملا روش پهن می کنیم من طوری میریزم که به کناره ها نگیره وموقع دم کشیدن نسوزه مابقی برنج رو روش میریزیم وکمی فشرده اش می کنیم روی شعله می ذاریم تا دم بکشه. اول با حرارت تند و وقتی توی برنج بخار افتاد با حرارت کم حدودا یک ساعت دم بکشه
🔻با زرشک وخلال پسته تزیینش کردم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پودر_سوخاری_خانگی 😋
♦️یک پیمانه آرد
♦️۲پیمانه پودرنان خشک
♦️فلفل قرمز,پودرگشنیز,
♦️زردچوبه پودرسیر
♦️جوزهندی,پودرزنجبیل
🔸 ازهرکدام یک قاشق چایخوری
همه راباهم مخلوط کرده ودرظرف دربسته دریخچال نگهداری کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
طرز تهیه ترشک خانگی:
موادش: انار ،آلو جنگلی،آلو بخارا،زرشک تازه،آلبالو( تازه فريزري و خشک)،لواشک,برگه زردآلو
.
آلو هارو خوب بشورین و بذارید خشک بشه،آلبالو من هم فریز شده داشتم و هم آلبالو خشکه که هر دوب رو ریختم،زرشک تازه اگه داشتين که بريزين اگه نداشتين غصه نخورين زرشک خشک رو خیس کنیدو بشورين و استفاده کنید،لواشک هم اگه خونگی و مطمئن نداشتين از مارک های معروف و بهداشتی استفاده کنید!
.
همه مواد مخلوط میشه و می رسیم به قسمت هیجان انگیز ماجرا :
.
رب انار ترش،رب نارنج و ازگیل( هرکدومو نداشتين قابل حذفه) ،نمک و گلپر رو
مخلوط کنید و بريزين رو مواد، بعد بذارین توی ظرف در دار یک شب تو یخچال بمونه تا بهشت ترشتون جا بيوفته و آماده بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_لواشک_مخلوط
▫️آلبالو : 500 گرم
▫️آلو قرمز : 500 گرم
▫️زردآلو : 500 گرم
▫️نمک : نوک قاشق چایخوری
هسته آلبالو ها و زردآلو ها را خارج کرده و با مقداری نمک و با حرارت ملایم بگذارید بپزند. لازم به ذکر است نیازی نیست هسته آلو قرمزها رادرآورید. زمانی که هسته آلبالو ها را جدا می کنید آب آن نیز خارج می شود و هنگام پخت میوه ها نیاز به آب اضافه ندارندآب میوه ها که از گوشتشان خوب کشیده و خارج شد، قابلمه را بگذارید تا خنک شود.سپس میوه ها را در آبکش که زیرش کاسه ای قرار داده اید بریزید و با دست میو ها را فشاردهید تا آب میوه از پوره هایش جدا شود.لواشک را در سینی که با مقدار کمی روغن چربش کردید ریخته و سینی را آهسته تکان دهید تا به صورت یکنواخت بر روی سینی پخش شود. سینی را می توانید در هوای آزاد که فاقد گرد و غبار است و یا بر روی بخاری بگذارید تا لواشک ها خشک شوند. بعد از چند روز لواشک ها خشک شدند آن ها را از سینی جدا کرده و به اندازه های دلخواه برش برنید و نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
طرز تهیه کیک لواشکی شکم پر 😋😋😯
مواد لازم:
مقداری لواشک و ترشک و
هرچیز ترشی که دلتون خواست
طلق
3 تا چاقوی یک بارمصرف و یا سیخ چوبی
✔برای آماده سازی این کیک هیجان انگیز اول با طلق باید یه ظرف درست کنید و لواشک رو دور اون بکشید. همین که ظرفتون دیواره داشته باشه کافیه چون میذاریمش داخل یه بشقاب و نیازی به کف نداره.میتونید از قالب کمربندی هم استفاده کنید .
✔برای درست کردن در اون هم بعد از اینکه اون رو به اندازه قطر ظرفم بریدم پلاستیک یک طرف لواشک رو جدا نکردم و همونجا سه تا چاقوی یک بار مصرف رو به صورت متقاطع (ضربدری) چسبوندم تا بتونن اون در رو که قرار روش تزیینات بیاد روی ظرف نگهدارن. میتونید از سیخ های کوچک چوبی هم استفاده کنید.
✔برای تقسیم بندی داخل ظرف هم از همون طلق استفاده کردم.
✔گلهای روش هم که کاملا مشخصه ماشاالله شما همتون استاد سفره آرایی و گلسازی هستید. با همون شیوه های همیشگی گلهارو ساختم و روی در سوارش کردم.
✔بعد از اینکه داخل ظرف رو پر کردم در رو هم روش گذاشتم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_لواشک_طرح_دار
✍ کامل با تمام نکات
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_لواشکی 🍓🍊🍑🍒
✍مواد لازم
مواد اصلی
لواشک انار
لواشک زرشک
لواشک کیوی
لواشک پرتقال 🍊
لواشک آلبالو 🍒
لواشک زردآلو و آلوچه
ابتدا یک ظرف به شکل دلخواه مثلا قلب انتخاب میکنیم. الواشک انار را به شکل ظرف بریده و در ته آن قرار میدهیم.
سپس به اندازه طول دور تا دور ظرف، نواری مستطیل شکل از لواشک انار میبریم و به وسیله شیره ترشک به دیواره ظرف میچسبانیم.
سپس داخل آن را با انواع ترشک پر میکنیم و با ورقه ای از لواشک انار به شکل قلب، روی مواد را می پوشانیم.
با استفاده از قالب حروف، نوشته مورد نظر را روی لواشک زرشک ایجاد کرده و به روی کیک میچسبانیم.
با استفاده از قالب قلب شکل روی لواشک کیوی طرح قلب ایجاد کرده و به روی کیک منتقل میکنیم.
نوار عام
نوار های باریک و درازی از لواشک زرشک و پرتقال را بریده و رول میکنیم تا به شکل گل رز شبیه شود و سپس روی کیک لواشک قرار می دهیم. برای چسبندگی بیشتر شکل ها می توان قبل از چسباندن، کمی شیره ترشک روی سطح کیک بمالیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کوچولوها این لواشک های سالم و مقوی رو حتما درست کنید 😋☝️
لواشک بلوبری 🍇
لواشک سیب🍏
لواشک توت فرنگی🍓
لواشک انبه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#لواشک_کیوی😋
✍مواد اولیه :
شکر به مقدار مورد نیاز
کیوی 2 کیلوگرم
👩🍳 طرزتهیه :
کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش بود و لواشک ترش دوست دارید نیاز به اضافه کردن شکر ندارد .در غیر این صورت به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید وقتی آب آن تبخیر شد با گوشت کوب آنرا له کنید و کف سینی را با یک لایه نایلکس بپوشانید و مایه لواشک را به طور یکنواخت روی آن پهن کنید و بگذارید خشک شود میتوانید از دستگاههای مخصوص خشک کردن میوه و یا از فر که قبلاً گرم و بعد خاموش کنید و سینی را در آن بگذارید و چند بار این کار را انجام دهید تا لواشک خشک شود ویا حتی میتوانید حرارت بخاری را به حداقل رسانده و با فاصله ( روی پایه به فاصله ۱۰ سانتی متری ) روی بخاری بگذارید ویا روی رادایاتور شوفاژ بگذاریدتا لواشک خشک شود بعد از خشک شدن با قیچی به شکل دلخواه ببرید .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh