#نثار_پلو 🍛 😋
▫️مرغ
▫️ لپه نصف پ
▫️آلبالو خشک بدون هسته:نصف پ
▫️یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه
▫️نمک و زرچوبه
▫️پیاز داغ
▫️زعفران
🔸برنج و لپه و آلبالو را خیس کنین.
لپه رو بزارین تا با آب کاملا پخته بشه.
مرغ رو مثل همیشه با اب کم و زعفران فراوون و حرارت کم بزاربن تا بپزه.
برنج رو ابکش کنین.
لپه ی پخته شده رو با آلبالوی خیس کرده حسابی سرخ کنین.
کف قابلمه ته دیگ بندازین.
برنج،ادویه و لپه و البالوی خیس کرده رو لابلا بریزین و در نهایت دم کنین.
وقتی برنج دم کشید مرغ رو کنارش سرو کنین.
حتما از پیاز داغ و زعفرون برای روی پلو همراه کره با روغن حیوانی ایتفاده کنین
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
- امروز یهپسر جوون واسه عشقش یه ماگ
از ما خرید گفت زیرش بنویس : بی بهونه ،
خواستم لبخندتو ببینم -•🌱🔒•-
از اینا پیدا کنید واسه عاشقی کردن :))
+ ماهی سیاه کوچولو !
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
👉🏻-.•👈🏻
- آقاجون ، سخت ترین کار دنیا چیه ؟
راه رفتن روی آب ؟
پرواز کردن بدون بال ؟نامرئی شدن ؟ آقاجون خندید ! + مگه کتاب داستان میخونی دختر ؟ سخت ترین کار ، انسان بودن توی این دنیاست باباجان ! اینکه روی کرهی زمین راه بریم و تنها ردی ك از ما باقی میمونه آدمیت باشه ! ك خشك نكنيم گل سرخ شازده کوچولو رو ، ك رنگ سفید مهربونی رو بپاشیم روی این دنیایِ سیاه :)!🎼'🦋✨
#ترفند_آشپزى🌮
🔸ترفند هاى كاربردى براى تهيه يك باقالى پلو خوشمزه👇🏻
♦️قبل از افزودن باقلا به برنج آبكششده، بهتر است آن را به مدت 5 تا 6 دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم كشیدن كامل برنج، باقلاها نیز مغزپخت خواهندشد.
♦️میتوانید هنگام دم كشیدن برنج، یك شاخه سیر تازه در میان آن قرار دهید تا عطر منحصر بفردی بگیرد
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
امروز هستی برایت پیامـ✉️ـی دارد :
« من هیچوقت تو را تنها به درون موقعیتی نمیفرستم . !
خود من ، پیش از تو به آن موقعیت میروم . .
من در کنار تو ایستاده ام ! من پشت سرت راه میآیم . .
هر موقعیتی که اکنون با آن مواجه هستی ،
اعتماد داشته باش که همیشه با توام⛓'💙. ! »
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌧🪴Reminder:
⸤
لطفا هیچوقت خودتو به آدمی که داره فراموشت میکنه یادآوری نکن⸣ 🤍•
#برگه_موزیاچیپس_موزمیوه_خشک
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#خورشت_کرفس
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.
۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم.
۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.
حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.
خورشتون آمادست
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهرمضون هم داره از راه میاد😊
دیگه یواش یواش میریم سراغِ دسرای مخصوصِ این ماهِ مبارک ❤
فرنی نارگیلی
مواد لازم:
3 لیوان شیر
1 فنجان شکر(فنجان کمر باریک ترک، ۱۰۰ میلی لیتری)
1 فنجان آرد گندم
1 ق چ سرخالی وانیل
1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
نارگیل برای روی فرنی
طرز تهیه:
شیر و شکر و آرد را باهم مخلوط میکنیم(شیر سرد یا هم دمای محیط)
بعد میزاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه.
شعله رو خاموش میکنیم و کره و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم.
میریزیم توی ظرف دلخواه. فنجون یا استکانی که راحت قالبی دربیاد.
به مدت ۴ ساعت در یخچال میگذاریم
بعد برمیگردونیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#سوپ_کدو 🍜 😋
▫️کدوی پوست گرفته شده350 گرم
▫️سیب زمینی متوسط 2عدد
▫️هویج 3عدد
▫️کره 30گرم
▫️خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری
▫️سیر4حبه
▫️پیاز کوچیک یک عدد
▫️نمک فلفل سیاه فلفل قرمز اویشن زردچوبه به میزان لازم
▫️2لیوان اب مرغ
▫️یک عدد عصاره ی مرغ
▫️یک عدد لیموترش
🔸پیاز رو با کره کمی سرخ میکنیم بعد سیر رنده شده رواضافه و تفت میدیم هویج سیب زمینی و کدو رو پوستشون میگیریم و خردمیکنیم و به سیر و پیاز اضافه و ادویه جات رو اضافه میکنیم و اب مرغ و مقداری اب میریزیم تا کاملا بپزه بعد خاموش میکنیم شعله رو و تو مخلوط کن میریزیم تا کاملا پوره شود بعد دوباره میریزیم تو قابلمه با شعله کم و عصاره مرغ و اب لیمو ترش اضافه میکنیم تا باشعله کم 5دقیقه بجوشدبعدشعله رو خاموش و خامه رو اضافه کرده و هم میزنیم
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #مشکوفی_وانیلی_زعفرونی 🍮 😋👆
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی
📽 آموزش #فینگر_فود_گوشت 🌮😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━