#كتلت_لوبيا_سفيد 🫔 😋
▫️لوبیا سفید پخته شده یک پیمانه
▫️سیب زمینی پخته شده یک عدد متوسط
▫️پیاز رنده و آب گرفته شده یک عدد
▫️تخم مرغ دو تا سه عدد
▫️سیر دو حبه
▫️جعفری خرد شده دو ق غ
▫️آرد یک ق غ
🛑ابتدا لوبیا سفید را خیس کنید و بعد با مقداری آب آن را بپزید و سپس چرخ کنید.
سیب زمینی را آب پز کنید و پوست را جدا کنید و سپس رنده کنید .
پیاز و سیر را رنده کنید و آبش را کامل بگیرید .
سپس درون ظرفی لوبیا سفید چرخ شده و سیب زمینی رنده شده و پیاز و سیر آب گرفته و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آرد و ادویه ها را را با مخلوط کنید.
یک ق غ از مواد را بردارید و درون روغن با حرارت متوسط سرخ کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#شيريني_شاه_پسند 🥟 😋
🛑ابتدا ١٢٥ گرم پودر قند و ١/٢ق چ هل و ١٢٥ گرم روغن كاملا جامد و ١/٤ق چ زنجبيل و ١عدد زرده را به مدت ٥دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي ١٢٥گرم و آرد ١٢٥گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود ٢ الي ٣بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت ١ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي ١٦٠ درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه ١٢گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت ٢٠ دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #شیک_آجیلی 🍨 😋👌
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
#سمبوسه_آبادانی 🫔 😋
🛑چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم.
بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم.
سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم.
کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم.
شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید.
در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ میکنیم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#بادمجان_پلوی_قزوین 🍛 😋
🛑گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#شیرینی_شکری_نوروز 🥟 😋
▫️ﮐﺮﻩ 250 ﮔﺮﻡ
▫️ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ 1 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
▫️ﻭﺍﻧﯿﻞ ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
▫️ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 2 ﻋﺪﺩ
▫️ﺁﺭﺩ 500 ﮔﺮﻡ
▫️ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
▫️ﺷﮑﺮ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
▫️ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ
🛑ﮐﺮﻩ، ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ .
ﺳﭙﺲ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ ﺭﻧﮓشود
ﺁﺭﺩ ﻭ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ
ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻧﺖ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺵ بزنید یا قالب بزنید
ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﺷﮑﺮ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ.
ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ
ﮔﺮﺍﺩ ) ﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
مدعی انتظاریم و به خواب غفلتیم...
الهی عجل لولیک الفرج...
🍃صبرا
#دونات_مرغ
موادلازم
سینه مرغ:یک عدد
نان تست:هشت ورق
سیب زمینی:یک عدد
تخم مرغ:دو عدد
جعفری،تره و پیازچه ریز خرد شده :یک پیمانه شیر :به میزان لازم
نمک،فلفل،آویشن وادویه :به میزان لازم
روغن سرخ کردنی :به میزان لازم
آرد سوخاری :به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا نان های تست را در شیر خیس کرده و اجازه می دهیم تا خوب نرم شود، بعد با دست فشار می دهیم و شیر اضافه آن را می گیریم. سینه مرغ را پخته و چرخ می کنیم، سیبزمینی پخته شده را نیز چرخ می کنیم، سپس مرغ، نان تست و سیبزمینی را مخلوط کرده، سبزی ها را به آنها افزوده و تخم مرغ ها را نیز می افزاییم. نمک، فلفل، آویشن وادویه کاری را هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم. از مواد به اندازه گردو بر داشته و در آرد سوخاری می غلتانیم، سپس وسط آنها را سوراخ کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سالاد
مواد لازم
_چغندر پخته شده (لبو) ۳ عدد
_ذرت یک پیمانه
_پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
_سس مایونز یک قاشق
_شوید خرد شده نصف پیمانه .
بعد از پختن و خنک شدنش لبو ، خرد کرده و با شوید ، پنیر ، ذرت و سس مایونز و نمک و فلفل مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید و سرو کنید
در صورت دلخواه می تونید کلم سفید ،قرمز و یا گل کلم هم به مواد اضافه کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ایده_زیبای_برای_سرو_ژله رنگین کمانی
حتما تو این نوع ژله بگذارید لایه ها کاملا بسته بشه و بعد رنگ جدید اضافه کنی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کشک_بادمجان_کبابی
ابتدا چنتا بادمجان تپل مپل و کبابی کنید. من توی فر این کار رو انجام دادم. اگه با گاز راحت ترید میتونید روی گاز اون ها رو کبابی کنید. بعد هم زیر آب سرد پوستشون رو جدا کنید و با پشت چنگال یا گوشت کوب یا هر وسیله ای که راحتید اون ها رو پوره کنید. من بعد از کبابی شدن داخل کیسه نایلونیزمیزارم و درشو خوب میبندم تا عرق کنه و خنک بشه وراحت پوستش کنده بشه بعد یکمم ابرمیگرم تا خرده ریزهای پوستش بره
یه پیاز کوچیک رو خرد کرده و سرخ کردم و کمی نمک و زردچوبه زدم و بعد یه قاشق سر پر سیر چرخشده رو سرخ کردم و بعد پیاز سرخ شده رو بهش اضافه کردم و یک قاشق سر پر نعنا خشک ریختم داخلش و کمی تفت دادم و بعد بادمجون ساطوری شده رو اضافه کردم و باز کمی تفت ,سپس 3قاشق غذاخوری کشک و یک قاشق گردو ریز خرد شده ریختم داخلش و با حرارت ملایم یک ربع بعد زمانی که ابش کشیده شد از روی حرارت برداشتم.
روشو با پیاز داغ،کشک ک بهش رنگ خوراکی زدم،گردو و نعنا داغ تزیین کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر هندوانه
🍮🍮🍮🍮🍬🍬
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین مرغ مجلسی🤩
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_فینگرفودهای_خوشمزه_و_راحت
مواد اولیه :
نان پیتا ۱۰ عدد
پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
کالباس ۳۵۰ گرم
پنیر گودا ۱۰ ورق
سس کچاب ۵ قاشق
فلفل و آویشن .
طرز تهیه :
روش تهیه ی این فینگر فودهای خوشمزه خیلی ساده و راحت هست ، من خودم هم برای صبحانه و هم برای مهمانی ها به عنوان فینگرفود ازش استفاده می کنم . کافیه طبق ویدیو مواد رو بپیچید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید دقت کنید که فقط کافیه پنیرها آب بشن و نباید نان نرم خودش رو از دست بده
به جای سوسیس یا کالباس می تونید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید
در ضمن به جای فر از توستر و ماکروفر هم می تونید استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک
🥧🥧🥧🥧🥧
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زيتون_پرورده_خونگی😍😋
زیتون شور نیم کیلو
گردو ۱۰عدد
سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته
سیردوحبه
رب انارترش نصف قاشق غذاخوری
زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم
گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس
نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره
من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله ی رنگین کمانی تکنفره😍😋
مواد لازم:
پودر ژله ی رنگی🍓🍑🍊🍋🫐
شیر یا بستنی وانیلی 🍦
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
🔞بزن رو جوجه ها تا از خنده تخم بزاری😱😂
👇🏿👇🏿👇🏿
🥚🐣 🐣🥚
🥚🥚🐣 🐣🥚🥚
🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚
🥚🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚🥚
🥚🥚🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚🥚🥚
🥚🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚🥚
🥚🥚🥚🐣 🐣🥚🥚🥚
🥚🥚🐣 🐣🥚🥚
⚠️تراکت بعدی خودتم تخم، میزاری🤣⚠️☝️🏿🚷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_فنجون_شکلاتی
ایده شیک و خوشمزه ایه، هم دیگران عاشق هنر و خلاقیتتون میشن
میتونید با هر رنگ شکلات و هر شکلی که دوست دارین درستش کنین و داخلشو با تیکه های میوه، بستنی، برش های کوچیک کیک، پاستیل و اسمارتیز، یا حتی دسرهای سرد پر کنید و لذتشو ببرین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل_لبنانی😍😋
نخود نیم کیلو
پیاز یک عدد کوچک
سیر دو حبه
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
ادویه کاری فلفل نمک
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید.
بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه.
بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید.
با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آرام باش، خود را شهره مساز، خود را نهان دار که شناخته نشوی، یاد گیر تا بدانی، خموش باش تا سالم بمانی.
بر تو هیچ باکی نیست، آن گاه که خدا دینش را به تو فهمانید، که نه تو مردم را بشناسی و نه مردم تو را بشناسند (یعنی، گمنام زندگی کنی).
#بورانی_اسفناج_با_گردو 😋
🛑می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#آبگوشت 🥘 😋
🛑حتما توی آبگوشت از گوشت گوسفند استفاده کنید یه تیکه دنبه باید داشته باشه، ماهیچه یا سر دست هم جز آبگوشت باشه، البته با گردن گوسفند خیلی عالیتره، نخود لوبیا رو از شب قبل بخیسونید، من آبگوشت رو دیشب ساعت 12 گذاشتم و صبح ساعت 7 که بیدار شدم حسابی جا افتاده بود
مواد آبگوشت :گوشت گوسفندی، پیاز، سیب زمینی با پوست،ادویه، زردچوبه، گوجه، لیمو عمانی، نخود و لوبیا سفید، همه رو با هم بپزید زمان 5 ساعت با شعله کم، مقدار مواد بستگی به خودتون داره، من در آخر پخت کمی زعفران و نمک زدم، بعضی ها رب گوجه به آب گوشت میرنن که من این سری نزدم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━