eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
لوبیا سبزرو پاک کرده به حلقه های 1_2میلیمتری خرد میکنیم و میشوریم و با تصف استکان اب بخار پز میکنیم. _پیاز رو نگینی خرد کرده با گوشت چرخ کرده تفت میدیم و لوبیا بخار پز شده رو بهش اضافه میکنیم فلفل و نمک و زعفران و ادویه میزنیم. _سیب زمینی و هویج و فلفل دلمه قرمز و سبز و نگینی نیم سانتی میکنیم و و سرخشون میکنیم و در اخر زرشک رو باهاشون تفت میدیممقداری از این مواد رو با لوبیا قاطی و بقیه رو با2تا زرده تخم مرغ قاطی میکنیم برای روی کوکو. _کمی که مواد لوبیامون خنک شد بسته به مقدارش 2_3قاشق ارد یا پودر نون باکت و تخم مرغ رو قاطیش میکنیم.تو تابه که روغن ریختیم و داغ شده میریزیم و با پشت قاشق فشردش میکنیم.در تابه رو 2دقیقه میزاریم بعد مواد رویی که همون سیب زمینی و...بود رو میریزیم روش.و در تابه رو میزاریم تا حسابی بپزه. _این کوکو نیاز به برگردوندن نداره. _دقت کنین کوکو لوبیا زود میسوزه. _چون چشمی درست کردم همیشه مقدار مواد دستم نیس.
برای تهیه تارت کشک و بادمجان به چه موادی احتیاج است؟😍😋 🥙مواد لازم 🔸کشک و بادمجان به اندازه یک قابلمه کوچک 🔸تارت به تعداد لازم از مغازه‌های لوازم قنادی تهیه کنید 🔸نعناع خشکیک قاشق غذاخوری 🔸کشک و گردوی خرد شده مقداری برای تزئین 🥙دستور تهیه کشک و بادمجان را تهیه کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.قالب‌های تارت را روی یک سینی بچینید.درون آن‌ها را با کشک و بادمجان پر کنید. (کشک و بادمجان نباید داغ باشد)نعناع خشک را با کمی زردچوبه درون کمی روغن داغ بریزید، آن را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. (حرارت کم باشد، چون نعنا خیلی زود می‌سوزد)روی تارت‌ها را با کمی نعنا داغ، کشک و گردوی خرد شده تزئین کنید.تارت‌ها را درون ظرف سرو بچینید.
دویست گرم ماکارونی شکلی رو مثل همیشه پختم و آبکش کردم ریختم تو ظرف یک کاسه ماست خوری کالباس نگینی خرد شده یک عدد فلفل دلمه ای متوسط یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزا به همراه تخم مرغ و نمک و زردچوبه مخلوط کردم البته دیدم تخم مرغش کمه یکی دیگه زدم پس شد چهارتا تخم مرغ میتونید کمی هویج نگینی هم بریزید ریختم تو تابه سرشو گذاشتم تا سرخ بشه بعد یه سینی کرد گذاشتم روش و با کمک اون پشت رو کردم کوکو رو دوباره گذاشتم تا اون سمتش هم بپزه اگه تابحال این غذا رو امتحان نکردید حتما امتحان کنید یکبار خوشمزه میشه میتونید به ذایقه خودتون کالباس رو‌ بیشتر بریزید یا پنیر پیتزا رو حذف کنید ‌لایک یادت نره❤
🌷 گوشت كويتي🇰🇼 ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻 براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋 شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁 اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍
یه چیزایی تا ابد باهات می مونه مثل بدترین حس تو بهترین سن !
⁣ 🌷 ⁣ ⁣ ⁣ گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم⁣ پیاز رنده شده دو عدد متوسط⁣ رب گوجه فرنگی دو قاشق سر پر⁣ روغن زیتون دو ق غ⁣ سبزی معطر ( ترخون، مرزه ) یک ق غ سر پر⁣ نمک،فلفل به مقدار لازم⁣ آب لیموی تازه دو ق غ⁣ ⁣ ⁣ خب ابتدا گوشت رو همراه با پیاز، ادویه ها و سبزی های معطر خوب ورز داده و ازش اندازه یه نارنگی بردارید و داخل روغن شامی ها رو خوب سرخ کنید و بعد کنار بذارید..⁣ ⁣ ⁣ حالا داخل ماهی تابه دو ق روغن زیتون ریخته و رب گوجه رو داخلش تفت بدید ( میتونید از دو تا گوجه رنده شده این قسمت استفاده کنید) و بهش نمک و فلفل اضافه کرده و یک لیوان آب جوش میریزیم و بعد شامی ها رو میندازیم داخلش و اجازه میدیم یه ساعت بمونه رو حرارت که به شکل سس در بیاد و روی شامی ها رو بگیره ، در آخر هم آبلیمو رو بهش اضافه کرده و تمام (فقط دقت کنید که درب ماهی تابه رو نبندید و نیمه باز باشه تا شامی ها نرم نشه)حالا کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه و سیب زمینی و گوجه سرخ کرده بزنید بر بدن و حالش رو ببرید، به به😋
چشم هایش همه آن چیزی را که... صدایش نمیتوانست به من گفت... ما هزاران کلمه باهم حرف زدیم... بی آنکه واژه ای .
🌷 گوشت با بادمجون پنیری( ) مواد لازم: بادمجان ۴ عدد گوشت خورشتی سیر رنده شده پیاز کره ۳ ق غ ارد دو ق غ نمک و فلفل پنیر چدار رنده شده یک لیوان یک لیوان شیر پوره گوجه فلفل پول بیبر روش پخت: ابتدا بادمجونا رو با پوست روی اتیش کباب کنید، بعد پوستشون رو بگیرید و ساطوری خرد کنید، توی تابه کره رو حرارت بدید و ارد رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد بادمجونا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سیر رنده شده رو اضافه کنید، نمک و فلفل ، پودر سیر و پیاز بزنید و خوب مخلوط کنید شیر رو اضافه کنید و همچنین پنیر رنده شده و اجازه بدید سس غلیظ بشه ، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید، تفت بدید طلایی که شد گوشت رو که ریز خرد کردیداضافه کنید، نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کنبد، سیر بزنید، پوره گوجه فلفل پول بیبر رو اضافه کنید، اب گوجه گرفته شد و به روغن افتاد، یک لیوان اب بریزید و اجازه بدید با شعله ملایم گوشت بپزه وقتی گوشت پخت، توی ظرف سرو ابتدا بادمجون پنیری و روش هم خوراک گوشت رو بریزید.
🍔 😋 ▫️سینه مرغ ۲ عدد کامل ▫️شیر یک پیمانه و نصفی ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️نمک، فلفل سیاه، کمی ▫️سس تند دو سه ق غ ▫️آب یه عدد لیمو ترش کوچیک 🔸اینارو با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ رو بزارید داخلش و بزارید دو ساعت تو یخچال تا مزه دار بشه آرد دو تا سه پیمانه( هر آردی بود) نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، آویشن، زردچوبه، بریزید داخل آرد و باهم مخلوط کنید بعد سینه های مرغ رو در آرد بعد داخل همون موادی که از قبل بوده( شیر) بزنید باز آرد باز شیر ( این‌کار رو دو تا سه بار انجام بدید) تا پولکی بشه بعد داخل روغن داغ سرخ کنین( حدود ده دقیقه کافیه) خاطرتون جم مغز پخت میشه بعد داخل نون ساندویچی بزارید و کاهو، گوجه ، خیارشور و هر چی دیگه دوس دارین نوش جان کنین
🗣 نوشیدنی چربی سوز💯 🔸مواد لازم: 🔺 لیموی تازه 🔹 سبزی جعفری ▪️دارچین ▫️سرکه 🔸زنجبیل 🔻عسل 🔹 این نوشیدنی باید یکساعت قبل ازخواب مصرف کرد.
من هميشه از نون تست نام آوران استفاده ميكنم براي اين كار بايد حتما تازه تازه باشه كه حالت خميريشو حفظ كنه . بعدِ دور گيري با وردنه خوب بازش ميكنم به يه لايه نازك خميري تبديل ميشه. بعد يه لايه ژامبون و يه ورق پنير ورقه اي گودا بعد باهم رولشون ميكنم وبا خلال چوبي فيكس ميكنم. بعد داخل آرد سفيد بعد تخم مرغ زده شده بعد پولك سوخاري ،من از پولك سوخاري پانكو استفاده كردم. فروشگاها و مغازهاي كه شكلات وخوراكيهاي خارجي ميفروشن ميتونيد پيدا كنيد. اگر ديديد كامل همه جاش پوشيده نشده دوباره بزنيد داخل تخم مرغ و بعد پولك سوخاري، يك ساعت تا دوساعت داخل يخچال بزاريد و بعد داخل روغن داغ داغ سرخ كنيد و نوش جااان كنيد
سوپ مرغ زعفرانی چگونه تهیه میشود؟😍😋 🫕🫕 عصاره مرغ 1 عدد عصاره زعفران 1 عدد سینه مرغ 500 گرم هویج خرد شده 2/3 پیمانه سیب زمینی خرد شده 2/3 پیمانه پیاز متوسط 1 عدد رشته ورمیشل خرد شده 1 پیمانه لیمو و زرشک در صورت تمایل جعفری برای تزئین 🫕🫕🫕🫕 مرغ را به همراه پیاز و ادویه سرخ کنید. سپس به آن سیب زمینی و هویج را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت با حرارت متوسط بپزد. پس از آنکه مرغ پخته شد، گوشت مرغ را خرد کنید تا راحت تر میل شود. 2. رشته ورمیشل را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی با در بسته بپزد. 3. در همین مرحله نیمی از عصاره زعفران الیت و نیمی از عصاره مرغ الیت را به سوپ اضافه کنید تا قل بخورد. اینکار باعث می شود عطر و طعم غذا بی نظیر شده و سوپ بهتر و سریعتر جا بیفتد. نیم ساعت بعد سوپ آماده میل کردن می باشد. 4. سوپ را از روی حرارت بردارید، جعفری (ریز)خرد شده را اضافه کنید (در صورت تمایل از زرشک و تکه های لیموی تازه هم استفاده کنید) و نوش جان کنید.🍛