eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#تاس_کباب 😋 مواد لازم ۳ تیکه مرغ ۱ عدد کدو(اختیاری) ۳ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد سیب زمینی ۱ عدد هویج درشت کدو۱ عدد آلو بخارا ۱۰ دونه (اضافه و یا کم کردن سبزیجات اختیاریه) میتونید کرفس، بادمجان، گل کلم، کلم بروکلی و هر چیز دیگه ای اضافه کنید. آب ۱ لیوان (مواد بالا در حین پخت هم آب پس میدن، همین ۱ لیوان آب کافیه) نمک و فلفل سیاه و (زردچوبه ۱قاشق مرباخوری) ب میزان لازم زعفران دمکرده غلیظ ۳ قاشق آبغوره حدودا یک سوم لیوان روغن ۲ قاشق غذاخوری #طرز_تهیه 🔸مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کنار میزاریم. ابتدا مرغ رو کف ظرف میچینیم بعد مواد رو به ترتیب سفتی و زمان پخت ردیف ردیف روی مرغ میچینیم. بین هر لایه هم نمک و چاشنی ای ک اماده کردیم میریزیم. من اول هویج بعد سیب زمینی بعد پیاز بعد کدو گوجه و در آخر ده دونه آلو بخارا چیدم و در ظرف رو گرفتم و ب مدت حدودا یک ساعت و نیم تا دو ساعت روی حرارت ملایم گذاشتم تا مواد با بخار کاملا پخته بشه و جا بیفتن. خیلی خوشمزه و راحته حتما درست کنید و لذت ببرید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#نکات_کتلت 🔸سیب زمینی روز قبل پخته شود و در یخچال گذاشته شود تا کاملا سرد بشه 🔸یکی از مهمترین علت های وا رفتن کتلت و شامی گرم بودن سیب زمینی پخته شده هست... و هم کمتر روغن جذب میکنه در حین سرخ شدن. 🔸نسبت سیب زمینی ب گوشت ۲ ب ۱ است.‌‌ 🔸آب گوشت و پیاز گرفته بشه... 🔸حتما از سیر رنده شده استفاده کنید..طعم کتلت و بینظیر میکنه.. 🔸از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه. 🔸اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید.چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند 🔸حرارت هم ملایم باشه..اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه. 🔸و بعد از مخلوط کردن مواد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته 🔸در هنگام سرخ کردن یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه ..کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه 🔸کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذارید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹صبح است نهانخانهٔ دل را بتکانید 🍃بر چهره عزیزان گُلِ لبخند نشانید 🌹از عشق بگویید و دل از غصه بشویید 🍃بیرون بجهید از غم و در پیله نمانید.. 🌹صبحتون پرشور و نشاط 🍃امروزتون پراز 🌹یهویی‌های پرمهر و شاد #صبحتون_بخیر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞 📽 آموزش #نان_ستاره_شکلاتی 😋👆 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فیله پلو فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کوتاه_مفید اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، می‌توانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخ‌ها چربی‌های اضافی را به‌خود جذب کرده و شما می‌توانید براحتی کیسه یخ‌ها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#دونات_گوشت 😋 🔸چهار عدد تخم مرغ رو با همزن زدم تا كشدار بشه،يك ليوان ماست و نصف ليوان روغن مايع ريختم،كمي نمك و زعفران زدم و در انتها يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق غذا خوري بيكينگ پودر اضافه كردم و مخلوط كردم،از اين مايه تو قالب چرب شده به اندازه نيمي از قالب ريختم و روش مواد گوشتي مثل مايه ماكاروني و فلفل دلمه نگيني ذرت كمي پاپريكا و آويشن ريختم و بعد مجددا روش از مايه ريختم ، تو فر با دماي١٦٥ به مدت نيم ساعت آماده شد 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
برای تهیه مرغ کنتاکی در منزل پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سالاد_ذرت_و_لوبیا_چشم_بلبلی ‌🍲 😋 ‌ 🔸دو ليوان لوبيا چشم بلبلی پخته + سه ليوان ذرت (پخته يا كنسروی) + دو ليوان برگ اسفناج كوچولو + يدونه پياز بنفش ريز خرد شده همه رو مخلوط كنيد. ‌ 🔸طرز تهیه سس سالاد 🔻 🔸سه قاشق غذاخوری مايونز + سه قاشق ماست سفت + آبليموی تازه سه قاشق غذاخوری + نمك و فلفل و پودر سير و كمی آويشن مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.‌ ‌ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ديپ_پنيرى 😋 ♦️مناسب براى سرو در كنار چيپس،برگر،اسنك👌 🔸دو ق نشاسته ذرت (سفید رنگ،پودری و ترده. هایلایتها بخش مواد غذایی رو ببینید) رو در یک لیوان شیر سرد حل کنید و روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.وقتی شروع به غلیظ شدن کرد ،یک تا یک و نیم لیوان پنیر_چدار رنده شده و در صورت تمایل کمی پودر سیر و فلفل بهش اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب و یکم غلیظ بشه.یادتون باشه وقتی از داغی میفته غلیظتر میشه.از روی شعله بردارید و این دیپ خوشمزه رو گرم سرو کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#پاستيل_خانگى 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#پاستيل_خانگى 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
مواد لازم آب : ۱ پیمانه نوشابه و یا آب میوه دلخواه : ۱ پیمانه شکر : ۲ پیمانه پودر ژلاتین : ۴ قاشق غذا خوری رنگ خوراکی و یا اسانس : به مقدار لازم طرز تهیه پاستیل خانگی از پودر ژلاتین در طرز تهیه انواع ژله ها مانند ژله رنگین کمان و انواع دسرها استفاده می شود. در مرحله اول طرز تهیه پاستیل ابتدا پودر ژلاتین را در درون ظرفی مناسب با مقداری آب مخلوط کنید و روی بخار کتری در حال جوش و یا سماور قرار دهید تا به خوبی حل شود و رنگ ژلاتین حل شده شفاف شود. حل کردن پودر ژلاتین در آب ۲ پیمانه شکر را با ۱ پیمانه آبمیوه و با نوشابه و همراه با اسانس دلخواه و یا رنگ خوراکی در ظرفی مناسب مخلوط کنید و مخلوط این مواد را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند سپس ژلاتین را به مخلوط شکر و آبمیوه اضافه کنید و مواد مخلوط شده را در قالب های مورد نظرتان بریزید و بعد از خنک شدن آن ها را به مدت ۳ ساعت در درون یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته شوند. اضافه کردن اسانس به مخلوط مواد پاستیل برای جدا کردن پاستیل ها از یکدیگر مقداری شکر و یا پودر شکر بر روی آن ها بریزید و سپس پاستیل ها را از درون قالب خارج کنید و در ظرف مورد نطرتان قرار دهید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh