هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
•
بیا ادامه بدیم
قوی تر، خوشحال تر
و امیدوارتر از دیروز...
.
#شیزینی_نخودچی_بدون_نیاز_به_فر_عید
مواد لازم
آرد نخودچی:۲ و نیم لیوان
پودر قند:نصف لیوان
روغن جامد:نصف لیوان
آرد سفید:۲ قاشق غذاخوری
پودر هل:۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی شیرینی ها:
یدونه زرده تخم مرغ
۲ قاشق پودر قند
۱ قاشق سرکه سفید
طرز تهیه
چند تا نکته رو میگم که حتما رعایت کنید
بعد از ورز دادن خمیر بزارید داخل نایلون فریزر و ۳۰_۴۰دقیقه استراحت بدید
شیرینی هارو زیاد ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی ها خراب میشه.
بعد از مواد زدن روی شیرینی ها حتما بزارید نیم ساعت خمیر بمونه تا هوا بخوره
اگه بدون فر درست میکنید زیره حرارت شعله پخش کن بزارید در قابلمه یا ماهیتابه رو دمکنی بزارید به مدت ۲۰ دقیقه بزارید بپزه.دقت کنید شعله حتما کم باشه
اگه داخل فر درست میکنید بزارید یک ربع از قبل گرم شه با دمای ۱۶۰ درجه گازی و ۱۵۰ درجه برقی به مدت ۱۰_۲۰ دقیقه بزارید بپزه.
روغن جامد رو بزارید روی حرارت کتری تا کاملا ذراتش حل بشه بعد بزارید خنک بشه و بعد شیرینی هارو درست کنید
حتما بعد از پخت شیرینی هارو بزارید کاملا خنک شه بعد از روی کاغذ روغنی بردارید
حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋
▫️بادمجان ۴عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
▫️آب تمبر هندی نصف لیوان
▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▫️آب ١/٢ ليوان
▫️روغن به ميزان لازم
🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجانها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجانها کمی در روغن تفت بخورند.
🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجانها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجانها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#باقالی_پلو_با_ماهیچه 🍖
یک پیاز بزرگ رو خلالی کرده،سرخش میکنیم سپس گوشت رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک میدیم،سپس کمی آب و زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و با شعله کم میذاریم بپزه.تقریبا یک ساعت بعد از پخت،دو ق غ رب گوجه رو توی تابه با کمی روغن تفت میدیم و داخل خورشتمون میریزیم و نمک و یک عدد چوب دارچین هم اضافه میکنیم،نیم ساعت آخر پخت آلو خورشتی اضافه میکنیم و در آخر زعفرون غلیظ شده هم میریزیم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پودر_سوخاری_خانگی 😋
♦️یک پیمانه آرد
♦️۲پیمانه پودرنان خشک
♦️فلفل قرمز,پودرگشنیز,
♦️زردچوبه پودرسیر
♦️جوزهندی,پودرزنجبیل
🔸 ازهرکدام یک قاشق چایخوری
🌀همه راباهم مخلوط کرده ودرظرف دربسته دریخچال نگهداری کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کمپوت_گیلاس 🍒🥫
برای تهیه این کمپوت خوشمزه؛😋
ابتدا سه لیوان آب را به همراه یک لیوان شکر داخل قابلمه ریختم و روی حرارت قراردادم وقتی بجوش اومد گاز رو خاموش کردم. تا آب کمی از داغی بیفته چون گیلاس ها ترک میخورن. بعد از چند دقیقه گیلاس ها رو اضافه کردم و به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم زمان دادم تا گیلاس ها پخته بشن.کمپوت ما آمادست داخل یخچال میزاریم تا خنک بش
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_کشمش_وگردو
مواد لازم:
▫️آرد :1لیوان
▫️شکر:2/3لیوان
▫️تخم مرغ:2عدد
▫️ماست:1/2لیوان
▫️روغن مایع:1/2لیوان
▫️بکینگ پودر:1ق چ
▫️وانیل:1/2ق چ
▫️نشاسته ذرت:1ق غ سرپر
▫️کشمش: 2 ق غ
▫️گردو خرد شده: 2ق غ
طرز تهيه:🍰
🔸تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن بزنید تاحجمش دو برابر شه. بعد شکر رو اضافه کنید خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شه. بعد به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید و در نهایت مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردید.کشمش ها رو توی آرد بغلتونید و به همراه گردو اضافه کنید . قالب رو چرب و آرد پاشی کنید مایه کیک رو بریزید و قالب رو حدود 1 ساعت توی فر با دمای 170 درجه قرار بدید
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#جوجه_چیلی_زعفرانی
مواد لازم
▪️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است)
▪️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
▪️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری
▪️زعفران دم کرده نصف فنجان
▪️آب نارنج یک سوم لیوان
▪️سس سالسا یک قاشق غذاخوری
▪️کره آب شده 50 گرم
▪️پاپریکا نصف قاشق چایخوری
▪️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری
▪️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرین🤩
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#همبرگر_خونگی
گوشت چرخ كرده را با يك عدد پياز رنده شده بزرگ و نصف فلفل دلمه اى سبز رنده شده و ١/٢پيمانه جعفرى خرد شده و نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر آويشن و ١/٣پيمانه پودر سوخارى مخلوط كنيد ورز بدهيد سپس مقدارى از اون رو پهن كنيد بين برگرها كيسه فريزر بگذاريد و در فريزر نگهدارى کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ژله شربت🍻🍷
گل بنیرک ۲ ق مرباخور...
شکر ۱ ق غ خوری
گلاب ۱ ق مرباخوری آب سرد ۲ لیوان
گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم میزنیم،۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده.در ظرف دیگه بقیه آب گلاب شکر رو هم زده تا حل بشن.آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه میکنیم
در صورت تمایل میتونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت اضافه کنید
💞🌸🍃🌸🍃🌸🍃
᯾❁ @fast_food ❁᯾