eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.3هزار دنبال‌کننده
26.9هزار عکس
21.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕🍕 .
1.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحل کار و استوری کردم مواد لازم 5 تا تخم مرغ کره دویست گرم آرد صد گرم شکر 100 گرم شکلات مرغوب 100 گرم (شیری یا تلخ) نمک یک چهارم ق چ وانیل یک چهارم ق چ قهوه فوری درصورت تمایل دو ق چ اول شکلات و کره رو ذوب کنید (به نکاتی که استوری میکنم لطفا توجه داشته باشید) قهوه فوری هم بهش اضافه کنید تخم مرغ ها و وانیل و نمک و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشن مخلوط شکلات و کره رو به تخم مرغ زده شده افزوده و آرد رو الک کنید و به مواد اضافه کرده به آرامی هم بزنید .این دستور بکینگ پودر نداره در نتیجه هوای داخل تخم مرغ و مواد رو با هم زدن زیاد از بین نبرید .داخل فنجون ها رو با کره چرب و پودر کاکائو بپاشید و برگردونید تا پودر های اضافه از قالب بریزند و مواد رو تا سه چهارم قالب پر کنید و در فر 190 درجه بمدت 7 تا 8 دقیقه بپزید بیشتر نشه وگرنه توش میپزه و اینجوری داخلش روون .
این پودینگ خوشمزه برای رفع عطش گرمای تابستون عالیه.. اینم بگم چون از دانه چیا استفاده شده جز پودینگ های لاغرکننده هم هست ... مواد لازم: دانه چیا ......نصف پیمانه شیر ...یک پیمانه عسل.... ۳ ق غ موز له شده ۲ عدد طرز تهیش خیلی راحت و آسونه...دانه چیا رو با شیر مخلوط کنید و بذارید یخچال بعد از یک ساعت که دانه چیا حجم گرفت عسل و موز له شده رو اضافه کنید و داخل لیوان بریزید نوش جان کنید🌸 نکته: دانه چیا با تخم شربتی فرق داره اما خیلی شبیه تخم شربتیه با این تفاوت که از تخم شربتی درشت تر و تپل ترن و تقریبا خاکستری رنگن....اما من با تخم شربتی هم امتحان کردم عالی میشه میتونید امتحان .
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮 1 لیتر شیر کمتر از نیم پیمانه نشاسته ذرت کمتر از نیم پیمانه آرد 2ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پیمانه شکر (بسته به ذایقه کمتر استفاده کنید ) وانیل 50 گرم کره پودر نارگیل همه مواد بجز کره و وانیل رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا بجوشه و غلیظ شه و مثل ویدیو شه غلظتش، نه کمتر نه بیشتر بعد از روی حرارت بردارین و وانیل و کره هم اضافه کنین و مخلوط کنین ،بعد لیوان هارو با آب سرد بشورین و آبشو خالی کنین و مخلوطو داخلشون بریزین و حداقل 3 ساعت بزارین یخچال .یراه دیگه داره که لیوانارو چرب کنین. بعد از سفت شدن ببرین و داخل پودر نارگیل بغلطونین .
مواد لازم برای 4 نفر: 1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه 3 تا 4 خیار خرد شده 1 پیاز قرمز کوچک خرد شده نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه: ماست ، پودر سیر ، آبلیمو ، جعفری ، نمک دریا و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها و پیازها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت .
من از یوفکای آماده ی مثلثی شکل استفاده کردم اگر یوفکای مربع گرفتین مورب برش بزنین .. اندازه رو خودتون تنظیم کنین .. . . سینه ی مرغ پخته دو تکه ، پنیر خامه ای 150 گرم ( هر نوع پنیری میتونین استفاده کنین ) جعفری ساطوری شده 4_3 قاشق ، یوفکای آماده 30_24 برگ ( من بیست و چهار برگ استفاده کردم ) سس برای مرطوب کردن بورک یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه روغن مایع + نصف پیمانه ماست کم چرب ... روغن برای سرخ کردن . . مرغ ریش ریش شده رو با پنیر خامه ای و جعفری ترکیب کردم ... تخم مرغ و ماست و روغن مایع رو ترکیب کردم برای مرطوب کردن یوفکا همون ( سس بورک )و مراحل پیچیدن و سس زدن و سرخ کردنم که تو فیلم واضحه ... من برای مواد داخلی از مرغ و پنیر استفاده کردم ... میتونین مواد دیگه ای رو جایگزین کنین مثل گوشت چرخکرده و جعفری و یا سیب زمینی و پیاز داغ یا اسفناج و پیازداغ .. که ترکها زیاد استفاده میکنن و یا فقط پنیر و سبزیهای دلخواه ... و هرچی که دلخواهتون هست .. برای سس هم اگه ماست پر چرب استفاده میکنین ، دو سه قاشق آب با ماست ترکیب کنین تا کمی رقیق بشه ... من برا هر بورک دو برگ یوفکا استفاده کردم ، شما میتونین تک برگ بپیچین و مواد داخلی رو کمتر بذارین که کوچکتر و ظریفتر دربیاد .. اگه ماست ندارین به جاش از شیر استفاده کنین ... به جای شیر و ماست از آب گازدار هم میشه استفاده کرد.ترکها بیشتر از آب گازدار ( سودا) استفاده میکنن .تو خونه نداشتیم برا همین از ماست استفاده کردم .از این مقدار مواد دوازده تا بورک آماده کردم. توجه: این مدل بورک یکی از انواع متنوع بورک ترکی هست که درست کردم ... به جای اینکه سرخ کنین میتونین تو فر بذارین که خیلی هم عالی میشه،مواد داخلیه بورک و بنا به ذائقه وسلیقه ی خودتون میتونین آماده کنین. .
مواد لازم برای کیک: 75 گرم آرد بادام یا بادام آسیاب شده 75 گرم پودرشکر یه تخم مرغ 60 گرمی (حدوا میشه یه تخم مرغ بزرگ) 40 گرم زرده تخم مرغ( حدودا زرده 3 تا تخم مرغ متوسط) 60 گرم آرد مرغوب 140 گرم سفیده تخم مرغ (حدودا سفیده ی 4 تا تخم مرغ متوسط) 50 گرم شکر طرز تهیه: ابتدا یه ماهیتابه ی مربعی 30x40 رو داخل فریزر بگذارید. زرده ها و تخم مرغ های هم دمای اتاق رو با پودر شکر بزنید تا پف کنه. آرد بادام و آرد معمولی رو الک و به آرامی با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. توی یه ظرف دیگه ، سفیده های تخم مرغ رو تا زمانی که خامه ای بشن بزنید و بعد شکر رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه و با لیسک مخلوط کنید. خمیر رو داخل قالب 30x40 که با کاغذروغنی پوشونیدنش بریزید. ضخامتش باید 1/2 سانتی متر باشد. در دمای 190 درجه با فن روشن به مدت 10 دقیقه ، تا زمانی که طلایی بشن بزاریدش توی فر. یه ورق کاغذ روغنی رو روی سطح کار پهن کنید. قالب رو از فر دربیارید و بلافاصله خمیر رو روی کاغذروغنی برگردونین و به آرامی کاغذروغنی مورد استفاده برای پخت رو بردارید. بذارید تا خنک بشه ، بعد بزارینش داخل ماهیتابه ای که قبلاً داخل فریزر آماده کرده بودید و باز بزاریدش داخل .
🍲 😋 مواد لازم: قارچ : 1 بسته کوچک خامه : 100 گرم دال عدس خیس شده :400 گرم سس فلفل تند : 1 ق غ پیاز : 1 عدد گشنیز: 20 شاخه سس بشامل :نیم لیتر پنیر پیتزا : به مقدار لازم لازانیای پیش پخت :1 بسته : ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز . حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند. حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند. شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم . در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم. .
بعضى از آدما٠٠٠٠٠٠💙 .
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
🌸🌸 موادلازم:👇 سفیده تخم مرغ ۱۴۰ گرم  کیک اسفنجی ۱۵۰ گرم پودر شکر ۲۸۰ گرم گردو ۱۶۰ گرم‌ روغن مایع ۵۰ گرم  سرکه سفید یک ق س + یک ق م پودر کاکائو دو ق م  وانیل یک دوم ق چ طرزتهیه:👇 ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم  مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد (مرحله داغ کردن )  از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ از یک ربع قبل گرم کنید.  هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به ۱۷۵ کاهش دهید.❤️ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
باورش سخته اما تو سخت ترین لحظات نه رفیق داری نه آشنا فقط خودتی و خدای خودت .
🌺🌺 مواد لازم:👇 شیر ولرم 1لیوان (فرانسوی) آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد یک دوم لیوان روغن مایع شکر 3ق غ شیره انگور 2ق غ تخم مرغ 1 عدد کامل نمک 1ق چ/ وانیل نصف ق چ/ خمیر مایه 1ق غ مواد داخل خمیر: شکر قهوه‌ای 3 ق غ/پودر دارچین 1ق غ /هل پودر شده 1ق چ /پودر گل سرخ 1ق م /کره به دمای محیط رسیده 25گرم مواد رومال:1زرده تخم مرغ، 1ق شیر، زعفران دم کشیده، کره 1ق م طرز تهیه:👇 خمیر مایه+شکر+آرد1ق را به شیر اضافه کرده هم میزنیم در ظرف را می‌بندیم، بعد از 10 دقیقه پف می‌کند، درون ظرف گودی روغن+نمک+تخم مرغ +شیره انگور+وانیل را هم میزنیم بعد شیر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه میکنیم کم کم آرد اضافه کرده و هم بزنید و خوب ورز دهید و بکوبید تا چسبندگی خمیر از بین برود. (100بارخمیر را بلند کرده و درون ظرف میکوبیم)در نهایت خمیر نرمی به دست می آید، 1ساعت استراحت می‌دهیم، بعد دوباره پف خمیر را گرفته و روی تخته کارکمی آرد پاشی میکنیم خمیر را به شکل مستطیل باز کرده رویش را با برس کره میمالیم شکر قهوه‌ای میپاشیم دارچین و هل و گل سرخ را هم در تمام سطح خمیر میپاشیم و رول میکنیم و با چاقوی تیزی برش میزنیم برش‌ها را مثل عکس با انتهای قاشق فشار می‌دهیم و درون سینی چرب و کاغذ گذاشته قرار می‌دهیم 15دقیقه استراحت می‌دهیم وبعد رومال میزنیم ودر فر با درجه 180به مدت 30دقیقه قرارمیدیم بلافاصله بعد از پخت عسل روی سطح نان میزنیم ظرف آب درون فر فراموش نشود.❤️ ᯾❁ @fast_food ❁᯾