5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرم_توت_فرنگی
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه .
.
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه .
شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه .
داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم .
لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم .
برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم .
پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره .
🌟
#برنج_زعفرانی
🥳🥳🥳🥳🥳
برای ۴ نفر
برنج ۴ لیوان
نمک به میزان لازم
روغن ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم.
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم.
(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید.
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
#دسر_خوشمزه
#ويژه_عيد_نوروز
🥳🥳🥳🥳
موس فندقي شكلاتي
پودر ژلاتين ١ ق غ
شير ١/٣ پيمانه
خامه ٤٠٠ گرم
شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه
نوتلا ٢٠٠ گرم
پودر كاكائو ١/٣ پيمانه
👇👇
🔸همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه.
🔸تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده
ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين
#فاهیتا_مرغ (مکزیکی) 🍲 😋
🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید.
دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
#اسموتی_هویج_و_انبه
آب پرتقال1ونیم پیمانه
موز1عددمتوسط
انبه خردشده1عدد
هویج یخ زده1پیمانه
همه موادرابه ترتیب درمخلوطکن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود