#کتلت_نخود
🍞نخود (خیس خورده) ۱ پیاله متوسط
🍞گوشت چرخ کرده ۱ پیاله کوچک
🍞تخم مرغ ۱ عدد
🍞آرد سوخاری ۱ قاشق سوپ خوری
🍞پیاز متوسط ۱ عدد
🍞لپه ۱/۲ پیاله
🍞نمک و فلفل به مقدار لازم
🍞پیازچه ۲ شاخه
🍞روغن به مقدار لازم
🧆🥪. ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم آبکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم..
2. حالا پیاز رو رنده میکنیم وآبش رو میگیریم..بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
3. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید..در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم
هدایت شده از ⭐️تاج تون⭐️
باسلام و احترام🌹
سیزدهمین دوره جامع تخصصی تربیت مشاور خانواده استاد احمدپوری بامشارکت موسسه آموزشی پژوهشی سایه سار اندیشه و دانشگاه پیام نور
کاربردی و کیس محور
با اعطای مدرک معتبر مورد تابید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری
✅امکان جذب و همکاری با دانشجویان پس از اتمام دوره
✅پیرو هماهنگی های صورت گرفته بعداز اتمام دوره طلاب و روحانیون متقاضی شرکت در دوره آموزشی میتوانند ، به عنوان مبلغ تخصصی تحکیم خانواده با دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در سراسر کشور فعالیت نمایند و از مزایای مادی و معنوی آن بهره مند گردند.
✅پس از ثبت نام نهایی ، یک پشتیبان علمی برای شما انتخاب شده و در یک دوره بلندمدت آموزشی ۷ماهه(آنلاین و آفلاین ) با تدریس اساتید توانمند و مجرب شرکت خواهید کرد .
✅ضمن ارزیابی علمی در مدت دوره در صورتیکه متقاضیان شرایط لازم و توانمندی معمول داشته باشند از آنها به عنوان مربی خانواده دعوت به همکاری شده و می توانند با موسسه سایه سار اندیشه در سراسر کشور فعالیت داشته باشند .
✅ظرفیت محدود ؛اولویت باافرادیست که زودتر ثبت نام نمایند.
هزینه دوره ۷میلیون و۵۰۰هزار تومان باتخفیف 👇🏽
✅مبلغ ۳ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان در ۸ قسط
(ماهیانه ۴۹۰ هزار تومان)
✅روزهای برگزاری آخر هفته ها در فضای اسکای روم
✅کلیه کلاسها ضبط و در دسترس دانشجویان قرار خواهد گرفت.
✅مدرک دوره پس از پایان آموزش برای دانشجویان ارسال خواهد شد.
✅امکان پرسش و پاسخ و مشارکت در کلاس
✅ طول دوره تقریبا ۷ماه آموزشی زمان بر خواهدبود.
✅دوره ازمون نداشته ولی در طول دوره آموزشی دانشجویان مورد ارزیابی علمی قرار خواهند گرفت.
🔯برخی سرفصلهای آموزشی دوره
✅مبانی تفکر و فلسفه سیستمی
✅آسیب شناسی روانی از دیدگاه سیستمی
✅مراحل رشد وتحول فردی و خانوادگی از دیدگاه سیستمی
✅روش های سنجش و اندازه گیری زوج و خانواده
✅مشاوره پیش از ازدواج
✅مهارت ها و فنون درمان سیستمی زوج و خانواده
✅درمان سیستمی مشکلات کودکان
✅فرزندپروری از دیدگاه سیستمی
✅کاربردنوروساینس در درمان زوج و خانواده
✅خانواده درمانی و زوج درمانی اعتیاد
✅مداخله های سیستمی در خشونت و تروما
✅درمان شکست های عشقی و عاطفی
✅مداخلات چند فرهنگی در درمان زوج و خانواده
✅درون سازی مبانی مفاهیم و نظریه های خانواده
✅مفهوم پردازی و طراحی پروتوکل درمانی
✅آزمون های پر کاربردسلامت روان،شخصیت و خانواده
✅مدیریت روابط خانواده
پیمان شکنی زناشویی ،طلاق و سوگ
ای دی ارتباط برای اطلاعات بیشتر
@yas14p
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش خورش قرمه سبزی🍓
#کلیپ_آموزش_خورش_قرمه_سبزی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سیب زمینی برشته🍓
#کلیپ_آموزش_سیب_زمینی_برشته😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش سیب زمینی حبابی🍓
#کلیپ_آموزش_سیب_زمینی_حبابی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش ماکارونی لذیذ🍓
#کلیپ_آموزش_ماکارونی_لذیذ😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
.
🫒سالاد جوانه شبدر با عطر لیموترش تازه
🫑مواد لازم : 🫑
🥗جوانه شبدر / یک پیمانه
🥗کاهو / یک عدد کوچک
🥗خیار و هویج / دو عدد از هر کدام
🥗مغز گردو/3 عدد خرد شده
🥗لیمو ترش / 2 عدد
🥗سبزیجات معطر ریز شده ( جعفری ، نعناع و پیازچه ) نصف پیمانه
🥗گلپر/ یک قاشق مرباخوری
🥗ماست / نصف پیمانه
🥗روغن زیتون / 3 قاشق غذاخوری
🥗نمک / به میران کافی
طرز تهیه :🥬
کاهو و خیارها را ریز و. هویج ها را رنده کنید و گردوی خردشده و جوانه شبدر را به آن بیفزایید . ماست و روغن زیتون و گلپر و نمک را با اب لیموهای تازه مخلوط کنید و سسی یکدست درست نمایید . سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت جا بیفتد و سپس میل کنید .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بقچه_بورک
با صدا ببینید🔈
3 عدد یوفکا حاضری
برای سس
1استکان شیر
1عدد سفیده تخم مرغ(زرده را برای رومال استفاده کنید
نصف استکان روغن مایع
این مواد را باهم ترکیب کنید و برای سس استفاده کنید.
برای مواد داخلی👇
250 گرم گوشت چرخ کرده
2تا 3 ق غ روغن مایع
1کاسه کوچک جعفری خرد شده.
1کاسه کوجک پیازخرد شده
1حبه سیر رنده شده
1عدد فلفل قرمز کوچک خرد شده
2عدد گوجه فرنگی رنده شده
نمک فلفل سیاه پول بیبر(فلفل قرمز پرک ترکی)
فلفل قرمز
مواد داخلی بورک را با هم ترکیب کنید و باید مانند کلیپ کمی آب دار باشدیوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید و با فرچه از سس روی آنها بمالید و مانند ویدئو به شکل بقچه چیندار درآورید و داخل آنها از مواد داخلی بگذارید و روی آنها را زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید .
.
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🔺قدس آزاد شد!
🎥 صحنهای که انشالله به زودی شاهدش هستیم.
#سنفطر_فی_القدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی 😍😋
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_پنیری
آرد ۳۷۵ گرم( ۳ فنجان )
نمک(۱ قاشق چای خوری)
خمیر مایه( ۱قاشق غذاخوری )
کره آب شده ۴۵ گرم(۱/۴فنجان )
شیر ولرم ۱۸۰ میلی لیتر(۳/۴ فنجان)
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر خرد شده (۱ فنجان)
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
کره برای رومال
تخم مرغ ۱ عددبرای رومال
در ظرف آرد،نمک، خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید.بعد شیر، تخم مرغ و کره بهش اضافه کنید و ورز بدید خمیر رو جمع کرده در ظرف بگذارید و یک ساعت استراحت بدید.بعد پف خمیر رو بگیرید و اونو به چهار قسمت تقسیم کنید. هر قسمتو به شکل مستطیل پهن کرده و روی اونو کره نرم شده بمالید بعد پنیر خردشده جعفری بپاشید. یک لایه خمیر باز شده روی پنیرها قرار بدید و با وردنه دو لایه خمیر و به هم بچسبونید و به صورت نواری برش بدید، روی اونارو کره بمالید. دوتا دوتا نوارها روی هم قرار داده و با یک چوب یا میله وسطشو کمی فشار بدید تا لایه ها به هم بچسبند بعد اونا رو از دو طرف در جهت مخالف بپیچید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده رولها رو روی اون قرار بدید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و بعد با تخم مرغ زده شده رومال بزنید در فر گرم شده ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۵ دقیقه بپزید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه سوپ هویج و کدوحلوایی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
🥪فوت مهم پخت کوفته🧆
🥔استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث میشود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا میکند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد میشود.
✔️برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیوارههای چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آنها کمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید.🧆🧆
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش سیبزمینی درست کنین و ببینید چقدر همه خوششون میاد!
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_سیر
با صدا ببینید🔈
۱_ روغن زیتون یا روغن مایع به اندازه کافی
۲_سیر ۱ بوته له شده یا ساطوری
۳_کمی نمک وفلفل و آویشن اگه نخواستیم میتونیم نمک وفلفل وآویشن نریزیم که رنگ روغن روشن باشد
سیر را له کرده وکمی پودر آویشن ونمک وفلفل با سیر له شده مخلوط کرده وداخل شیشه میریزیم وبعد روی آن را با روغن پر کرده ودرش را میبندیم ۲۴ ساعت در یخچال میگذاریم وبعد از ۲۴ ساعت وقتی آنرا استفاده میکنیم اصلا وقتی داخل غذا میریزیم اصلا دهانمان بوی سیر نمیدهداز این سس برای فیله مرغ وهمچنین نان تست در سالاد سزار همینطور برای نان سیر برای کشک بادمجان و ماکارونی و نعناع داغ وآش رشته وخیلی غذاهای دیگر که میخواهیم در غذا سیر استفاده کنیم وطعم سیر داشته باشد ولی دهانمان بوی سیر ندهد برای انواع سالادها هم میشود درست کرد:ودر یخچال نگه داری میکنیم وتاشش ماه میتوانیم در یخچال نگه داری کردوهروقت روغن روی آن کم شد دوباره روغن بریزیم کاربرد زیادی در غذاها وسالادها داردحتما درست کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنیکرز_رژیمی
با صدا ببینید🔈
خرما ۲ لیوان
گردو یا ( فندوق ، بادوم زمینی بدون نمک ، بادوم ، پسته و یا هرمغزی که با مزاجت سازگارتره )🌰 ۱ لیوان
شکلات تلخ🍫
پودر نارگیل🥥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش خورش قرمه سبزی🍓
#کلیپ_آموزش_خورش_قرمه_سبزی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کره بادام زمینی🍓
#کلیپ_آموزش_کره_بادام_زمینی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
.