فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 🌱 🌾 🌱
🌾 🌾 🌱 🌸
🌱 🌱 🌸
🌾 🌸
🌱
🌸
یکشنبه بهاریتون زیبـا🌾🌸
وسرشاراز عـشق وآرامش🌾🌸
امیدوارم
سـلامتی خـوشبختـی مهمـان🌾🌸
خونه هـاتـون و لبخـند مهمـان🌾🌸
نگاهتون باشه
الـهی بـهترین ها نـصیبتـون🌾🌸
روزتـــون قشنگــــــــــ🌾🌸
#کیک_لیوانی_رژیمی
موز رسیده 1 عدد
تخم مرغ کوچک 1 عدد
پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری
میوه خشک یا فریز شده 1/4 پیمانه
شکر 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
موز، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند. سپس میوه خرد شده را به آن اضافه کرده داخل لیوان یا کاسه سرامیکی بریزید و به مدت 1 دقیقه با حداکثر قدرت داخل مایکروفر بپزید. اگه دوست دارید وسطش روان باشه یک دقیقه کافیه ولی اگه میخواهید سفت تر بشه چند ثانیه بیشتر بزارید.
نکات: حتما از موز کاملا رسیده استفاده کنید.
از هر میوه ای مثل توت فرنگی،گیلاس، تمشک ، آلبالو یا کشمش برای میوه خشک میتونید استفاده کنید.
موز به اندازه کافی شیرین هست پس اگه میخواهید کیکتون رژیمی باشه شکر رو حذف کنید
#پای_پنیر_یخچالی
🧉مواد مورد نیاز :🍮
پودر بیسکویت ( ترجیحا پتی بور ) : 150 گرم
کره ذوب شده : 75 گرم
پنیر خامه ای : 150 گرم
شکلات تخته ای : 100 گرم
ژلاتین : 1 قاشق مرباخوری
آب : 2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال ( آب آناناس ) : 2 قاشق غذاخوری
🍬 🍬
🍬 🍬
🍴مراحل آماده سازی :🍴
ابتدا برای لایه زیرین پای، بیسکویت را با آسیاب پودر کرده و از الک ریز رد کنید، سپس کره بن ماری شده روی بخار کتری رابه آن اضافه کنید، این خمیر را در قالب مخصوص پای بریزید و به کف و دیواره ها به خوبی فشار دهید تا انسجام کافی را داشته باشد.
ظرف پای را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا لایه زیرین خودش را بگیرد.
در مرحله بعد، ژلاتین را با نصف استکان آب روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کرده ،سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید ( در صورت تمایل می توان از 75 گرم پنیر خامه ای و 75 گرم خامه قنادی استفاده کرد )، و شکلات گرم ذوب شده را به این مخلوط بیفزائید. ژلاتین را در آب معمولی و آب پرتقال حل کنید و به مایه شکلاتی پنیری بیفزائید.
خمیر را از یخچال درآورید و مایه پنیری را روی آن ریخته و صاف کنید
#کروکت_پنیری
سیب زمینی پخته رنده شده ۲عدد
تخم مرغ کوچک ۱عدد
سینه مرغ پخته و ریش شده نصف
پیازچه ریز خورد شده چندعدد
پنیر خامه ای ۲تا ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه. فلفل. نمک. به میزان دلخواه
پودر سوخاری
کنجد
روغن سرخ کردنی
همه مواد و باهم مخلوط میکنیم. پنیر هم له میکنیم و خوب ورز میدیم. سپس به اندازه گردو از مواد برداشته توی دست حالت میدیم و به دلخواه تو پودر سوخاری یا کنجد میغلتونیم و تو روغن فراوون سرخ میکنیم. وقتی سرخ شد روی حوله کاغذی میزاریم تا روغن اضافه بره
.
#شیرینی_شکومالد_نارگیلی
خانم مقدم
موادلازم:
پودرنارگیل120گرم
پودرشکر40گرم
شکلات سفید200گرم
شیرعسل70گرم
پودرنارگیل آسیاب شودشکلات رو به روش بن ماری روی بخارآب بازمیکنیم بعدهمه موادرو باهم مخلوط کرده
شکلات که آب شد شیرعسل رو اضافه میکنیم
میتونید موادرو با دست به صورت گرو دربیاورید وتوی شکلات بزنید وبزارید سرد بشه
اگرهم قالب دارید بریزید توی قالب وتوی فریزر قراردهید تا ببندد وقتی بست ازقالب خارج کنید
اگرخواستید شکومالد پسته ای داشته باشیدبجای پودرنارگیل ازپودر پسته استفاده کنید
شکوفه نارگیلی :
به اندازه مساوی پودر نارگیل آسیاب شده و شکر آسیاب شده میریزیم
مثلا:
نیم کیلو پودر نارگیل اسیاب شده
نیم کیلو شکر آسیاب شده
این دو مواد قاطی میکنیم بعد یکم خامه(برای نیم کیلو حدواد 2 تا 3 قاشق خامه میخواد ) بهش اضافه میکنیم به حدی که خمیر بدست بیاد
بعد مواد روی نایلون پهن کنین و حدود 5 دقیقه بزارین توی یخچال بعد قالب بزنین و مارمالاد از طعمی و رنگی خواستین بریزین توش.
#ترشِ_شامی
غذای مخصوص شمال 😋
_گوشت چرخ شده دویست گرم
_پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده
_سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده
_دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق _چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید
_نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
_تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)
تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت
بریم سس این شامی ها رو درست کنیم:
یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره. برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک
کته نوش جون کنید.
میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید.
#حلوا_زعفرانی😍
۱لیوان آرد سبوس دار
۱لیوان شکر
۱لیوان آب
۱لیوان سرخالی روغن
نصف لیوان گلاب
کره ۵۰گرم
زعفران وهل برای شربت
شکر روبه همراه آب وگلاب میذاریم روی شعله گاز تا بجوشه هل وزعفران رواضافه میکنیم وقتی که جوشید حدود ۵دقیقه کافیه شعلروخاموش میکنیم
حالا میریم سراغ آرد ابتدا آرد رو یک بار الک میکنیم
میذاریم روی شعله و مدام هم میزنیم تا اردبه رنگ نسکافه ای دربیاد مراقب باشید آرد نسوزه وتیره تر نشه چون تلخ میشه حالا شعلروخاموش میکنیم
آردرو الک میکنیم تا گلوله های سفیدکه توش هست جدا بشه آردمون یکدست شده روغن رو اضافه میکنیم
وصول هم میزنیم آرد که خوب جمع شدشربت را اضافه میکنیم هم میزنیم بعد کره رو به حلوا اضافه میکنیم تا کرهحسابی به خوردحلوابره حلوای خوشمزمون امادست توی ظرف ریخته تزیین میکنیم نوش جان
#ترشی_مشهدی
▫️گوجه یک کیلو
▫️کلم یک کیلو
▫️هویج سه عدد
▫️کرفس سه ساقه
▫️سرکه یک لیوان
▫️سیرو فلفل سبز تند به میزان دلخواه
▫️پودر تخمگشنیز یک قاشق
▫️پودر گلپر یک قاشق
▫️نمک به میزان لازم
▫️زردچوبه یک قاشق
🔷گوجه هارو پوست بکنیدو پوره کنید، داخل قابلمه یا تابه ای بریزید بزارید ده بیست دقیقه بجوشه تانیمی از آبش تبخیر بشه و غلیظ بشه، بعد ادویه ها و سیر و فلفل و نمک اضافه کنید و یک لیوان سرکه، من سرکه سیب خونگی ریختم (به ازای هر یک کیلو گوجه یک لیوان سرکه کافیه) بعد کلم و هویج و کرفس رو اضافه کنید بزارید دو سه جوش بزنه
🔷یکم بچشید سرکه و نمکش رو میزان کنید و ترشی رو داغ داغ داخل شیشه های تمیز و با در فلزی بریزید و درش را محکم ببندید و شیشه ها را یک شب بزارید وارونه بمونه این کار باعث میشه ترشی هوا گیری بشه، بعد از یک شب شیشه ها را بزارید تو یخچال و از فرداش قابل استفاده است، فقط این ترشی رو به مقدار زیاد درست نکنید. بیشتر از یک ماه نمی شه نگهش داشت، میزان سیر و فلفل و نمک بستگی به ذائقه تون داره
هدایت شده از خانومانه ⭐
من به سن معتقد نیستم!
من به انرژی معتقدم
نگذارید سن به شما دیکته کند
اینکه چه کاری را بکنید
و چه کاری را نکنید
در هر سنی عاشقانه و پر انرژی باشید😍
.
#دونات😍
آرد تقریبا 2 پیمانه ونیم (تا جایی که خمیر به دس نچسبه)این مقدار تقریبیه
خمیر مایه فوری1.5قاشق غذاخوری
شکر 2/3پیمانه
شیر 1پیمانه
کره 60گرم
تخم مرغ 1عدد
نمک 1/3ق چ
وانیل کمی
روغن مایع سرخ کردنی
طرز تهیه:شیروکره وتخم مرغ رابیرون از یخچال میگذاریم تا بامحیط تقریبا هم دما شوند واز حالت سرد یخچالی درآیند.
شیر ولرم رادر ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و1 ق شکر را درآن حل میکنیم خمیر مایه را روی آن میپاشیم وبا قاشق فقط یک دور آن راهم میزنیم میگذاریم گوشه ای بماند نیازی به پوشاندن در ظرف نیست بعد از چند دقیقه خمیر مایه کف میکند.آرد و الک میکنیم تو یه ظرف شکر و کره و وانیل و نمک و تخم مرغ هم میزنیم تا یه مقدار یکدست شه بعد شیرو خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم و بعد کم کم آرد و اضافه میکنیم اگر خمیر هنوز به دست میچسبد قاشق قاشق آرد اضافه کنید آرد اضافه خمیر شما رو سفت میکند.خمیر را کاملا ورز داده تا یکدست شود وداخل یک کاسه چرب دردار گذاشته ودر محیط آشپزخونه بزارید تا حجمش دوبرابر شه.سینی مناسبی رو آرد پاشی کرده وخمیر رو به چونه های 40 گرمی تقسیم کرده وروی سینی گذاشته وروش رو با پارچه بپوشونید به مدت 45 دقیقه (توی سینی با فاصله بچینید )میبینید که چونه ها حجمشون زیاد شده با یک قالب دونات قالب میزنیم وتوی ظرف گودی روغن را داغ کرده ودوناتها رو داخل روغن بندازید تا هر دوطرفش سرخ شه حرارت رو اصلا اصلا زیاد نکنید تا مغز پخت شن .
با این دستور دوناتهای فوق العاده خوشمزه ای دارید
#کرانچی_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم
▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه
▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه
▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید.
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
هدایت شده از خانومانه ⭐
فقط یڪ چیز در زندڪَی،
زیبا بہ شمار میآید
و آن شادےست...
هیچڪَاه نڪَذار
ڪسی آن را از تو بڪَیرد...
.
#خرماپیچ #افطاری 🫔 😋
خرما، بدون هسته
گردو
دارچین (اختیاری)
برای خمیر:
۱۱۳ گرم کره سرد
۱ و ۱/۴ پیمانه آرد
۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر
نوک قاشق چایخوری نمک
کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد
🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین
.
#دسر_آدم_برفی
🔷مواد لازم 👇
🔹پودر نارگیل سه و نیم لیوان
🔹کرم شانته بصورت پودری آماده اش نکنید یک بسته
🔹پودر قند یک لیوان
🔹خامه صبحانه ۲۰۰ml
🔹 چوب شوربرای وصل کردن آدم برفی ها
🔹 هویج برای بینی آدم برفی
🔹شکلات چیپسی برای چشم و
🔹دکمه دراژه برای کلاه
🔆طرز تهیه
🔅پودر قند و خامه را با همزن بزنید و کرم شانته و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید و تا وقتی مواد منسجم شود به اضافه کردن پودر نارگیل ادامه بدهید و از خمیر آماده شده توپ های ریز و درشت درست کنید و گردی بزرگ را که درست کردید داخل آن چوب شور بگذارید و روی آن توپ کوچک را قرار بدهید.
و با شکلاتها چشم و دهان آن را درست کرده و با هویج بینی بسازید و از دراژه ها بعنوان کلاه استفاده کنید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید تا منظره برفی شود و سرو کنید.
#شيرينى_فورى🥯 😋
اول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدید بعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشه حالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید به همین راحتی به همین
باسلوق گردویی
نشاسته گل (گندم)۱ لیوان سر پر
آب۲ لیوان سر خالی
شکریک و نیم لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کره۲۵ گرم
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین (دلخواه)۱ قاشق مرباخوری سر پر
پودر نارگیل به مقدار لازم مغز گردوبه مقدار لازم
برای درست کردن باسلوق نشاسته گندم رو داخل ظرفی بریزین و یک لیوان آب سرد رو (یکی از دو لیوان آب ذکر شده در مواد اولیه) بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا حل و رقیق بشه مخلوط نشاسته و آب رو کنار بذارید و اجازه بدید حدود ده دقیقه بمونه.
داخل قابلمه ای یک لیوان آب بریزین. (یک لیوان آب دوم) و جوهر لیمو را اضافه کنین.
و شکر رو بهش اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار بدین.
#ترشی سالاد مشهدی
مواد لازم :
گوجه یک کیلو
خیار ۲ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زرد یک عدد
گل کلم ۳ عدد متوسط
شاخه کرفس ۳ الی ۴ بوته
دلمه ۲ عدد کوچک
سیر ۱۰ حبه
سرکه ۳ لیوان
ادویه هایی که من استفاده کردم
پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر
فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش)
سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد
دستور تهيه :
اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد
اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااا
چون ترشی خراب میشه بعدا.
حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین.
بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن.
بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم روحوله یا پارکه خشک که خیسیش بره وخشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین.
واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم.
این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم
این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین.
بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین.
در یخچال نگهداری بشه
#پودینگ_موزی
چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش .
#شیرینی_نارگیلی_آردی_لیلا
150 گرم روغن صاف قنادی + 150 گرم روغن جامد آشپزخونه و 350 گرم پودر قند را بوسیله همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک بشه ( مثل خامه فرم گرفته ) پنج دقیقه کافیه 500 گرم آرد سفید را یکباره به مخلوط قبلی اضافه و با دست آرد را به خورد روغن و پودر قند بدین تا خمیر لطیفی درست بشه که به دست نچسبه حالا 250 گرم پودر نارگیل ( داخل آسیاب یا غذا ساز بریزین تا کمی ریزتر و پودری بشه ) داریم که اونم به خمیرمون اضافه و اینبار با نوک انگشت و فقط در حدی که پودر نارگیل با خمیر شیرینی مخلوط بشه ورز میدیم نه بیشتر زیاد ورز دادن باعث میشه نارگیل روغن پس بده خمیر آماده را داخل نایلون نیم ساعت در یخچال استراحت بدین بعد بین دو تکه کاغذ روغنی به کمک وردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید و با کاتر مورد نظرتون قالب بزنید روی شیرینی را با پودر پسته و پودر نارگیل رنگ شده تزیین و داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 تا بیست دقیقه بپزید دوستان تا سرد شدن کامل شیرینی بهش دست نزنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید
#مرباى_زرشك
زرشک تازه: 800 گرم
شکر: 900 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آب: جوشیده ولرم: دو لیوان
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید
#نان_تخت
مواد لازم:
1 کیلوگرم آرد
2 ق (7 گرم) مخمر خشک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
500 میلی لیتر آب گرم
طرز تهیه:
همه مواد را به جز آرد و نمک خوب مخلوط می کنیم و نمک و آردمان را کم کم اضافه می کنیم و خمیر نرمی ورز می دهیم. به مدت 60 دقیقه با پوشش استراحت می دهیم و به 6-8 مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ درست می کنیم و دوباره 20 دقیقه می گذاریم و درب آن را میبندیم.
با فشار دادن با دست بهش حالت میدیم و دو طرف تابه رو میپزیم و موقع سرخ کردن حتما از درب استفاده کنید وگرنه داخل نان خام میمونه..
به میل خودمون رویش کره میمالیم.